7351 Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 5 хвилин тому, Бармалей сказав: пропагандонство на форуме хоть одного пользователя заставило изменить своим предпочтениям? Как думаете? Я думаю - нет. И Ваши эти комсомольские тексты идут с КПД минус 50 как минимум...зря время теряете... Далее - нарид получил именно то к чему стремился...Если непонятно - объясню: 2004 год на прямое нарушение конституции (третий тур и объяснение, что политическая необходимость важнее) кричали молодцы-молодцы-молодцы? Кричали и поддержали, вот и кушайте... Второй майдан - похрен законы, мы молодцы и т.д. - вот и дальше кушайте... Вам втюхивали лозунг Украина понад усе! И что вы делали? Хлопали и сами кричали...и вот теперь доказывать не хотите ваши крики лозунга. Как так? За что боролись, то к вам и пришло...и так будет всегда...такова природа процессов. одно лишь жаль...когда непричастные к тому всему безумию страдают и платят кровью вместо вас кричавших и пропагандонящих за хрень. armyinform.com.ua/2023/02/06/u-bahmuti-na-budynku-namalyuvaly-russkyj-yvan-uhody-tut-vodky-net-istoriya-frazy-trolingu/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому komersant.ua/opk-ukrainy-zris-u-50-raziv-iak-viyna-pereformatuvala-oboronnu-haluz/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 42 хвилини тому, Бармалей сказав: пропагандонство на форуме хоть одного пользователя заставило изменить своим предпочтениям? Как думаете? Я думаю - нет. И Ваши эти комсомольские тексты идут с КПД минус 50 как минимум...зря время теряете... Далее - нарид получил именно то к чему стремился...Если непонятно - объясню: 2004 год на прямое нарушение конституции (третий тур и объяснение, что политическая необходимость важнее) кричали молодцы-молодцы-молодцы? Кричали и поддержали, вот и кушайте... Второй майдан - похрен законы, мы молодцы и т.д. - вот и дальше кушайте... Вам втюхивали лозунг Украина понад усе! И что вы делали? Хлопали и сами кричали...и вот теперь доказывать не хотите ваши крики лозунга. Как так? За что боролись, то к вам и пришло...и так будет всегда...такова природа процессов. одно лишь жаль...когда непричастные к тому всему безумию страдают и платят кровью вместо вас кричавших и пропагандонящих за хрень. А Ківалов - підра.... с паралельним сервером, фальсифікація виборів - це теж по Конституції? В школі жінки, де було голосування в 2004-ому, кожному члену комісії (жінка була одним із них) видали по 200 доларів. Скільки дали директорці (голові комісії) - хтозна. Так от на виборах вона "випадково" переплутала голоси Ющенка (яких було більше) і Януковича. І якби не спостерігач із "Нашої України", який це помітив, то так би цей "номер" і пройшов би. Змінено 11 годин тому користувачем Вячеслав63 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому Только что, Вячеслав63 сказал: А підра*** с паралельним сервером, фальсифікація виборів - це теж по Конституції? В школі жінки, де було голосування в 2004-ому, кожному члену комісії (жінка була одним із них) видали по 200 доларів. Скільки дали директорці (голові комісії) - хтозна. Так от на виборах вона "випадково" переплутала голоси Ющенка (яких було більше) і Януковича. І якби не спостерігач із "Нашої України", який це замітив, то так би цей "номер" і пройшов би. совершать одно нарушение закона в ответ на другое?...вот мы и получаем то за что боролись...я ведь не против тех перевыборов, хоть и между двумя гандонами...третий тур незаконен и официально признались тогда...политическая необходимость мол...и никто не озаботился, сделать по норме закона, а нахрена, ведь хлопают и кричат молодци...это как украл, а тебя не поймали...дальше будешь, азарт...нарид скушал, банда наверху начала забивать на общественный договор...вот и пришло к тому, что очередная панда, в трудные времена пошла на забитие на все...и я даже не знаю как и когда, да и остановится ли этот ком с горы. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sat-prof Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 38 хвилин тому, Бармалей сказав: совершать одно нарушение закона в ответ на другое?...вот мы и получаем то за что боролись...я ведь не против тех Що ти гониш?)) Це був законний протест проти порушення законодавства Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 3 минуты назад, karbo сказал: Що ти гониш?)) Це був законний протест проти порушення законодавства ну ты хоть не позорься, хоть вникни в смысл написанного...причем там протест Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 1 хвилину тому, Бармалей сказав: ну ты хоть не позорься, хоть вникни в смысл написанного...причем там протест Протест проти фальсифікації на виборах З 2004 мали свого путіна чи Лукашенко донині би сиділи Змінено 10 годин тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 2 хвилини тому, Бармалей сказав: ну ты хоть не позорься, хоть вникни в смысл написанного...причем там протест Тобто, ти стверджуєш, шо на виборах януковича у 2004 році порушень закону не було та приводів для протестів теж? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому еще одно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 24 хвилини тому, Бармалей сказав: еще одно Реально я з тебе в окує)) Зупинили узурпацію влади, законом прописаних способів зробити це існує в природі, бо протест це завжди стихія з непрогнозованими наслідками. Отримали що отримали Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 3 минуты назад, karbo сказал: Реально я з тебе в окує)) а я с тебя...сбежал с этого рая и еще имеешь совесть рассказывать издалека как правильно ворье мне тут жизнь строит, а я это не ценю... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 12 часов назад, sergio сказал: Короче, не заважайте берусь за чергового пацієнта. Міняйте напрямок роботи, депутати вжє заздрять: zahid.espreso.tv/khmelnychchyna-elitni-porsche-i-nissan-za-100-tis-grn-pratsivnitsya-khmelnitskogo-ttsk-u-desyatok-raziv-zanizila-vartist-avto-v-deklaratsiyakh 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 8 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 3 часа назад, Бармалей сказал: одно лишь жаль...когда непричастные к тому всему безумию страдают и платят кровью вместо вас кричавших и пропагандонящих за хрень. «Когда нацисты пришли за коммунистами, я молчал, я же не коммунист. Потом они пришли за социал-демократами, я молчал, я же не социал-демократ. Потом они пришли за членами профсоюза, я молчал, я же не член профсоюза. Потом они пришли за евреями, я молчал, я же не еврей. А потом они пришли за мной, и уже не было никого, кто бы мог протестовать.» Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 4 години тому, Бармалей сказав: а я с тебя...сбежал с этого рая и еще имеешь совесть рассказывать издалека как правильно ворье мне тут жизнь строит, а я это не ценю... Я про причини та наслідки, народ можна дурити до безконечні, але ніколи і нікому не дозволено забирати мрію. Пару раз спробували і отримали майдан. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому все що треба знати про жидів. Судно країни-агресора РФ доправило в ізраїльський порт 43,7 тис. тонн української пшениці. Про це 12 квітня у Facebook повідомила журналістка проєкту SeaKrime Центру "Миротворець" Катерина Яресько, передають Патріоти України. За її даними, вантаж пшениці походить з окупованих росіянами територій України. Судно Abinsk (IMO: 9303869) завантажили на якірній стоянці російського порту Кавказ, вантаж доправлено до Хайфи. "Abinsk очікував дозволу від Ізраїля з 23 березня, і сьогодні він його отримав", – написала Яресько. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз