Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

2 часа назад, US7IGN сказал:

Що діти бурятів роблять в Україні? Курсантів Військової академії, які знущалися з іншого курсанта, що вчинив самогубство, відрахували | hromadske share.google/sijGJh8QR3Dicfawh

а чому тільки відрахували , а не посадили ?:crazy:

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Черкаські поліцейські їхали «брати злочинця» як до тещі в гості. Ветеран Русінов стріляв по внутрішніх ворогах і окупантах України.

Нема жодного значення, якими були загиблі поліцейські - хорошими людьми чи «перевертнями у погонах». 

Тому що Русінов стріляв не по кожному з них особисто - він стріляв у державу-перевертня, у поліцію як у сволочну антинародну частину сволочної антинародноі державної системи, яка вже понад тридцять років під цинічну демагогію про демократію та права людини не просто садистськи знущається над трудовим українським народом - вона в буквальному змісті цього слова здійснює геноцид українства. 

Також не має значення, якою людиною був Сергій Русінов. 

Цими днями про нього написано багато різного, але абсолютно точно ясно одне: він за своє життя вже стільки настраждався і натерпівся від можновладців-перевертнів, від усіх без винятку органів влади-перевертнів та всього того що зазвичай називається державою і також є гидотним антинародним перевертнем, що вже сприймав їх виключно як ворогів народу і своїх особистих ворогів. 

Він вже повністю втратив віру у закон і справедливість, і тому «зустрів» поліцейських у своєму рідному забутому Богом і приреченому внутрішніми окупантами на вимирання Нехворощі так само, як ще зовсім недавно «зустрічав» зовнішніх окупантів на фронті. 

Як тих хто прийшов його вбивати. 

В тій Україні, якої завжли прагнув і прагне трудовий український народ, і Русінов і поліцейські залишилися б живими.

В тій Україні, яку за тридцять п‘ять років Незалежності «розбудувала» підла зажерлива антинародна «українська політична еліта», «синдром Русінова» може стати масовим.

Не одиниці, а мільйони українців уже давно в такому ж як Русінов морально-психологічному стані - тому що повсюдні, в усіх без винятку,  від найвищих до місцевих органах влади «перевертні» вже так «дістали» народ, що далі нікуди.

Пожнуть те, що понад тридцять років сіяли.  Джерело: https://censor.net/ua/b3598718

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, рыбак сказал:

Так як ніхто не дав одностайного визначення "кацапа" , то наважусь  від себе:  кацап - це той хто :
1- вбиває людей .
2- якщо сам не вбиває, то підтримує вбивство.
3-поважає право сильного.
4-підтримує російську державність.
5- вживає алкоголь.( не завжди)
6- матюкається.
7- визнає православну церкву , але здебільшого сам не вірує.
8- налаштований на зло , а не на добрі справи.
9- бреше.
10- лицемірний.

11- підтримує війну .
12- любить більш війну за мир...

..

Ну що , з цим визначенням  згода ?

Тут ще добавили:

IMG.jpg

• Хаха 1
Посилання на коментар

7 минут назад, юра84 сказал:

Тут ще добавили:

IMG.jpg

Если я усну и проснусь через сто лет и меня спросят, что сейчас происходит в России, я отвечу: пьют и воруют».  Салтиков-Щедрін

• Дякую 1
Посилання на коментар

1 час назад, Dmitriy_S сказал:

Рижі коти - це да. Еліта. Сам такий:lol:

Руді ж?

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

31 минуту назад, karbo сказал:

Я людей ділю на бидло та нормальних 

мир не черно-белый...каждый человек благодаря опыту, обстоятельствам либо пограничному состоянию легко превращается в быдло или наоборот...для кого то он спаситель...для кого то дьявол или черт...

возможно эта Ваша убежденность из пионеро-комсомольского прошлого - кто не с нами, тот против нас...учитесь и думайте, как говорили два лидера, в последствии заслуженно ставших для большинства обычными чертями

Посилання на коментар

8 часов назад, US7IGN сказал:

там все було неоднозначно :lol:

artofwar.ru/f/frolow_i_a/text_0130.shtml

о  ..... Амурська область .... Завітинськ , Катеринославка , Білогорськ , Благовещенськ - переважна  більшість місцевих - кацапи з українськими прізвищами - Горобець , Мурашко , Бойко , Лабунько , Романюк ...е.т.с.

Посилання на коментар

24 минуты назад, юра84 сказал:

Тут ще добавили:

IMG.jpg

Дуже сумнівно, що ви з цих авторів хоч кого читали.

.а відносно : " физического и морального разврата, подлости , вранья и злодейства" ,

- то ви цю гілку прочитайте, та все те  ось тут і знайдете.

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

7 минут назад, рыбак сказал:

Дуже сумнівно, що ви з цих авторів хоч кого читали

майже всіх читав - Шмелева не читав - вся кацаполітература - лайно , згенероване або рабовласниками , або їхніми дворовими посіпаками  

Посилання на коментар

15 хвилин тому, Бармалей сказав:

мир не черно-белый...каждый человек благодаря опыту, обстоятельствам либо пограничному состоянию легко превращается в быдло или наоборот...для кого то он спаситель...для кого то дьявол или черт...

возможно эта Ваша убежденность из пионеро-комсомольского прошлого - кто не с нами, тот против нас...учитесь и думайте, как говорили два лидера, в последствии заслуженно ставших для большинства обычными чертями

Я шукаю людяність в людях, кар'єризм її вбиває 

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

Только что, Бездомный сказал:

майже всіх читав - вся кацаполітература - лайно , згенероване або рабовласниками , або їхніми дворовими посіпаками  

Навіщо ти там так далеко шукав  лайно? Ти його де хоч знайдеш

Посилання на коментар

24 хвилини тому, Бармалей сказав:

І ти не перший тут пробуєш принижувати люди її віком 

В бидлість ввійшли покоління українців. Про які реформи мова при відсутності моралі?

Вже два покоління виховані на бидло цінностях 

Ось ти відверто бидлячиш навіть не усвідомлюючи цього. Бо вже в крові це 

Посилання на коментар

1 годину тому, US7IGN сказав:

чому ж не виноситься їх інфраструктура? чи гопники просто потужно грають на публіку?:lol:

Ви зарано, як на мене, вкидаєте тригер)
Ще не вся мережа ШІ-агентів наявна у темі - полубітного не вистачає та ще парочки.
Тоді вже піде веселуха на кілька сторінок :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, karbo сказал:

принижувати

ты ошибся...я показываю что можно-нужно изменить ... а дальше уже каждый сам себе доктир

Посилання на коментар

2 хвилини тому, Бармалей сказав:

ты ошибся...я показываю что можно-нужно изменить ... а дальше уже каждый сам себе доктир

Ти бидлячиш і тобі це не очевидно бо воно у тебе вже в прошивці

Посилання на коментар

21 минуту назад, рыбак сказал:

Дуже сумнівно, що ви з цих авторів хоч кого читали.

Можливо й так але ж питання не про те що я читав  і яких авторів.

Змінено користувачем юра84
Посилання на коментар

16 минут назад, рыбак сказал:

Навіщо ти там так далеко шукав  лайно? Ти його де хоч знайдеш

та я не шукав - воно було  геть  навколо - мені нав'язували те   у шкільній програмі  , нав'язували у пропонованому контенті - від літератури до тісень та  кінострічок іншого контенту  майже не було .....а якщо  дещиця годноти й була - її  ще знайти в тій  купі  лайна треба було , та розпізнати  ту перлину в купі гною  

Посилання на коментар

Только что, юра84 сказал:

Можливо й так але ж питання не про те що і яких авторів я читав.

Якби потреба була знайти в неті , то вже мабуть краше було в жпт запитати.  Ви ж не робот, надіюсь

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Бездомный сказав:

- мені нав'язували те   у шкільній програмі  , нав'язували у пропонованому контенті - інших  книжок майже не було

Не сміши, в і шкільній програмі навіть не сота доля всієї доступної літератури була

Посилання на коментар

3 минуты назад, Бездомный сказал:

та я не шукав - воно було  геть  навколо - мені нав'язували те   у шкільній програмі  , нав'язували у пропонованому контенті - інших  книжок майже не було .....а якщо  дещиця годноти й була - її  ще знайти в тій  купі  лайна треба було

Ну, не знаю. 

Моя любимая книга была " Жизнь и ловля пресноводных рыб " . Сабанеева.

.а , еще журнал выписывал " Рыболов спортсмен "

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

7 минут назад, karbo сказал:

Ти бидлячиш

нет...это ты так воспринимаешь не завуалированную прямоту...а зря...я часто репер - что вижу то и пою)))

Посилання на коментар

26 минут назад, рыбак сказал:

Ну, не знаю. 

Моя любимая книга была " Жизнь и ловля пресноводных рыб " . Сабанеева.

в дитинстві я любив твори анімаліста Біанкі ( підписка на чотриритомник була по блату - дефіцит , а Сетона-Томпсона придбати зміг лише дорослим - на книжній барахолці лежали не  читані книжки , видані  у 70-ті  ) , і лише коли спробував  читати  його дітям , дорослим оком побачив , що вічноголодний  політв'язень  Біанкі ( скрепне "російське" прівище - чи не так ? ) оспівує майже війну з дикими тваринами майже  на знищення  

Посилання на коментар

17 хвилин тому, Бармалей сказав:

нет...это ты так воспринимаешь не завуалированную прямоту...а зря...я часто репер - что вижу то и пою)))

Коли ти та твій колега пару постів вище намагаєтеся спекулювати віком опонента то це і є бидлістю)))

В нормальних країнах дискримінація  за віком карається по закону. Вам з вродженим геном бидлості цього не зрозуміти))

Посилання на коментар

7 минут назад, karbo сказал:

Коли ти та твій колега пару постів вище намагаєтеся спекулювати віком опонента то це і є бидлістю)))

В нормальних країнах дискримінація  за віком карається по закону. Вам з вродженим геном бидлості цього не зрозуміти))

нет...но думай как хочешь...хочешь быть в отстающих - не учись, не меняй мышление под реальность

Посилання на коментар

Тільки що, Бармалей сказав:

нет...но думай как хочешь...хочешь быть в отстающих - не учись, не меняй мышление под реальность

Не зіскакуй з теми, тут про генетичну бидлість певних поколінь і Україні))

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...