Александр Аврамчук Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Володимир Зеленський у вечірньому зверненні 2 квітня поскаржився на європейців, які не можуть виконати обіцянку і надати Україні 90 млрд євро: "Європейський пакет підтримки на 90 мільярдів євро для України досі заблокований. Це проблема, що європейці не можуть знайти рішення і виконати те, що обіцяли. 5 мільярдів із цього пакету мали піти саме на підготовку України до зими та на оперативне відновлення". Факт: ці 90 млрд дійсно заблоковані Віктором Орбаном. У ЄС чекають виборів в Угорщині з надією на зміну ситуації. Але є інший факт, про який Зеленський не говорить. Уже зараз Україна може отримати 4 млрд євро від ЄС. Ці гроші не заблоковані. Вони не потребують Орбана. Вони вже готові. Єдина умова — реформи. Зокрема: — конкурсні відбори на керівні посади в прокуратурі Що зробила влада Зеленського? У липні минулого року депутати його більшості разом з нападом на НАБУ і САП: — скасували конкурси на керівників обласних прокуратур — посилили ручний контроль над прокуратурою Тобто зробили ще гірше. Як наслідок, генпрокурор Зеленського Кравченко сьогодні особисто розставляє людей на ключові управлінські посади. Це прямо суперечить зобов’язанням перед ЄС. Більше того — у парламенті навіть немає законопроєкту, щоб це виправити. Тобто: гроші є → реформ немає. І ці гроші вже "запаковані" і чекають. Без Орбана. Без виборів в Угорщині. Чи варто критикувати ЄС? Так. Але наскільки переконливо це звучить, коли українська влада сама не виконує свої обіцянки? І це лише початок. Після розблокування 90 млрд Україні доведеться виконати ще більше реформ — передусім у сфері справедливості. За цей напрямок на Банковій досі відповідає Олег Татаров. Із 10 пунктів плану "Качки–Кос", які Україна обіцяла провести у 2026 році, виконано: НУЛЬ. Громадські експерти оцінюють прогрес у 9% зі 100 можливих. І це — завищена оцінка. Лише за рахунок того, що десь в уряді взагалі обговорюють ці реформи. Проблема не лише в складному забюрократизованому ЄС. Проблема в тому, що влада Зеленського не робить те, що сама пообіцяла. А гроші за ці обіцянки вже лежать і чекають. Джерело: https://censor.net/ua/b3609109 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 хвилини тому, Canton сказав: "Економічна правда" зʼясувала, скільки коштує "вирішити" питання з ТЦК і "відкосити" від армії і виклала прайс. ▪️ Виключення з розшуку — від $300 до $2,5 тис ▪️ "Бронь" на підприємстві — $6 тис ▪️ Відстрочка через фіктивні документи — $7 тис ▪️ Довічне "зняття" з обліку — $9 тис ▪️ Схема виїзду за кордон — $10–12 тис ▪️ "Потрібне" рішення ВЛК — $16–25 тис Якщо все підтвердиться і порахувати суми, то мова йде про мільярди доларів, які "заробляються" на цьому конвейєрі. Без даху вищого військово-політичного керівництва і силових структур реалізувати це неможливо. Мені цікаво, чи буде реакція з боку Зеленського та інших? А взагалі в країні побудована система тотальної корупції і незаконного збагачення, замість формування системи об'єднання навколо захисту країни. Все, до чого доторкається шоумен і його оточення, перетворюється на корупцію. Після всього цього в мене взагалі зникає бажання щось писати чи робити. (С) знову Порошенко винен? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 20 минут назад, Александр Аврамчук сказал: Уже зараз Україна може отримати 4 млрд євро від ЄС. А толку? Если нужно 90. Эти 4 точно ничего не решат. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 7 годин тому, Дощ сказав: Цілком можливо що таким чином десь, в якомусь нц, які також є вч, назбиралось 2 тис на яких тригернулась кобилинська і вивалила на загал, а недолугі змі намагаються роздути з мухи слона Тобто 2 тисячі людей які замість того щоб повернутися додому та працювати, нічого не роблять та отримують гроші в армії це хитра лисиця? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 годин тому, sergio сказав: На законодавчому рiвнi хочуть створити штрафбати. Та вже майже повністю синхронізувалися з кацапстаном, місцями випередивши. Для більшості об'єднання пройде непомітним 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 25 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: знову Порошенко винен? Це він створив систему і програв вибори. Не встиг війну почати вчасно 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 година тому, Canton сказав: А взагалі в країні побудована система тотальної корупції і незаконного збагачення, замість формування системи об'єднання навколо захисту країни. Тю, вона була побудована ще чучмою. 42 хвилини тому, US7IGN сказав: Це він створив систему Нє, систему створив не він. Він лише партію регіонів створив. 1 година тому, Canton сказав: Після всього цього в мене взагалі зникає бажання щось писати чи робити. (С) Бажання шось робити зникло ще у 2017, залишилось лише бажання шось писати ) Модератори старанно працюють над тим, щоб його відбити, але ми не здаємося )) 1 година тому, Александр Аврамчук сказав: знову Порошенко винен? Чучма ) У 1995 порішати питання з військоматом було трохи дешевше ) Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 минуты назад, US7IGN сказал: Та вже майже повністю синхронізувалися з кацапстаном, місцями випередивши. Для більшості об'єднання пройде непомітним Я про Скелю почув відносно недавно в ухилянтських відосів. Там цьотка розповідала, що її чоловік сидить в учебці в Яворові, ї їй йогло треба так звісди викрасти, щоб ВСП ешникам не попастися, які довкола крутяться. Бо тоді Скеля в з кінцями Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 17 хвилин тому, US7IGN сказав: Тобто 2 тисячі людей які замість того щоб повернутися додому та працювати, нічого не роблять та отримують гроші в армії це хитра лисиця? Не факт, що саме вони ті гроші отримують ) І взагалі: 7 годин тому, Дощ сказав: але вони не зовсім непридатні. З них ще можна здерти шкіру, а в декого можливо ще й нирки збереглися... Золоті коронки зараз мало в кого. Ну ви ж дивилися кіно про бізнесменів у рейху... Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 17 хвилин тому, US7IGN сказав: Та вже майже повністю синхронізувалися з кацапстаном Це лише початок. Далі відрізнити Океанію від Євразії чи Остазії буде ще складніше. Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 9 хвилин тому, vadimv сказав: Не факт, що саме вони ті гроші отримують ) І взагалі: З них ще можна здерти шкіру, а в декого можливо ще й нирки збереглися... Золоті коронки зараз мало в кого. Ну ви ж дивилися кіно про бізнесменів у рейху... Я разглядел параллельные ряды соединенных друг с другом велосипедных рам. На них сидели люди в пестрых ватниках и обмотках – и крутили педали. Винт на ближайшей вышке неспешно вращался. Я с изумлением понял, что в движение его приводит не ветер, а сами велосипедисты. – Что это? – спросил я. (с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, US7IGN сказав: Я разглядел параллельные ряды соединенных друг с другом велосипедных рам. На них сидели люди в пестрых ватниках и обмотках – и крутили педали. Винт на ближайшей вышке неспешно вращался. Я с изумлением понял, что в движение его приводит не ветер, а сами велосипедисты. – Что это? – спросил я. (с) А то ви не знаєте ) "Freewheel is the only free will possible" © Розкажіть про це вашому дружбану з дніпропетровська, а то він схоже до цього місця не дочитав )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, vadimv сказав: А то ви не знаєте ) "Freewheel is the only free will possible" © Розкажіть про це вашому дружбану з дніпропетровська, а то він схоже до цього місця не дочитав )) здається я зрозумів чому у мене багато друзів з Дніпра і жодного з Сумщини 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 40 минут назад, US7IGN сказал: Та вже майже повністю синхронізувалися з кацапстаном, місцями випередивши. Для більшості об'єднання пройде непомітним подібне лікується подібним Парацельс Змінено 1 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 17 минут назад, US7IGN сказал: здається я зрозумів чому у мене багато друзів з Дніпра і жодного з Сумщини у Дніпрі - найбільша єврейська громада в Україні не офіційна , але стала , загальновизнана місцевими назва - Дніпрожидовськ Змінено 1 година тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 хвилин тому, US7IGN сказав: здається я зрозумів чому у мене багато друзів з Дніпра і жодного з Сумщини Тому що Сумщина найближче до мацкви і потрапляє в окупацію за лічені години. На відміну від Дніпра, де ще й досі живуть ілюзіями. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 час назад, ks6 сказал: А толку? Если нужно 90. Эти 4 точно ничего не решат. Розрахунок на те що спецагент кремля Орбан програє вибори, і від того наскільки він їх програє залежить вибір дій, необхідних для подолання проблеми. Змінено 1 година тому користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 19 минут назад, vadimv сказал: Тому що Сумщина найближче до мацкви і потрапляє в окупацію за лічені години. лише зараз усвідомилюю значення української ідіоми - "хата з краю" , і неймовірну боєздатність козацьких територіальних полків з кацапського напрямку . князь пожарський - зрадник і Стародубщини Змінено 1 година тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, kim chen lhoran сказав: Розрахунок на те що спецагент кремля Орбан програє вибори. від того наскільки він їх програє залежить вибір необхідних для подолання проблеми мір. вони потім щось ще вигадають Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 час назад, Бездомный сказал: в Дніпрі - найбільша єврейська громада в Україні Зараз мабуть це вже не так, мабуть дніпровська ідішгромада вже перемістилась в тепліші і гостинніші краї. Змінено 1 година тому користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 12 минут назад, US7IGN сказал: вони потім щось ще вигадають після того , як Зе видрав три золоті волоски в крихітки Цахеса їїхні борсання нагадують імітацію оргазму - борсання трясовині драпеко у ( наборсалася на Оскара ) чим більше вони вигадують - тим глибше закопуються Змінено 59 хвилин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 час назад, US7IGN сказал: вони потім щось ще вигадають Та вони, а швидше їх московські куратори вже вигадали, ще мабуть наперед, 70% парламенту буде визначатись на цих виборах голосуваннях в мажоритарних округах ( тобто де більше можливостей для маніпулювань). Змінено 52 хвилини тому користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) Дві новини поряд виглядають просто феєрично: Цитата Я збираюся балотуватися в президенти Венесуели, — Трамп «Я швидко вивчу іспанську. Це не займе багато часу. Я добре знаю мови. І я поїду до Венесуели. Я балотуватимуся на пост президента», — заявив він. Цитата В Панамському каналі прогримів вибух: у повітря підлетів паливний танкер, який йшов поруч з ключовим мостом, що з'єднує Північну та Південну Америку — переправу також охопило полум’я, разом з авто, що рухались по ньому. Зараз міст Двох Америк перекрили. Добре, що в Суєцькому каналі тунель замість моста... А мости через Босфор дуже високо... 06.12.2022 в 07:50, vadimv сказав: знищення глобальної транспортної системи -> глобальний голодомор -> фізичне знищення всіх незгодних -> глобальний гулаг Змінено 55 хвилин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 57 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 57 хвилин тому 10 минут назад, Бездомный сказал: після того , як Зе видрав три золоті волоски в крихітки Цахеса їїхні борсання нагадують імітацію оргазму - борсання трясовині драпеко у ( наборсалася на Оскара ) ніхера не зрозумів 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 56 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 56 хвилин тому 3 минуты назад, vadimv сказал: Дві новини поряд виглядають просто феєрично: 3 минуты назад, vadimv сказал: Я збираюся балотуватися в президенти Венесуели, — Трамп «Я швидко вивчу іспанську. Це не займе багато часу. Я добре знаю мови. І я поїду до Венесуели. Я балотуватимуся на пост президента», — заявив він. В Панамському каналі прогримів вибух: у повітря підлетів паливний танкер, який йшов поруч з ключовим мостом, що з'єднує Північну та Південну Америку — переправу також охопило полум’я, разом з авто, що рухались по ньому. Зараз міст Двох Америк перекрили. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз