sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 22 минуты назад, US7IGN сказал: вирощують молодого путєна? Україні воно точно потрібно? Возглавит корпус стражей помаранчевой революции. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, sergio сказав: Возглавит корпус стражей помаранчевой революции. ви мали на увазі зеленої? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Філлу світло повернули, і настрій ))) © Філл малює 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Карочь , для пропагандистов Порошенка есть готовый лозунг: "При мені війни в Ірані не було.".с Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 9 годин тому, kkost сказав: І моргентау. 9 годин тому, US7IGN сказав: краще Шахерізаду або спереду ТРАХтібідох вам між ног. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) Читаю новости о прилетах в ОАЭ. Как же жалко выглядит этот " колос на глиняных ногах" - мини империя Мамоны . За несколько дней все что " нажито непосильным трудом" годами и десятилетиями может превратиться в песок пустыни . Змінено 1 година тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 години тому, DmiVady сказав: Я у 20-ті не стикнувся з ним, бо мені було вже байдуже на 73% співгромадян і я не збирався їх рятувати від самих себе. Я просто заробляв гроші, щоб мати більше можливостей для дій, на той час, коли прийде пи3дець. Трошки прорахувався з часом, і формою самого пи3деця Дозволю собі поставити під сумнів ваші слова. Якби було - мені було вже байдуже на 73% співгромадян і я не збирався їх рятувати від самих себе, ви б не пробували тут пояснювати малечі інтегральні обчислення))) До речі, ви ще пам"ятаєте щось про це? Бо я вже геть забув))) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 годин тому, MaxS сказав: де запис в патрулі катів-ювенальщиків? можна буде вилучити кота із проблемної сім'ї і передати на виховання геям-зоофілам? А я все думаю, що ж він в ті німеччини рветься, та все не їде? Певно місцевий бдсм ласує краще. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 27 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 27 хвилин тому 7 хвилин тому, kkost сказав: Дозволю собі поставити під сумнів ваші слова. Якби було - мені було вже байдуже на 73% співгромадян і я не збирався їх рятувати від самих себе, ви б не пробували тут пояснювати малечі інтегральні обчислення))) До речі, ви ще пам"ятаєте щось про це? Бо я вже геть забув))) Все значно простіше: для підтримки мозку (а мова - одне з корисних для цього занять) я вирішив згадати українську й довести її до пристойного рівня. Ця тема з політично залежними була непоганим полігоном) Але знайшлося кілька людей, які вже врятували самі себе, і ще й мають досвід у сферах, де в мене провали. То чому б не поспілкуватися з ними й не закрити дірки? Я і в шахи, і в преферанс завжди намагався грати з сильнішими, а не відбирати гроші в дітей у пісочниці) І тут уже не раз знаходив для себе корисне, просто спілкуючись або читаючи пости користувачів. Тож навряд чи ціллю є пояснення та альтруїзм. Просто іноді вголос щось проговорюю, перевіряю на крихкість або тролю (так, я ще той покидьок ). Людина змінюється тільки коли сама цього хоче. Для цього треба побачити, де ти є, і щоб це "де" стало нестерпним. От тоді й можна зацікавити шляхами, які допоможуть вибратися з відра з крабами. Але без нав'язування: шлях людина обирає і проходить сама. Можна підсвітити, підстрахувати, але не йти замість неї. Я так вважаю. Про інтеграли пам'ятаю слабо: в житті не знадобилися. До речі, зараз вони в шкільній програмі, тож, може, донька нагадає, якраз проходять) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз