Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 минуту назад, US7IGN сказал:

Йому не пофігу, він робить вибір (

З дівчатами простіше, теж суджу по своїй донці. 

• Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 хвилини тому, sergio сказав:

Тут шлачну освіту в універах Словачинни рекламують, яка вона безкоштовна. А хтось в коментах написав, що при всій її безкоштовно ті, утримування дитини обійдеться там в 700-800€ на місяць. Та зрештою сч мене сусід вчив доньку у Вроцлаві спочатку в музичній школі, а потім консерваторії, теж майже  чемоданами гроші возив. Ну тоді хоч міг, а зараз теж лапу смокче. 

Ну жити і їсти це ваші проблеми. Поцікавтеся скільки за саму освіту в штатах чи тій же Британії беруть. А з іншого боку та освіта не стільки про знання, скільки про статус та оточення. Нахіба їм ніщеброди?

• Лайк 2
Посилання на коментар

Час покаже...

• Лайк 1
Посилання на коментар

20 хвилин тому, US7IGN сказав:

Ще раз - немає ніякого "вибору" )

Є вроджена і набута схильність до чогось.

Вибір і вибори придумали маніпулятори, щоб перекласти відповідальність із себе на лемінгів, якими вони маніпулюють.

Це ж дуже класно розділяти, прибутки - собі, а збитки і наслідки - лохам.

Іноді правда проскакує, що владу не дають, а беруть, але потім платівка знову повертається на накатану доріжку "поганий нарід привів до влади зелену дрисню і повинен за все відгребти".

Та шось я знову почав ліванського біженця цитувати, там жеж все написано.

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

2 минуты назад, US7IGN сказал:

Час покаже...

В мого стоматологов теж донька і син. 

Донька закінчила мед, теж вже стоматолог. А син то газові балончики з рашки(раніше) возив, то взагалі з ментури довелось викуповувати. 

Посилання на коментар

1 минуту назад, vadimv сказал:

Короче:"Жить захочешь ещё не так раскорячишься" ©

Посилання на коментар

14 хвилин тому, sergio сказав:

Тут шлачну освіту в універах Словачинни рекламують, яка вона безкоштовна. А хтось в коментах написав, що при всій її безкоштовно ті, утримування дитини обійдеться там в 700-800€ на місяць. Та зрештою сч мене сусід вчив доньку у Вроцлаві спочатку в музичній школі, а потім консерваторії, теж майже  чемоданами гроші возив. Ну тоді хоч міг, а зараз теж лапу смокче. 

Посилання на коментар

18 минут назад, US7IGN сказал:

Вибір робиться  шляхом  найменшого опору . Як хтось сказав: "Навчання це насилля над собою". 

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, sergio сказав:

"Навчання це насилля над собою". 

На зря в деяких країнах після навчання практикується рік відходняка перед тим, як впрягтися в ярмо на галерах.

Посилання на коментар

1 минуту назад, vadimv сказал:

На зря в деяких країнах після навчання практикується рік відходняка перед тим, як впрягтися в ярмо на галерах.

Там після школи перед універом. Gap year. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

10 хвилин тому, vadimv сказав:

Вибір і вибори придумали маніпулятори, щоб перекласти відповідальність із себе на лемінгів, якими вони маніпулюють.

Це ж дуже класно розділяти, прибутки - собі, а збитки і наслідки - лохам.

Іноді правда проскакує, що владу не дають, а беруть, але потім платівка знову повертається на накатану доріжку "поганий нарід привів до влади зелену дрисню і повинен за все відгребти".

ну звісно я маніпулюю. з одного боку я мотивую щось зробити щоб не бути терпілою, а з іншого і знімаю з себе відповідальність якщо вони не захочуть робити те що від них залежить.

9 хвилин тому, sergio сказав:

Короче:"Жить захочешь ещё не так раскорячишься" ©

але чи варто до цього доводити?

2 хвилини тому, sergio сказав:

Вибір робиться  шляхом  найменшого опору . Як хтось сказав: "Навчання це насилля над собою". 

вибір робиться між вйобувати декілька років поки здоровий та сильний, а потім робити те що подобається і ще й гроші за це отримувати, та єбланити декілька років, а потім вйобувати все життя на злого дядю, який вйобував поки був молодий та здоровий...

я не знаю де в навчанні насилля, мені подобається :flag1:

учение - свет, а неучение - чуть свет и на работу (с)

Посилання на коментар

3 хвилини тому, vadimv сказав:

бгг. я з останнього курсу вже працювати пішов

1 хвилину тому, sergio сказав:

Там після школи перед універом. Gap year. 

забути навіть те що знав. а може саме з цією метою :lol:

Посилання на коментар

2 години тому, US7IGN сказав:

ну звісно я маніпулюю. з одного боку я мотивую щось зробити щоб не бути терпілою, а з іншого і знімаю з себе відповідальність

О, оце правда. 

вибір робиться між вйобувати декілька років поки здоровий та сильний, а потім робити те що подобається і ще й гроші за це отримувати, та єбланити декілька років, а потім вйобувати все життя на злого дядю, який вйобував поки був молодий та здоровий...

А ще правда полягає в тому, що коли тварина перестає полювати, то вона швидко деградує і здихає. Такий закон природи.

я не знаю де в навчанні насилля, мені подобається :flag1:

То ви мабуть Сапольського і інших дослідників калу не читали - вони пишуть, що поки навантаження на мозок не перевищує певну межу - це в кайф, а коли перевищує - це вже біль. Доходить навіть до того, що ті, хто не розрахував свої сили, опиняються в дурці або реанімації з моргом. 

учение - свет, а 

"...а за свет надо платить" ©

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 2
Посилання на коментар

35 хвилин тому, vadimv сказав:

Що мене найбільше дивує у євреях і комісарах-більшовиках - так це завзятість, з якою вони заперечують очевидні речі.

Ви комісар чи єврей? Кількість  написаного менше 0.01% (одного сотого одного відсотка) 15 років тому не є писаниною - не будьте журнашлюхою майстром заголовка

• Хаха 2
Посилання на коментар

3 хвилини тому, vadimv сказав:

А ще правда полягає в тому, що коли тварина перестає полювати, то вона швидко деградує і здихає. Такий закон природи.

полювати за їжею та виживати це інше ніж полювати на нові можливості гарно екіпованим

4 хвилини тому, vadimv сказав:

"...а за свет надо платить" ©

за все платять бідні (с)

4 хвилини тому, vadimv сказав:

То ви мабуть Сапольського і інших дослідників калу не читали - вони пишуть, що поки навантаження на мозок не перевищує певну межу - це в кайф, а коли перевищує - це вже біль. Доходить навіть до того, що ті, хто не розрахував свої сили, опиняються в дурці або реанімації з моргом. 

значить у мене великі потужності, які потрібно постійно завантажувати :flag1:

а тупим дійсно потрібно одразу працювати руками і навіть школа не обов'язкова

Посилання на коментар

2 минуты назад, Дощ сказал:

Ви комісар чи єврей? Кількість  написаного менше 0.01% (одного сотого одного відсотка) 15 років тому не є писаниною - не будьте журнашлюхою майстром заголовка

ШІ сказав, що то практично одне чя те саме 😺 

Screenshot_20260405_115337_com.opera.browser.jpg

• Хаха 2
Посилання на коментар

1 минуту назад, Дощ сказал:

плохо ведь не то что все таки Вы писали на русском...плохо другое - Вы ограничиваете себя в том что может помочь выжить... но Вы, как просто единица, то ладно...ужаснее то что призываете массы себя ограничивать в инструментарии...а это уже ослабление и вымирание масс

Посилання на коментар

2 хвилини тому, Дощ сказав:

Ви комісар чи єврей?

Напівциган  

Кількість  написаного менше 0.01% (одного сотого одного відсотка) 15 років тому не є писаниною

Ложка дьогтю в бочці меду робить з неї бочку дьогтю.

не будьте журнашлюхою майстром заголовка

Після того, як ви припините писати про кончений менталітет українців.

• Хаха 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

ШІ сказав, що то практично одне чя те саме 😺 

Screenshot_20260405_115337_com.opera.browser.jpg

Свого часу курси вивчення мраксизму будувалися по типу курсів вивчення Талмуду і тими ж самими людьми )

• Хаха 1
Посилання на коментар

10 хвилин тому, Бармалей сказав:

плохо ведь не то что все таки Вы писали на русском...плохо другое - Вы ограничиваете себя в том что может помочь выжить... но Вы, как просто единица, то ладно...ужаснее то что призываете массы себя ограничивать в инструментарии...а это уже ослабление и вымирание масс

Я рашистську знаю мабуть краще ніж ви, але не просто закликаю боротись з рашизмом - я сам з цим нещадно борюсь всіма доступними засобами. І таки да, останнім часом рашисти мруть в Україні промисловими масштабами, що неодмінно призведе до ослаблення і вимирання їх мас

Посилання на коментар

20 хвилин тому, vadimv сказав:

Ложка дьогтю в бочці меду робить з неї бочку дьогтю.

Така доля всіх постколоніальних країн, але дехто менталітет лакея не вичавив і досі, навіть 22 рік не всім мозги вправив

Посилання на коментар

1 минуту назад, Дощ сказал:

Я рашистську знаю мабуть краще ніж ви

согласен, однозначно лучше знаете...я рашистськой не пользуюсь и ее совсем не знаю

я пользуюсь и знаю на необходимом мне уровне две из множества мов Украины

то что рашисты мрут - это хорошо, только Вы тут причем? вы боретесь доступными Вам способами в тылу лишь с украинцами (имхо по моим наблюдениям в этой теме...но могу ошибаться конечно и может еще что то есть и против нашего врага)

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Масове порушення у військовій частині: до підрозділу потрапили 2 тисячі непридатних мобілізованих, - Решетилова Джерело: https://censor.net/ua/n3608941

ЗИ:  і чого б це? ну ніколи такого не було, і ось знову ...

• Хаха 2
Посилання на коментар

2 часа назад, sergio сказал:

Дівчата самодісциплінуються, особливо ті, котрі хочуть за старозаповітним звичаєм вискочити заміж. Тут я не підібрав слів більш точно розкриваючих суть явища, бо явище надзвичайно багатогранне

Змінено користувачем kim chen lhoran
  • Хаха 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...