Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 53 минуты назад, vadimv сказал: советско-немецко-фашистские... та геть вся кацапокілтура з матрьошками включно - абсолютно вторинна . та ще й створена "інородцями" - українцями , євреями , німцями , вірменами , грузинами , греками , французами ... е.т.с , навіть є один швейцароіталієць - письменик натураліст Біанкі . Змінено 26 хвилин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, Бармалей сказав: та ладно...до 70хх возможно...а вот 80е не было такого, все кто хотел спокойно валили... От сразу видно даже не школьника, а дошкольника ) Нате, для просветления в уме - 1988 год: https://ru.wikipedia.org/wiki/Попытка_угона_Ту-154_семьёй_Овечкиных 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 минут назад, Бармалей сказал: а вот 80е не было такого, все кто хотел спокойно валили... Это пздц, улиточка... Палево...оно и ясно - в школе выходной... 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, ks6 сказал: Это предположение, причем Ваше. Мы не знаем как было бы. А вот результат Вашего выбора мы сейчас пожинаем. Ха-ха, как всегда, виновата невестка, Хведоровна) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 59 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 59 хвилин тому (змінено) 1 час назад, vadimv сказал: Тем, кто пытался уехать до развала, стреляли в спину виїхати до капстрани - навіть у відрядження , людина могла виключно з дозволу кдб - виключно через вербовку , і потім працювати в мережи за кордоном . Більш того - спроби смикатися тих , кому повітря свободи вдаряло в голову , закінчувалися , як в Галіча , Анатоля - Анатолія Кузнєцова , Альмаріка , Годунова , Довлатова , е.т.с. Змінено 39 хвилин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 57 хвилин тому Автор Поділитись Опубліковано: 57 хвилин тому (змінено) 17 минут назад, vadimv сказал: От сразу видно даже не школьника, а дошкольника ) Нате, для просветления в уме - 1988 год: https://ru.wikipedia.org/wiki/Попытка_угона_Ту-154_семьёй_Овечкиных Сегодня ты играешь джаз, а завтра Родину продашь! А если серьёзно, все кто хотел, в 88 спокойно мог поехать в Польшу или Турцию, а там, хоть на перекладных, к светлой жизни. Уж самолет для этого точно не надо было угонять) Змінено 55 хвилин тому користувачем Скромный прораб Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 56 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 56 хвилин тому 10 минут назад, Canton сказал: Это пздц, улиточка... Палево...оно и ясно - в школе выходной... может быть конечно просто есть семья родственников, 85 или 86 год уехали...спокойно...не Израиль))) + соседи, но тут уже Израиль...дядька с своей мамой остался, жена и 2 детей уехали Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 55 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 55 хвилин тому (змінено) 40 минут назад, Canton сказал: Это пздц, улиточка... Палево...оно и ясно - в школе выходной... та це йому рабіновіч арію Каррузо телефоном переспівав Коли мій татусь у 1983 виїжджав у місячне відрядження до Австрії - підготовчі співбесіди в кдб місяці тривали - хіба не пів року . Я переконаний , що між іншим його там ще й вербонули про всяк випадок . Змінено 30 хвилин тому користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 52 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 52 хвилини тому 19 минут назад, vadimv сказал: От сразу видно даже не школьника, а дошкольника ) Нате, для просветления в уме - 1988 год: https://ru.wikipedia.org/wiki/Попытка_угона_Ту-154_семьёй_Овечкиных Якщо вірити Бездомному, він в ті часи в Алєппо в школу ходив😀. Точка сідєнія опредєляє сознаніє😀 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 50 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 50 хвилин тому 5 минут назад, Скромный прораб сказал: в 88 спокойно мог поехать в Польшу или Турцию В Польшу да. В составе тургруппы. Но не совсем просто. Я ездил в 89-м. В Турцию каким образом? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 49 хвилин тому Автор Поділитись Опубліковано: 49 хвилин тому Я себе загранпаспорт сделал в 88, в самом что ни есть совЬетсЬком ОВИРе. Катался туда-сюда в надежде разбогатеть, как вспомню «Купи, пан!». Пизdец(((🤮 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 46 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 46 хвилин тому (змінено) 13 минут назад, yukon сказал: Якщо вірити Бездомному, він в ті часи в Алєппо в школу ходив😀. Точка сідєнія опредєляє сознаніє😀 то Кірюха ватник в Алеппо до школи ходив ( все ж таки генеральський онук ) Я ходив у звичайну бидлошколу з дітьми пентагонівської ліміти у класі ( та й сам я дитина ліміти - втікачів з колгоспів , якій карколомним чином пощастило упіймати подаяння від тієї самої гебні - в тому Дніпропетровську всіма плюшками банкувала виключно гебня ) , а більшість моїх однокласників - ті що після 8 класу пішли до 5 бурси , тупо позкололися ханкою до 20 річного віку , зрідка хто до 25 протримався . Змінено 37 хвилин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 46 хвилин тому Автор Поділитись Опубліковано: 46 хвилин тому (змінено) 4 минуты назад, ks6 сказал: В Польшу да. В составе тургруппы. Но не совсем просто. Я ездил в 89-м. В Турцию каким образом? Нет, конечно можно было и составе группы, но мы ездили на своей машине и на автобусе, и на поезде, сейчас не вспомню точно, какую-то хрень покупали то ли за 5 долларов, может за 10, типа приглашения, не хочу врать, давно было( Это в Польшу. Знакомый присел на Турцию, кожу тянул, подробности не скажу Змінено 45 хвилин тому користувачем Скромный прораб Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 44 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 44 хвилини тому Только что, Бездомный сказал: то Кірюха ватник в Алеппо до школи ходив Да не ватник он. Мажор, да. Но умный и толковый. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 43 хвилини тому Автор Поділитись Опубліковано: 43 хвилини тому 2 минуты назад, Бездомный сказал: то Кірюха ватник в Алеппо до школи ходив . Я ходив у звичайну бидлошколу з дітьми пентагонівської ліміти у класі ( та й сам я дитина ліміти , якій пощастило упіймати подаяння від тієї самої гебні - в тому Дніпропетровські всіми плюшками банкувала виключно гебня ) , а більшість моїх однокласників - ті що після 8 класу пішли до 5 бурси , тупо ппозкололися до 20 річнрого віку , зрідка хто до 25 протримався . На родину, в Саранск👉 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 42 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 42 хвилини тому 2 години тому, Скромный прораб сказав: Реакция хероев молниеносна, забавно) А ты чё обосрался?.Харьков сдашь? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 42 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 42 хвилини тому 2 минуты назад, Скромный прораб сказал: Нет, конечно можно было и составе группы, но мы ездили на своей машине и на автобусе, и на поезде, сейчас не вспомню точно, какую-то хрень покупали то ли за 5 долларов, может за 10, типа приглашения, не хочу врать, давно было( Это в Польшу. Знакомый присел на Турцию, кожу тянул, подробности не скажу то вже коли совдепія пішла козі під хвіст . а ми - про зашкарублі часи . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 42 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 42 хвилини тому 2 минуты назад, Скромный прораб сказал: Нет, конечно можно было и составе группы, но мы ездили на своей машине и на автобусе, и на поезде, сейчас не вспомню точно, какую-то хрень покупали то ли за 5 долларов, может за 10, типа приглашения, не хочу врать, давно было( Это в Польшу. Знакомый присел на Турцию, кожу тянул, подробности не скажу Это уже начало 90-х . 92-94. Украина. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 40 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 40 хвилин тому 2 години тому, Скромный прораб сказав: Ещё раз спрошу, умрём сейчас, чтобы не умереть потом? Ещё раз спрошу Харьков сдаёшь? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 36 хвилин тому Автор Поділитись Опубліковано: 36 хвилин тому 2 минуты назад, Vinsol2009 сказал: Ещё раз спрошу Харьков сдаёшь? Я понимаю, что ты инвалид, но всё же спрошу, где у меня про «сдать Харьков»? А? Идиот? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 36 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 36 хвилин тому 18 минут назад, Бездомный сказал: Коли мій татусь у 1983 виїжджав у місячне відрядження до Австрії - підготовчі співбесіди в кдб місяці тривали - хіба не пів року . Будут с водкою дебаты - отвечай: Нет ребята-демократы - только чай (с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 34 хвилини тому Автор Поділитись Опубліковано: 34 хвилини тому 7 минут назад, ks6 сказал: Это уже начало 90-х . 92-94. Украина. Нит, первый раз я поехал именно в 88 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 32 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 32 хвилини тому 3 хвилини тому, Скромный прораб сказав: Я понимаю, что ты инвалид, но всё же спрошу, где у меня про «сдать Харьков»? А? Идиот? Тебе придурки вопрос задали, а ты обосрался. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 28 хвилин тому Автор Поділитись Опубліковано: 28 хвилин тому (змінено) 3 минуты назад, Vinsol2009 сказал: Тебе придурки вопрос задали, а ты обосрался. Точно, вопрос задавали придурки. Не вижу смысла отвечать Змінено 28 хвилин тому користувачем Скромный прораб Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 28 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 28 хвилин тому 5 минут назад, Скромный прораб сказал: Нит, первый раз я поехал именно в 88 Вы какого года рождения, если не секрет? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз