Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 часа назад, US7IGN сказал: Що діти бурятів роблять в Україні? Курсантів Військової академії, які знущалися з іншого курсанта, що вчинив самогубство, відрахували | hromadske share.google/sijGJh8QR3Dicfawh а чому тільки відрахували , а не посадили ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Черкаські поліцейські їхали «брати злочинця» як до тещі в гості. Ветеран Русінов стріляв по внутрішніх ворогах і окупантах України. Нема жодного значення, якими були загиблі поліцейські - хорошими людьми чи «перевертнями у погонах». Тому що Русінов стріляв не по кожному з них особисто - він стріляв у державу-перевертня, у поліцію як у сволочну антинародну частину сволочної антинародноі державної системи, яка вже понад тридцять років під цинічну демагогію про демократію та права людини не просто садистськи знущається над трудовим українським народом - вона в буквальному змісті цього слова здійснює геноцид українства. Також не має значення, якою людиною був Сергій Русінов. Цими днями про нього написано багато різного, але абсолютно точно ясно одне: він за своє життя вже стільки настраждався і натерпівся від можновладців-перевертнів, від усіх без винятку органів влади-перевертнів та всього того що зазвичай називається державою і також є гидотним антинародним перевертнем, що вже сприймав їх виключно як ворогів народу і своїх особистих ворогів. Він вже повністю втратив віру у закон і справедливість, і тому «зустрів» поліцейських у своєму рідному забутому Богом і приреченому внутрішніми окупантами на вимирання Нехворощі так само, як ще зовсім недавно «зустрічав» зовнішніх окупантів на фронті. Як тих хто прийшов його вбивати. В тій Україні, якої завжли прагнув і прагне трудовий український народ, і Русінов і поліцейські залишилися б живими. В тій Україні, яку за тридцять п‘ять років Незалежності «розбудувала» підла зажерлива антинародна «українська політична еліта», «синдром Русінова» може стати масовим. Не одиниці, а мільйони українців уже давно в такому ж як Русінов морально-психологічному стані - тому що повсюдні, в усіх без винятку, від найвищих до місцевих органах влади «перевертні» вже так «дістали» народ, що далі нікуди. Пожнуть те, що понад тридцять років сіяли. Джерело: https://censor.net/ua/b3598718 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, рыбак сказал: Так як ніхто не дав одностайного визначення "кацапа" , то наважусь від себе: кацап - це той хто : 1- вбиває людей . 2- якщо сам не вбиває, то підтримує вбивство. 3-поважає право сильного. 4-підтримує російську державність. 5- вживає алкоголь.( не завжди) 6- матюкається. 7- визнає православну церкву , але здебільшого сам не вірує. 8- налаштований на зло , а не на добрі справи. 9- бреше. 10- лицемірний. 11- підтримує війну . 12- любить більш війну за мир... .. Ну що , з цим визначенням згода ? Тут ще добавили: 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 минут назад, юра84 сказал: Тут ще добавили: Если я усну и проснусь через сто лет и меня спросят, что сейчас происходит в России, я отвечу: пьют и воруют». Салтиков-Щедрін 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 час назад, Dmitriy_S сказал: Рижі коти - це да. Еліта. Сам такий Руді ж? Змінено 1 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 31 минуту назад, karbo сказал: Я людей ділю на бидло та нормальних мир не черно-белый...каждый человек благодаря опыту, обстоятельствам либо пограничному состоянию легко превращается в быдло или наоборот...для кого то он спаситель...для кого то дьявол или черт... возможно эта Ваша убежденность из пионеро-комсомольского прошлого - кто не с нами, тот против нас...учитесь и думайте, как говорили два лидера, в последствии заслуженно ставших для большинства обычными чертями Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 8 часов назад, US7IGN сказал: там все було неоднозначно artofwar.ru/f/frolow_i_a/text_0130.shtml о ..... Амурська область .... Завітинськ , Катеринославка , Білогорськ , Благовещенськ - переважна більшість місцевих - кацапи з українськими прізвищами - Горобець , Мурашко , Бойко , Лабунько , Романюк ...е.т.с. Змінено 1 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 24 минуты назад, юра84 сказал: Тут ще добавили: Дуже сумнівно, що ви з цих авторів хоч кого читали. .а відносно : " физического и морального разврата, подлости , вранья и злодейства" , - то ви цю гілку прочитайте, та все те ось тут і знайдете. Змінено 1 година тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 7 минут назад, рыбак сказал: Дуже сумнівно, що ви з цих авторів хоч кого читали майже всіх читав - Шмелева не читав - вся кацаполітература - лайно , згенероване або рабовласниками , або їхніми дворовими посіпаками Змінено 1 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 15 хвилин тому, Бармалей сказав: мир не черно-белый...каждый человек благодаря опыту, обстоятельствам либо пограничному состоянию легко превращается в быдло или наоборот...для кого то он спаситель...для кого то дьявол или черт... возможно эта Ваша убежденность из пионеро-комсомольского прошлого - кто не с нами, тот против нас...учитесь и думайте, как говорили два лидера, в последствии заслуженно ставших для большинства обычными чертями Я шукаю людяність в людях, кар'єризм її вбиває Змінено 1 година тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Только что, Бездомный сказал: майже всіх читав - вся кацаполітература - лайно , згенероване або рабовласниками , або їхніми дворовими посіпаками Навіщо ти там так далеко шукав лайно? Ти його де хоч знайдеш Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 24 хвилини тому, Бармалей сказав: возможно эта Ваша убежденность из пионеро-комсомольского прошлого - кто не с нами, тот против нас...учитесь и думайте, как говорили два лидера, в последствии заслуженно ставших для большинства обычными чертями І ти не перший тут пробуєш принижувати люди її віком В бидлість ввійшли покоління українців. Про які реформи мова при відсутності моралі? Вже два покоління виховані на бидло цінностях Ось ти відверто бидлячиш навіть не усвідомлюючи цього. Бо вже в крові це Змінено 1 година тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 годину тому, US7IGN сказав: чому ж не виноситься їх інфраструктура? чи гопники просто потужно грають на публіку? Ви зарано, як на мене, вкидаєте тригер) Ще не вся мережа ШІ-агентів наявна у темі - полубітного не вистачає та ще парочки. Тоді вже піде веселуха на кілька сторінок 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 минуту назад, karbo сказал: принижувати ты ошибся...я показываю что можно-нужно изменить ... а дальше уже каждый сам себе доктир Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 2 хвилини тому, Бармалей сказав: ты ошибся...я показываю что можно-нужно изменить ... а дальше уже каждый сам себе доктир Ти бидлячиш і тобі це не очевидно бо воно у тебе вже в прошивці Змінено 1 година тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 21 минуту назад, рыбак сказал: Дуже сумнівно, що ви з цих авторів хоч кого читали. Можливо й так але ж питання не про те що я читав і яких авторів. Змінено 1 година тому користувачем юра84 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 16 минут назад, рыбак сказал: Навіщо ти там так далеко шукав лайно? Ти його де хоч знайдеш та я не шукав - воно було геть навколо - мені нав'язували те у шкільній програмі , нав'язували у пропонованому контенті - від літератури до тісень та кінострічок іншого контенту майже не було .....а якщо дещиця годноти й була - її ще знайти в тій купі лайна треба було , та розпізнати ту перлину в купі гною Змінено 58 хвилин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Только что, юра84 сказал: Можливо й так але ж питання не про те що і яких авторів я читав. Якби потреба була знайти в неті , то вже мабуть краше було в жпт запитати. Ви ж не робот, надіюсь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 59 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 59 хвилин тому 1 хвилину тому, Бездомный сказав: - мені нав'язували те у шкільній програмі , нав'язували у пропонованому контенті - інших книжок майже не було Не сміши, в і шкільній програмі навіть не сота доля всієї доступної літератури була Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 58 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 58 хвилин тому (змінено) 3 минуты назад, Бездомный сказал: та я не шукав - воно було геть навколо - мені нав'язували те у шкільній програмі , нав'язували у пропонованому контенті - інших книжок майже не було .....а якщо дещиця годноти й була - її ще знайти в тій купі лайна треба було Ну, не знаю. Моя любимая книга была " Жизнь и ловля пресноводных рыб " . Сабанеева. .а , еще журнал выписывал " Рыболов спортсмен " Змінено 56 хвилин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 58 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 58 хвилин тому 7 минут назад, karbo сказал: Ти бидлячиш нет...это ты так воспринимаешь не завуалированную прямоту...а зря...я часто репер - что вижу то и пою))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 56 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 56 хвилин тому (змінено) 26 минут назад, рыбак сказал: Ну, не знаю. Моя любимая книга была " Жизнь и ловля пресноводных рыб " . Сабанеева. в дитинстві я любив твори анімаліста Біанкі ( підписка на чотриритомник була по блату - дефіцит , а Сетона-Томпсона придбати зміг лише дорослим - на книжній барахолці лежали не читані книжки , видані у 70-ті ) , і лише коли спробував читати його дітям , дорослим оком побачив , що вічноголодний політв'язень Біанкі ( скрепне "російське" прівище - чи не так ? ) оспівує майже війну з дикими тваринами майже на знищення Змінено 31 хвилин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 41 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 41 хвилин тому (змінено) 17 хвилин тому, Бармалей сказав: нет...это ты так воспринимаешь не завуалированную прямоту...а зря...я часто репер - что вижу то и пою))) Коли ти та твій колега пару постів вище намагаєтеся спекулювати віком опонента то це і є бидлістю))) В нормальних країнах дискримінація за віком карається по закону. Вам з вродженим геном бидлості цього не зрозуміти)) Змінено 41 хвилин тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 32 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 32 хвилини тому 7 минут назад, karbo сказал: Коли ти та твій колега пару постів вище намагаєтеся спекулювати віком опонента то це і є бидлістю))) В нормальних країнах дискримінація за віком карається по закону. Вам з вродженим геном бидлості цього не зрозуміти)) нет...но думай как хочешь...хочешь быть в отстающих - не учись, не меняй мышление под реальность Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 31 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 31 хвилин тому Тільки що, Бармалей сказав: нет...но думай как хочешь...хочешь быть в отстающих - не учись, не меняй мышление под реальность Не зіскакуй з теми, тут про генетичну бидлість певних поколінь і Україні)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз