US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: але ж це разовий квиток. наступний раз при зупинці так може не пощастити. я не про наступний раз, я про цей. за хабаря в 5 штук грн спритні менти можуть намалювати справу на 5 років і тоді 50 штук не грн треба буде готувати 😉 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Тільки що, Александр Аврамчук сказав: ❗️Протягом найближчих 1-2 тижнів Україна оцінюватиме «життєздатність» переговорного треку з рф, про це депутатам повідомив Арахамія, – Ukraine context. Після цього може з’явитися розуміння, що країна входить у тривалий період війни – з усіма відповідними наслідками. 16 років цим підарасам недостатньо тривалий період? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 27 хвилин тому, ks6 сказав: ТЦК там не было, только менты. От них шел шантаж вызова тцк и т.д. Ну от того і кажу заробітчани, бо якби був план, то їм ті 5000 були б не цікаві. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
М.И. Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 часа назад, akineo сказал: так хто винен, що вони "сільські люди", чи що у них освіти мало? рагуль это и правда львовское слово но возникло задолго до 39 года Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 години тому, Vitaliy67 сказав: Он в игноре. Просто самый страшный сценарий для Украины, если он и ему подобные дорвутся до власти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
М.И. Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 час назад, ks6 сказал: По поводу взяток. Не особо верил, а оно во как бывает. Короче парень 38, обмэжено прыдатный по данных на 22 год, когда он был в военкомате.В 24-м данные не обновлял, Резерв не ставил. И вот на 26-й он светится в розыске. Ехал он по городу утром в выходной, за ним увязались менты и через пару кварталов остановили. Пока ехали, пробили по номерам, что власнык авто проблемный по линии ТЦК. Остановили, убедились что за рулем именно он, ну и склонили к даче взятки. Договорились за 5000 , гривен понятно. Как то так. 5000 грн. по киевским меркам не договоришься стопанули чувака у которого 4 детей в 23 году говорят ты в розыске отдал 300 дол. не знаю правильно ли него они все записаны но он чувак не бедный сказал что ему легче заплатить чем ждать тцк другой первый раз испугался отдал 500 евро но каждый следующий все меньше и все спокойней ) последний раз дал триста дол. типа берите и валите я расценки знаю) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 година тому, ks6 сказав: По поводу взяток. Не особо верил, а оно во как бывает. Короче парень 38, обмэжено прыдатный по данных на 22 год, когда он был в военкомате.В 24-м данные не обновлял, Резерв не ставил. И вот на 26-й он светится в розыске. Ехал он по городу утром в выходной, за ним увязались менты и через пару кварталов остановили. Пока ехали, пробили по номерам, что власнык авто проблемный по линии ТЦК. Остановили, убедились что за рулем именно он, ну и склонили к даче взятки. Договорились за 5000 , гривен понятно. Как то так. 45 хвилин тому, ks6 сказав: ТЦК там не было, только менты. От них шел шантаж вызова тцк и т.д. То вони його на понт взяли, у ментів немає доступу до бази тцк і статусу його вони не бачать, лише тільки якщо злісний ухилянт і відкрите провадження, але то б точно 5 тис не відбувся - тому цей випадок зі своєї статистики можете сміливо викидати 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
М.И. Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 минуту назад, Дощ сказал: То вони його на понт взяли, у ментів немає доступу до бази тцк і статусу його вони не бачать, лише тільки якщо злісний ухилянт і відкрите провадження, але то б точно 5 тис не відбувся - тому цей випадок зі своєї статистики можете сміливо викидати если в резерве стоит розыск менты видят в какой базе не знаю 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 хвилини тому, М.И. сказав: 5000 грн. по киевским меркам не договоришься стопанули чувака у которого 4 детей в 23 году говорят ты в розыске отдал 300 дол. не знаю правильно ли него они все записаны но он чувак не бедный сказал что ему легче заплатить чем ждать тцк другой первый раз испугался отдал 500 евро но каждый следующий все меньше и все спокойней ) последний раз дал триста дол. типа берите и валите я расценки знаю) Ох вже ці сказочники Не бідний, але діти можуть бути неправильно записані)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому t.me/GeneralStaffZSU/36107 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 минуты назад, Дощ сказал: 50 минут назад, ks6 сказал: То вони його на понт взяли, у ментів немає доступу до бази тцк і статусу його вони не бачать, лише тільки якщо злісний ухилянт і відкрите провадження, але то б точно 5 тис не відбувся - тому цей випадок зі своєї статистики можете сміливо викидати Конечно. Еще год назад , а то и полтора, менты пробивали по базе знакомого, он был в розыске по ТЦК. Пару повесток подписал на блокпостах. Не было никакого впровадження, в Резерве красными буквами написано, что ТЦК залучае полицию для доставки и складання протокола. Может не точно дословно, но читал это лично. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
М.И. Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Только что, Дощ сказал: Ох вже ці сказочники Не бідний, але діти можуть бути неправильно записані)) тут не буду спорить это со слов брата этого чувака но второй случай 100% второй товарищ вынужден ездить на авто жены на своем попадал не раз и не два менты пристраиваются сзади на узкой дороге и пробивают номера жена за границей хотел продавть авто но пришлось оставить пока не оформил бронь 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 хвилини тому, М.И. сказав: если в резерве стоит розыск менты видят в какой базе не знаю Ну, якщо зупинили і покажи евод - то ясен пень там побачать, але по номерам те не пробивається, лише якщо вже дійсно у розшуку по ментовській базі. Зараз до речі взялись гарно, може Федоров посприяв. Слонфм торочить закон про рахунки хочуть прийняти і водіїв ловити але певно чес бо вже давно ця опція доступна Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
М.И. Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому может они пол и возраст просто пробивают разве что 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 хвилини тому, ks6 сказав: Конечно. Еще год назад , а то и полтора, менты пробивали по базе знакомого, он был в розыске по ТЦК. Пару повесток подписал на блокпостах. Не было никакого впровадження, в Резерве красными буквами написано, что ТЦК залучае полицию для доставки и складання протокола. Может не точно дословно, но читал это лично. Те що в нього написано то написано у нього, а не в них. До бази тцк є доступ лише в тцк у конкретно визначених осіб, якщо б менти могли б там ритись то навіщо тоді тцк з ними. Ще можливо по наводці коли тцк кажуть конкретно за ким їхати, але неясно навіщо такі складнощі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 минуту назад, Дощ сказал: Те що в нього написано то написано у нього, а не в них. Тонкостей не знаю, но при проверке паспорта сразу определили проблему с ТЦК. ВЛК не проходилась, боевые повестки не получались. Были подписаны несколько простых повесток . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 22 хвилини тому, Дощ сказав: у ментів немає доступу до бази тцк і статусу його вони не бачать ***іть краще про те на чому знаєтесь - як воювати наприклад, мотивуйте місцевих ухилянтів особистим прикладом 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 хвилину тому, ks6 сказав: Тонкостей не знаю, но при проверке паспорта сразу определили проблему с ТЦК А варіант зупинили, взяли паспорт і від балди "о чувак, в тебе проблеми з тцк" дай 5 тис не розглядається? На цю лоховську тему "ваш син (брат, кум, сват) потрапив у тцк, в ДТП, в ментовку" вже мабуть сотні тисяч попали Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 хвилини тому, US7IGN сказав: ***іть краще про те на чому знаєтесь - як воювати наприклад, мотивуйте місцевих ухилянтів особистим прикладом Забув спитати що мені робити, йдіть за рибаком, яйцелизом та іншими своїми колегами 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 56 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: ❗️Протягом найближчих 1-2 тижнів Україна оцінюватиме «життєздатність» переговорного треку з рф, про це депутатам повідомив Арахамія, – Ukraine context. Після цього може з’явитися розуміння, що країна входить у тривалий період війни – з усіма відповідними наслідками. а зараз не тривалий? а вони дійсно вважають себе дуже важливими персонами? вирішують вже кому жити, кому ні .. ? Змінено 2 години тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 8 хвилин тому, 7351 сказав: Так, це він звичайно ляпнув гарно. Значить такий варіант також розглядається)) Вибори 12 квітня, ну ще місяць почекати, хай піниться, ставлю що він пролетить 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 5 минут назад, Дощ сказал: А варіант зупинили, взяли паспорт і від балди "о чувак, в тебе проблеми з тцк" дай 5 тис не розглядається? На цю лоховську тему "ваш син (брат, кум, сват) потрапив у тцк, в ДТП, в ментовку" вже мабуть сотні тисяч попали Нет. Именно видят. Я не знаю как. У меня нет проблем с ТЦК, а у знакомого есть. Определили быстро. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 55 хвилин тому, loader сказав: Ну от того і кажу заробітчани, бо якби був план, то їм ті 5000 були б не цікаві. план для тцк Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз