Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Тільки що, рыбак сказав:

Как ты относишься к тцк и бусификации ? Эти видео с людоловами это ложь или правда? Тцк действуют по  украинскому закону или нет?

Як ти відносишся до війни і кацапів?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Тільки що, Вячеслав63 сказав:

Так це ж очевидно з надрочування на кацапського воєнного злочинця толстого

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, Вячеслав63 сказал:

по-толстоєвськи 

• Дякую 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

55 минут назад, karlito сказал:

в общазі був хлопчина, після армії вступив, в нього за плечами була вахта в Воркуті. То навчився там гру - Заганяти білого ведмедя в печеру - і виганяти. казав, що бачив як деякі кацапи виганяли, але я не вірю. суть - берем 200 г стакан темного пива, напиваєм 25-30 відсотків - доливаєм горілки, ітерація повторюється, поки не посвітліє весь стакан. потім - те саме, але доливаєм темне пиво. я не грав, але всі спроби загнати білого ведмедя в печеру провалювались.(

Студенческий коктейль "Рембрандт" - наливаем пиво в стакан на 3\4, потом по лезвию ножа добавляем грамм 20 водочки. Красивый такой слоеный напиток получается...

С бутылки 40 градусной и банки 3л Жигулевского - 3 физически крепких стьюдента - в конкретном приходе....

Змінено користувачем Canton
Посилання на коментар

Только что, Вячеслав63 сказал:

Я вообще- то первый спросил. К войне отношусь негативно и против войны в любых её проявлениях. 

" Кацапы"- не знаю кто такие в твоем понимании .

На мои  тебе выше вопросы ответишь?

• Хаха 2
Посилання на коментар

1 минуту назад, Canton сказал:

Студенческий коктейль "Рембрандт" - наливаем пиво в стакан на 3\4, потом по лезвию ножа добавляем грамм 20 водочки. Красивый такой слоеный напиток получается...

С бутылки 40 градусной и банки 3л Жигулевского - 3 физиески крепких стьюдента - в конкретном приходе....

а потім протверезів , а тебе вже зашанхаїли 

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 минуты назад, рыбак сказал:

поціновувачі толстоєвщини - тобто носії російського культурного коду 

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 2
  • Дякую 1
Посилання на коментар

1 час назад, vadimv сказал:

Спирт "Рояль" + Юпі )

Рояль + сгущенка разведенная водой...

Налить в бутылку Бейлиз

Ликер феноменальный, девки сами из трусов выпрыгивали...

PS. Для особо глямурных барышень - еще добавлялась охлажденная варенная в турке Арабика

Змінено користувачем Canton
  • Хаха 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

2 минуты назад, Бездомный сказал:

а потім протверезів , а тебе вже зашанхаїли 

Обидней всего, что зашанхаили на абсолютно трезвую голову...только ЭТО обидно...

В остальном - жизнь прожил совсем нескучную, а в чем то даже увлекательную...

Посилання на коментар

42 минуты назад, Canton сказал:

Рояль + сгущенка разведенная водой...

Налить в бутылку Бейлиз

Ликер феноменальный, девки сами из трусов выпрыгивали...

одного разу студентами пили надзвичайнно класну горілку "Смірнов" , і лише потім хлопець зізнався , що то був ніякий не "Смірнов" , а  звичайна  горілка , налита в модну пляшку . 

Ефект плацебо діє на смакові рецептори , принаймні - в дикунів .

• Хаха 1
Посилання на коментар

Дніпро ,ви там як?
Бо через нас  до вас транзитом куева туча цій куйні летіло, три збили біля мене.
Практично всю ніч вій і пальба наших.

Screenshot_20260522_061645.jpg

Screenshot_20260522_061702.jpg

Screenshot_20260522_061718.jpg

Screenshot_20260522_061727.jpg

Screenshot_20260522_061744.jpg

Screenshot_20260522_061803.jpg

Змінено користувачем миг
  • Сумно 3
Посилання на коментар

25 минут назад, Вячеслав63 сказал:

"Вифсьоврьотє".

Пресс-секретарь президента России Дмитрий Песков заявил, что в Кремле не видят рисков возникновения дефицита топлива из-за продолжающихся ударов дронов ВСУ по российским нефтеперерабатывающим заводам (НПЗ).
"Нет, Кремль не видит таких рисков", - сказал Песков на брифинге.

Дядя Си поможет. 😎 

Посилання на коментар

7 минут назад, sergio сказал:

Дядя Си поможет. 😎 

дядя сі - піхвоока мавпа , яка  терпляче   чекає , поки Амуром попливе труп кацапа

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, рыбак сказав:

Я вообще- то первый спросил. К войне отношусь негативно и против войны в любых её проявлениях. 

На мои  тебе выше вопросы ответишь?

Ти не знаєш хто такі кацапи? «Каца́п» — це зневажлива розмовна назва росіян, поширена в Україні та Польщі, яка в умовах сучасної війни набула гострого негативного та презирливого забарвлення. А пропагандистска Симоньян, взагалі, каже, що етнічна приналежність людини визначається не кров'ю, а мовою. Це вона, звісно, плутає з націоанальністю. 

ТЦК - територіальний центр комплектування. Як можна відноситися під час війни до організації спротиву ворогу? Дивне питання. Як я відношусь до порушень в ТЦК? Як і до будь-яких порушень - негативно. Мене більше дивує реакція людей - "ТЦК - козли і т.д. і т.п.". Ситуація, як і з хабарниками. А в ТЦК працюють такі самі українці. Мало того, там багато бувших військових.

Так ти, значить, проти агресії кацапів, раз проти війни? Чи ти проти ТЦК і спротиву українців?

• Лайк 1
  • Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

4 минуты назад, миг сказал:

Дніпро ,ви там як?
Бо через нас  до вас транзитом куева туча цій куйні летіло, три збили біля мене.
Практично всю ніч вій і пальба наших.

Screenshot_20260522_061645.jpg

Screenshot_20260522_061702.jpg

Screenshot_20260522_061718.jpg

Screenshot_20260522_061727.jpg

Screenshot_20260522_061744.jpg

Screenshot_20260522_061803.jpg

Власть , её пропаганда и местные аналитики утверждают , что Пу  и  Кремль  скоро - всё! .

Наверное хотят обнадежить и предлагают терпеть. Терпите, вы же верите власти . 

Посилання на коментар

1 минуту назад, Вячеслав63 сказал:

Ти не знаєш хто такі кацапи? «Каца́п» — це зневажлива розмовна назва росіян, поширена в Україні та Польщі, яка в умовах сучасної війни набула гострого негативного та презирливого забарвлення. А пропагандистска Симоньян, взагалі, каже, що етнічна приналежність людини визначається не кров'ю, а мовою. Це вона, звісно, плутає з націоанальністю. 

ТЦК - територіальний центр комплектування. Як можна відноситися під час війни до організації спротиву ворогу? Дивне питання. Як я відношусь до порушень в ТЦК? Як і до будь-яких порушень - негативно. Мене більше дивує реакція людей - "ТЦК - козли і т.д. і т.п.". Ситуація, як і з хабарниками. А в ТЦК працюють такі самі українці. Мало того, там багато бувших військових.

Так ти, значить, проти агресії кацапів, раз проти війни? Чи ти проти ТЦК і спротиву українців?

питання риторичне 

Посилання на коментар

2 минуты назад, Бездомный сказал:

одного разу студентами пили надзвичайнно класну горілку "Смірнов" , і лише потім хлопець зізнався , що то був ніякий не "Смірнов" , а  звичайна  горілка , налита в модну пляшку . 

Еферт плацебо дієє на смакові рецептори , принаймні - в дикунів .

На кожна попойку середини 90-х в общягу,, я приносив пляшку радянської горілки зі стратегічних запасів. Торгував 89-90 рік в школі сигаретами, часом разплачувались і талонами на горілку. Ледве їх отоварив. Ращтгорілку продавали щтаіконця(тыльная сторона гастроном) Якраз підд сусіднім під*"їздом. Ну я години три в чергуп стояв, а давали по п" ять пляшок на рило.Кооми черга лійнла продавщиця не захотіла мені продавати(мені років 15-16 тоді було) Але люди з черги наїхали на продавщицю, що мол пацан стояв, бабці для натирань хоче взяти і тп😺 Короче продала.

Мав на початок політеха  з півтора ящика, які розійшлись за час навчання. Народ цінував, ще казали, О, "нікнейм", казенку приніс! А то звикли пити бадягу, що під Привокзальним базаром продавали. 

Посилання на коментар

18 минут назад, рыбак сказал:

" Кацапы"- не знаю кто такие

Кацап — це зневажлива та розмовна назва росіян, яка в українській мові традиційно використовується як етнофолізм для підкреслення ворожого чи презирливого ставлення.

Тюркська версія: Згідно з дослідженнями (зокрема, академіка Дмитра Яворницького), термін походить від арабського «qaşşāb» (м'ясник, живодер), яке через тюркські мови потрапило до східнослов'янських народів.

В нас, як тільки артобстріл, від діточок до поважного старого професора,  просто кажуть -пі"ори

• Лайк 1
  • Дякую 2
Посилання на коментар

7 минут назад, Бездомный сказал:

дядя сі - піхвоока мавпа , яка  терпляче   чекає , поки Амуром попливе труп кацапа

"Сарказм" був 

Посилання на коментар

2 минуты назад, рыбак сказал:

Власть , её пропаганда и местные аналитики утверждают , что Пу  и  Кремль  скоро - всё! .

Интересно, что у нас начнётся, если допустим рашка выйдет из войны. 

Кинут весь ресурс, чтобы натравить тех, кто воевал и ухылялся, для удержания власти? 

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 минуты назад, рыбак сказал:

Ми то терпимо,та віримо в ЗСУ. А такі як ви, маю на увазі з таким мисленням -терпіли.
Все буде гут ,ми завжди на позитиві .
Взагалі я за Дніпро питав.

• Дякую 1
Посилання на коментар

Только что, Вячеслав63 сказал:

Тут у каждого, как выяснилось,  свое понятие " кацапы".

Если это русские , то у меня к русским , как к нации ,нет негатива, как и к любой другой нации.

Если против войны , то и против агрессии , это вполне логично. 

Свое отношение уже высказывал и не раз - это базовые принципы учения Христа . Нет , не того лжехристианства, которое пропагандировал твой дед - поп московского патриархата.

Но твоего отношения к тцк не встречал, вот и спросил.

Тцк отправляют людей  на смерть . Я должен как к нему относиться , по твоей морали ?

Посилання на коментар

7 хвилин тому, sergio сказав:

Интересно, что у нас начнётся, если допустим рашка выйдет из войны. 

Кинут весь ресурс, чтобы натравить тех, кто воевал и ухылялся, для удержания власти? 

А що почнеться? Всі порадуються що війна закінчилася і поїдуть знову на парашку заробляти 

Посилання на коментар

6 минут назад, миг сказал:

Ми то терпимо,та віримо в ЗСУ. А такі як ви, маю на увазі з таким мисленням -терпіли.
Все буде гут ,ми завжди на позитиві .
Взагалі я за Дніпро питав.

Т.е ты терпишь , а терпила - я . Занятная логика. 

Откуда тебе знать мои мысли , если ты своих не понимаешь и не понимаешь своего напечатанного .

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

1 минуту назад, US7IGN сказал:

А що почнеться? Всі порадуються що війна закінчилася і поїдуть знову на парашку заробляти 

То ще був непоганий варіант. 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...