Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 годину тому, Бармалей сказав:

август 25 бусифицировали, месяц назад получилось свалить...за это время из тех 200 осталось 6...

под конвоем на передок с учебки правда? раз промолчали...для меня это был шок и про учебку что как зеки?

но он был доволен что не в скалу попал - там вообще писец (по его словам, повторять не буду, что рассказывал - мне до сих пор не верится)...

Не віриться бо брехня у кожному слові, казки рашистського іпсо

В армії до біса проблем, різних, великих і малих, але ваша брехня не має нічого спільного з реальністю 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 часа назад, Бармалей сказал:

август 25 бусифицировали, месяц назад получилось свалить...за это время из тех 200 осталось 6...

под конвоем на передок с учебки правда? раз промолчали...для меня это был шок и про учебку что как зеки?

но он был доволен что не в скалу попал - там вообще писец (по его словам, повторять не буду, что рассказывал - мне до сих пор не верится)...

Не спорте, ничего не докажете, человек торгует человеческими душами. А из рассказанного вашим племянником всё правда, знаю практически из первых рук, друг моего сына. ОПГ поймали, схватили, продали в тцк, там перепродали в учебку таким моросящим, половина зеков, наркоманов, больных и косых, там напялили шлем, дали автомат (воин) и продали командирам негодяям в штурмовики. Разница в том, что не свалил, через неделю на ноле наступил на мину, нах никому не нужен, не сдох - через три дня прислали дрон, кое как взобрался, по пути еще дрон, на трех колесах чудом доехал. Госпиталь в киеве, сын решил вопрос с протезированием. Обещали дать миллион, жетон на грудь уже дали. Это пизdец товарищи. Беги Сержио, беги…

Змінено користувачем Скромный прораб
Посилання на коментар

7 хвилин тому, Скромный прораб сказав:

Не спорте, ничего не докажете, человек торгует человеческими душами. А из рассказанного вашим племянником всё правда, знаю практически из первых рук, друг моего сына. ОПГ поймали, схватили, продали в тцк, там перепродали в учебку таким моросящим, половина зеков, те напялили шлем, дали автомат (воин) и продали командирам негодяям в штурмовики. Разница в том, что не свалил, через неделю на ноле наступил на мину, нах никому не нужен, не сдох - через три дня прислали дрон, кое как взобрался, по пути еще дрон, на трех колесах чудом доехал. Госпиталь в киеве, сын решил вопрос с протезированием. Обещали дать миллион, жетон на грудь уже дали. Художник от Бога, акварелист(. Это пизdец товарищи. Беги Сержио, беги…

Не пи зди

• Лайк 2
Посилання на коментар

18 минут назад, Дощ сказал:

Не пи зди

Гори в аду, тварь

Посилання на коментар

Та ти гнида раніше згориш, паскуда війну сюди приніс а зараз сука качає зсередини

Дуже добре що є такі майданчики які фіксують всю цю наволоч, до кожного черга дійде 

Що ж ти виродок фотку прибрав, вертай назад своє рашистське лайно

Змінено користувачем Дощ
  • Лайк 3
Посилання на коментар

1 час назад, Дощ сказал:

Та ти гнида раніше згориш, паскуда війну сюди приніс а зараз сука качає зсередини

Дуже добре що є такі майданчики які фіксують всю цю наволоч, до кожного черга дійде 

Що ж ти виродок фотку прибрав, вертай назад своє рашистське лайно

Тварь, на ней, в отличии от тебя, настоящий герой. Неxуй тебе даже смотреть на него своими свинячими алчными селюковскими беньками. И ты знаешь, свинья, что каждое моё слово правда. Боком из тебя все выйдет, все что ты высосал из людей, только выходить будет долго и мучительно, за каждую загубленную тобой душу, жирная бородатая закамуфлированная мразь

Еще, ничтожество, я знаю что меня ждёт очередной бан, из-за твоих постоянных угроз модераторам, но не послать тебя наxуй, не сказать, что я о тебе думаю… в этом удовольствии я отказать себе не могу

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

12 годин тому, ks6 сказав:

Нагрузки приличные, но никто не заставляет, не можешь бежать иди или стой, не проблема.

напевно з 22 року писав, що учебка повинна бути як екзамен. Якщо ти не здаєш норматив, то треба шукати інше застосовування такому "ресурсу". а у нас учебка, як і влк - для галочки. Ну вони кажуть, що дають "базу" для того, щоб ви могли вижити. Тобто мобік сам на сам із своєю проблемою. Якщо у тебе проблеми здоров'я то це нікого не *бе окрім тебе самого. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

9 годин тому, sergio сказав:

Крутий заміс в ТЦКашному бусіку. Когось трохи зарізали. 

https://www.facebook.com/share/v/1EW7jzyq6F/

в кінці що бахнуло? 

таке враження, що живі цивільні - вороги для системи

от мертвим чи каліка оце збс

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

25 минут назад, akineo сказал:

в кінці що бахнуло? 

таке враження, що живі цивільні - вороги для системи

от мертвим чи каліка оце збс

Бахнуло, то, що ви подумали. Цікаво куди цілили. 

Посилання на коментар

краще б  вже Костянича залишили , ніж отого скромного   прораба .

• Лайк 1
Посилання на коментар

Кацапи звітують про масований  дроновий  наліт на гамносевас .

Добро пожаловать в Крым на летний сезон

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

16 минут назад, Бездомный сказал:

вітують про масований  дроновий  наліт на гамносевас .

Без ракет это ниочем.

• Лайк 1
Посилання на коментар

15 минут назад, DimaF сказал:

Без ракет это ниочем.

Да ладно, в Сочи курортный сезон дронами сорвали. 

Посилання на коментар

7 минут назад, sergio сказал:

Да ладно, в Сочи курортный сезон дронами сорвали. 

Еще не дошло.

Посилання на коментар

Только что, DimaF сказал:

Еще не дошло.

Смотря куда течение. Раньше, как в Сочи поездом ездили, в Туапсе туалеты проводники закрывали-санитарнвя зона. 

Посилання на коментар

3 минуты назад, sergio сказал:

Смотря куда течение.

Такое есть.

spacer.png

Цитата

в Туапсе туалеты проводники закрывали-санитарнвя зона.

Так потому что поезд по берегу идет.

Змінено користувачем DimaF
  • Лайк 1
Посилання на коментар

8 часов назад, Дощ сказал:

Не віриться бо брехня у кожному слові, казки рашистського іпсо

В армії до біса проблем, різних, великих і малих, але ваша брехня не має нічого спільного з реальністю 

брехня тут скорей всего Ваша, раз на форуме постоянно...те кто ближе к передку в инетах бывают редко (я про всех своих знакомых кто служит, абсолютно про всех)

Посилання на коментар

47 минут назад, DimaF сказал:

Без ракет это ниочем.

хто знає - можливо , ракети теж були

Территория азотного комплекса Аммиак-3 АО «Апатит» в Вологодской области была атакована с помощью БПЛА. Был поврежден трубопровод высокого давления с серной кислотой. 

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

35 минут назад, Бармалей сказал:

брехня тут скорей всего Ваша, раз на форуме постоянно...те кто ближе к передку в инетах бывают редко (я про всех своих знакомых кто служит, абсолютно про всех)

Нет. Брехня именно Ваша. 194 человек из Днепра погибло за несколько дней на одном участке фронта. Не бред? У нас в городе около 270тысяч население. В среднем хоронят 4-5 человек в неделю, раньше чуть больше, сейчас чуть меньше. Я сейчас могу позвонить в учебку трем человекам в трех областях и везде поднимут трубку. А у Вас прям в яме человека держали. И все со слов сбежавшего дезертира.

Посилання на коментар

14 хвилин тому, ks6 сказав:

Я сейчас могу позвонить в учебку трем человекам в трех областях и везде поднимут трубку.

Та що учебка, якщо бійці з окопів на форумах сидять :flag1:

Я юриста з одного розпіареного підрозділу знаю, так той взагалі за бізнес у них відповідає і міну в руках навіть не тримав :flag1:

не важливо де ти, важливо хто ти :flag1:

Змінено користувачем US7IGN
Посилання на коментар

20.04.2026 в 08:08, vadimv сказав:

JD Венс - маріонетка технофашистів

Скоєно замах на Трампа: почалася стрілянина на прийомі кореспондентів Білого дому – президента США та першу леді термінового евакуювали

За даними CNN, нападника затримали, і він мав декілька одиниць зброї, його оперативно знешкодили співробітники Секретної служби. 

Трамп згодом розповів, що стрілець намагався прорватися через пункт безпеки. В одного офіцера стрілок вистрілив майже в упор – він поранений.

Агенти секретної служби з місця стрільби першим виводили не Трампа, а Джей Ді Венса. І лише потім президента США, який упав по дорозі 

NYP пише, що стрілянину під час заходу, на якому був Трамп та ~2600 осіб, влаштував 31-річний учитель Коул Аллен. Чоловік був озброєний дробовиком, пістолетом і ножами

Він зібрав зброю в зоні з послабленим контролем біля входу, після цього почав стріляти. Біля входу облаштували кімнату з барними візками, де не було охоронців – якраз там і перебував стрілець. 

Посилання на коментар

13 хвилин тому, US7IGN сказав:

не важливо де ти, важливо хто ти :flag1:

19.04.2026 в 11:51, vadimv сказав:

Неважливо, що ти в жопі, важливо хто ти в ній )

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...