sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 11 минут назад, Бездомный сказал: критикуєш - пропонуй (с) Найняти на 90 ярдів хлопців з латинської Америки, чи Африки, щоб бігали з автоматом. Вже ж навіть, зійшлися, що 3 кує/міс на рило для цього достатні(а може навіть забагато) Штуку плати, дві фільтрувати. Ніхто би навіть не обурювався. Але план очевидно, до останнього українця. Змінено 1 година тому користувачем sergio 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, US7IGN сказав: Я послідовно пропоную не підтримувати підарасів, але як мінімум в цій країні я в меншості Так в цьому і вся проблема. У кожного своє бачення, хто клоун, а хто підарас. І на кого працювати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, sergio сказав: Найняти на 90 ярдів хлопців з латинської Америки, чи Африки, щоб бігали з автоматом. Це пару років тому мій родич так пропонував, якого недавно в учебку відвезли. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 минуты назад, US7IGN сказал: Я послідовно пропоную не підтримувати підарасів, але як мінімум в цій країні я в меншості Вы хотите сказать, что Вас не підтримують в этом важном вопросе? Как думаете почему? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 43 хвилини тому, DmiVady сказав: Скільки важить силова установка та трансмісія електромобіля і скільки важить силова установка та трансмісія бензодізельмобіля? Відповідь на це питання може значно змінити критерії оцінки та розбити легенди Підкажу: Volkswagen ID.4 важить приблизно як рівноразмірний дізельбензосув. Я коли збирався брати собі другим авто трошки погуляв по темі, тож багато порівнянь зробив, для себе звісно. Але поки йде війна якось нове блискуче авто мені не дуже потрібно, бо немолодий дизель не робить мозки, окрім подиву, коли я бачу рахунок на АЗС 😉 Ну тут я давно морально готовий, бо коли вибирав авто знав, що 8-9 л/100 км то маркетинговий піздьош, який, теоретично, можна досягти, але нормальні люди так не їздять 😁 Якщо зануритись в обслуговування (ТО) авто на електриці та дизель-бензо, те, що люди, які вміють рахувати гроші, називають "вартість володіння", то ... буде наступний сюрпрайзмазафака ))) Щось я багато написав, є ж тема, де теоретики використання електромобілів перемагають практиків роликами з інтернетів ))) Цікаво було б, чи зайшло б тим теоретикам, якби їм зуби по роликах з інтернету хоч раз відремонтували ))) ваш пост нагадуе анекдот про Абрама, котрому не сподобалася опера наспівана йому Ізею Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 50 минут назад, US7IGN сказал: Я послідовно пропоную не підтримувати підарасів, але як мінімум в цій країні я в меншості конкретизуйте - як конкретно уникнути підтримувати підарасів ? а то у 1919 розумники уникали підтримувати власних підарасів , а потім підараси андрофаги примусили жерти дітей , і киніли у піхворіз найкровопролитнішої війни всіх часів Змінено 59 хвилин тому користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, sergio сказав: Найняти на 90 ярдів хлопців з латинської Америки, чи Африки, щоб бігали з автоматом. Вже ж навіть, зійшлися, що 3 кує/міс на рило для цього достатні(а може навіть забагато) Ідея просто геніальна! Але потім всерівно треба буде проводити мобілізацію щоб мати достатню СВОЮ армію щоб якось їх виперти за межі наших кордонів. Чи ви думаєте що маючи зброю і в такій кількості вони не подумають що вигідніше і безпечніше для них буде просто мародьорити в тилу, а не по справжньому воювати з кацапами? Саме для цього і зробили історію обов'язковим іспитом після закінчення школи. В історії було купа прикладів розвитку ситуації яку я описав, і жодного успішного коли за допомогою найманців вигравалися війни з набагато сильнішим агресором який напав на твою землю. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 минуты назад, ozor сказал: Так в цьому і вся проблема. У кожного своє бачення, хто клоун, а хто підарас. І на кого працювати. Ну і кожен сам за себе. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 хвилини тому, yuragon сказав: Чи ви думаєте що маючи зброю і в такій кількості вони не подумають що вигідніше і безпечніше для них буде просто мародьорити в тилу, а не по справжньому воювати з кацапами? Це вже не говорячи про те що в один прекрасний момент кацапи їх перекуплять за 95 лярдів і разом з ними будуть воювати проти нас.... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 минуты назад, yuragon сказал: Ідея просто геніальна! Але потім всерівно треба буде проводити мобілізацію щоб мати достатню СВОЮ армію щоб якось їх виперти за межі наших кордонів. Чи ви думаєте що маючи зброю і в такій кількості вони не подумають що вигідніше і безпечніше для них буде просто мародьорити в тилу, а не по справжньому воювати з кацапами? Саме для цього і зробили історію обов'язковим іспитом після закінчення школи. В історії було купа прикладів розвитку ситуації яку я описав, і жодного успішного коли за допомогою найманців вигравалися війни з набагато сильнішим агресором який напав на твою землю. При правільній організації-контролювати к-сть, розосереджуавати по підрозділам, тощо. А завезти сотні тисяч трудових мігрантів, при знищенні свого населення, це безпечніше?! То десь позавчора, хтось ножем отримав, бо привітався"Слава Ісусу Христу"?!, а декому це не сподобалось. І то не в, Масквабаді, а в Україні. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 минут назад, yuragon сказал: Ідея просто геніальна! Але потім всерівно треба буде проводити мобілізацію щоб мати достатню СВОЮ армію щоб якось їх виперти за межі наших кордонів. Чи ви думаєте що маючи зброю і в такій кількості вони не подумають що вигідніше і безпечніше для них буде просто мародьорити в тилу, а не по справжньому воювати з кацапами? Саме для цього і зробили історію обов'язковим іспитом після закінчення школи. В історії було купа прикладів розвитку ситуації яку я описав, і жодного успішного коли за допомогою найманців вигравалися війни з набагато сильнішим агресором який напав на твою землю. Історію ввели для підтримки штанів вчителів історії, щоб на репетиторстві могли, щось до жебрацької ЗП підробити 😏 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 минуты назад, yuragon сказал: Це вже не говорячи про те що в один прекрасний момент кацапи їх перекуплять за 95 лярдів і разом з ними будуть воювати проти нас.... Мабуть тому в бусифікованих мобілки забирають, а то бы давно кацапи їх через відповідні ТГ канали перекупили би. 😏 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, sergio сказав: При правільній організації-контролювати к-сть, розосереджуавати по підрозділам, тощо. З таким підходом це ніяк не відмінить бусифікації мобілізації 3 хвилини тому, sergio сказав: А завезти сотні тисяч трудових мігрантів, при знищенні свого населення, це безпечніше?! Є різниця - їм хоча б зброю держава не буде давати. І переставайте в демагогію - втрати на війні проти агресора - це не "знищення свого населення" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 хвилин тому, yuragon сказав: Це вже не говорячи про те що в один прекрасний момент кацапи їх перекуплять за 95 лярдів і разом з ними будуть воювати проти нас.... українці навіть купили кацапа який воює проти кацапів хоча воювати і перемагати це трохи різне 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 21 минуту назад, US7IGN сказал: Я послідовно пропоную не підтримувати підарасів, але як мінімум в цій країні я в меншості Список πιдарасів, будь ласка. Будемо рахувати, що форум анонімний(майже). 😺 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, yuragon сказав: І переставайте в демагогію - втрати на війні проти агресора - це не "знищення свого населення" так це залежить як все організувати... поки що це саме так і виглядає... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, sergio сказав: Список πιдарасів, будь ласка. Будемо рахувати, що форум анонімний(майже). 😺 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 минуты назад, yuragon сказал: втрати на війні проти агресора - це не "знищення свого населення" А що?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Только что, US7IGN сказал: В розгорнутому вигляді, будь-ласка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, sergio сказав: В розгорнутому вигляді, будь-ласка 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 хвилини тому, sergio сказав: А що?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому www.instagram.com/reels/DXgSeowDXmV/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 28 хвилин тому, vadimv сказав: Та вона у моїй голові була з листопада 2013, теж мені новина І якщо спочатку в ній перемагав Захід, то останні кілька років перемагає Китай. Яким боком електрички до 2013 року 😂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: www.instagram.com/reels/DXgSeowDXmV/ ключова фраза - єдиний інструмент. так зробіть інші 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Активи різні, алгоритм один: понад $3 млрд "заробила" родина Трампа на крипто-схемах itc.ua/ua/novini/aktyvy-rizni-algorytm-odyn-ponad-3-mlrd-zarobyla-rodyna-trampa-na-krypto-shemah/ Сенатор Берні Сандерс назвав родину Трампа “безпрецедентними клептократами”: за його підрахунками, поки крипто-проєкти Трампів обвалювалися до нуля для рядових інвесторів, сама родина заробила при президентстві більш ніж $4 млрд. .Факт наступний: абсолютно неважливо, який новий проєкт запускає родина Трампа — рано чи пізно з нього виводяться кошти, прибуток залишається у Трампів, а графіки незмінно йдуть до нуля. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз