Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

22 минуты назад, US7IGN сказал:

вирощують молодого путєна? Україні воно точно потрібно? :lol:

Возглавит корпус стражей помаранчевой революции. 

• Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Тільки що, sergio сказав:

Возглавит корпус стражей помаранчевой революции. 

ви мали на увазі зеленої?:lol:

• Хаха 2
Посилання на коментар

Карочь , для пропагандистов Порошенка есть готовый лозунг:

"При мені війни в Ірані не було.".с

Посилання на коментар

9 годин тому, kkost сказав:

І моргентау.

9 годин тому, US7IGN сказав:

краще Шахерізаду або спереду :lol:

ТРАХтібідох вам між ног.

Посилання на коментар

Читаю  новости о прилетах в  ОАЭ. 

Как же жалко выглядит этот " колос на глиняных ногах" - мини империя Мамоны . За несколько дней все что " нажито непосильным трудом" годами и десятилетиями  может превратиться  в песок пустыни .

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

2 години тому, DmiVady сказав:

Я у 20-ті не стикнувся з ним, бо мені було вже байдуже на 73% співгромадян і я не збирався їх рятувати від самих себе. Я просто заробляв гроші, щоб мати більше можливостей для дій, на той час, коли прийде пи3дець. Трошки прорахувався з часом, і формою самого пи3деця 

Дозволю собі поставити під сумнів ваші слова. Якби було - мені було вже байдуже на 73% співгромадян і я не збирався їх рятувати від самих себе, ви б не пробували тут пояснювати малечі інтегральні обчислення))) До речі, ви ще пам"ятаєте щось про це? Бо я вже геть забув)))

• Хаха 2
Посилання на коментар

6 годин тому, MaxS сказав:

де запис в патрулі катів-ювенальщиків? можна буде вилучити кота із проблемної сім'ї і передати на виховання геям-зоофілам?

А я все думаю, що ж він в ті німеччини рветься, та все не їде? Певно місцевий бдсм ласує краще.

Посилання на коментар

7 хвилин тому, kkost сказав:

Дозволю собі поставити під сумнів ваші слова. Якби було - мені було вже байдуже на 73% співгромадян і я не збирався їх рятувати від самих себе, ви б не пробували тут пояснювати малечі інтегральні обчислення))) До речі, ви ще пам"ятаєте щось про це? Бо я вже геть забув)))

Все значно простіше: для підтримки мозку (а мова - одне з корисних для цього занять) я вирішив згадати українську й довести її до пристойного рівня. Ця тема з політично залежними була непоганим полігоном)
Але знайшлося кілька людей, які вже врятували самі себе, і ще й мають досвід у сферах, де в мене провали. То чому б не поспілкуватися з ними й не закрити дірки?
Я і в шахи, і в преферанс завжди намагався грати з сильнішими, а не відбирати гроші в дітей у пісочниці) І тут уже не раз знаходив для себе корисне, просто спілкуючись або читаючи пости користувачів.
Тож навряд чи ціллю є пояснення та альтруїзм. Просто іноді вголос щось проговорюю, перевіряю на крихкість або тролю (так, я ще той покидьок :crazy:).
Людина змінюється тільки коли сама цього хоче. Для цього треба побачити, де ти є, і щоб це "де" стало нестерпним. От тоді й можна зацікавити шляхами, які допоможуть вибратися з відра з крабами. Але без нав'язування: шлях людина обирає і проходить сама. Можна підсвітити, підстрахувати, але не йти замість неї. Я так вважаю.

Про інтеграли пам'ятаю слабо: в житті не знадобилися. :pardon: До речі, зараз вони в шкільній програмі, тож, може, донька нагадає, якраз проходять)

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...