US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 хвилини тому, sergio сказав: Не в кожного є... В мене три троюрідних брата забугор з"їбнули. Останній за два місяця до повноліття, своєї третьої дитини. Старший з них в мене на круг місяці чотири жив, никався теж виїхав поки недорого було. головне ж не це, а нав'язування почуття провини за небажання добровільно донатити 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 9 хвилин тому, sergio сказав: Не в кожного є... В мене три троюрідних брата забугор з"їбнули. Останній за два місяця до повноліття, своєї третьої дитини. Старший з них в мене на круг місяці чотири жив, никався теж виїхав поки недорого було. це у вас в крові😊 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, МаТраС сказав: це у вас в крові😊 Судячи з того, що вони виїхали, а він ні - то кров трохи розбавлена ) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 хвилини тому, vadimv сказав: Судячи з того, що вони виїхали, а він ні - то кров трохи розбавлена ) мабуть десь бандерівці долучилися, бо оцей назламний патріотизм та повстанські настрої Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 11 минут назад, US7IGN сказал: головне ж не це, а нав'язування почуття провини за небажання добровільно донатити Буде мені якись пгитула щось там нав"язувати. Як той πιздоріз вже буде наближатися до кінця(вже деякі ознаки є, але з нашими πιдерами ні в чому не можна бути впевненому-типа воюємо до кордонів 91 го року) відкрию збірку на свій відпочинок в Албанії хочаб на 3 місяці. 😎 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, sergio сказав: Буде мені якись пгитула щось там нав"язувати. Як той πιздоріз вже буде наближатися до кінця(вже деякі ознаки є, але з нашими πιдерами ні в чому не можна бути впевненому-типа воюємо до кордонів 91 го року) відкрию збірку на свій відпочинок в Албанії хочаб на 3 місяці. 😎 www.instagram.com/reel/DXua0Lijd1U/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 9 минут назад, vadimv сказал: Судячи з того, що вони виїхали, а він ні - то кров трохи розбавлена ) Я можу про кожного тут розписати, але не буду. Якщо коротко а мене є місце для комфортного ухиляння з басейном, а в них ні. І такий, сакий пасивний дохід. Зараз доречі зайнявся блатною роботою, чищу дно від 12 ти річного осаду (вода жорстка). Лайф хак, жорсткий осад добре чиститься за допомогою будівельного фена, при нагріві відслоюється від мозаїкі,, потім досить легко зчищається. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 5 минут назад, US7IGN сказал: www.instagram.com/reel/DXua0Lijd1U/ Не лінтяї, а не було хочаб п"ятикратної чисельної переваги. 😏 Змінено 1 година тому користувачем sergio 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 12 хвилин тому, sergio сказав: воюємо до кордонів 91 го року) Може маються на увазі кордони початку 91 року... Змінено 1 година тому користувачем vadimv 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 минуты назад, sergio сказал: 8 минут назад, US7IGN сказал: Не лінтяї, а не було хочаб п"ятикратної чисельної переваги Дело не в переваге. Увидели, что не жертва, возможны неприятные варианты.Оно им надо? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 минуты назад, vadimv сказал: Може маються на увазі кордони початку 91 року... Тоді точно не дотягну до десятого ювілейного заїзду до Албанії. 🙄 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 минуты назад, ks6 сказал: Дело не в переваге. Увидели, что не жертва, возможны неприятные варианты.Оно им надо? А если бы их человек восемь было бы, как сейчас обычно практикуется?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 хвилину тому, sergio сказав: А если бы их человек восемь было бы, как сейчас обычно практикуется?! кажуть автомат чи граната робить шанси рівними. як там МО каже - втрати 1 до 5 в середньому? Змінено 1 година тому користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 година тому, ks6 сказав: имел опыт отсидки, вел себя соответствующе, там рожа наглая и уверенная, короче переночевал, а на утро его попросили валить, так и не установив личности а могли ж по відбиткам чи телефону визначити (якщо не встиг викинути)... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 минуту назад, ks6 сказал: Дело не в переваге. Увидели, что не жертва, возможны неприятные варианты.Оно им надо? Это пока беспроблемные не закончатся , а они уже заканчиваются , поэтому и конфликты . Сзчешников массово не гребут так как те с опытом и , возможно , с оружием.. Власть идет по пути меньшего сопротивления. Ведь по закону Ньютона -чем больше действие, тем сильнее противодействие Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, normal сказав: а могли ж по відбиткам чи телефону визначити (якщо не встиг викинути)... це ж менти мають робити, а вони цим не хочуть займатися. їх справа взагалі дивитися в сторону поки до ТЦК довезуть 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, рыбак сказав: Власть идет по пути меньшего сопротивления. чудова думка. а куди йде? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, US7IGN сказав: це ж менти мають робити, а вони цим не хочуть займатися. їх справа взагалі дивитися в сторону поки до ТЦК довезуть Не кажіть, в мене як рік назад бронь скінчилась, то одразу і дільничий і інспектор почали визванювати і просити вийти з будинку побалакати... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 минуты назад, normal сказал: а могли ж по відбиткам чи телефону визначити (якщо не встиг викинути)... Конечно могли бы . Если бы совершил чего-то. Его уже в час ночи выганяли, просто идти до хаты 6км и он сам отказался, комендантский час и т.д. Телефон не забирали, да он и не отдал бы. Это было в районном тцк, куда его менты сбагрили, надеясь что очередная жертва. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Только что, US7IGN сказал: чудова думка. а куди йде? Если касательно именно этой власти , то у них выбор ограничен , как внешними так и внутренними условиями. Они уже " пришли" , это не метафора и можно доказать . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 20 минут назад, sergio сказал: А если бы их человек восемь было бы, как сейчас обычно практикуется?! Когда в Ютюбе, то да восемь спортсменов в балаклавах, когда у нас во дворах то четыре-пять мужичков 40-50 лет с очень посредственной формой. Для жертвы этого достаточно, а для более-менее уверенного нет. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 20 минут назад, US7IGN сказал: кажуть автомат чи граната робить шанси рівними. як там МО каже - втрати 1 до 5 в середньому? Це якщо мізки, є. Вчора якись дідуган кинув гранату в порожнє подвір"я тцк, а ще 2 мав. Я би посадив його за нецільове використання і недбалість... 😎 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 15 минут назад, normal сказал: Не кажіть, в мене як рік назад бронь скінчилась, то одразу і дільничий і інспектор почали визванювати і просити вийти з будинку побалакати... Ось власне тому, я навіть не рипаюсь її отримати Пи. Си. Цікаво, що буде раніше поквартирний обхід , чи розбронювання з повторним обілечуванням(в кого ще щось лишилось, а ні, то велкам ВЛК) ?! 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 16 минут назад, рыбак сказал: Если касательно именно этой власти , то у них выбор ограничен , как внешними так и внутренними условиями. Они уже " пришли" , это не метафора и можно доказать . Думаете нас ждут, как говорил классик:"ещё более тяжёлые послевоенные годы".?! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 годину тому, ks6 сказав: Нет. Там более вероятно было пару покалеченных тцкашников. мабуть хтось ***ить, або менти зовсім тупі sud.ua/uk/news/sudebnaya-praktika/359949-otkazalsya-predyavit-dokumenty-v-vinnitse-sud-naznachil-muzhchine-shtraf-255-grn-za-nepovinovenie-politsii 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз