DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 4 години тому, US7IGN сказав: Уряд України готує масштабні зміни до Державного бюджету на 2026 рік, які передбачають збільшення загального обсягу видатків на 1,64 трлн грн. Найбільшу частину додаткового фінансування – 1,56 трлн грн – уряд пропонує спрямувати на сектор національної безпеки та оборони. Із цієї суми: 1,397 трлн грн передбачено на підвищення обороноздатності та безпеки держави; 152,26 млрд грн — на забезпечення Збройних сил України, зокрема грошове забезпечення військових; 14,58 млрд грн — на резерв коштів для сектору безпеки та оборони; 3,15 млрд грн — на розвиток оборонно-промислового комплексу. Додаткове фінансування також отримають: Національна гвардія — 9,91 млрд грн; Державна прикордонна служба — 6,79 млрд грн; Держспецзв’язку — 4,8 млрд грн; СБУ — 2,47 млрд грн; ГУР Міноборони — 1,83 млрд грн; Держспецтрансслужба — 2,13 млрд грн; Служба зовнішньої розвідки — 7,8 млн грн. lb.ua/economics/2026/05/08/737115_pidlasa_zagalniy_obsyag_vidatkiv.html А гроші де на це візьмуть, не написали? ЗВР, загальні 48,2: напівживих грошей на початок травня залишилося 15,5 (-3,6 за місяць): bank.gov.ua/ua/markets/international-reserves-allinfo/tools-structure?utm_source=chatgpt.com Та й 90 на два роки - це не про такі бюджети, хоча американці вже знову потроху долучаються... Але "щось знають", бо налаштування України на адміністрування довгої війни за останні тижні не просто не зупинилося, а прискорилося і йде досить планово. Якщо чесно, я здивований: таке враження, ніби сонцесяйного замінили двійником або він раптом порозумнішав. Звісно, вибірково, секторами, а не взагалі... Людей брати теж знають де: є заброньовані добровольці, яких планують замінити дівчатами, і підростають ті, кому ще не 25. Суспільство вже майже погодилося на це, бо м'яка пропаганда працює значно краще за агресивну. Може, й на форум пришлють нормального пропагандиста, щоб напівбите непорозуміння не ганьбило Інститут Бджолярства. РФ вже теж налаштована на марафон, і непогано, якщо вірити джерелам нашої та імпортної розвідок, налаштована ... Питань ще багато, але головне питання - гроші для України... Змінено 3 години тому користувачем DmiVady кацапізми виправляю) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому остроту кавеенівських жартів найгостріше хай оцінюють родичі полонених, яких не обміняли. І полонені, яких далі утримують в стайні. І вся країна, яка гучно реготала з дотепного стьобу й тролінгу, не прораховуючи навіть пів кроку вперед і не бачачи наслідків таких забавлянь у дотепність. Зрив обміну полоненими – це лише одна з форм відповіді кремля на «дозволений парад» (Трампом). Без сильного напружування можна передбачити й ракетну відповідь у наступні дні після закінчення Трампового перемир'я. Не дай Бог, аби вона була такою ж влучною, як і показушний указ капітана шкільної команди КВН. Прикро, пекуче й соромно, що наша публіка, наркоманськи присаджена на гостроемоційне (замість раціонального) сприйняття дійсності досі не може догнати, що кожен гострий випад у бік ворога гарантує відповідь такої ж гостроти. І в цьому змаганні дошкуляннями, в цій гонці ушкоджень можна безкінечно жити в амплітуді від реготу до ридання. Цьому взагалі може не бути кінця-краю. Нині ми – завтра нас. Коли дешеве самоствердження «гумориста» стоїть вище від державних інтересів – страждають невинні люди. Хоча: якщо вони теж любителі сміятися нині, а плакати завтра – значить, так тому й буть. Зашкальна безвідповідальність, патологічне самолюбування, зацикленість на своїй величі, каскад станів афекту й грандіозна нелюбов до свого народу – ось за що розплачуються безправні піддані. t.me/OstapDrozdovOfficial/5563 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 1 година тому, DmiVady сказав: А гроші де на це візьмуть, не написали? ЗВР, загальні 48,2: напівживих грошей на початок травня залишилося 15,5 (-3,6 за місяць): bank.gov.ua/ua/markets/international-reserves-allinfo/tools-structure?utm_source=chatgpt.com Та й 90 на два роки - це не про такі бюджети, хоча американці вже знову потроху долучаються... Але "щось знають", бо налаштування України на адміністрування довгої війни за останні тижні не просто не зупинилося, а прискорилося і йде досить планово. Якщо чесно, я здивований: таке враження, що сонцесяйного замінили двійником або він різко порозумнішав... Людей брати теж знають де: є заброньовані добровольці, яких планують замінити дівчатами, і підростають ті, кому ще не 25. Суспільство вже майже погодилося на це, бо м'яка пропаганда працює значно краще за агресивну. Може, й на форум пришлють нормального пропагандиста, щоб напівбите непорозуміння не ганьбило Інститут Бджолярства. РФ вже теж налаштована на марафон, і непогано, якщо вірити джерелам нашої та імпортної розвідок, налаштована ... Питань ще багато, але головне питання - гроші для України... там же написали - заграница нам поможет. але щось мені здається що трохи інший сценарій готується. типу ізраїльського. бо пепе вже не хоче воювати, але на роль пугала як совок за холодної війни ще згодиться. але я згоден заробляти не на війні, а на підготовці до неї Russian President Vladimir Putin has said he thinks Russia's conflict with Ukraine is coming to an end, addressing reporters after a scaled-back military parade in Moscow marking the Soviet victory in World War Two. "I think that the matter is coming to an end," he said, referring to the "special military operation" in Ukraine, while condemning Western support for the Kyiv government. www.bbc.com/news/articles/cn8p4j2jzwwo так що я би зараз орієнтувався не на те що було, а на те що буде. а так як було вже не буде. завершився один 5-рійчний цикл і буде новий. подивимося чи мої ставки спрацюють. як мінімум я нічого не втрачаю. Змінено 2 години тому користувачем US7IGN 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 час назад, МаТраС сказал: вел кам. 3 місяці і ви младший лейтенант,малчік маладой в 45)) Тобто мене з лейтенанта понизять в званні. Це як? Ніби нічого такого не сотворив. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 4 хвилини тому, sergio сказав: Тобто мене з лейтенанта понизять в званні. Це як? Ніби нічого такого не сотворив. до речі, я не знаю як працює пониження у званні в армії, але це б вирішило багато проблем. наприклад за пройоб понизити начальника ТЦК і обох головнокомандуючих до рядових і в окопи. відповідальність за прийняття рішень та пройоби виросла б в рази. а ще можна KPI поставити. проїбав 10% підлеглого особового складу - автоматично розстріляти разом з сім'єю. Змінено 2 години тому користувачем US7IGN 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 22 хвилини тому, US7IGN сказав: я би зараз орієнтувався не на те що було, а не те що буде Якось загадково написано ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 49 хвилин тому, hause сказав: остроту кавеенівських жартів найгостріше хай оцінюють родичі полонених, яких не обміняли. І полонені, яких далі утримують в стайні. І вся країна, яка гучно реготала з дотепного стьобу й тролінгу, не прораховуючи навіть пів кроку вперед і не бачачи наслідків таких забавлянь у дотепність. Зрив обміну полоненими – це лише одна з форм відповіді кремля на «дозволений парад» (Трампом). Без сильного напружування можна передбачити й ракетну відповідь у наступні дні після закінчення Трампового перемир'я. Не дай Бог, аби вона була такою ж влучною, як і показушний указ капітана шкільної команди КВН. Прикро, пекуче й соромно, що наша публіка, наркоманськи присаджена на гостроемоційне (замість раціонального) сприйняття дійсності досі не може догнати, що кожен гострий випад у бік ворога гарантує відповідь такої ж гостроти. І в цьому змаганні дошкуляннями, в цій гонці ушкоджень можна безкінечно жити в амплітуді від реготу до ридання. Цьому взагалі може не бути кінця-краю. Нині ми – завтра нас. Коли дешеве самоствердження «гумориста» стоїть вище від державних інтересів – страждають невинні люди. Хоча: якщо вони теж любителі сміятися нині, а плакати завтра – значить, так тому й буть. Зашкальна безвідповідальність, патологічне самолюбування, зацикленість на своїй величі, каскад станів афекту й грандіозна нелюбов до свого народу – ось за що розплачуються безправні піддані. t.me/OstapDrozdovOfficial/5563 Це чмошне створіння викликає у мене блювотний рефлекс. Не можу собі уявити його слухачів. Підкажи, як ти виглядаєш, чим живеш та дихаєш для повноти картини. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 хвилини тому, vadimv сказав: Якось загадково написано ) виправив ту букву Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 9 минут назад, sergio сказал: Тобто мене з лейтенанта понизять в званні. Це як? Ніби нічого такого не сотворив. Патамушто ты "пиджак") Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 40 хвилин тому, sergio сказав: Тобто мене з лейтенанта понизять в званні. Це як? Ніби нічого такого не сотворив. ааа, то ти ще й готовий фрукт) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 29 минут назад, DimaF сказал: Патамушто ты "пиджак") Насколько помню, когда нам их присвамивали, вообще на моменте звания младший лейтенант не было вроде. Отменили, что-ли, я ХЗ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 1 минуту назад, МаТраС сказал: ааа, то ти ще й готовий фрукт) А кулє... 😎 Upd. Тобто, що значить готовий?! Я ще морально не готовий, то ще не дай боже покалічитися можна, а то і взагалі ☠️ Змінено 2 години тому користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 годину тому, hause сказав: остроту кавеенівських жартів найгостріше хай оцінюють родичі полонених, яких не обміняли. І полонені, яких далі утримують в стайні. І вся країна, яка гучно реготала з дотепного стьобу й тролінгу, не прораховуючи навіть пів кроку вперед і не бачачи наслідків таких забавлянь у дотепність. Зрив обміну полоненими – це лише одна з форм відповіді кремля на «дозволений парад» (Трампом). Без сильного напружування можна передбачити й ракетну відповідь у наступні дні після закінчення Трампового перемир'я. Не дай Бог, аби вона була такою ж влучною, як і показушний указ капітана шкільної команди КВН. Прикро, пекуче й соромно, що наша публіка, наркоманськи присаджена на гостроемоційне (замість раціонального) сприйняття дійсності досі не може догнати, що кожен гострий випад у бік ворога гарантує відповідь такої ж гостроти. І в цьому змаганні дошкуляннями, в цій гонці ушкоджень можна безкінечно жити в амплітуді від реготу до ридання. Цьому взагалі може не бути кінця-краю. Нині ми – завтра нас. Коли дешеве самоствердження «гумориста» стоїть вище від державних інтересів – страждають невинні люди. Хоча: якщо вони теж любителі сміятися нині, а плакати завтра – значить, так тому й буть. Зашкальна безвідповідальність, патологічне самолюбування, зацикленість на своїй величі, каскад станів афекту й грандіозна нелюбов до свого народу – ось за що розплачуються безправні піддані. t.me/OstapDrozdovOfficial/5563 да,стібонулись ,так стібонулись. цікаво , що скаже на це агент 73) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 42 хвилини тому, US7IGN сказав: до речі, я не знаю як працює пониження у званні в армії, але це б вирішило багато проблем. наприклад за пройоб понизити начальника ТЦК і обох головнокомандуючих до рядових і в окопи. відповідальність за прийняття рішень та пройоби виросла б в рази. а ще можна KPI поставити. проїбав 10% підлеглого особового складу - автоматично розстріляти разом з сім'єю. офіцера до рядового,якщо я не помиляюсь неможливо понизити Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 хвилини тому, МаТраС сказав: офіцера до рядового,якщо я не помиляюсь неможливо понизити і я ж про що 😉 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Тільки що, US7IGN сказав: і я ж про що 😉 до речі, я б ще оцінювання ввів - колектив періодично оцінює командира і вирішує чи він гідний займати посаду чи має помінятися місцями з кимось більш толковим з колективу 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 44 хвилини тому, МаТраС сказав: да,стібонулись ,так стібонулись. цікаво , що скаже на це агент 73) Обмін зірвала російська сторона і це прекрасний аргумент для контрпропаганди в середовищі кацапів, де невдоволення росте в масах Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 40 минут назад, US7IGN сказал: до речі, я б ще оцінювання ввів - колектив періодично оцінює командира і вирішує чи він гідний займати посаду чи має помінятися місцями з кимось більш толковим з колективу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 47 минут назад, US7IGN сказал: колектив періодично оцінює командира Ага, ага..."Солдатские комитеты" - уже было... Х...й на всю морду, а не комитеты... 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 9 хвилин тому, karbo сказав: Обмін зірвала російська сторона і це прекрасний аргумент для контрпропаганди в середовищі кацапів, де невдоволення росте в масах звісно,що зірвала й не перший раз. але хто зна,як вони грають в тому закуліс ї...я бачив просто не раз, що деякі політики ну геть не вміють себе вести достойно з першими лідепами країн Змінено 1 година тому користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 57 минут назад, sergio сказал: то ще не дай боже покалічитися можна "А вдруг там снайпер?" (С) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 минуты назад, Canton сказал: "А вдруг там снайпер?" (С) Главное, чтобы не бывшая биатлонистка... 😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 57 хвилин тому, US7IGN сказав: чи має помінятися місцями з кимось "- Может лучше сам сразишься?" (c) ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 11 хвилин тому, МаТраС сказав: звісно,що зірвала й не перший раз. але хто зна,як вони грають в тому закуліс ї...я бачив просто не раз, що деякі політики ну геть не вміють себе вести достойно з першими лідепами країн Трамп не вміє, Путін... Продовжуй список)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз