sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 22 минуты назад, US7IGN сказал: вирощують молодого путєна? Україні воно точно потрібно? Возглавит корпус стражей помаранчевой революции. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Тільки що, sergio сказав: Возглавит корпус стражей помаранчевой революции. ви мали на увазі зеленої? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Філлу світло повернули, і настрій ))) © Філл малює 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Карочь , для пропагандистов Порошенка есть готовый лозунг: "При мені війни в Ірані не було.".с Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 9 годин тому, kkost сказав: І моргентау. 9 годин тому, US7IGN сказав: краще Шахерізаду або спереду ТРАХтібідох вам між ног. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) Читаю новости о прилетах в ОАЭ. Как же жалко выглядит этот " колос на глиняных ногах" - мини империя Мамоны . За несколько дней все что " нажито непосильным трудом" годами и десятилетиями может превратиться в песок пустыни . Змінено 3 години тому користувачем рыбак 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 години тому, DmiVady сказав: Я у 20-ті не стикнувся з ним, бо мені було вже байдуже на 73% співгромадян і я не збирався їх рятувати від самих себе. Я просто заробляв гроші, щоб мати більше можливостей для дій, на той час, коли прийде пи3дець. Трошки прорахувався з часом, і формою самого пи3деця Дозволю собі поставити під сумнів ваші слова. Якби було - мені було вже байдуже на 73% співгромадян і я не збирався їх рятувати від самих себе, ви б не пробували тут пояснювати малечі інтегральні обчислення))) До речі, ви ще пам"ятаєте щось про це? Бо я вже геть забув))) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 6 годин тому, MaxS сказав: де запис в патрулі катів-ювенальщиків? можна буде вилучити кота із проблемної сім'ї і передати на виховання геям-зоофілам? А я все думаю, що ж він в ті німеччини рветься, та все не їде? Певно місцевий бдсм ласує краще. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 7 хвилин тому, kkost сказав: Дозволю собі поставити під сумнів ваші слова. Якби було - мені було вже байдуже на 73% співгромадян і я не збирався їх рятувати від самих себе, ви б не пробували тут пояснювати малечі інтегральні обчислення))) До речі, ви ще пам"ятаєте щось про це? Бо я вже геть забув))) Все значно простіше: для підтримки мозку (а мова - одне з корисних для цього занять) я вирішив згадати українську й довести її до пристойного рівня. Ця тема з політично залежними була непоганим полігоном) Але знайшлося кілька людей, які вже врятували самі себе, і ще й мають досвід у сферах, де в мене провали. То чому б не поспілкуватися з ними й не закрити дірки? Я і в шахи, і в преферанс завжди намагався грати з сильнішими, а не відбирати гроші в дітей у пісочниці) І тут уже не раз знаходив для себе корисне, просто спілкуючись або читаючи пости користувачів. Тож навряд чи ціллю є пояснення та альтруїзм. Просто іноді вголос щось проговорюю, перевіряю на крихкість або тролю (так, я ще той покидьок ). Людина змінюється тільки коли сама цього хоче. Для цього треба побачити, де ти є, і щоб це "де" стало нестерпним. От тоді й можна зацікавити шляхами, які допоможуть вибратися з відра з крабами. Але без нав'язування: шлях людина обирає і проходить сама. Можна підсвітити, підстрахувати, але не йти замість неї. Я так вважаю. Про інтеграли пам'ятаю слабо: в житті не знадобилися. До речі, зараз вони в шкільній програмі, тож, може, донька нагадає, якраз проходять) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 38 хвилин тому, DmiVady сказав: Все значно простіше: для підтримки мозку (а мова - одне з корисних для цього занять) я вирішив згадати українську й довести її до пристойного рівня. Ця тема з політично залежними була непоганим полігоном) Але знайшлося кілька людей, які вже врятували самі себе, і ще й мають досвід у сферах, де в мене провали. То чому б не поспілкуватися з ними й не закрити дірки? Я і в шахи, і в преферанс завжди намагався грати з сильнішими, а не відбирати гроші в дітей у пісочниці) І тут уже не раз знаходив для себе корисне, просто спілкуючись або читаючи пости користувачів. Тож навряд чи ціллю є пояснення та альтруїзм. Просто іноді вголос щось проговорюю, перевіряю на крихкість або тролю (так, я ще той покидьок ). Людина змінюється тільки коли сама цього хоче. Для цього треба побачити, де ти є, і щоб це "де" стало нестерпним. От тоді й можна зацікавити шляхами, які допоможуть вибратися з відра з крабами. Але без нав'язування: шлях людина обирає і проходить сама. Можна підсвітити, підстрахувати, але не йти замість неї. Я так вважаю. Про інтеграли пам'ятаю слабо: в житті не знадобилися. До речі, зараз вони в шкільній програмі, тож, може, донька нагадає, якраз проходять) Мені так здається, що то, що ви написали, це те, що ви про себе думаєте. Вчиняєте ви інколи зовсім по іншому. Але, то мені здається.😉А інтеграли мені також не згодилися(*((( 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому у мене математика взагалі на рівні "за 2 купив, за 20 продав і на ці 2 відсотки живу" до речі, іранець третій день на зв'язок не виходить. а я попереджав що війні не можна радіти ... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, US7IGN сказав: у мене математика взагалі на рівні "за 2 купив, за 20 продав і на ці 2 відсотки живу" так це ж і є інтегральні обчислення))))💪 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 час назад, рыбак сказал: Как же жалко выглядит этот " колос на глиняных ногах" - мини империя Мамоны . За несколько дней все что " нажито непосильным трудом" годами и десятилетиями может превратиться в песок пустыни . всьо куплю сказало злато всьо возьму сказал булат (с). мені видається що ті що служать мамоні таки кращі, ніж ті що служать булату. так як альтруїстичний світ утопія - то кращий сценарій для країни бути як США - колосальний слуга мамоні на залізних ногах. але і тут засада (для сусідів) - маючи і булат і злато вони можуть використовувати і те і те для своїх цілей. а цілі різними бувають... то Канада партнер і товариш, а то - ще один штат. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 5 хвилин тому, karlito сказав: всьо куплю сказало злато всьо возьму сказал булат (с). мені видається що ті що служать мамоні таки кращі, ніж ті що служать булату. так як альтруїстичний світ утопія - то кращий сценарій для країни бути як США - колосальний слуга мамоні на залізних ногах. але і тут засада (для сусідів) - маючи і булат і злато вони можуть використовувати і те і те для своїх цілей. а цілі різними бувають... то Канада партнер і товариш, а то - ще один штат. Очевидно що бути здоровим та багатим краще ніж бідним та хворим Цікаво що Штати та й сучасна Австралія по суті були створені з точки зору моралі покидьками та злочинцями того часу ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, US7IGN сказав: Очевидно що бути здоровим та багатим краще ніж бідним та хворим Цікаво що Штати та й сучасна Австралія по суті були створені з точки зору моралі покидьками та злочинцями того часу ) А в Україні хто лишився? А хто виїхав? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 12 хвилин тому, kkost сказав: А в Україні хто лишився? А хто виїхав? Підараси залишаться... www.instagram.com/reel/DVbN1mxjBzh/ Це вже буряти чи гірше? Змінено 1 година тому користувачем US7IGN 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 22 хвилини тому, kkost сказав: Мені так здається, що то, що ви написали, це те, що ви про себе думаєте. Вчиняєте ви інколи зовсім по іншому. Але, то мені здається.😉 Можливо я не дуже переймаюся тим, що і як я роблю в цій темі та подібних. Звісно, зі сторони видніше, але я не переймаюся ... хай буде Один відомий і дуже шанований там, на островах, японець сказав про це так: 我事におゐて後悔をせす (Не шкодуй про те, що зробив) А один відомий китаєць навчав приблизно такому: 君子不重則不威,學則不固。主忠信,無友不如己者,過則勿憚改 Беру загальноприйнятий переклад: «Якщо шляхетний муж не має ваги, то не матиме авторитету; навчаючись, він не досягне міцності. За головне тримай вірність і надійність. Не дружи з тими, хто гірший за тебе. Якщо припустився помилки, не бійся її виправити». Тож в робочих темах форуму я намагаюсь бути серйозним та ввічливим 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 55 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 55 хвилин тому ⚡Сын аятоллы Хаменеи избран новым лидером Ирана — источники DW Такое решение принял совет из 88 представителей высшего шиитского духовенства, сообщили источники DW в Иране. Официально иранские власти и СМИ пока не подтверждали это. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 53 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 53 хвилини тому 53 хвилини тому, US7IGN сказав: Підараси залишаться... www.instagram.com/reel/DVbN1mxjBzh/ Це вже буряти чи гірше? Novus Ordo Ucrainiae Подія кінця грудня 25 року. Буде ще жорсткіше. Пан Буданов анонсував у інтерв'ю. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 21 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 21 хвилин тому (змінено) 12 часов назад, DimaF сказал: Понеслась пиzда по кочкам🥶 Газовоз в средиземке подорвали, кацапский говорят.👺 є відео - красівоє Arctic Metagaz - під кацаським прапором , транспортував зріджений газ до китаю . ( це ще й ляпас китаю) кажуть - Україна морським дроном / дронами - один такий корабель - газовоз арктичного класу - понад 500 000 000 $ не рахуючи зріджений газ всередині , втрачену вигоду від експлуатації такого вартісного судна , злет у космос вартості страховки на кацапські судна такого класу .... це не гірше за крейсер масква Змінено 3 хвилини тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 12 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 12 хвилин тому 1 час назад, US7IGN сказал: Цікаво що Штати та й сучасна Австралія по суті були створені з точки зору моралі покидьками та злочинцями того часу ) кому як не вам знати що етика, мораль, звичаї і закон - це різні категорії і і вимагають різних дій/бездіяння для порушення, несуть різні наслідки в різних епохах та країнах. В Україні за подружню зраду жінці навіть штраф не випишуть, в Ірані закидають камінцями. Далі йдемо - злочинець може не бути покидьком (тим більш тоді в Великобританії багато таких законів було, що порушувати їх не гріх), покидьок злочинцем, тощо. але що спільного - вони всі ефективніші ніж законослухнянні етичні та моральні суб"єкти, по замовчуванню - бо мають менше факторів, що стримують від дій, відповідно більше ступеней свободи. тому і держави такі побудували - специфічні але еффективні. Варто памятати - США пізніш всіх з західної цивілізації відмінили рабство, а в Австралії дискримінацію прямо заборонили в 1976му. В ненависному Совку і мови про ніяку дискримінацію недопускали в публічному просторі (хоча побутової вистачало). Це дискусія на цистерну віскі взагалі - хто створює більш злочинців - держава приймаючи закони чи індивідуми, які їх порушують. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 4 хвилини тому Погана система робить злочин раціональним для порядних. Гарна система робить злочин невигідним для негідників. Якось так Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз