MaxS Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 години тому, Canton сказав: Пока поганые англосаксы и жидомасонский МВФ коварно хотят вести ПДВ для ФОПов, чтобы они нахyй все наконец сдохли, ваш величайший лидер и его мудрейший визирь дают вам деньги, хохлы, деньги, даром деньги, всем деньги, аве, аве, аллилуйя, боже царя храни... Тьфу блд! Не будет тут ничего никогда. Просто Бог устал нас любить. (С) перелік АЗС з накруткою 20% буде на офіційних ресурсах програми ХЗ куди літрів 80 зимових резервів бензину вилити, щоб освіжити в каністрах і на кешбеці розбагатіти 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Вже день, а з вечора в темі ще десять-двадцять сторінок не написали ))) Весна, тепло, городи... схоже, в темі залишилися лише залежні стійкі. На перемоги в темі відповідає спеціально, але погано навчений бот, тож не буду в нього відбирати недоїдки. Мені сьогодні ось ця “зрада” не подобається: Місія МВФ розпочала переговори з Україною, оскільки вимальовуються непопулярні підвищення податків для підприємців. Цитата Резюме Місія МВФ зустрілася з Україною для проведення важливих переговорів про фінансування Цього року Україні потрібно $45-52 млрд зовнішнього фінансування Підвищення податків для підприємців є ключовим для майбутнього фінансування That damn Poroshenko! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 5 часов назад, akineo сказал: 90 лярдів кредиту за рахунок рабів дали, значить можна нічого не змінювати ще 1-2 роки. цікаво, коли люди зрозуміють, в якій вони сраці завдяки владі? Це ви в сраці, а багато хто далеко не там, в цілком себе непогано почуває. По даним банківської системи обсяг депозитів по оцінкам в валюті за минулий рік зріс приблизно на 20%. Хоча дивно, хочеться подивитись на цих безстрашних людей... Підтримка верховного гундосого вождя за перші місяці року виросла на 15% і складає 63% тих, хто вірить точно вождю. Такими темпами через півроку наш хрипатий лідор матиме всенародну підтримку Растьот процент жиров у маслі, дають кредити - можна воювати. Рабів ще 4 мільйони бігає, питання лише відловити. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 22 хвилини тому, MaxS сказав: ХЗ куди літрів 80 зимових резервів бензину вилити, щоб освіжити в каністрах ще старі колеса беріть і на Майдан Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 хвилини тому, DmiVady сказав: Вже день, а з вечора в темі ще десять-двадцять сторінок не написали ))) Весна, тепло, городи... схоже, в темі залишилися лише залежні стійкі. На перемоги в темі відповідає спеціально, але погано навчений бот, тож не буду в нього відбирати недоїдки. Мені сьогодні ось ця “зрада” не подобається: Місія МВФ розпочала переговори з Україною, оскільки вимальовуються непопулярні підвищення податків для підприємців. That damn Poroshenko! мені здається питання підвищення податків та ФОП це лише відволікаючий увагу подразник ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Тільки що, US7IGN сказав: мені здається питання підвищення податків та ФОП це лише відволікаючий увагу подразник ... Бубочка дав грошей МВФ на інфовірус? Чи рейтерсам, щоб ті збрехали? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 7 хвилин тому, US7IGN сказав: ще старі колеса беріть і на Майдан шоб шо? Хоча влада дійсно не розглядає варіант для МВФ - п...ти грошей трохи менше на ту суму, яку планує додатково стягнути з підприємців. Хоча не буде там нічого додаткового, адже в Трускавці пропустили слайд з кривою ЛАффера, яку на першому уроці з держфінансів чи системи оподаткування на будь-якому економічному факультеті проходять. Змінено 4 години тому користувачем MaxS 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 минуты назад, US7IGN сказал: мені здається питання підвищення податків та ФОП це лише відволікаючий увагу подразник ... Враховуючи, що кредити на прокорм і распіл видадуть, ці всякі фопи і проча шушера лише псують статистику і реального впливу на економіку не матимуть. Більш того, перед початком опалювального сезону вони позакриваються і дертимуть когті з великих міст і столиці аж бігом... Державній машині зараз вигідно максимально обезжирити цих і всіх-всіх інших засранців, які ще не в армії, після чого пустити їх на війну, за яку і видали владі кредитів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 хвилини тому, DmiVady сказав: Бубочка дав грошей МВФ на інфовірус? Чи рейтерсам, щоб ті збрехали? чому ви думаєте що вони не діють разом? інструменти ж однакові у всіх. і його несамовито підтримують Дощі, ЄС та МВФ саме через те що він для них робить те що вони хочуть, інакше б вже давно як Мадуро чи того гірше Чаушеску Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Електронні повістки з відстеженням по номеру телефону: тільки так ми дізнаємося, скільки у нас ухилянтів, — Дикий 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Криза боєприпасів на носі: "Ми маємо використовувати зброю у своїх інтересах, а не відправляти її в Україну", — міністр війни США Хегсет 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 8 хвилин тому, US7IGN сказав: чому ви думаєте що вони не діють разом? Бо не маю верифікації цих дій, а в тему до Бездомного з Вадимом за "інфою 100%" не заглядаю Кожному - своє. Змінено 4 години тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Бо не маю верифікації цих дій, а в тему до Бездомного з Вадимом за "інфою 100%" не заглядаю Кожному - своє. я покладаюсь на здоровий глузд та методи Шерлока Холмса - дедукцію та індукцію Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) Чудово! А мені Діакс не дозволяє - граблями по хребту сходу піздячить 🤪 Кожному - своє Змінено 4 години тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Чудово! А мені Діакс не дозволяє - граблями по хребту сходу піздячить 🤪 Кожному - своє так він в комплекті. скажіть хоч пару доводів проти того що потужний разом з МВФ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 21 хвилину тому, murava сказав: Це ви в сраці, а багато хто далеко не там, в цілком себе непогано почуває. По даним банківської системи обсяг депозитів по оцінкам в валюті за минулий рік зріс приблизно на 20%. Хоча дивно, хочеться подивитись на цих безстрашних людей... Підтримка верховного гундосого вождя за перші місяці року виросла на 15% і складає 63% тих, хто вірить точно вождю. Такими темпами через півроку наш хрипатий лідор матиме всенародну підтримку Растьот процент жиров у маслі, дають кредити - можна воювати. Рабів ще 4 мільйони бігає, питання лише відловити. після кеш беку на пальне рейтинг ще зросте . а там ще придумаюють щось. влада на правильному шляху, для себе , не для країни. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Только что, Александр Аврамчук сказал: після кеш беку на пальне рейтинг ще зросте . а там ще придумаюють щось. влада на правильному шляху, для себе , не для країни. Кешбек на пальне - це прекрасна в своїй цинічності і реалізації афера: по ідеї велика частина в пальному складає акцизи і податки, тому ріст ціни пального опосередковано створює більші доходи бюджету. Якщо якесь, хоч і багатократне, збільшення ціни зробити з дозволу влади, це не цілком можна зібрати доходів в бюджет. В тут така слушна нагода - ріст нафти. Для мінімізації обурення мудрого народу - кожному по 20$ в зуби при чому ці 20$ вийдуть в того самого народу з іншої кишені. Те, що ріст ціни пального вплине на зростання споживчих цін - з точки зору бюджету це також благо 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 17 хвилин тому, US7IGN сказав: так він в комплекті. скажіть хоч пару доводів проти того що потужний разом з МВФ? Ваша твердження стосовно статті: "мені здається питання підвищення податків та ФОП це лише відволікаючий увагу подразник ..." В такому разі стаття Рейтерс про ФОП повинна збігтися з хвилею про ФОП в українському інфополі, але для українського інфополя в цьому нічого нового нема: хвиля не вище за інші хвилі першого десятка і не перший день в полі. Цю статтю повинен "замовити" МВФ, який, як ви стверджуєте (якщо я ваше "чому ви думаєте що вони не діють разом? " вірно зрозумів) оговорює з Зеленським плани відвернути увагу громадян України від більш знакових подій(яких?) темою "ПДВ для ФОП". Я не маю підтверджень цієї версії. Тема "ПДВ для ФОП" є, а МВФ як замовник ... ну, з поваги до вас скажу "контроверсійне твердження" В мене все. Змінено 3 години тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 годину тому, US7IGN сказав: війна - час шалених можливостей наприклад? для звичайного цивільного з міста чи села? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 37 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: Електронні повістки з відстеженням по номеру телефону: тільки так ми дізнаємося, скільки у нас ухилянтів, — Дикий чіпування як худобу з народження (чи пінгвінів) Змінено 3 години тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 12 хвилин тому, akineo сказав: наприклад? для звичайного цивільного з міста чи села? пішов в армію, піднявся, заробив пішов у волонтери, піднявся, заробив пішов у виробництво дронів/фламінгів, піднявся, заробив пішов в інститут, навчився, піднявся, заробив з'їбав за кордон - як пощастить Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 21 хвилину тому, DmiVady сказав: Ваша твердження стосовно статті: "мені здається питання підвищення податків та ФОП це лише відволікаючий увагу подразник ..." В такому разі стаття Рейтерс про ФОП повинна збігтися з хвилею про ФОП в українському інфополі, але для українського інфополя в цьому нічого нового нема: хвиля не вище за інші хвилі першого десятка і не перший день в полі. Цю статтю повинен "замовити" МВФ, який, як ви стверджуєте (якщо я ваше "чому ви думаєте що вони не діють разом? " вірно зрозумів) оговорює з Зеленським плани відвернути увагу громадян України від більш знакових подій(яких?) темою "ПДВ для ФОП". Я не маю підтверджень цієї версії. Тема "ПДВ для ФОП" є, а МВФ як замовник ... ну, з поваги до вас скажу "контроверсійне твердження" В мене все. так вони збіглися чи ні? я не казав що МВФ мав замовити статтю. вони гроші дають, потужний з командою та відкатами пиляють. в команді підтримки хтось має бути відповідальний за статті і це не обов'язково потужний чи МВФ. тому я і казав що питання підвищення податків та ФОП це лише відволікаючий увагу подразник від того що роблять МВФ з потужним. перевірка від зворотнього - ті хто не працюють разом з МВФ та ЄС хіба отримали б гроші від них? що Діас каже? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 8 хвилин тому, US7IGN сказав: так вони збіглися чи ні? я не казав що МВФ мав замовити статтю. вони гроші дають, потужний з командою та відкатами пиляють. в команді підтримки хтось має бути відповідальний за статті і це не обов'язково потужний чи МВФ. тому я і казав що питання підвищення податків та ФОП це лише відволікаючий увагу подразник від того що роблять МВФ з потужним. перевірка від зворотнього - ті хто не працюють разом з МВФ та ЄС хіба отримали б гроші від них? що Діас каже? Діакс каже: "Перечитайте хронологію постів, і відповідей." www.imf.org/-/media/files/publications/cr/2026/english/1ukrea2026001-source-pdf.pdf 🏊♂️ Змінено 3 години тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 8 годин тому, loader сказав: Звісно тобі клоуну Ахаха Таки ти визнав себе порохо блддю Щодо джерел, то вони різні, в тому числі і від кацапів стогони йдуть Змінено 3 години тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Тепер же адміністрація президента Дональда Трампа розглядає можливість подібних заходів для нафти з Ірану. "Найближчими днями ми можемо скасувати санкції щодо іранської нафти, яка зараз перебуває в морі. Йдеться про 140 мільйонів барелів, тож, залежно від того, як рахувати, це запас від 10 днів до двох тижнів, який іранці намагалися реалізувати", – заявив Бессент. За його словами, це рішення призведе до зниження цін на нафту в США та стабілізує світовий ринок. "По суті, ми будемо використовувати іранські барелі проти самих іранців, щоб утримати ціну на низькому рівні протягом наступних 10 або 14 днів, поки ми продовжуємо цю кампанію (ударів по Ірану – ред.), – додав міністр. гроша за нафту то йдуть ірану? що будуть робити після закінчення цієї нафти? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз