vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 15 хвилин тому, рыбак сказав: Как только интересуешься и пытаешься уточнить у " знающих " , то на поверку они оказываются не знающие , а болтающие , сами не понимая о чем , ни смысла , ни того зачем и к чему они это пишут. А еще такое бывает, что прочитает кто-то какую-то книжку (или скажет, что прочитал), нифига в ней не поймет и объявит ахинеей, а того, кто прочитал и что-то понял засунет в игнор, чтобы ту книжку не цитировал. ) А потом жалуется, что почитать нечего и поговорить не с кем )) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 минуты назад, DmiVady сказал: Це ви такий сміливий, доки не попали в розклад, як люди вчора. Ви то може і встигли б збігти, а ваші рідні? А ще попереду багато веселого. Я теж не можу весь час за донькою охоронцем ходити, хоча я себе в рази ефективніше, ніж поліція можу захистити від таких уйобків-терористів. Ну , люди попали вчора в розклад і що?! 😏 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 23 хвилини тому, DmiVady сказав: Піздьош і показуха то було. Котиків з дерев знімати та фоточки у соцмережах постити. Тим більш, що стрілять їх нормально не навчали, від слова "зовсім". Як і водити авто, не кажучи вже про психологічну підготовку та відбір. найгірше - їх не навчили законам.... протокол не могли нормально зкласти, огляд провести, тому або показушна діяльність або показова лажа.... але, зважаючи на те що в Грузії прийшли до більш-менш порядної поліції на ТРЕТЮ хвилю звільнень, то може в нас якщо б хоч до другої дійшло, можливо якісь зсуви й побачили б... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, sergio сказав: Ну , люди попали вчора в розклад і що?! 😏 І всьо. Дощ скінчитвся, тож я до справ) А ви далі в такий чудовий день на форумі пишіть 😉 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 минуты назад, US7IGN сказал: Находясь в жопе, ты можешь сделать две вещи. Во-первых — постараться понять, почему ты в ней находишься. Во-вторых — вылезти оттуда. Ошибка отдельных людей и целых народов в том, что они думают, будто эти два действия как-то связаны между собой. А это не так. И вылезти из жопы гораздо проще, чем понять, почему ты в ней находишься. Почему? Вылезти из жопы надо всего один раз, и после этого про неё можно забыть. А чтобы понять, почему ты в ней находишься, нужна вся жизнь. Которую ты в ней и проведёшь. Виктор Олегович Пелевин, «Священная книга оборотня Не наш случай, к сожалению, точка невозврата пройдена в 2014. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 39 минут назад, sergio сказал: Якщо один пенс з напiвавтоматичною збррею поставив раком цiлий голосiiвський райвiддiлок ментiв, то яркий би був масштаб ,якби це суме влаштував якись проукраiнсько налаштований командир навiть з ротою добре навчених бiйцiв?! Дiсклеймер.Прсто цiкаво. Немає у нас свого Пригоженко і не не буде, вивелись нині... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 13 хвилин тому, sergio сказав: Вiн,здаеться, колись давно на фррумi книжку продавев про будiвництво власноо будинку з... iвна i палок(закреслено) Падажжітє ) А хіба мідом-матрас і Гашик - це один і той же персонаж? )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 минуты назад, DmiVady сказал: І всьо. Дощ скінчитвся, тож я до справ) А ви далі в такий чудовий день на форумі пишіть 😉 Я теж. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, hause сказав: Немає у нас свого Пригоженко і не не буде, вивелись нині... Все є, просто ще час не настав. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 минуты назад, vbb сказал: найгірше - їх не навчили законам.... протокол не могли нормально зкласти, огляд провести, тому або показушна діяльність або показова лажа.... але, зважаючи на те що в Грузії прийшли до більш-менш порядної поліції на ТРЕТЮ хвилю звільнень, то може в нас якщо б хоч до другої дійшло, можливо якісь зсуви й побачили б... Там більша частина мєнто-мусорів яких звільнили поновились через продажні суди з виплатами у наступні 2-3 роки і все повернулось навкруги своя Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Только что, vadimv сказал: Падажжітє ) А хіба мідом-матрас і Гашик - це один і той же персонаж? )) А дійсно з Будинком Гашеків переплутав. Хоча... Через рік вже 20 років на форумі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 11 хвилин тому, US7IGN сказав: Вылезти из жопы надо всего один раз, и после этого про неё можно забыть. А чтобы понять, почему ты в ней находишься, нужна вся жизнь. Которую ты в ней и проведёшь. Неважливо, що ти в жопі, важливо хто ти в ній ) Змінено 1 година тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, hause сказав: Там більша частина мєнто-мусорів яких звільнили поновились через продажні суди з виплатами у наступні 2-3 роки і все повернулось навкруги своя так а поновились чому? - бо звільнення оформлялося з такою лажою та помилками (або за незнання законів/правил, або свідомо) , що давало підстави на повернення... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 години тому, hause сказав: Поліцейських, які втекли під час теракту в Києві, відсторонили. Розпочато службове розслідування, - Вигівський Джерело: https://censor.net/ua/n3611246 Зи: а де ті розслідування, коли майже всі мудари у погонах різного пошибу 24.02.22 втікали на тонованих бусіках з написом "Діти" всіма дорогами з усіх населених пунктів на захід? Не все. Патрульные с мигалками вывозили колонны жирных котов на внедорожниках обходными маршрутами. Дорога на Днепр была забита и практически не двигалась. Я ехал на Полтаву, когда пошел снег и была нелётная погода. Над Харьковом кацапы летали, как у себа дома ,даже ПЗРК отсутствовали. Лежали на складах в районе Львова . Отак гидота готувалася до війни. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, vbb сказав: так а поновились чому? - бо звільнення оформлялося з такою лажою та помилками (або за незнання законів/правил, або свідомо) , що давало підстави на повернення... Хтось притягнув до відповідальності тих хто ті помилки зробили? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 30 минут назад, DmiVady сказал: Це ви такий сміливий, доки не попали в розклад, як люди в Києві вчора. Ви то може і встигли б збігти, а ваші рідні? А ще попереду багато веселого. Я теж не можу весь час за донькою охоронцем ходити, хоча я себе в рази ефективніше, ніж поліція, можу захистити від таких уйобків-терористів. А в селі так тим більш спокійно себе почуваю - бо в мене зараз нормальні сусіди, а не обсмоки з підрозділу "Run". ви , як з Марса прилетіли . ~ з 1979 року , було стіііільки епізодів , коли мене намагалися вбити/зкалічити - коли я дивом вижив , що якось піxyй . ви ж типу цоєдрочер . Змінено 1 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, US7IGN сказав: Хтось притягнув до відповідальності тих хто ті помилки зробили? а хтось когось просив про це (з відповідною повагою) ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 13 минут назад, US7IGN сказал: Все є, просто ще час не настав. "Суровые годы уходят Борьбы за свободу страны За ними другие приходят Они будут тоже трудны. ..Но нету время рыдать, рыдать .." Змінено 1 година тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 19 хвилин тому, DmiVady сказав: Я теж не можу весь час за донькою охоронцем ходити Можна охоронця для доньки найняти ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 21 хвилину тому, Скромный прораб сказав: Не наш случай, к сожалению, точка невозврата пройдена в 2014. Брехня. 2003 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 28 минут назад, vadimv сказал: Можна охоронця для доньки найняти ) одна з моїх найкультовіших стрічок я взагалі фанатію від польського кіно Змінено 53 хвилини тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 46 минут назад, рыбак сказал: "Вот так всегда...".с. Как только интересуешься и пытаешься уточнить у " знающих " , то на поверку они оказываются не знающие , а болтающие , сами не понимая о чем , ни смысла , ни того зачем и к чему они это пишут. Абишонебуть та хайбуде. С людьми, удареными религией, я в дебаты не вступаю. Я от них держусь подальше. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 години тому, ks6 сказав: В вождении нет ничего такого, что может выполнять только мужчина. Это точно не сугубо мужская тема. Это как малярка, одинаково справляются оба пола. А вот женщин кровельщиц или бетонщиц, нет, общие физические данные не позволят работать на равных с мужчиной. Інстинкт самозбереження себе і потомства, реакції різні. Ой, собачка, кицька-різкий поворот руля-пасажири мертві, собачка неушкоджена. Це реальний кейс. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 години тому, DimaF сказав: Тебя окружают одни идиоты в юбках?) Мене, ще й в штанях окружают. І невідомо, хто небезпечніший. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Только что, Vitaliy67 сказал: С людьми, удареными религией, я в дебаты не вступаю. Я от них держусь подальше. Верующий в какую- то призрачную " общую народно- полицейскую мораль" не " вступает с ударенными в религию" . В таком случае держись от себя подальше, будь последовательным . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз