karlito Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 минуту назад, kkost сказал: а якого милого інтереси нації чи країни мають бути вище моїх? не мають, звичайно. але ви можете свідомо і добровільно їх вище поставити, і станете патріотом (згідно мого визначення, звичайно. я на істину не претендую, щойно лише придумав). 53 минуты назад, XL.pro сказал: Тому в моїй картині світу справжні патріоти на фронті. ви б здивувались, скільки справжніх відчайдухів там зовсім не вважають себе патріотами, а мочать русню чисто бо хочуть або помста за рідню/побратимів . почитую цикл про Річера, рік тому наткнувся на цитату - резонує з тим що бачив в зсу. There are four types of people who join the military. For some, it's family trade. Others are patriots, eager to serve. Next you have those who just need a job. Then there's the kind who want the legal means of killing other people Патріотизм - один з 4х мотивів піти служити. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 15 хвилин тому, kkost сказав: а якого милого інтереси нації чи країни мають бути вище моїх? Ще треба визначитися якої саме країни та нації Змінено 3 години тому користувачем US7IGN 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 хвилину тому, karlito сказав: There are four types of people who join the military. For some, it's family trade. Others are patriots, eager to serve. Next you have those who just need a job. Then there's the kind who want the legal means of killing other people Не читав, навіть не знав, що є такий цикл. Але фільм свого часу подивився з задоволенням. У фільм цитата перенесена повністю (я гадав колись, хто писав текст до сценарію) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 часа назад, XL.pro сказал: То у Вашій голові. У Трампа немає мирного плану по Україні, як і не було по Ірану. Він надав, що вийде як з Венесуелою, за кілька днів повалить режим, але вчергове обісрався. У Трампа є особисті інтереси, тому по Україні/Ірану їздять не професійні дипломати, в хер знаю хто - Віткофф з Кушнером (які домовляються про власне збагачення). Это исключительно в твоей голове, в которую ты себе впихнул бредовую версию . Трамп не раз и не десять раз предлагал Зе подписывать мирный договор с Москвой иначе впоследствии будет хуже для Украины , но наполеончик , как и ты , вбил себе в башку версию , что это такой хитрый план Трампа с Кремлем. Вы же на два хода вперед неспособны мыслить , вам голова нужна чтобы в неё есть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 8 хвилин тому, karlito сказав: не мають, звичайно. але ви можете свідомо і добровільно їх вище поставити, і станете патріотом (згідно мого визначення, звичайно. я на істину не претендую, щойно лише придумав). ви б здивувались, скільки справжніх відчайдухів там зовсім не вважають себе патріотами, а мочать русню чисто бо хочуть або помста за рідню/побратимів . почитую цикл про Річера, рік тому наткнувся на цитату - резонує з тим що бачив в зсу. There are four types of people who join the military. For some, it's family trade. Others are patriots, eager to serve. Next you have those who just need a job. Then there's the kind who want the legal means of killing other people Патріотизм - один з 4х мотивів піти служити. Якось дивно зводити патріотизм тільки до служби 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 5 хвилин тому, karlito сказав: ви б здивувались, скільки справжніх відчайдухів там зовсім не вважають себе патріотами, а мочать русню чисто бо хочуть або помста за рідню/побратимів . почитую цикл про Річера, рік тому наткнувся на цитату - резонує з тим що бачив в зсу. There are four types of people who join the military. For some, it's family trade. Others are patriots, eager to serve. Next you have those who just need a job. Then there's the kind who want the legal means of killing other people Патріотизм - один з 4х мотивів піти служити. в мене два товариша служать від першого дня. Спочатку, на питання навіщо, відповідь була дуже проста - а що, москалі оху***лі? Зараз один каже - я маю повернути додому моїх пацанів (пацанам по 55 - 60 років), другий каже - та я вже звик. Такий патріотизм. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 хвилину тому, kkost сказав: мене два товариша служать від першого дня Один мій товариш в 2014 пішов, а в 2016 повернувся і сказав де він все те бачив. В 2022 у нього й думки не було кудись йти ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 минуты назад, US7IGN сказал: Якось дивно зводити патріотизм тільки до служби це не я - я опонував. я взагалі не люблю це слово - "останній прихисток негідників". з -ізмів я за гуманізм в купі з професіоналізмом, з дрібкою розумного егоїзму (хоча тут вже їзм))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 хвилини тому, US7IGN сказав: Один мій товариш в 2014 пішов, а в 2016 повернувся і сказав де він все те бачив. В 2022 у нього й думки не було кудись йти ) Про те, де вони все те бачать, я не буду цитувати, бо забанять))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kkost Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 хвилини тому, karlito сказав: це не я - я опонував. я взагалі не люблю це слово - "останній прихисток негідників". з -ізмів я за гуманізм в купі з професіоналізмом, з дрібкою розумного егоїзму (хоча тут вже їзм))) пропоную збільшити рівень розумного егоїзму до 99,9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 37 минут назад, karlito сказал: - "Патріот — це людина, яка ідентифікує себе зі своєю країною і політичною нацією, ставить їх інтереси вище особистих та/або інтересів сімї та/або іншої малої групи до якої належить.» такий собі Ісус від політичного утвореня. Иисус не учил убивать и не убивал ради каких- то интересов или какого- то блага, хоть сиюминутного , хоть призрачного. Нашел с кем сравнить . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 8 минут назад, DmiVady сказал: Не читав, навіть не знав, що є такий цикл. Але фільм свого часу подивився з задоволенням. хм, я фільм бачив, але цитату не памятаю, може не звернув увагу тоді, бо війни не було. а почав читати після перегляду серіалу Річер, в якому дуже зайшов качок після Круза та з метою набити мілітарі вокабуляр. до речі, в книзі він такий як в серіалі, не кіно, Круз не тягне зовсім. бойовик як бойовик, але ідея що армія не для всіх йде через весь цикл. до речі - подушню трохи щодо перекладу - For some, it's family trade - правильніше перекласти було б "для когось це сімейна справа" (трейд тут не традиції ніяк, а бізнес, справа, ремесло, заняття). ось чому переклад завжди програє. чув в якомусь мілітарі фільмі (ніби Зоряний десант) фразу про солдатів, які придбали ферми, там зовсім ні до чого це було, не міг тоді врубатись. а вже зараз з прочитаного взнав - to buy a farm - це їх еффемізм "загинути". переклад і близько не передав сенс. 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 16 минут назад, US7IGN сказал: Якось дивно зводити патріотизм тільки до служби Адвокатов забыли упомянуть? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 24 хвилини тому, karlito сказав: але ідея що армія не для всіх йде через весь цикл Не повірите, але грати хуєм на роялі бути архітектором, інженером чи лікарем мабуть теж не для всіх, хоча мабуть треба просто спробувати вирішити це питання бусифікацією. Це населення заслужило щоб його лікували відновлені на вулицях випадкові люди. Кожен зможе навчитися якщо буде достатньо потужним патріотом Змінено 3 години тому користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Доброго вечора, я від Філла. Розлюднення, або дегуманізації, вам на форум... © Філл все малює ... *Я не поділяю таких поглядів і такої мадярщини, але митець бачить це так. Гарно котимося, вже без гальм... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 20 хвилин тому, DmiVady сказав: Гарно котимося, вже без гальм... головне не забувати що то все по колу... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 час назад, Бармалей сказал: любить и преклоняться не перед своей семьей, а перед искусственной надстройкой это наверно болезнь или недостаток чего то... преклонятися ні перед ким не можна . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 1 час назад, DmiVady сказал: Не читав, навіть не знав, що є такий цикл. Але фільм свого часу подивився з задоволенням. У фільм цитата перенесена повністю (я гадав колись, хто писав текст до сценарію) існує ще й серіал , ну такий собі за сюжетом - він там якийсь термінатор , авяки сюжетній який не має перешкод - не научна фантастика Змінено 2 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому ТЦК по хатах підуть. Буде цікаво 2021.vmr.gov.ua/Docs/MajorOrdersR/2026/№47р 06-03-2026.pdf Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 1 час назад, karlito сказал: хм, я фільм бачив, але цитату не памятаю, може не звернув увагу тоді, бо війни не було. а почав читати після перегляду серіалу Річер, в якому дуже зайшов качок після Круза та з метою набити мілітарі вокабуляр. до речі, в книзі він такий як в серіалі, не кіно, Круз не тягне зовсім. бойовик як бойовик, але ідея що армія не для всіх йде через весь цикл. якийсь лицар бурлака - термінатор куленепробивний - мабуть такий і в книжці ? а Круза , як актора в амплуа пафосних суперменів , в переважній більшості ролей взагалі не сприймаю - супермен якийсь підоркуватий виходить . Хіба що комедійні "Солдати невдачі" - там він вшкварив , так вшкварив Змінено 2 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 1 час назад, рыбак сказал: Иисус не учил убивать и не убивал ради каких- то интересов или какого- то блага, хоть сиюминутного , хоть призрачного. Іїссус - ватаг сікаріїв Не думайте, що Я прийшов, щоб принести мир на землю. Не мир Я приніс, а меч. Змінено 2 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 9 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 9 хвилин тому 4 години тому, DmiVady сказав: А ми кудись поспішаємо? Це форум. Відповідь можна дати хоч завтра, хоч через місяць. А можна й не давати - це суто ваше діло. Справа, не діло, але то таке))). Під час війни люди можуть: 1. Виводити кошти з України (шляхом продажу нерухомості, вивезенням коштів, витрачанням валюти за кордоном), тим самим послаблюючи національну валюту 2. Не платити податки, не донатити (пропорційно доходу), виправдовуючи свої вчинки корупцією в країні 3. Жити своїм життям, споживаючи товари і послуги, тим самим підтримуючи економіку країни 4. Використовувати бронювання (опіку, навчання, оформити інвалідність) як привід не йти воювати 5. Завершити/заморозити всі свої справи (залишивши сім'ю, родину) і піти в ЗСУ, особливо коли кричуще не вистачає людей на фронті. Саме цих людей я вважаю справжніми патріотами, вони поступились особистими пріорітетами. Звісно, що у кожного випадку може бути те чи інше виключення, але я намагався донести свою думку загальними тезами для розуміння. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз