Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

21 минуту назад, Vinsol2009 сказал:

Водій колишнього керівника Офісу президента Андрія Єрмака В’ячеслав Абрамов раніше працював на підприємстві, яке пов’язують із родинами обвинуваченого в державній зраді Віктора Медведчука та його соратника Тараса Козака.

Только расстрел.

Я надеюсь он там только дворником работал..

Вы это гавно сами ищите, или Вам его кто-то подсовывает для дальнейшей ретрансляции?.

Самому то не противно, или деньги не пахнут?

• Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 годину тому, murava сказав:

Причьом тут бубочка і його вірні пси режиму?

Винен канєшно свояк, який забув документи при виході на власне подвір'я і ще богомєрзкій Порошенко.

Не хотіли лагідної українізації - тримайте в обидві руки справедливу мобілізацію :)

В основному бубочка, він безпосередньо віддає накази пакувати або сам це робить))).

При Трампі (тьфу Порошенку) такого не було (с). 

Але ж ТЦК у нас почало реформуватись з 2017 р...ні? Як реформували, так і діють.

Що хотів сказати, навіть з бронюванням можуть загребти.

Посилання на коментар

39 хвилин тому, Vitaliy67 сказав:

деньги не пахнут

Какие деньги?

Те, которые воруют друзья клоуна?

А Душечка на Москву пахнет?

А шо там слышно за Али-Бабу?

Он же ж пошел воевать... Где воюет?

Посилання на коментар

1 годину тому, US7IGN сказав:

Дайте вгадаю, заяву про злочин він не подав?

Навіть не питав.  Не дуже детально вникав, але сам факт, що заброньованого з обласного ТЦК просто так не випустять.

• Лайк 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

12 хвилин тому, XL.pro сказав:

навіть з бронюванням можуть загребти.

Вы хотели развалить ненавистную олигархическую систему государственного управления.

Получайте.

А я предупреждал, что Корбаном не кончится...

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 години тому, DmiVady сказав:

"моя зброя - мій розум" не погана позиція, але "Что будут стоить тысячи слов, когда важна крепость руки?" ©
І чому хтось буде брати до рук зброю та організовувати загони самооборони від підарасів доки ви будете розважатися дописами на форумі? 

можливо колись під час особистої зустрічи я вам розкажу про мій досвід в цьому питанні. більшість з тих хто обрали зброю вже мертві. це для вас війна в 2022 почалася, а для мене набагато раніше. на форумі я переважно флужу і збираю матеріал для досліджень. і ще раз. не треба мене захищати)

Посилання на коментар

2 хвилини тому, XL.pro сказав:

ТЦК просто так не випустять.

ну звісно. тому треба тренуватися в стрільбі і вправно відстрілюватися :flag1:

у мене краще виходить воювати в суді, але туди рідко хто приходить помірятися силами)

Посилання на коментар

8 хвилин тому, XL.pro сказав:

Навіть не питав

А зря.

Ещё классик сказал, что законы общества в отличие от закона природы действуют не автоматически, а через сознательную деятельность людей.

Посилання на коментар

2 години тому, XL.pro сказав:

Мобілізація з близького оточення.

Заброньованого свояка "скрутили" біля свого ж двору, коли той чистив подвір'я від снігу. Два дні били в ТЦК, відпустили тільки після того, як один із впливових людей обласного центру приїхав визволяти.

То була бурятська ДРГ:))

Посилання на коментар

1 хвилину тому, US7IGN сказав:

можливо колись під час особистої зустрічи я вам розкажу про мій досвід в цьому питанні. більшість з тих хто обрали зброю вже мертві. це для вас війна в 2022 почалася, а для мене набагато раніше. на форумі я переважно флужу і збираю матеріал для досліджень. і ще раз. не треба мене захищати)

Не треба, такі речі не розповідають ані особисто, ані на форумах (якщо людина не збігла з дурки). Та і самі оповідання для мене не є показником. Показує: полігон/тир-зброя-таймер-результат на мішенях. Це замість тисячі слів. 
Ну і про користь: вправи з практичної швидкісної стрільби з пістолета (або з карабіна) розвивають ті ділянки мозку, які не залучені при вивченні мов, грі у шахи тощо. Потрібне дуже гарне володіння тілом та дрібною моторикою. Можна попробувати замінити пінг-понгом, але в мене на той час не було напарника 😁)))
Я вас точно захищати не збирався :pardon:

• Лайк 1
Посилання на коментар

11 хвилин тому, US7IGN сказав:

ну звісно. тому треба тренуватися в стрільбі і вправно відстрілюватися :flag1:

у мене краще виходить воювати в суді, але туди рідко хто приходить помірятися силами)

Варіанти можуть бути різні:

Наприклад, подруги брат, асматик з дитинства, пішов в сільське/районне ТЦК вияснити причину штрафу в Резерв+. Протягом кількох днів був в учбовій частині.

Звертались до практикуючих юристів, сказали, що справа затягнеться на півроку і не факт, що рішення буде на його користь.

Оскільки подруга вже громадянка США, вона телефонувала до уповноваженого з прав людини/інші структури. Скарга дійшла до військової частини, хоча першоджерело беззаконня - ТЦК.

Із особистого досвіду. 15 років тому позапланова перевірка податкової "зняла" податковий кредит за півроку діяльності, мотивуючи нікчемний правопис. Щоб не давати хабарі вирішили судитися, у юристів апетит великий - хочуть відсоток від суми позову.

В результаті виграли 3 інстанції, витратили час, нерви, кошти. Податківців неможливо було притягнути до відповідальності за свавілля.

Вдруге не наважились би на таке - хабар швидше і дешевше. Хоча я за правові методи вирішення питань.

• Лайк 1
Посилання на коментар

28 минут назад, Vinsol2009 сказал:

Какие деньги?

Те, которые воруют друзья клоуна?

А Душечка на Москву пахнет?

А шо там слышно за Али-Бабу?

Он же ж пошел воевать... Где воюет?

Те, что вы получаете.

Я вопрос задал, сами ищите, или кто подкидывает 

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

Разошелся Донни, фрегат с бармалеями утопили в ЮВА (что он там делал??) 

• Лайк 1
Посилання на коментар

13 хвилин тому, DmiVady сказав:

Потрібне дуже гарне володіння тілом та дрібною моторикою.

Оце вже точно не про мене (

Ходити просто інколи важко...

14 хвилин тому, DmiVady сказав:

Не треба, такі речі не розповідають ані особисто, ані на форумах

Діти мають знати )

Посилання на коментар

8 хвилин тому, XL.pro сказав:

Звертались до практикуючих юристів

Вибачте, але у мене дуже низька думка про більшість колег )

Якщо чесно, то зараз я би нікому з них не довірив захищати мене)

Ну може парі адвокатів і довірив, але у мене стільки грошей немає 

Хоча суд це тільки частина більшої стратегії і клієнт має бути підготовленим )

Якщо юрист розказує як він буде судитися, але не каже як і коли я отримаю потрібний мені результат, то його послуги мені точно не потрібні)

• Лайк 6
  • Хаха 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

Діти мають знати )

Не треба їм того)
Гарно та яскраво прожита молодість та зрілість - це коли є що пригадати, але не все можна розповісти дітям. :crazy:

4 хвилини тому, US7IGN сказав:

Оце вже точно не про мене (

Ходити просто інколи важко...

Танці гарний варіант, мають велику доказову базу.
Ну, або тайцзи, цигун тощо.

Посилання на коментар

29 минут назад, XL.pro сказал:

Навіть не питав.  Не дуже детально вникав, але сам факт, що заброньованого з обласного ТЦК просто так не випустять.

Хитрозадый адвокат не зря провоцирует на суды , это его и таких как он хлеб .  Он отлично знает к чему все  приведет . В конечном итоге , когда дойдет до еспч , то есть возможность " выиграть"  и получить ок 2 тыщ уе , лет через 6-8 . Сколько  нужно будет отдать хитрозадым они скажут.

В еспч есть возможность " выиграть" только если докажешь превышение закона при мобилизации - мордобой или еще в этом плане . 

Посилання на коментар

15 хвилин тому, XL.pro сказав:

Варіанти можуть бути різні:

Наприклад, подруги брат, асматик з дитинства, пішов в сільське/районне ТЦК вияснити причину штрафу в Резерв+. Протягом кількох днів був в учбовій частині.

Звертались до практикуючих юристів, сказали, що справа затягнеться на півроку і не факт, що рішення буде на його користь.

Оскільки подруга вже громадянка США, вона телефонувала до уповноваженого з прав людини/інші структури. Скарга дійшла до військової частини, хоча першоджерело беззаконня - ТЦК.

Із особистого досвіду. 15 років тому позапланова перевірка податкової "зняла" податковий кредит за півроку діяльності, мотивуючи нікчемний правопис. Щоб не давати хабарі вирішили судитися, у юристів апетит великий - хочуть відсоток від суми позову.

В результаті виграли 3 інстанції, витратили час, нерви, кошти. Податківців неможливо було притягнути до відповідальності за свавілля.

Вдруге не наважились би на таке - хабар швидше і дешевше. Хоча я за правові методи вирішення питань.

Ніякі суди вже цій державі не допоможуть. Тільки повернення смертної кари на референдумі і масове застосування вищої міри. Коротше треба демократична диктатура:) 

• Лайк 1
Посилання на коментар

5 минут назад, US7IGN сказал:

Якщо чесно, 

От тебя это было смешно. 

Честность и ты - несовместимы априори.

.за тобой наблюдаю из чистого любопытства : насколько человек может деградировать, но всякий раз ты берешь новые " высоты". 

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

8 хвилин тому, US7IGN сказав:

Якщо юрист розказує як він буде судитися

то  все вже про...но. судитися ми і самі вміємо, американських серіалів надивилися.

Змінено користувачем MaxS
  • Хаха 2
Посилання на коментар

5 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Ніякі суди вже цій державі не допоможуть. Тільки повернення смертної кари на референдумі і масове застосування вищої міри. Коротше треба демократична диктатура:) 

Пам'ятаю, що тільки вибори допоможуть цій державі, в 2026 році вони будуть чи вже у 2027?)

• Хаха 4
Посилання на коментар

2 хвилини тому, MaxS сказав:

поки пропагандисти на планьорках  - я на заміні побуду

image.thumb.png.5f8ddb0e82dd4323228948a15ce7fd20.png

перепутав порядок слів . пожертвував Україною і українцями 

• Лайк 2
Посилання на коментар

11 хвилин тому, DmiVady сказав:

Не треба їм того)

династія починається з вивчення та поваги того що робили предки

12 хвилин тому, DmiVady сказав:

Ну, або тайцзи, цигун тощо.

примушую себе ходити

• Лайк 2
Посилання на коментар

14 минут назад, US7IGN сказал:

Вибачте, але у мене дуже низька думка про більшість колег )

Да уже все поняли , что ты самый  продвинутый. 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...