Vitaliy67 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 21 минуту назад, Vinsol2009 сказал: Водій колишнього керівника Офісу президента Андрія Єрмака В’ячеслав Абрамов раніше працював на підприємстві, яке пов’язують із родинами обвинуваченого в державній зраді Віктора Медведчука та його соратника Тараса Козака. Только расстрел. Я надеюсь он там только дворником работал.. Вы это гавно сами ищите, или Вам его кто-то подсовывает для дальнейшей ретрансляции?. Самому то не противно, или деньги не пахнут? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 годину тому, murava сказав: Причьом тут бубочка і його вірні пси режиму? Винен канєшно свояк, який забув документи при виході на власне подвір'я і ще богомєрзкій Порошенко. Не хотіли лагідної українізації - тримайте в обидві руки справедливу мобілізацію В основному бубочка, він безпосередньо віддає накази пакувати або сам це робить))). При Трампі (тьфу Порошенку) такого не було (с). Але ж ТЦК у нас почало реформуватись з 2017 р...ні? Як реформували, так і діють. Що хотів сказати, навіть з бронюванням можуть загребти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 39 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: деньги не пахнут Какие деньги? Те, которые воруют друзья клоуна? А Душечка на Москву пахнет? А шо там слышно за Али-Бабу? Он же ж пошел воевать... Где воюет? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 годину тому, US7IGN сказав: Дайте вгадаю, заяву про злочин він не подав? Навіть не питав. Не дуже детально вникав, але сам факт, що заброньованого з обласного ТЦК просто так не випустять. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 12 хвилин тому, XL.pro сказав: навіть з бронюванням можуть загребти. Вы хотели развалить ненавистную олигархическую систему государственного управления. Получайте. А я предупреждал, что Корбаном не кончится... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 години тому, DmiVady сказав: "моя зброя - мій розум" не погана позиція, але "Что будут стоить тысячи слов, когда важна крепость руки?" © І чому хтось буде брати до рук зброю та організовувати загони самооборони від підарасів доки ви будете розважатися дописами на форумі? можливо колись під час особистої зустрічи я вам розкажу про мій досвід в цьому питанні. більшість з тих хто обрали зброю вже мертві. це для вас війна в 2022 почалася, а для мене набагато раніше. на форумі я переважно флужу і збираю матеріал для досліджень. і ще раз. не треба мене захищати) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 хвилини тому, XL.pro сказав: ТЦК просто так не випустять. ну звісно. тому треба тренуватися в стрільбі і вправно відстрілюватися у мене краще виходить воювати в суді, але туди рідко хто приходить помірятися силами) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 8 хвилин тому, XL.pro сказав: Навіть не питав А зря. Ещё классик сказал, что законы общества в отличие от закона природы действуют не автоматически, а через сознательную деятельность людей. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 години тому, XL.pro сказав: Мобілізація з близького оточення. Заброньованого свояка "скрутили" біля свого ж двору, коли той чистив подвір'я від снігу. Два дні били в ТЦК, відпустили тільки після того, як один із впливових людей обласного центру приїхав визволяти. То була бурятська ДРГ:)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, US7IGN сказав: можливо колись під час особистої зустрічи я вам розкажу про мій досвід в цьому питанні. більшість з тих хто обрали зброю вже мертві. це для вас війна в 2022 почалася, а для мене набагато раніше. на форумі я переважно флужу і збираю матеріал для досліджень. і ще раз. не треба мене захищати) Не треба, такі речі не розповідають ані особисто, ані на форумах (якщо людина не збігла з дурки). Та і самі оповідання для мене не є показником. Показує: полігон/тир-зброя-таймер-результат на мішенях. Це замість тисячі слів. Ну і про користь: вправи з практичної швидкісної стрільби з пістолета (або з карабіна) розвивають ті ділянки мозку, які не залучені при вивченні мов, грі у шахи тощо. Потрібне дуже гарне володіння тілом та дрібною моторикою. Можна попробувати замінити пінг-понгом, але в мене на той час не було напарника 😁))) Я вас точно захищати не збирався 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 11 хвилин тому, US7IGN сказав: ну звісно. тому треба тренуватися в стрільбі і вправно відстрілюватися у мене краще виходить воювати в суді, але туди рідко хто приходить помірятися силами) Варіанти можуть бути різні: Наприклад, подруги брат, асматик з дитинства, пішов в сільське/районне ТЦК вияснити причину штрафу в Резерв+. Протягом кількох днів був в учбовій частині. Звертались до практикуючих юристів, сказали, що справа затягнеться на півроку і не факт, що рішення буде на його користь. Оскільки подруга вже громадянка США, вона телефонувала до уповноваженого з прав людини/інші структури. Скарга дійшла до військової частини, хоча першоджерело беззаконня - ТЦК. Із особистого досвіду. 15 років тому позапланова перевірка податкової "зняла" податковий кредит за півроку діяльності, мотивуючи нікчемний правопис. Щоб не давати хабарі вирішили судитися, у юристів апетит великий - хочуть відсоток від суми позову. В результаті виграли 3 інстанції, витратили час, нерви, кошти. Податківців неможливо було притягнути до відповідальності за свавілля. Вдруге не наважились би на таке - хабар швидше і дешевше. Хоча я за правові методи вирішення питань. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 28 минут назад, Vinsol2009 сказал: Какие деньги? Те, которые воруют друзья клоуна? А Душечка на Москву пахнет? А шо там слышно за Али-Бабу? Он же ж пошел воевать... Где воюет? Те, что вы получаете. Я вопрос задал, сами ищите, или кто подкидывает 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Разошелся Донни, фрегат с бармалеями утопили в ЮВА (что он там делал??) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 13 хвилин тому, DmiVady сказав: Потрібне дуже гарне володіння тілом та дрібною моторикою. Оце вже точно не про мене ( Ходити просто інколи важко... 14 хвилин тому, DmiVady сказав: Не треба, такі речі не розповідають ані особисто, ані на форумах Діти мають знати ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 8 хвилин тому, XL.pro сказав: Звертались до практикуючих юристів Вибачте, але у мене дуже низька думка про більшість колег ) Якщо чесно, то зараз я би нікому з них не довірив захищати мене) Ну може парі адвокатів і довірив, але у мене стільки грошей немає Хоча суд це тільки частина більшої стратегії і клієнт має бути підготовленим ) Якщо юрист розказує як він буде судитися, але не каже як і коли я отримаю потрібний мені результат, то його послуги мені точно не потрібні) 6 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 хвилини тому, US7IGN сказав: Діти мають знати ) Не треба їм того) Гарно та яскраво прожита молодість та зрілість - це коли є що пригадати, але не все можна розповісти дітям. 4 хвилини тому, US7IGN сказав: Оце вже точно не про мене ( Ходити просто інколи важко... Танці гарний варіант, мають велику доказову базу. Ну, або тайцзи, цигун тощо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 29 минут назад, XL.pro сказал: Навіть не питав. Не дуже детально вникав, але сам факт, що заброньованого з обласного ТЦК просто так не випустять. Хитрозадый адвокат не зря провоцирует на суды , это его и таких как он хлеб . Он отлично знает к чему все приведет . В конечном итоге , когда дойдет до еспч , то есть возможность " выиграть" и получить ок 2 тыщ уе , лет через 6-8 . Сколько нужно будет отдать хитрозадым они скажут. В еспч есть возможность " выиграть" только если докажешь превышение закона при мобилизации - мордобой или еще в этом плане . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 15 хвилин тому, XL.pro сказав: Варіанти можуть бути різні: Наприклад, подруги брат, асматик з дитинства, пішов в сільське/районне ТЦК вияснити причину штрафу в Резерв+. Протягом кількох днів був в учбовій частині. Звертались до практикуючих юристів, сказали, що справа затягнеться на півроку і не факт, що рішення буде на його користь. Оскільки подруга вже громадянка США, вона телефонувала до уповноваженого з прав людини/інші структури. Скарга дійшла до військової частини, хоча першоджерело беззаконня - ТЦК. Із особистого досвіду. 15 років тому позапланова перевірка податкової "зняла" податковий кредит за півроку діяльності, мотивуючи нікчемний правопис. Щоб не давати хабарі вирішили судитися, у юристів апетит великий - хочуть відсоток від суми позову. В результаті виграли 3 інстанції, витратили час, нерви, кошти. Податківців неможливо було притягнути до відповідальності за свавілля. Вдруге не наважились би на таке - хабар швидше і дешевше. Хоча я за правові методи вирішення питань. Ніякі суди вже цій державі не допоможуть. Тільки повернення смертної кари на референдумі і масове застосування вищої міри. Коротше треба демократична диктатура:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 5 минут назад, US7IGN сказал: Якщо чесно, От тебя это было смешно. Честность и ты - несовместимы априори. .за тобой наблюдаю из чистого любопытства : насколько человек может деградировать, но всякий раз ты берешь новые " высоты". Змінено 2 години тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 8 хвилин тому, US7IGN сказав: Якщо юрист розказує як він буде судитися то все вже про...но. судитися ми і самі вміємо, американських серіалів надивилися. Змінено 2 години тому користувачем MaxS 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 5 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Ніякі суди вже цій державі не допоможуть. Тільки повернення смертної кари на референдумі і масове застосування вищої міри. Коротше треба демократична диктатура:) Пам'ятаю, що тільки вибори допоможуть цій державі, в 2026 році вони будуть чи вже у 2027?) 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому поки пропагандисти на планьорках - я на заміні побуду 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 хвилини тому, MaxS сказав: поки пропагандисти на планьорках - я на заміні побуду перепутав порядок слів . пожертвував Україною і українцями 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 11 хвилин тому, DmiVady сказав: Не треба їм того) династія починається з вивчення та поваги того що робили предки 12 хвилин тому, DmiVady сказав: Ну, або тайцзи, цигун тощо. примушую себе ходити 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 14 минут назад, US7IGN сказал: Вибачте, але у мене дуже низька думка про більшість колег ) Да уже все поняли , что ты самый продвинутый. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз