Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

7 хвилин тому, sergio сказав:

То ми з першого квітня побачимо. 

Що там, на день президента, нові жарти плануються? )

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

20 хвилин тому, murava сказав:

Когда украинец начинает думать - в глазах государства он сразу становится русским (с)

Типу ти руський і думаєш)))

Посилання на коментар

4 минуты назад, karbo сказал:

Типу ти руський і думаєш)))

Це вам чат жпт такі коротенькі пости пише?

Фудстемпів на платну підписку не вистачило?

• Лайк 1
Посилання на коментар

7 хвилин тому, murava сказав:

Це вам чат жпт такі коротенькі пости пише?

Фудстемпів на платну підписку не вистачило?

Ще не знайшовся той GPT chat шоби я його не задовбав 😂

Посилання на коментар

Сперечатися з чатом не так вже і важко, аргументів у нього не так вже і багато 

Правда він досить впертий 🤣

Але на відміну від людей у нього хоча би які аргументи є🤣

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

5 часов назад, Бездомный сказал:

ірландці в певний час теж пережили  геноцидж та голодомор .

Ірландців ще 120 років тому сильно геноцидили,  але їх більше порятували не титанічні зусилля  народу по виживанню, як відкрилась можливість спетляти до США. Чим вони і скористались - їх у США зараз десь 35 млн. Але свою мову втратили. Шотландців не геноцидили, але вони так само свою чисельність збільшили через еміграцію до США, хоча і не в такому великому ступеню. А потім вже діаспори з іншої країни вже підтримують розвиток своїх націй на місцях.

У євреїв свої варіанти і їх дуже багато, спочатку самий масовий був  до Іспанії і далі до Європи, хоча є такі дива як кушкінські чи гірські євреї. А вже потім вони перемкнулись на Америку.

Вірменам також дісталось, наприклад, дослідники датують поселення вірмен під Високим замком у Львові ще серединою XII ст. Багато їх у Франції і у США в Каліфорнії. Раз бачив ролик що вони колись втекли мало не до Лаосу. Було і в Баку багато до Сумгаїтських подій - за вокзалом в Баку в 80-тих роках були цілі вірменські квартали їх старовинних хатинок. Зараз там немає жодної. Але тепер масово на раші вони живуть в Ростові та Кубані.

Понтійських греків стален масово повиселяв  до Середньої Азії, вони майже усі після совка виїхали до Греції. Хоча пару чоловік було і на Уралі, невідомо за яки заслуги.

Ще про поляків хочеться сказати; вони  є майже усюди по цілому світі серед білої цивілізації. Але вони і на своєму історичному місці непогано примножились, мабуть ще з ери Пілсудського. Тоді вони займали ареал менший ніж білоруси (позн. синім кольором і набагато менший ніж українці (позн. червоним кольором.

ФРАНЦУЗЬКА КАРТА РОЗСЕЛЕННЯ НАРОДІВ ЄВРОПИ. ПАРИЖ 1875р. 

788.jpg

Змінено користувачем kim chen lhoran
  • Лайк 1
Посилання на коментар

7 хвилин тому, kim chen lhoran сказав:

як відкрилась можливість спетляти до США

там вони його і пережили :flag1:

Посилання на коментар

5 годин тому, MaxS сказав:

Так бот від ОП тут вже чотири роки херячить як Папа Карло.  Як налаштували в катакомбах на Банковій під гарну мівіну і вино, так і працює.

Нема шось сьогодні. Навєрно 23 хвевраля празнує...

Посилання на коментар

Президент України Володимир Зеленський перші два роки повномасштабної війни жив у бункері. Про це він розповів в інтервʼю AFP, опублікованому 22 лютого.

Він розповів, що наразі не проживає у бункері, хоч робив це раніше. За словами президента, він жив там протягом двох років.

«Я два роки жив у бункері, але працював тут, в офісі. Кожного дня, з першого дня війни. Але я ж знаю, що нас всіх не загнати в бункер», – сказав президент.

я не зрозумів він жаліється чи хвастається . 

так. всіх не загнати в бункер, бо нема нормальних персональних бункерів для усіх в нормальній доступності... 

zaxid.net/news/

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, DmiVady сказал:

О, нагадали 😁)))

Де мої нові  шкарпетки?! Треба дружині буде нагадати. 😺

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав:

Президент України Володимир Зеленський перші два роки повномасштабної війни жив у бункері. Про це він розповів в інтервʼю AFP, опублікованому 22 лютого.

Він розповів, що наразі не проживає у бункері, хоч робив це раніше. За словами президента, він жив там протягом двох років.

«Я два роки жив у бункері, але працював тут, в офісі. Кожного дня, з першого дня війни. Але я ж знаю, що нас всіх не загнати в бункер», – сказав президент.

я не зрозумів він жаліється чи хвастається . 

так. всіх не загнати в бункер, бо нема нормальних персональних бункерів для усіх в нормальній доступності... 

zaxid.net/news/

https://ru.wikipedia.org/wiki/Бункерный_дед

• Хаха 1
Посилання на коментар

Хата на Балі за гнилі овочі для солдатів: як Буський консервний виростив нового Гринкевича Джерело: https://censor.net/ua/r3601844

На відміну від тисяч українських військових, які роками не мають нормальних ротацій, Свиридов тричі на рік їздив відпочивати за кордон. В його списку поїздок Мальдіви, Японія, Антарктида та індивідуальний тур Америкою.

Зараз підозрюваний на гауптвахті. Але насправді, таких підозрюваних можуть бути десятки.

Крім того, зазвичай правоохоронці навіть не доходять до підозр власникам компаній. 

• Хаха 1
  • Сумно 2
Посилання на коментар

54 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав:
1 година тому, DmiVady сказав:

О, нагадали 😁)))

Цитата

Зранку 23 лютого 1989 року в дивізії особливого призначення імені Дзержинського, поблизу Москви, було празнично…

На честь дня «найпотужнішої армії в світі» давали по вареному яйцю… Яєць на всіх не хватало…

Ми зі ше одним сослуживцем пішли до замполіта, майора Мустафіна з целью відпроситься в увольнєніє…

— Товарищ майор, разрешите увольнение, в город Москву, сроком на сутки, — попросив я…
— А хyй тебе не мясо? — риторично і убєдітєльно спитав майор Мустафін. — В увольнєніє ім… Нажретесь как свиньи, знаю я вас…
— Нє, ми не будем пить, — робко возразив я замполіту…
— Нє пізді, — сказав майор. — Да и хули там делать в этой Москве, если не бухать? — продовжив він діалог уже сам з собою…
— Пріказиваю оставаться в расположении части, — суворо наказав замполіт.
— Так ми й тут нап’ємся, як схочем, — сказав я майору, — в расположенії часті…
— Я знаю, — зітхнув майор. — Тєм нє мєнєє — хyй там… хyй вам, в смисле… Нахyй…

В Радянській армії преобладала залізна дисципліна, культура і логіка…

(с)

Змінено користувачем Dmitriy_S
  • Хаха 3
Посилання на коментар

21.02.2026 в 22:11, XL.pro сказав:

Напевно піарники сивочолого. Іншої причини не бачу таку дурню говорити.

Шах і мат)))))

Залужний на майбутніх президентських виборах голосуватиме за Порошенка

Свою позицію колишній головнокомандувач висловив у Facebook, долучившись до онлайн-опитування зі своєї офіційною сторінки.

• Хаха 4
Посилання на коментар

1 година тому, sergio сказав:

Де мої нові  шкарпетки?! Треба дружині буде нагадати. 😺

Ви ж "пінджак", якщо вірно пам'ятаю?

Тож яким ви чином до справжніх окупантів Імперії? 😉

Але шкарпетки вам можна, ще й одеколон.

А от антифризовку з тушонкою та смаженою картоплею не чіпайте. То - святоє😁)))

• Хаха 1
Посилання на коментар

10 хвилин тому, XL.pro сказав:

Шах і мат)))))

Залужний на майбутніх президентських виборах голосуватиме за Порошенка

Свою позицію колишній головнокомандувач висловив у Facebook, долучившись до онлайн-опитування зі своєї офіційною сторінки.

теж мені новина :lol:

я думаю переможе "незалежний" кандидат :flag1:

Посилання на коментар

5 хвилин тому, DmiVady сказав:

кажуть колись люди були вимушені брудні шкарпетки вимочувати в котячій сечі, сушити, підпалювати та вдихати дим. а потім для них винайшли стіки :flag1:

• Хаха 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, US7IGN сказав:

Хто коту заплатиь, той і переможе.

Реклама, єслі шо:lol:

Посилання на коментар

52 минуты назад, DmiVady сказал:

Ви ж "пінджак", якщо вірно пам'ятаю?

Тож яким ви чином до справжніх окупантів Імперії? 😉

А от антифризовку з тушонкою та смаженою картоплею не чіпайте. То - святоє😁)))

Ще дівчата в школа при совку вітали, як потенційних захисників вітчизни. 😺

Змінено користувачем sergio
Посилання на коментар

6 минут назад, sergio сказал:

Ще дівчата в школа при совку вітали, як потенційних захисників вітчизни. 😺

Таки ручки дарили!?))

spacer.png

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 година тому, US7IGN сказав:

Або незалежний, або діючий (якщо голосування буде до завершення війни).

Підтримувати політичний труп марна справа. Залежний зробив свій вибір.

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, XL.pro сказав:

Залежний зробив свій вибір.

я думаю він вимушений повертати борги

2 хвилини тому, XL.pro сказав:

або діючий

як потужний переможець? ну треба спочатку виграти війну :lol:

до речі, от вам його бачення перемоги www.bbc.com/news/articles/cvgj9p15y87o

Змінено користувачем US7IGN
  • Дякую 1
Посилання на коментар

Смотрю новое интервью с профессором Романом Ямпольским — это специалист по информатике, искусственному интеллекту и вопросам безопасности, связанным с ИИ, — которое он дает Тому Билье, и внезапно после часа разговора там вспоминают Унабомбера.

Том спрашивает Ямпольского, мол, что тот думает про Качинского, который в своих письмах предупреждал нас, что технологии ведут к катастрофе.

На всякий случай: Теодор Качинский, он же Унабомбер, — это гениальный математик, который на каком-то этапе ушел жить в лес и стал рассылать бомбы всякой разумной профессуре, чтобы поуменьшить их популяцию.

Добряка в конечном итоге поймали, и он провел остаток жизни в тюрьме, пока не умер в 2023 году.

Так вот, Унабомбер известен в первую очередь как примитивист и защитник природы, но если читать его труды (он гениальный математик, напомню), то он указывает на такую закавыку с прогрессом: мол, технологии ведут к тому, что масса людей тупеет, а знания остаются только у крохотной горстки избранных — у ученых.

По сути, ИИ к этому и ведет, о чем Том и спрашивает Ямпольского: так что, старина Унабомбер был прав?

И я вот ожидал, что Ямпольский отмахнется, а он, делая дежурную ремарку, что считает путь терроризма, который Качинский выбрал, ошибочным, в целом с ним соглашается и говорит, что это сложный вопрос.

Мне нравится, что мы уже в таймлайне, когда ученые такого уровня, как Ямпольский, с грустью вспоминают старину Унабомбера.

Ведь реально: еще только вчера люди просто все гуглили, считали на калькуляторе, а сейчас вообще любой бытовой и не только вопрос задают своей ИИшке, что явно не способствует развитию мозгов.

В итоге человечество разделяется на техношизов вроде того же Ямпольского, Карпа, Амодея, Хинтона, Маска и т. д., которые даже не 1%, а меньше, и остальную массу, которая все делает только через ИИ.

Речь в первую очередь про юнлингов, которые сейчас взрослеют, присосавшись к ИИшкам вплоть до любовных отношений, о чем Том и спрашивает под конец беседы Ямпольского — мол, караул, мальчикам уже не нужны живые девочки, они все уходят к ИИ, и чем больше будет развиваться рыночек, тем массовее туда уйдут.

Ямпольский возмущенно и печально ему отвечает: мол, какое ему дело до мальчиков, которые мутят с цифровыми девочками, если и так всем нам, человекам, и так конец, и шансов почти ноль.

Ямпольский, на всякий случай, кто не в теме, — сторонник того, что если развитие ИИ не заблочить, то с вероятностью 99,99% кожаным и живым бесхвостым обезьянкам (их еще людьми называют) — ***а.

И вопрос только в сроках: Ямпольский дает что-то 10–20 лет на то, что, может быть, еще протянем, а дальше полный киберкек и явно не в нашу пользу.

В общем, старину Унабомбера, которого раньше вспоминали только через призму анархо-примитивиста, неолуддита и террориста-защитника природы, теперь с грустью вспоминают умные мужи и говорят: ну штош, чел все чувствовал и понимал.

И его бомбы, вероятно, это был крик отчаяния — примерно как интелли у Стругацких в "Хищных вещах века", к слову, книжка-то эта сейчас все более и более актуальна по факту.

Theodore_Kaczynski.jpg

Змінено користувачем Бездомный
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...