Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

18 минут назад, vadimv сказал:

А однокашники, которые не закосили, все как один возвращались оттуда худые как скелеты и грустные-грустные...

так ради истины - все знакомые возвращались одинаковыми - крепкими, возмужавшими...даже мелкие "глисты" пришли дядями)))...выборка примерно около 30 человек (близкий круг).

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

8 минут назад, Бармалей сказал:

так ради истины - все знакомые возвращались одинаковыми - крепкими, возмужавшими...даже мелкие "глисты" пришли дядями)))...выборка примерно около 30 человек (близкий круг).

Что это дало им  по жизни? 

• Хаха 1
Посилання на коментар

35 минут назад, Бармалей сказал:

:lol::lol: пан  теоретик ? :lol::lol:

я був свідком , як такі мамки теоретикині , які повірили у  совдеп  пропаганду - передачу  "Служу Савецкаму Саюзу" , відправляли туди синочок корзиночок  з пороком серця ( знаю три випадки ) , з енурезом , з зором - 6 , е.т.с.   бо сподівалися що там чарівний санаторій , де дивом вилікуються  всі хвороби одночасно  :lol:

один казах - Султанбеков - на посту у караулі в - 50  буквально яйця відморозив :crazy:   

тому що в сержанта, який розводив караул , була зашита шапка ушанка  і прихопило  морозом вуха , і він не дав часу перевдягнути ватні штані ( одні на пост - перевдягали при зміні )  - хлоп дві години до зміни простояв на посту в тонких  напіввовняних штанях. На мороі в - 50 .  :crazy:

Змінено користувачем Бездомный
  • Сумно 1
Посилання на коментар

7 минут назад, sergio сказал:

Что это дало им  по жизни? 

физически стали крепче как минимум, а что еще - я как то не вникал в этот вопрос...сам косить собирался как бы смог, но оказалось тогда при ВЛК, что и косить мне не нужно...а вот сейчас пидaры из влк легким движением руки здоровыми делают 

Посилання на коментар

1 година тому, Бармалей сказав:

Возможно они служили на продовольственном складе, все 30 )

У меня выборка поменьше: один служил в сумской артяге (практически дома) - тот не сильно похудел, второй в Ахтырке - вернулся скелетом-доходягой с язвой желудка, ветром сдувало, при том, что до этого ничего такого не наблюдалось, третий попал в Десну - того быстро комиссовали в отбитыми почками.

А, вспомнил, был еще один - куда-то в десантуру попал - тот да, пришел загорелый и подкачанный. Но тоже невеселый )

Мне лично хватило летних сборов между 9 и 10 классами, на стрельбище в Радьковке. Там уже было видно перспективу.

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 1
Посилання на коментар

2 минуты назад, Бармалей сказал:

физически стали крепче как минимум, а что еще - я как то не вникал в этот вопрос...сам косить собирался как бы смог, но оказалось тогда при ВЛК, что и косить мне не нужно...а вот сейчас пидaры из влк легким движением руки здоровыми делают 

Ну физически крепче можно было стать и студентом по ночам разгружая вагоны. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 час назад, Бармалей сказал:

міцнішим роблять спортивні вправи  у дитячому та підлітковому віці .

жодного хилого хлопця армія міцним не зробила .

пощастило , якщо не скалічила . 

• Дякую 2
Посилання на коментар

12 минут назад, vadimv сказал:

А, вспоминил, был еще один - куда-то в десантуру попал - тот да, пришел загорелый и подкачанный. Но тоже невеселый )

бачив я радянську  "десантуру" ззовні - ми на одній локації з ними знаходилися   - там такі вовчі  звичаї - слабого з'їдали миттю ,  та ще й всі - мінімум  спортсмени розрядники - якщо б'ють - то майже професійно . 

до служби в армії слід було серйозно  готуватися під час навчання в школі  - поза школою - спортивні єдинобоства , досааф - отримати гідну  військово-облікову спеціальність , е.т.с. 

хто це робів ? 

та мало хто .

Майже ніхто з мого кола знайомих.

• Лайк 1
Посилання на коментар

41 минуту назад, sergio сказал:

Сделаю, как моя знакомая врач, когда её по разнарядке заставляют на ВЛК идти. Свалю на больничный. 

Есть лишь два условия . Какой выбор сделаешь?

Представь ,  так в жизни иногда  случается , что  третьего выбора нет.

И в этом таком  своем положении ты сам поучаствовал, частично или косвенно.

Посилання на коментар

3 хвилини тому, sergio сказав:

Самым крепким из нас на данный момент является фотограф, который в школьные годы ходил в качалку, а потом занимался ушу. В армии никогда не был, с женой давно развелся, перешел на фотомоделей )

• Лайк 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, рыбак сказав:

Представь ,  так в жизни иногда  случается , что  третьего выбора нет.

Это у верующих называется "свободой выбора" )

Цитата

Борясь за сердца и умы, работники дискурса постоянно требуют от человека отвечать «да» или «нет». Все мышление человека должно, как электрический ток, протекать между этими двумя полюсами. Но в реальности возможных ответов всегда три — «да», «нет» и «пошел ты на***».

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 минуты назад, Бездомный сказал:

бачив я радянську  "десантуру" ззовні - ми на одній локації з ними знаходилися   - там такі вовчі  звичаї - слабого з'їдали миттю ,  та ще й всі - мінімум  спортсмени розрядники - якщо б'ють - то майже професіно . 

Совсем дохлые в десант или морскую пехоту не попадали. А так конечно как в любом коллективе - слабого духом чмырили.  Но на гражданке в те годы все было аналогично. Что в техникуме, что в ПТУ. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

Тоді роботи ніхера не було, батьки відправили в армію з надією, що я там і залишусь або з воєнніком буде більше шансів десь встроїтись, звісно побувавши в том дебілізмі я собі поклявся більше так не вляпуватись і почав трудову книжку з кочегара :)

• Лайк 2
Посилання на коментар

3 хвилини тому, ks6 сказав:

Совсем дохлые в десант или морскую пехоту не попадали. А так конечно как в любом коллективе - слабого духом чмырили.  Но на гражданке в те годы все было аналогично. Что в техникуме, что в ПТУ. 

Тот наш однокашник, кстати, именно из ПТУ в десантуру и попал, а не после 10-го класса.

• Лайк 1
Посилання на коментар

7 минут назад, vadimv сказал:

Самым крепким из нас на данный момент является фотограф, который в школьные годы ходил в качалку, а потом занимался ушу. В армии никогда не был, с женой давно развелся, перешел на фотомоделей )

одружуються виключно лохи 

• Хаха 1
Посилання на коментар

16 минут назад, sergio сказал:

Сначала тебе ( всех ) с малых лет : садик , школа ,спецшкола , общество , книги- кино внушают " почетность" воинской службы  в роли " защитника" , а потом как с этим всем отпетлять от " почетной"  обязанности ? А если еще влез в это все  и поучавствовал , то выбраться будет очень - очень тяжко .

Нужно очистить сознание , вернее все то искусственно впихнутое ,   а очищенное необходимо чем - то заполнить.

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

8 хвилин тому, Бездомный сказав:

одружуються виключно лохи 

Він мабуть думав, що врахувв всі помилки попередніх товаришів, бо женився останнім )

Не женитися було взагалі не варіант, бо це було ще ганебніше, ніж відкосити від армії ))

image.png.2429d199968914e248dfe3f07c12d866.png

Посилання на коментар

3 хвилини тому, рыбак сказав:

а очищенное необходимо чем - то заполнить.

Каким-нибудь толстоевским

Посилання на коментар

20 минут назад, ks6 сказал:

взагалі то в армії , на відміну від технікумів та пту  - як на зоні - подітися нема куди.

тривале сзч понад три дні = дисбат .

Більш того - Макаренковске "виховання колективом" , методика  підтримки  слухняності підлеглих, коли начальство  натравлює загал на "зальотчика" , при чому "зальотчиком"  в обов'язковому порядку  призначають цапа відбувайла для того , щоб утримувати у покорі  всіх інших( бо ніхто не хоче на його місце ). 

Ще раз - це  науково  розроблена   державна методика утримання в покорі великих мас озброєних  людей - кацапи зробили висновки з 1917 року , коли солдати та матроси нищили шакальйо.

зараз подібні відосики долітають з кацапського війська , в нашому , мабуть , теж подібне є ( ахвіцери ж з однієї  бочки з лайном  розлиті )

arresting-generals-during-the-revolution-in-february-1917.jpg

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

1 час назад, 7351 сказал:

image.png.3386c6486e6b987aafdad7aa5250510e.png

Добавить пункт 3.

Желающих воевать нет.

Ну , может, за большие деньги 

Посилання на коментар

6 хвилин тому, Бездомный сказав:

бачив я радянську  "десантуру" ззовні - ми на одній локації з ними знаходилися   - там такі вовчі  звичаї - слабого з'їдали миттю ,  та ще й всі - мінімум  спортсмени розрядники - якщо б'ють - то майже професійно . 

до служби в армії слід було серйоно  готуватися під час навчання в школі  - поза школою - спортивні єдинобоства , досааф - отримати військово-облікову спеціальність , е.т.с. 

хто це робів ? 

та мало хто .

Майже ніхто з мого кола знайомих.

Я служив не в "десантурі", але в моїй частині майже всі були "розрядники", включаючи майстрів спорту.

Саме через це "дідовщини" не було -- офіцери ночували в ротах. Вільного часу у рядових не було ні хвилини -- до дня дембеля.

Охорона виробництва ядерної зброї...

В "досаафі" займався стрільбою, 3 роки, 1 розряд... патронів можна було витрачати досхочу.

До цього, з шести років -- плавання, сучасне п'ятиборство, самбо.

Посилання на коментар

12 минут назад, Vitaliy67 сказал:

Добавить пункт 3.

Желающих воевать нет.

Ну , может, за большие деньги 

4 . лягти під кацапів та підмахувати активніше - може помилують , або принаймні не всіх вб'ють ?:pozor:

Посилання на коментар

1 час назад, 7351 сказал:

-- офіцери ночували в ротах.

мій взводний призначив 

- цапа відбувайла 

- зама - мавпу  носорога з туапсе - спортмена розрядника  на прізвище Кулікчян

а сам - "пішов на блядки"(с).

==========================

то ж коли прилетіло по Туапсе , мені було що/кого згадати :lol:

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...