DimaF Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 минуты назад, vadimv сказал: Щас Бездомный возбудиться)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 9 годин тому, рыбак сказав: "Пишут о комете или метеоре, который пролетел с востока на запад Украины. Небесное явление видели в Киеве, а также Ровенской области."- - минут 20 назад на улице был и видел , очень яркая и с разноцветным шлейфом. Почти прямо над головой яркая разноцветная вспышка и на восток долго падала затухая. Це НЛО, не звертайте уваги. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 3 хвилини тому, ozor сказав: спочатку, запропонують цілувати жопу хенка, а потім вже під сокращєніє. Змінено 1 година тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 хвилин тому, vadimv сказав: www.instagram.com/reel/DXTrKc6tDF0/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 49 минут назад, vadimv сказал: 1. Куди подіти зайвих 9 млрд. які вже не потрібні і лише споживають невідновлювані ресурси. 2. Ціни на нафту і газ бачили? 3. Не забуваємо і про зміну клімату (насамперед у Європі) і перспективу повної зупинки Гольфстріму з очевидними наслідками. Вроде все верно. Но меня больше интересует , как сие отразится на моей семье в короткой перспективе, лет на 20, в городе Житомире. А сколько будет индусов или жителей штата Калифорнии лет через 50 или 100 как-то мало интересно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Дивлюсь прихована мобілізація в них дуже зі скрипом проходить. Думаю, що якщо наше керівництво не вирішить воювати до останнього українця(закреслено) кордонів 91го року, не маленька імовірність припинення війни вже до осені або перехід її в щось подібне до Ато. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Красивое. t.me/dva_majors/91617 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 хвилини тому, sergio сказав: Дивлюсь прихована мобілізація в них дуже зі скрипом проходить. Думаю, що якщо наше керівництво не вирішить воювати до останнього українця(закреслено) кордонів 91го року, не маленька імовірність припинення війни вже до осені або перехід її в щось подібне до Ато. Тільки у них ще є опція неприхованої... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 28 хвилин тому, ks6 сказав: как сие отразится на моей семье в короткой перспективе, лет на 20, в городе Житомире. Хреново отразится. Особенно с учетом того, что в соседней ебларуси наращивают военные возможности. 28 хвилин тому, ks6 сказав: лет через 50 или 100 как-то мало интересно. Такого срока у человечества нет. Микропластик убъет его намного раньше. Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, vadimv сказав: Хреново отразится www.instagram.com/reel/DXSCC57Fpv2/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 59 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 59 хвилин тому 3 хвилини тому, US7IGN сказав: www.instagram.com/reel/DXSCC57Fpv2/ Якось пробігала історія одної жіночки, яка послідовно переїжала маршрутом тіпа Таджикістан, Карабах, Осетія, Молдова, Донбас, Сірія, Київ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 59 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 59 хвилин тому Пролистал бегло новостную ленту и отметил , что не было заметок как прошло вчерашнее ежегодное , и как по мне странное , мероприятие , именуемое в народе , как " гробки". Нет статистики и не понятно сколько мертвых посетили и сколько не посетили временно живущие . Странно все это. Может отменили ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 57 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 57 хвилин тому Поки ви тут гризетесь, наш колєґа виходить на новий рівень Чекаємо на інструкцію, як правильно обпалювати мідні дроти. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 48 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 48 хвилин тому 2 минуты назад, рыбак сказал: Пролистал бегло новостную ленту и отметил , что не было заметок как прошло вчерашнее ежегодное , и как по мне странное , мероприятие , именуемое в народе , как " гробки". Нет статистики и не понятно сколько мертвых посетили и сколько не посетили временно живущие . Странно все это. Может отменили ? Было. Не отменили. Людей даже больше чем обычно. Необычно много служителей культа в рясах и под них косящие. Подработка. Проходил возле сектора для ВСУ. Был там в октябре прошлого года. Не много новых захоронений. Гораздо меньше чем в 23-м 24-м. Так получается, что грибы осенью в тех местах собираю, то прохожу через кладбище. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 40 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 40 хвилин тому 34 хвилини тому, sergio сказав: Дивлюсь прихована мобілізація в них дуже зі скрипом проходить. Думаю, що якщо наше керівництво не вирішить воювати до останнього українця(закреслено) кордонів 91го року, не маленька імовірність припинення війни вже до осені або перехід її в щось подібне до Ато. черговий арестович Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 36 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 36 хвилин тому 3 минуты назад, Александр Аврамчук сказал: черговий арестович Керівник району котрий дрючить директорів організацій за зрив мобілізації? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 30 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 30 хвилин тому (змінено) 29 минут назад, porterlv сказал: Поки ви тут гризетесь, наш колєґа виходить на новий рівень Чекаємо на інструкцію, як правильно обпалювати мідні дроти. Я стараюсь вручну ізоляцію знімати, для того деяка приспрсоба є. Палю якоря і, транси залиті лаком або дроти з перерізом менше півтора квадрата. Мені моторчик нормальний попався, за 500 пішов зранку. Судячи по відео обмотки в компресорі живі, чому він не міг запустити ХЗ. Може реле дохле або неправильно пілдлючив. Пи. Си То не мій канал. Змінено 28 хвилин тому користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 25 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 25 хвилин тому 4 хвилини тому, sergio сказав: Пи. Си То не мій канал. neolurk.org/wiki/Мопед_не_мой,_я_просто_разместил_объяву Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 25 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 25 хвилин тому 4 минуты назад, ks6 сказал: Было. Не отменили. Людей даже больше чем обычно. Необычно много служителей культа в рясах и под них косящие. Подработка. Проходил возле сектора для ВСУ. Был там в октябре прошлого года. Не много новых захоронений. Гораздо меньше чем в 23-м 24-м. Есть много тех , кто не хочет хоронить на мемориалах , по разным причинам. Но по числу погибших тогда было больше некрологов, это так. Из знакомых двое пропавших без вести в 23 и начале 25 годах так и не найдены. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 21 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 21 хвилин тому 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 20 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 20 хвилин тому 2 минуты назад, US7IGN сказал: neolurk.org/wiki/Мопед_не_мой,_я_просто_разместил_объяву Немає сенсу така херню знімати. Тим більше чувачок непроіесіонал. Я навіть бляху з таких холодосів обдираю. Пи. Си. Зранку знов постійні клієнти дзвонили, просили вивезти чавуну ванну. Я відмовився. 😟 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 15 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 15 хвилин тому 8 минут назад, US7IGN сказал: neolurk.org/wiki/Мопед_не_мой,_я_просто_разместил_объяву Не знав звідки той мемї виник, завжди думав, з протокола затримання, при спробі продажу краденого мопеда. 😎 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 14 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 14 хвилин тому 6 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: тому я з кармою ніколи не жартую... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 14 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 14 хвилин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 13 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 13 хвилин тому Iran mocks EU calls to reopen Strait of Hormuz www.politico.eu/article/iran-mocks-eu-calls-to-reopen-strait-of-hormuz/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз