Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

48 хвилин тому, karbo сказав:

Прийшов заангажований кретин Трамп і при підтримці недалеких цивілізація втратила лідерство за декілька місяців, яке відбити потребує років та кошти, бо час не купиш задешево 

Недомобілі на батарейках їздили по Нью-Йорку ще у 1900-х роках, і їх навіть було більше, ніж ДВЗ-шних.

Їм тоді хто заважав, Трамп чи вадими? )

Пару цитат учасників тих подій.

Генрі Форд:

Как это бывает со всякой сравнительно новой идеей, от электричества ждали большего, чем оно обещает нам даже теперь. Я не видел пользы от экспериментирования с ним для моих целей. Экипаж для деревенских дорог нельзя было построить по системе электрических трамваев. Никакую батарею нельзя было признать хотя бы приблизительно удовлетворяющей условиям нормального веса. Электрический экипаж по необходимости имеет ограниченную сферу применения и требует аппарата, который находится в невыгодном отношении к производимому току. Этим я вовсе не хочу сказать, что я мало ценю электричество, мы еще даже не начали правильно пользоваться им. Но электричество имеет свою область применения, а двигатель внутреннего сгорания – свою. Одно не может вытеснить другого, это большое счастье.

Томас Едісон:

Да, всякий легковесный двигатель, который способен развивать большее число лошадиных сил, и не нуждается ни в каком особенном источнике питания, имеет будущее. Мы не знаем, чего можно достигнуть при помощи электричества, но я полагаю, что оно не всемогуще. Одна единственная сила не в состоянии выполнить всей работы.

Карочє, вал китайських недомобілів - це не про техноллогічне лідерство. Це про війну Китаю проти всього світу. Китай палить гроші на недотехнологіях заради знищення европейської і американської промисловості. Аналогічним чином США так втягнули совок у гонку зоряних війн, підкинувши дезу. А Китай (разом з кацапами) підкинув Заходу зелену повістку.

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

8 хвилин тому, vadimv сказав:

Карочє, вал китайських недомобілів - це не про техноллогічне лідерство. Це про війну Китаю проти всього світу. Китай палить гроші на недотехнологіях заради знищення европейської і американської промисловості.

Ахаха, звичайно же, на зло бабусі вуха відморожу)))

Лише, виявляється, це шлях до незалежності від постачань нафти 

Посилання на коментар

2 хвилини тому, karbo сказав:

Лише, виявляється, це шлях до незалежності від постачань нафти 

Йшли до незалежності від постачання нафти, а прийшли до залежності від постачання батарейок і чипів. Ото що буває коли сліпі ведуть тупих.

А винуваті їм вадими )

Як казав Докінз "Вешать гонца, принесшего плохие вести — одна из самых глупых привычек человечества"

Посилання на коментар

23 хвилини тому, vadimv сказав:

Йшли до незалежності від постачання нафти, а прийшли до залежності від постачання батарейок і чипів. Ото що буває коли сліпі ведуть тупих.

А винуваті їм вадими )

Як казав Докінз "Вешать гонца, принесшего плохие вести — одна из самых глупых привычек человечества"

Чіпи розробляє та виготовляє інструменти для його виробництва цивілізований світ, Тайвань тимчасово зосередив їх випуск. 

Теж саме стосується і батарей. 

Тож можна сказати що у Тайвані просто встановили принтер 

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

7 хвилин тому, karbo сказав:

Чіпи розробляє та виготовляє інструменти для його виробництва цивілізований світ, Тайвань тимчасово зосередив їх випуск. 

Теж саме стосується і батарей. 

Ой, а шо ж тоді Фольксваген з Фордом та іншми отримують десятки мільярдів збитків, закривають заводи і виганяють робітників на мороз? )

Мабуть винуваті вадими, які не повелися на казки про офігенні переваги недомобілів ))

От якби повелися і розкупили оті всі люмінієві відра без ручок - зразу б з'явилися батарейки із запасом ходу 1000 км і зарядкою за 5 хвилин )))

Це ж так у адептів карго-культу із магічним "мисленням" працює ))))

Посилання на коментар

Тільки що, vadimv сказав:

Ой, а шо ж тоді Фольксваген з Фордом та іншми отримують десятки мільярдів збитків, закривають заводи і виганяють робітників на мороз? )

Мабуть винуваті вадими, які не повелися на казки про офігенні переваги недомобілів ))

От якби повелися і розкупили оті всі люмінієві відра без ручок - зразу б з'явилися батарейки із запасом ходу 1000 км і зарядкою за 5 хвилин )))

Та пох на цих динозаврів, нехай йдуть у ногу з часом 

Посилання на коментар

3 хвилини тому, karbo сказав:

Та пох на цих динозаврів, нехай йдуть у ногу з часом 

Ти маєш на увазі в ногу з китайцями, які палять гроші на фейк-технологіях і вгянули весь світ (за винятком Тойоти) у гонитву за фейковим зеленим успіхом? )

Посилання на коментар

1 годину тому, vadimv сказав:

По всему ролику намазано тонким слоем

Иди нах брехун.

Посилання на коментар

1 годину тому, Бездомный сказав:

та де ж там тонким - товстеееенним претовстенним  - вся  не свята  трійця - однодумці скромного прораба .

різун - суцільне  розчарування - зашкарублий  імперський копроліт 

То ещё один совковый придурок, не читал, но осуждаю...

Посилання на коментар

2 хвилини тому, vadimv сказав:

Ти маєш на увазі в ногу з китайцями, які палять гроші на фейк-технологіях і вгянули весь світ (за винятком Тойоти) у гонитву за фейковим зеленим успіхом? )

Нє, платити за літру їх бучої нафти це нормально 😂

За ці гроші можна спокійно день харчуватися 

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Vinsol2009 сказав:

Иди нах брехун.

Брехун - це Солонін, який двічі розказував на своєму каналі, що вторгнення не буде.

Чим його брехня відрізняється від травневих шашликів?

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, karbo сказав:

Нє, платити за літру їх бучої нафти це нормально 😂

За ці гроші можна спокійно день харчуватися 

Хтось знімав відосик з вашого супермаркету, де пляшка води коштує дорожче за галон бензину. )

Посилання на коментар

1 хвилину тому, vadimv сказав:

Брехун - це Солонін, який двічі розказував на своєму каналі, що вторгнення не буде.

Чим його брехня відрізняється від травневих шашликів?

Ніхто не знав що буде вторгнення, навіть Путін 

• Хаха 1
Посилання на коментар

Тільки що, vadimv сказав:

Хтось знімав відосик з вашого супермаркету, де пляшка води коштує дорожче за галон бензину. )

Вода у вільному доступі, чиста та безплатно 

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 годину тому, Бездомный сказав:

різун - суцільне  розчарування - зашкарублий  імперський копроліт 

Інакше його б у ГРУ не взяли. )

Написав "Ледокол" - і за те спасибі.

• Хаха 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, karbo сказав:

Ніхто не знав що буде вторгнення, навіть Путін 

Коли не знаєш - краще сидіти мовчки і не піздіти про те, що його не буде.

Бо потім загинуть люди, які того гівна наслухалися.

Посилання на коментар

4 хвилини тому, vadimv сказав:

Коли не знаєш - краще сидіти мовчки і ***іти про те, що його не буде.

Бо потім загинуть люди, які того гівна наслухалися.

Не городи херню 😂 навіть патрушев про це не знав 

Хто такий патрушев?😂

І хто ти 😂😂😂

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

1 хвилину тому, karbo сказав:

Не городи херню 😂 навіть патрушев про це не знав 

Хто такий патрушев?😂

І хто ти 😂😂😂

Так і я не знав.

Я просто згодний з Талєбом, що важливі не вірогідності, а їхні наслідки.

Наслідки "мізерної" вірогідності вторгнення були для мене абсолютно неприйнятними, тому я виїхав із Сум вранці 14 лютого.

• Лайк 2
Посилання на коментар

Генії 

2 хвилини тому, vadimv сказав:

Так і я не знав.

Наслідки "мізерної" вірогідності вторгнення були для мене абсолютно неприйнятними, тому я виїхав із Сум вранці 14 лютого.

Ну і? Шанси були як зустріти мамонта. 

Посилання на коментар

5 хвилин тому, vadimv сказав:

То звичайна теорія ігор - рішення приймається відповідно до ймовірності помноженої на ефект якщо вона реалізовується

Змінено користувачем yuragon
  • Лайк 1
Посилання на коментар

2 минуты назад, karbo сказал:

Шанси були 100 відсотків, як ми зараз бачим. 

• Лайк 3
Посилання на коментар

Тільки що, karlito сказав:

Шанси були 100 відсотків, як ми зараз бачим. 

Шанси вгадати, бо ніхто достеменно не знав 

Посилання на коментар

2 минуты назад, yuragon сказал:

То звичайна теорія ігор - рішення приймається відповідно до ймовірності помноженої на ефект якщо вона реалізовується

я б ще додав коофіцієнт "власної дупи". бо не всі одиниково сприймають один і той самий реалізований ефект 

Посилання на коментар

Генії 

В нас є чатик на півтора десятки чоловік - всі разом колись вчилися в університеті на потоці і далі підтримуємо спілкування. Я і один мій товариш ще десь від нового року писали там що велика ймовірність повномасштабного вторгнення. За ці місяць-півтора без ажіотажу скупились самим необхідним екіпом і коли все почалося то самі пішли в перші дні (я потім звільнився маючи підставу, а він ще служить). Нам в тому чаті, ті в кого реакція RUN, регулярно згадуть що даремно нас не послухали коли ще був час....

• Лайк 1
Посилання на коментар

Шанси вгадати, бо ніхто достеменно не знав 

Вгадати не дуже коректний термін. Це було не вгадування, а швидше аналіз доступної всім інформації і оцінка ймовірностей

• Лайк 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...