Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

10 годин тому, karbo сказав:

інвалідність не заважає

Одному за чотирьох інженерів, об хто воює, а хто ховається, а пенсію перестали платити без пояснення причин.

У блазня ж конституція на паузі.

"Вперше в історії нашої держави озброєні достатньо, щоб захищатися від російських ударів."

Невиліковний ідіот.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

10 годин тому, миг сказав:

Щоб жати рукі всякій ху"ні..

www.unian.ua/politics/poroshenko-otrimav-53-milyoni-viplat-vid-prorosiyskogo-uryadu-orbana-ta-viviv-v-ugorshchinu-shche-15-milyoniv-13343478.html

1775732100-9810.jpg

Журнашлюшки

Посилання на коментар

З 1:03.00 про можливість опору режиму внутрішньої окупації. 

Зрозумів, який функціонал виконує Безхатченко на форумі. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 години тому, sergio сказав:

Обучение ИИ идёт полным ходом, человеки скоро будут не нужны. 

t.me/c/1307866449/95959

ШІ стає розумнішім, а люди тупішають. і з такою тенденцією люди будуть виконувати для ШІ примітивну, фізичну важку роботу, принеси подай, за копійки і їжу . 

blik.ua/techno/24401-shi-pochav-naimati-lyudei-u-merezhi-zapustili-servis-de-mozhna-vikonati-rizni-zavdannya-vid-intelektu-za-groshi

Посилання на коментар

6 годин тому, Скромный прораб сказав:

«Когда нацисты пришли за коммунистами, я молчал, я же не коммунист.
Потом они пришли за социал-демократами, я молчал, я же не социал-демократ.
Потом они пришли за членами профсоюза, я молчал, я же не член профсоюза.
Потом они пришли за евреями, я молчал, я же не еврей.
А потом они пришли за мной, и уже не было никого, кто бы мог протестовать.»

IMG_20260414_081313_021.jpg

• Хаха 3
Посилання на коментар

На Житомирщині на Великдень людолови викрали чоловіка просто з машини, кинувши паску та продукти на землю і лишивши авто відчиненим.

t.me/gnapinfo/3238

ЗИ:  зелені мудари гірші бурятів, ніякого "перемир"я" на Великдень

Змінено користувачем hause
  • Сумно 4
Посилання на коментар

14 минут назад, hause сказал:

На Житомирщині на Великдень людолови викрали чоловіка просто з машини, кинувши паску та продукти на землю і лишивши авто відчиненим.

t.me/gnapinfo/3238

ЗИ:  зелені мудари гірші бурятів, ніякого "премир"я" на Великдень

Саме тому я знаю, що слід пересуватись де багато машин. В мене з траси є небезпечна ділянка 3 км не така глуха, як на фото, але тим не менше. Коли туди заїжджаю стараюсь гнати на максимальній швидкості, щоб менти якщо ззаду туди заїдуть не догнали. Ну і  в чатику р-ну пишуть, як там обстановка. 

Посилання на коментар

30 минут назад, hause сказал:

викрали чоловіка просто з машини

Не ясно что там было. Может в дымину пьяный. Судя по акценту, север области, Овруч или Олевск. Там села маленькие, церковь может быть одна на десять сел, вот и ехал . А может СЗЧ. Если дверь выломали и так оставили, скорее что-то серьезное . Села там малонаселенные, все друг друга знают, включая ментов, маловероятно что без причины будут быковать. 

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

19 минут назад, sergio сказал:

щоб менти якщо ззаду туди заїдуть не догнали

А если догонят? Какие Ваши действия, если не секрет. Данные Вы не оновляли, там  17000 уже можно, по номерам пробьют , если машина на Вас.

Посилання на коментар

7 годин тому, Скромный прораб сказав:

«Когда нацисты пришли за коммунистами, я молчал, я же не коммунист.
Потом они пришли за социал-демократами, я молчал, я же не социал-демократ.
Потом они пришли за членами профсоюза, я молчал, я же не член профсоюза.
Потом они пришли за евреями, я молчал, я же не еврей.
А потом они пришли за мной, и уже не было никого, кто бы мог протестовать.»

- Я могу сказать тебе только одно – воин недоступен. Он никогда не стоит посреди дороги, ожидая, пока что-нибудь его пришибет. Он сводит к минимуму возможность возникновения непредвиденных ситуаций. Того, что люди называют случайностями, почти всегда можно легко избежать. Обычно такие вещи происходят с дураками, вся жизнь которых – сплошное разгильдяйство.

– Но ведь невозможно двадцать четыре часа в сутки думать и жить стратегически, – сказал я. – Представь, например, что кто-то поджидает тебя с мощной винтовкой, снабженной оптическим прицелом. Он может уложить тебя с расстояния в полкилометра. Что ты сделаешь в подобной ситуации?

Дон Хуан недоверчиво взглянул на меня и расхохотался.

- Так все-таки, что ты сделаешь? – настаивал я.

- Если кто-то ждет меня с винтовкой?

- Да, если кто-то спрятался и ждет тебя. У тебя не будет ни единого шанса. Ты ведь не сможешь остановить пулю.

- Нет, не смогу. Но я все равно не понимаю, к чему ты клонишь.

- Да к тому, что в подобной ситуации никакая стратегия не поможет.

– О, еще как поможет! Если кто-нибудь будет ждать меня, вооружившись мощной винтовкой с оптическим прицелом, то меня просто там не окажется.

• Лайк 1
Посилання на коментар

44 минуты назад, hause сказал:

t.me/gnapinfo/3238

ЗИ:  зелені мудари гірші бурятів, ніякого "перемир"я" на Великдень

жалко, что парашенка со всей своей партией заодно с зеленими мударами...молчат и поддерживают все это

• Хаха 1
Посилання на коментар

4 години тому, karbo сказав:

народ можна дурити до безконечні, але ніколи і нікому не дозволено забирати мрію.

Можна 40 років вести до Єрусалиму, а можна 30 до Євросоюзу.

Хоча там 300 км (2-3 нєдєлі пішки) по прямій.

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

3 години тому, Александр Аврамчук сказав:

все що треба знати про жидів.  

Судно країни-агресора РФ доправило в ізраїльський порт 43,7 тис. тонн української пшениці. Про це 12 квітня у Facebook повідомила журналістка проєкту SeaKrime Центру "Миротворець" Катерина Яресько, передають Патріоти України.

За її даними, вантаж пшениці походить з окупованих росіянами територій України. Судно Abinsk (IMO: 9303869) завантажили на якірній стоянці російського порту Кавказ, вантаж доправлено до Хайфи. "Abinsk очікував дозволу від Ізраїля з 23 березня, і сьогодні він його отримав", – написала Яресько.

"Війна війною, а обід за розкладом"

Посилання на коментар

1 година тому, Александр Аврамчук сказав:

ШІ стає розумнішім, а люди тупішають. і з такою тенденцією люди будуть виконувати для ШІ примітивну, фізичну важку роботу, принеси подай, за копійки і їжу . 

blik.ua/techno/24401-shi-pochav-naimati-lyudei-u-merezhi-zapustili-servis-de-mozhna-vikonati-rizni-zavdannya-vid-intelektu-za-groshi

Don't worry, not everyone leaves
They'll need some people to dust down the machines

Посилання на коментар

13 минут назад, Бармалей сказал:

жалко, что парашенка со всей своей партией заодно с зеленими мударами...молчат и поддерживают все это

Та пам"ятаємо, що тобі особисто Порох приїхав і насрав у капці 🤣

Посилання на коментар

18 минут назад, ks6 сказал:

А если догонят? Какие Ваши действия, если не секрет. Данные Вы не оновляли, там  17000 уже можно, по номерам пробьют , если машина на Вас.

На прошлой неделе догнали, штраф за езду без страховки выписали. Я жтут писал. Я имею ввиду с группой оповищення. 17 тыс припаять, тоже не так просто. 

В прошлом же году шугали, что разошлют мульйоны повесток, а потом всем по штрафу. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

17 хвилин тому, Бармалей сказав:

Если вдруг накрыло амнезией и не помнится, что было в 2014-2015-2018, то можно почитать прямо тут на форуме темы тех лет.

Там было про принудительную мобилизацию.

Посилання на коментар

6 минут назад, sergio сказал:

На прошлой неделе догнали, штраф за езду без страховки выписали. Я жтут писал. Я имею ввиду с группой оповищення. 17 тыс припаять, тоже не так просто. 

В прошлом же году шугали, что разошлют мульйоны повесток, а потом всем по штрафу. 

Это понятно. Штраф без страховки был , дальше не копали. А вот если остановят и начнут плотнее пробивать. Товарища, я писал тут, подгребли менты без всяких ТЦК. Другого на пятерку тоже развели менты, он светился в Резерве. 

Посилання на коментар

34 хвилини тому, Бармалей сказав:

логіка увас дебільна. зелена влада відповідальна за це, за мобілізацію ввідповідае чинний президент. але по вашій логіці винна опозиція ...   

Посилання на коментар

У квітні Росія отримала щонайменше $12,8 млрд від нафтових податків — удвічі більше, ніж у березні. Щоденні додаткові доходи перевищували $100 млн,  з посиланням на The New York Times.

11 квітня закінчилась дія тимчасового санкційного винятку США для російської нафти. Тимчасовий виняток, запроваджений адміністрацією Дональда Трампа, дозволяв продавати нафту, яка вже перебувала в морі, попри санкції.

Це рішення мало стримати різке зростання світових цін на нафту на тлі війни на Близькому Сході, де ціни перевищили $100 за барель і зросли більш ніж на 50% з кінця лютого.

Втім, як зазначає видання, очікуваного ефекту не сталося, оскільки ціни залишилися високими, а значна частина російської нафти і так постачається в обхід санкцій через тіньовий флот.

Посилання на коментар

5 минут назад, ks6 сказал:

Это понятно. Штраф без страховки был , дальше не копали. А вот если остановят и начнут плотнее пробивать. Товарища, я писал тут, подгребли менты без всяких ТЦК. Другого на пятерку тоже развели менты, он светился в Резерве. 

Вот потому стараюсь минимизировать вероятность, я например сейчас сижу в машине в одной подворотне, а мне нужно сходить метров на 400 в маг купить херню для опрыскивания деревьев,пополнить карточку в банкомат  но я этого не делаю во избежание. Мне ещё полтора  месяца продержаться, а там уже легче на лето будет. 

Посилання на коментар

5 минут назад, Александр Аврамчук сказал:

логіка увас дебільна. зелена влада відповідальна за це, за мобілізацію ввідповідае чинний президент. але по вашій логіці винна опозиція ...   

Сивочолий винен, що вибрали "дебільну зелену владу". Ну і чесно кажучи, що вони роблять щось не так почало виникати десь з 23 го року. А до початку війни вони не робили щось таке  зашкварне, чого би не робила ні одна влада до них. 

Посилання на коментар

9 хвилин тому, sergio сказав:

Сивочолий винен, що вибрали "дебільну зелену владу". Ну і чесно кажучи, що вони роблять щось не так почало виникати десь з 23 го року. А до початку війни вони не робили щось таке  зашкварне, чого би не робила ні одна влада до них. 

ви вибрали зелену владу :-)  сивочолий наклав і вам у штани ?   ви як ваша зелена влада, ніколи не визнаете своєї помилки. у вас завжи винні усі інші і навалюють вам у штани . тому ви і вибирает таку владу і тому такі результати . тому що вам усі винні і  у вас завжди винні усі інші . крім вас.  

Змінено користувачем Александр Аврамчук
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...