sergio Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 1 минуту назад, US7IGN сказал: Йому не пофігу, він робить вибір ( З дівчатами простіше, теж суджу по своїй донці. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 3 хвилини тому, sergio сказав: Тут шлачну освіту в універах Словачинни рекламують, яка вона безкоштовна. А хтось в коментах написав, що при всій її безкоштовно ті, утримування дитини обійдеться там в 700-800€ на місяць. Та зрештою сч мене сусід вчив доньку у Вроцлаві спочатку в музичній школі, а потім консерваторії, теж майже чемоданами гроші возив. Ну тоді хоч міг, а зараз теж лапу смокче. Ну жити і їсти це ваші проблеми. Поцікавтеся скільки за саму освіту в штатах чи тій же Британії беруть. А з іншого боку та освіта не стільки про знання, скільки про статус та оточення. Нахіба їм ніщеброди? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 3 хвилини тому, sergio сказав: З дівчатами простіше, теж суджу по своїй донці. Час покаже... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) 20 хвилин тому, US7IGN сказав: Йому не пофігу, він робить вибір ( Ще раз - немає ніякого "вибору" ) Є вроджена і набута схильність до чогось. Вибір і вибори придумали маніпулятори, щоб перекласти відповідальність із себе на лемінгів, якими вони маніпулюють. Це ж дуже класно розділяти, прибутки - собі, а збитки і наслідки - лохам. Іноді правда проскакує, що владу не дають, а беруть, але потім платівка знову повертається на накатану доріжку "поганий нарід привів до влади зелену дрисню і повинен за все відгребти". Та шось я знову почав ліванського біженця цитувати, там жеж все написано. Змінено 13 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 2 минуты назад, US7IGN сказал: Час покаже... В мого стоматологов теж донька і син. Донька закінчила мед, теж вже стоматолог. А син то газові балончики з рашки(раніше) возив, то взагалі з ментури довелось викуповувати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 1 минуту назад, vadimv сказал: Ще раз - немає ніякого "вибору" ) Є вроджена і набута схильність до чогось. Короче:"Жить захочешь ещё не так раскорячишься" © Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 14 хвилин тому, sergio сказав: Тут шлачну освіту в універах Словачинни рекламують, яка вона безкоштовна. А хтось в коментах написав, що при всій її безкоштовно ті, утримування дитини обійдеться там в 700-800€ на місяць. Та зрештою сч мене сусід вчив доньку у Вроцлаві спочатку в музичній школі, а потім консерваторії, теж майже чемоданами гроші возив. Ну тоді хоч міг, а зараз теж лапу смокче. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому t.me/robert_magyar/2173 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 18 минут назад, US7IGN сказал: Йому не пофігу, він робить вибір ( Вибір робиться шляхом найменшого опору . Як хтось сказав: "Навчання це насилля над собою". 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 1 хвилину тому, sergio сказав: "Навчання це насилля над собою". На зря в деяких країнах після навчання практикується рік відходняка перед тим, як впрягтися в ярмо на галерах. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 1 минуту назад, vadimv сказал: На зря в деяких країнах після навчання практикується рік відходняка перед тим, як впрягтися в ярмо на галерах. Там після школи перед універом. Gap year. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 10 хвилин тому, vadimv сказав: Ще раз - немає ніякого "вибору" ) Є вроджена і набута схильність до чогось. Вибір і вибори придумали маніпулятори, щоб перекласти відповідальність із себе на лемінгів, якими вони маніпулюють. Це ж дуже класно розділяти, прибутки - собі, а збитки і наслідки - лохам. Іноді правда проскакує, що владу не дають, а беруть, але потім платівка знову повертається на накатану доріжку "поганий нарід привів до влади зелену дрисню і повинен за все відгребти". ну звісно я маніпулюю. з одного боку я мотивую щось зробити щоб не бути терпілою, а з іншого і знімаю з себе відповідальність якщо вони не захочуть робити те що від них залежить. 9 хвилин тому, sergio сказав: Короче:"Жить захочешь ещё не так раскорячишься" © але чи варто до цього доводити? 2 хвилини тому, sergio сказав: Вибір робиться шляхом найменшого опору . Як хтось сказав: "Навчання це насилля над собою". вибір робиться між вйобувати декілька років поки здоровий та сильний, а потім робити те що подобається і ще й гроші за це отримувати, та єбланити декілька років, а потім вйобувати все життя на злого дядю, який вйобував поки був молодий та здоровий... я не знаю де в навчанні насилля, мені подобається учение - свет, а неучение - чуть свет и на работу (с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 3 хвилини тому, vadimv сказав: На зря в деяких країнах після навчання практикується рік відходняка перед тим, як впрягтися в ярмо на галерах. бгг. я з останнього курсу вже працювати пішов 1 хвилину тому, sergio сказав: Там після школи перед універом. Gap year. забути навіть те що знав. а може саме з цією метою Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) 2 години тому, US7IGN сказав: ну звісно я маніпулюю. з одного боку я мотивую щось зробити щоб не бути терпілою, а з іншого і знімаю з себе відповідальність О, оце правда. 2 години тому, US7IGN сказав: вибір робиться між вйобувати декілька років поки здоровий та сильний, а потім робити те що подобається і ще й гроші за це отримувати, та єбланити декілька років, а потім вйобувати все життя на злого дядю, який вйобував поки був молодий та здоровий... А ще правда полягає в тому, що коли тварина перестає полювати, то вона швидко деградує і здихає. Такий закон природи. 2 години тому, US7IGN сказав: я не знаю де в навчанні насилля, мені подобається То ви мабуть Сапольського і інших дослідників калу не читали - вони пишуть, що поки навантаження на мозок не перевищує певну межу - це в кайф, а коли перевищує - це вже біль. Доходить навіть до того, що ті, хто не розрахував свої сили, опиняються в дурці або реанімації з моргом. 2 години тому, US7IGN сказав: учение - свет, а "...а за свет надо платить" © Змінено 11 годин тому користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 35 хвилин тому, vadimv сказав: Що мене найбільше дивує у євреях і комісарах-більшовиках - так це завзятість, з якою вони заперечують очевидні речі. Ви комісар чи єврей? Кількість написаного менше 0.01% (одного сотого одного відсотка) 15 років тому не є писаниною - не будьте журнашлюхою майстром заголовка 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 3 хвилини тому, vadimv сказав: А ще правда полягає в тому, що коли тварина перестає полювати, то вона швидко деградує і здихає. Такий закон природи. полювати за їжею та виживати це інше ніж полювати на нові можливості гарно екіпованим 4 хвилини тому, vadimv сказав: "...а за свет надо платить" © за все платять бідні (с) 4 хвилини тому, vadimv сказав: То ви мабуть Сапольського і інших дослідників калу не читали - вони пишуть, що поки навантаження на мозок не перевищує певну межу - це в кайф, а коли перевищує - це вже біль. Доходить навіть до того, що ті, хто не розрахував свої сили, опиняються в дурці або реанімації з моргом. значить у мене великі потужності, які потрібно постійно завантажувати а тупим дійсно потрібно одразу працювати руками і навіть школа не обов'язкова Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 2 минуты назад, Дощ сказал: Ви комісар чи єврей? Кількість написаного менше 0.01% (одного сотого одного відсотка) 15 років тому не є писаниною - не будьте журнашлюхою майстром заголовка ШІ сказав, що то практично одне чя те саме 😺 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 1 минуту назад, Дощ сказал: Ви комісар чи єврей? Кількість написаного менше 0.01% (одного сотого одного відсотка) 15 років тому не є писаниною - не будьте журнашлюхою майстром заголовка плохо ведь не то что все таки Вы писали на русском...плохо другое - Вы ограничиваете себя в том что может помочь выжить... но Вы, как просто единица, то ладно...ужаснее то что призываете массы себя ограничивать в инструментарии...а это уже ослабление и вымирание масс Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 2 хвилини тому, Дощ сказав: Ви комісар чи єврей? Напівциган 2 хвилини тому, Дощ сказав: Кількість написаного менше 0.01% (одного сотого одного відсотка) 15 років тому не є писаниною Ложка дьогтю в бочці меду робить з неї бочку дьогтю. 2 хвилини тому, Дощ сказав: не будьте журнашлюхою майстром заголовка Після того, як ви припините писати про кончений менталітет українців. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 3 хвилини тому, sergio сказав: ШІ сказав, що то практично одне чя те саме 😺 Свого часу курси вивчення мраксизму будувалися по типу курсів вивчення Талмуду і тими ж самими людьми ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 10 хвилин тому, Бармалей сказав: плохо ведь не то что все таки Вы писали на русском...плохо другое - Вы ограничиваете себя в том что может помочь выжить... но Вы, как просто единица, то ладно...ужаснее то что призываете массы себя ограничивать в инструментарии...а это уже ослабление и вымирание масс Я рашистську знаю мабуть краще ніж ви, але не просто закликаю боротись з рашизмом - я сам з цим нещадно борюсь всіма доступними засобами. І таки да, останнім часом рашисти мруть в Україні промисловими масштабами, що неодмінно призведе до ослаблення і вимирання їх мас Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 20 хвилин тому, vadimv сказав: Ложка дьогтю в бочці меду робить з неї бочку дьогтю. Така доля всіх постколоніальних країн, але дехто менталітет лакея не вичавив і досі, навіть 22 рік не всім мозги вправив Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 1 минуту назад, Дощ сказал: Я рашистську знаю мабуть краще ніж ви согласен, однозначно лучше знаете...я рашистськой не пользуюсь и ее совсем не знаю я пользуюсь и знаю на необходимом мне уровне две из множества мов Украины то что рашисты мрут - это хорошо, только Вы тут причем? вы боретесь доступными Вам способами в тылу лишь с украинцами (имхо по моим наблюдениям в этой теме...но могу ошибаться конечно и может еще что то есть и против нашего врага) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому Масове порушення у військовій частині: до підрозділу потрапили 2 тисячі непридатних мобілізованих, - Решетилова Джерело: https://censor.net/ua/n3608941 ЗИ: і чого б це? ну ніколи такого не було, і ось знову ... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) 2 часа назад, sergio сказал: З дівчатами простіше, теж суджу по своїй донці. Дівчата самодісциплінуються, особливо ті, котрі хочуть за старозаповітним звичаєм вискочити заміж. Тут я не підібрав слів більш точно розкриваючих суть явища, бо явище надзвичайно багатогранне Змінено 12 годин тому користувачем kim chen lhoran 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз