Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

5 хвилин тому, Бармалей сказав:

пропагандонство на форуме хоть одного пользователя заставило изменить своим предпочтениям? Как думаете?

Я думаю - нет. И Ваши эти комсомольские тексты идут с КПД минус 50 как минимум...зря время теряете...

Далее - нарид получил именно то к чему стремился...Если непонятно - объясню:

2004 год на прямое нарушение конституции (третий тур и объяснение, что политическая необходимость важнее) кричали молодцы-молодцы-молодцы? Кричали и поддержали, вот и кушайте...

Второй майдан - похрен законы, мы молодцы и т.д. - вот и дальше кушайте...

Вам втюхивали лозунг Украина понад усе! И что вы делали? Хлопали и сами кричали...и вот теперь доказывать не хотите ваши крики лозунга. Как так?

За что боролись, то к вам и пришло...и так будет всегда...такова природа процессов.

одно лишь жаль...когда непричастные к тому всему безумию страдают и платят кровью вместо вас кричавших и пропагандонящих за хрень.

image.png.19f3c83cc3e79d5494aea060b8cccb60.png

armyinform.com.ua/2023/02/06/u-bahmuti-na-budynku-namalyuvaly-russkyj-yvan-uhody-tut-vodky-net-istoriya-frazy-trolingu/

• Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

42 хвилини тому, Бармалей сказав:

пропагандонство на форуме хоть одного пользователя заставило изменить своим предпочтениям? Как думаете?

Я думаю - нет. И Ваши эти комсомольские тексты идут с КПД минус 50 как минимум...зря время теряете...

Далее - нарид получил именно то к чему стремился...Если непонятно - объясню:

2004 год на прямое нарушение конституции (третий тур и объяснение, что политическая необходимость важнее) кричали молодцы-молодцы-молодцы? Кричали и поддержали, вот и кушайте...

Второй майдан - похрен законы, мы молодцы и т.д. - вот и дальше кушайте...

Вам втюхивали лозунг Украина понад усе! И что вы делали? Хлопали и сами кричали...и вот теперь доказывать не хотите ваши крики лозунга. Как так?

За что боролись, то к вам и пришло...и так будет всегда...такова природа процессов.

одно лишь жаль...когда непричастные к тому всему безумию страдают и платят кровью вместо вас кричавших и пропагандонящих за хрень.

А Ківалов - підра.... с паралельним сервером, фальсифікація виборів - це теж по Конституції? В школі жінки, де було голосування в 2004-ому, кожному члену комісії (жінка була одним із них) видали по 200 доларів. Скільки дали директорці (голові комісії) - хтозна. Так от на виборах вона "випадково" переплутала голоси Ющенка (яких було більше) і Януковича. І якби не спостерігач із "Нашої України", який це помітив, то так би цей "номер" і пройшов би.

Змінено користувачем Вячеслав63
  • Лайк 1
Посилання на коментар

Только что, Вячеслав63 сказал:

А підра*** с паралельним сервером, фальсифікація виборів - це теж по Конституції? В школі жінки, де було голосування в 2004-ому, кожному члену комісії (жінка була одним із них) видали по 200 доларів. Скільки дали директорці (голові комісії) - хтозна. Так от на виборах вона "випадково" переплутала голоси Ющенка (яких було більше) і Януковича. І якби не спостерігач із "Нашої України", який це замітив, то так би цей "номер" і пройшов би.

совершать одно нарушение закона в ответ на другое?...вот мы и получаем то за что боролись...я ведь не против тех перевыборов, хоть и между двумя гандонами...третий тур незаконен и официально признались тогда...политическая необходимость мол...и никто не озаботился, сделать по норме закона, а нахрена, ведь хлопают и кричат молодци...это как украл, а тебя не поймали...дальше будешь, азарт...нарид скушал, банда наверху начала забивать на общественный договор...вот и пришло к тому, что очередная панда, в трудные времена пошла на забитие на все...и я даже не знаю как и когда, да и остановится ли этот ком с горы.

Посилання на коментар

38 хвилин тому, Бармалей сказав:

совершать одно нарушение закона в ответ на другое?...вот мы и получаем то за что боролись...я ведь не против тех

Що ти гониш?))

Це був законний протест проти порушення законодавства 

Посилання на коментар

3 минуты назад, karbo сказал:

Що ти гониш?))

Це був законний протест проти порушення законодавства 

ну ты хоть не позорься, хоть вникни в смысл написанного...причем там протест

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Бармалей сказав:

Протест проти фальсифікації на виборах 

З 2004 мали свого путіна чи Лукашенко донині би сиділи 

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Бармалей сказав:

Тобто, ти стверджуєш, шо на виборах януковича у 2004 році порушень закону не було та приводів для протестів теж?

Посилання на коментар

24 хвилини тому, Бармалей сказав:

еще одно

Реально я з тебе в окує)) 

Зупинили узурпацію влади, законом прописаних способів зробити це існує в природі, бо протест це завжди стихія з непрогнозованими наслідками.

Отримали що отримали 

Посилання на коментар

3 минуты назад, karbo сказал:

Реально я з тебе в окує)) 

а я с тебя...сбежал с этого рая и еще имеешь совесть рассказывать издалека как правильно ворье мне тут жизнь строит, а я это не ценю...

Посилання на коментар

12 часов назад, sergio сказал:

Короче, не заважайте берусь за чергового пацієнта. 

IMG_20260413_121218.jpg

Міняйте напрямок роботи, депутати вжє заздрять:

zahid.espreso.tv/khmelnychchyna-elitni-porsche-i-nissan-za-100-tis-grn-pratsivnitsya-khmelnitskogo-ttsk-u-desyatok-raziv-zanizila-vartist-avto-v-deklaratsiyakh

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 часа назад, Бармалей сказал:

«Когда нацисты пришли за коммунистами, я молчал, я же не коммунист.
Потом они пришли за социал-демократами, я молчал, я же не социал-демократ.
Потом они пришли за членами профсоюза, я молчал, я же не член профсоюза.
Потом они пришли за евреями, я молчал, я же не еврей.
А потом они пришли за мной, и уже не было никого, кто бы мог протестовать.»

Посилання на коментар

4 години тому, Бармалей сказав:

а я с тебя...сбежал с этого рая и еще имеешь совесть рассказывать издалека как правильно ворье мне тут жизнь строит, а я это не ценю...

Я про причини та наслідки, народ можна дурити до безконечні, але ніколи і нікому не дозволено забирати мрію. Пару раз спробували і отримали майдан.

• Хаха 2
Посилання на коментар

все що треба знати про жидів.  

Судно країни-агресора РФ доправило в ізраїльський порт 43,7 тис. тонн української пшениці. Про це 12 квітня у Facebook повідомила журналістка проєкту SeaKrime Центру "Миротворець" Катерина Яресько, передають Патріоти України.

За її даними, вантаж пшениці походить з окупованих росіянами територій України. Судно Abinsk (IMO: 9303869) завантажили на якірній стоянці російського порту Кавказ, вантаж доправлено до Хайфи. "Abinsk очікував дозволу від Ізраїля з 23 березня, і сьогодні він його отримав", – написала Яресько.

• Хаха 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...