DimaF Опубліковано: В понеділок в 06:28 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 06:28 2 минуты назад, vadimv сказал: Щас Бездомный возбудиться)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: В понеділок в 06:29 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 06:29 9 годин тому, рыбак сказав: "Пишут о комете или метеоре, который пролетел с востока на запад Украины. Небесное явление видели в Киеве, а также Ровенской области."- - минут 20 назад на улице был и видел , очень яркая и с разноцветным шлейфом. Почти прямо над головой яркая разноцветная вспышка и на восток долго падала затухая. Це НЛО, не звертайте уваги. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В понеділок в 06:30 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 06:30 (змінено) 3 хвилини тому, ozor сказав: спочатку, запропонують цілувати жопу хенка, а потім вже під сокращєніє. Змінено В понеділок в 06:31 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В понеділок в 06:30 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 06:30 5 хвилин тому, vadimv сказав: www.instagram.com/reel/DXTrKc6tDF0/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: В понеділок в 06:43 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 06:43 49 минут назад, vadimv сказал: 1. Куди подіти зайвих 9 млрд. які вже не потрібні і лише споживають невідновлювані ресурси. 2. Ціни на нафту і газ бачили? 3. Не забуваємо і про зміну клімату (насамперед у Європі) і перспективу повної зупинки Гольфстріму з очевидними наслідками. Вроде все верно. Но меня больше интересует , как сие отразится на моей семье в короткой перспективе, лет на 20, в городе Житомире. А сколько будет индусов или жителей штата Калифорнии лет через 50 или 100 как-то мало интересно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В понеділок в 07:04 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 07:04 Дивлюсь прихована мобілізація в них дуже зі скрипом проходить. Думаю, що якщо наше керівництво не вирішить воювати до останнього українця(закреслено) кордонів 91го року, не маленька імовірність припинення війни вже до осені або перехід її в щось подібне до Ато. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В понеділок в 07:09 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 07:09 Красивое. t.me/dva_majors/91617 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В понеділок в 07:09 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 07:09 4 хвилини тому, sergio сказав: Дивлюсь прихована мобілізація в них дуже зі скрипом проходить. Думаю, що якщо наше керівництво не вирішить воювати до останнього українця(закреслено) кордонів 91го року, не маленька імовірність припинення війни вже до осені або перехід її в щось подібне до Ато. Тільки у них ще є опція неприхованої... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В понеділок в 07:11 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 07:11 (змінено) 28 хвилин тому, ks6 сказав: как сие отразится на моей семье в короткой перспективе, лет на 20, в городе Житомире. Хреново отразится. Особенно с учетом того, что в соседней ебларуси наращивают военные возможности. 28 хвилин тому, ks6 сказав: лет через 50 или 100 как-то мало интересно. Такого срока у человечества нет. Микропластик убъет его намного раньше. Змінено В понеділок в 07:12 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В понеділок в 07:15 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 07:15 3 хвилини тому, vadimv сказав: Хреново отразится www.instagram.com/reel/DXSCC57Fpv2/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В понеділок в 07:20 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 07:20 (змінено) 6 годин тому, US7IGN сказав: www.instagram.com/reel/DXSCC57Fpv2/ Якось пробігала історія одної жіночки, яка послідовно переїжджала маршрутом тіпа Таджикістан, Карабах, Осетія, Молдова, Донбас, Сірія, Київ... Змінено В понеділок в 13:46 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: В понеділок в 07:20 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 07:20 Пролистал бегло новостную ленту и отметил , что не было заметок как прошло вчерашнее ежегодное , и как по мне странное , мероприятие , именуемое в народе , как " гробки". Нет статистики и не понятно сколько мертвых посетили и сколько не посетили временно живущие . Странно все это. Может отменили ? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: В понеділок в 07:22 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 07:22 Поки ви тут гризетесь, наш колєґа виходить на новий рівень Чекаємо на інструкцію, як правильно обпалювати мідні дроти. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: В понеділок в 07:32 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 07:32 2 минуты назад, рыбак сказал: Пролистал бегло новостную ленту и отметил , что не было заметок как прошло вчерашнее ежегодное , и как по мне странное , мероприятие , именуемое в народе , как " гробки". Нет статистики и не понятно сколько мертвых посетили и сколько не посетили временно живущие . Странно все это. Может отменили ? Было. Не отменили. Людей даже больше чем обычно. Необычно много служителей культа в рясах и под них косящие. Подработка. Проходил возле сектора для ВСУ. Был там в октябре прошлого года. Не много новых захоронений. Гораздо меньше чем в 23-м 24-м. Так получается, что грибы осенью в тех местах собираю, то прохожу через кладбище. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: В понеділок в 07:39 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 07:39 34 хвилини тому, sergio сказав: Дивлюсь прихована мобілізація в них дуже зі скрипом проходить. Думаю, що якщо наше керівництво не вирішить воювати до останнього українця(закреслено) кордонів 91го року, не маленька імовірність припинення війни вже до осені або перехід її в щось подібне до Ато. черговий арестович Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В понеділок в 07:43 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 07:43 3 минуты назад, Александр Аврамчук сказал: черговий арестович Керівник району котрий дрючить директорів організацій за зрив мобілізації? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В понеділок в 07:49 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 07:49 (змінено) 29 минут назад, porterlv сказал: Поки ви тут гризетесь, наш колєґа виходить на новий рівень Чекаємо на інструкцію, як правильно обпалювати мідні дроти. Я стараюсь вручну ізоляцію знімати, для того деяка приспрсоба є. Палю якоря і, транси залиті лаком або дроти з перерізом менше півтора квадрата. Мені моторчик нормальний попався, за 500 пішов зранку. Судячи по відео обмотки в компресорі живі, чому він не міг запустити ХЗ. Може реле дохле або неправильно пілдлючив. Пи. Си То не мій канал. Змінено В понеділок в 07:52 користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В понеділок в 07:54 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 07:54 4 хвилини тому, sergio сказав: Пи. Си То не мій канал. neolurk.org/wiki/Мопед_не_мой,_я_просто_разместил_объяву 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: В понеділок в 07:54 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 07:54 4 минуты назад, ks6 сказал: Было. Не отменили. Людей даже больше чем обычно. Необычно много служителей культа в рясах и под них косящие. Подработка. Проходил возле сектора для ВСУ. Был там в октябре прошлого года. Не много новых захоронений. Гораздо меньше чем в 23-м 24-м. Есть много тех , кто не хочет хоронить на мемориалах , по разным причинам. Но по числу погибших тогда было больше некрологов, это так. Из знакомых двое пропавших без вести в 23 и начале 25 годах так и не найдены. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: В понеділок в 07:58 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 07:58 12 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В понеділок в 07:59 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 07:59 2 минуты назад, US7IGN сказал: neolurk.org/wiki/Мопед_не_мой,_я_просто_разместил_объяву Немає сенсу така херню знімати. Тим більше чувачок непроіесіонал. Я навіть бляху з таких холодосів обдираю. Пи. Си. Зранку знов постійні клієнти дзвонили, просили вивезти чавуну ванну. Я відмовився. 😟 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В понеділок в 08:04 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 08:04 8 минут назад, US7IGN сказал: neolurk.org/wiki/Мопед_не_мой,_я_просто_разместил_объяву Не знав звідки той мемї виник, завжди думав, з протокола затримання, при спробі продажу краденого мопеда. 😎 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В понеділок в 08:05 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 08:05 6 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: тому я з кармою ніколи не жартую... 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: В понеділок в 08:05 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 08:05 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: В понеділок в 08:07 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 08:07 Iran mocks EU calls to reopen Strait of Hormuz www.politico.eu/article/iran-mocks-eu-calls-to-reopen-strait-of-hormuz/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз