Canton Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 39 минут назад, US7IGN сказал: ви собі не уявляєте скільки було ввалено в цей підсилювач наприклад Может так оказаться, что я просто ахуею!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: кабелі які ? itc.ua/ua/novini/audiofily-provalyly-slipyj-test-na-chystotu-zvuku-jogo-podavaly-cherez-kabel-zemlyu-ta-banan/ я в ці ігри не граю моя зона відповідальності - все що всередині Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 5 хвилин тому, ks6 сказав: Просто не понятно, зачем это обществу, где реальных верующих считанные проценты Как однажды мне сказала соседка-свидетельница Иеговы: "Когда я читаю Евангелие, я хоть ненадолго успокаиваюсь" ) Скорее всего вы недооцениваете масштабы этого явления )) Змінено 1 година тому користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, Canton сказав: Может так оказаться, что я просто ахуею!!! ні, але кажуть що дорогі Accuphase злилися. я в тому не розбираюся, а оскільки вже старий, сліпий, глухий та йобнутий, то довіряю тільки приладам 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 хвилини тому, рыбак сказав: " Не читал , но осуждаю" . Как это знакомо. А еще знакомо такое: "смотрю в книгу - вижу фигу" ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, vadimv сказав: Как однажды мне сказала соседка-свидетельница Иеговы: "Когда я читаю Евангелие, я хоть ненадолго успокаиваюсь" ) Скорее всего вы недооцениваете масштабы этого явления )) тю. я ще не бачив людини, яка б образу не заспокоїлася і повеселіла отримавши гроші багаті придумали бідним медальки та релігії аби не платити гроші. отже простий тест - чи хаваєш ти це лайно чи питаєш що мені з того і гроші вперед 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, US7IGN сказав: вже старий, сліпий, глухий та йобнутий, то довіряю тільки приладам Капітан кричить: — Штурман, прилади! Штурман спокійно відповідає: — Шістнадцять! Капітан: — Що «шістнадцять»?! Штурман: — А що «прилади»?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 минут назад, ks6 сказал: на жизнь, если это заходит их прихожанам. Просто не понятно, зачем это обществу Зачем, для чего ты живешь , какова конечная цель ? Какая конечная цель существования общества? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 минуты назад, vadimv сказал: "Когда я читаю Евангелие, я хоть ненадолго успокаиваюсь" ) Респект. Вопрос зачем мне знать об этом всем? Вчера нырял, поймал руками под камнями судачка с полкило и пять небольших окуней. Это мое хобби , как и грибы, очень успокаивает. Наверное стану везде об этом писать и приставать к прохожим. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 13 минут назад, US7IGN сказал: ні, але кажуть що дорогі Accuphase злилися. я в тому не розбираюся, а оскільки вже старий, сліпий, глухий та йобнутий, то довіряю тільки приладам А вот у этого реса даже передней панели считай что и не было... Друг реставрировал... Змінено 1 година тому користувачем Canton 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 17 минут назад, Александр Аврамчук сказал: кабелі які ? Аудіофіли провалили “сліпий” тест на чистоту звуку. Записи прогнали через мідний кабель, мокрий бруд і навіть банан, але слухачі майже не змогли відрізнити їх від оригіналу. itc.ua/ua/novini/audiofily-provalyly-slipyj-test-na-chystotu-zvuku-jogo-podavaly-cherez-kabel-zemlyu-ta-banan/ На комплекте с гандонной фабрики, можно хоть через вешалку слушать... Таких ебанутых "тестов" в сет вагон и тележка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 хвилин тому, ks6 сказав: Респект. Вопрос зачем мне знать об этом всем? Вчера нырял, поймал руками под камнями судачка с полкило и пять небольших окуней. Это мое хобби , как и грибы, очень успокаивает. Наверное стану везде об этом писать и приставать к прохожим. Конкретно у них это похоже на сетевой маркетинг - приведи друга и получи скидку ) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, Canton сказав: А вот у этого реса даже передней панели считай что и не было... з сучасними технологіями вже можна майже все відновлювати до вигляду оригіналу. я такий колгосп не люблю. як і такий якщо можна хоча б так зробити 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 8 минут назад, ks6 сказал: Респект. Вопрос зачем мне знать об этом всем? Вчера нырял, поймал руками под камнями судачка с полкило и пять небольших окуней. Это мое хобби , как и грибы, очень успокаивает. Наверное стану везде об этом писать и приставать к прохожим. Если даже исходить из этой теории " успокоения" , то как то что ты расскажешь о своей ловле может успокоить кого? Ты " приставание" " свидетелей" проецируешь на всех верующих. У тебя субъективное восприятие мира : то что я вижу - это реальность , а что нет- того нет и быть не может. То , что ты считаешь правильным и нужным , то должно быть правильным для всех, -по твоим цитатам Змінено 1 година тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, vadimv сказав: Конкретно у них это похоже на сетевой маркетинг - приведи друга и получи скидку ) у моєї тітки рядові штунди її ферму багато років обробляли, хоча вона там була не дуже високого рангу. я уявляю що там боси отримували 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 10 минут назад, ks6 сказал: Респект. Вопрос зачем мне знать об этом всем? Вчера нырял, поймал руками под камнями судачка с полкило и пять небольших окуней. Это мое хобби , как и грибы, очень успокаивает. Наверное стану везде об этом писать и приставать к прохожим. Евангелие это сборник еврейских сказок для гоев? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 21 хвилину тому, рыбак сказав: Зачем, для чего ты живешь "А мы живем для того, чтобы завтра сдохнуть" (с) 21 хвилину тому, рыбак сказав: какова конечная цель ? В конце концов сдохнуть должны все. 21 хвилину тому, рыбак сказав: Какая конечная цель существования общества? Без общества укокошить всех достаточно затруднительно. 10 хвилин тому, рыбак сказав: Ты " приставание" " свидетелей" проецируешь на всех верующих. Ой, а кто же это сказал "Пойдемте со Мной, и Я сделаю вас ловцами душ человеческих"? ) Змінено 59 хвилин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Только что, sergio сказал: Евангелие это сборник еврейских сказок для гоев? Нет, для гоев- конституция ! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 52 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 52 хвилини тому (змінено) 17 хвилин тому, sergio сказав: Евангелие это сборник еврейских сказок для гоев? 14 хвилин тому, рыбак сказав: Нет, для гоев- конституция ! Добалакаетесь, что придут к вам с ордером: Цитата Почнуть карати за прояви ненависті до євреїв в Україні, — СЮГ з посиланням на законопроєкт повідомляє, що за посилений контроль відповідатиме окремий координатор щодо антисемітизму Змінено 52 хвилини тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 52 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 52 хвилини тому 14 минут назад, рыбак сказал: То , что ты считаешь правильным и нужным , то должно быть правильным для всех, -по твоим цитатам Нет. Для каждого свое правильное и нужное. Знакомый таджик Султан за месяц Рамадана скинул семь кило, не пил и не ел до захода солнца. На здоровье. Но он не полоскал мозги своим аллахом закарпатским румынам работающим рядом, которые на ужин любили свое вино и баранину. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 51 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 51 хвилин тому (змінено) 38 минут назад, vadimv сказал: Как однажды мне сказала соседка-свидетельница Иеговы: "Когда я читаю Евангелие, я хоть ненадолго успокаиваюсь" ) Скорее всего вы недооцениваете масштабы этого явления )) скільки я не спілкувався з читачами Євангелія - вони ніц не розуміють з прочитаного . і якщо чоловіку іноді є шанс увімкнути критичне мислення , то бабИ - то суцільні зомбі , мізки промиті до стерильного стану . навчати бабі я не дозволяю (с) Змінено 50 хвилин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 45 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 45 хвилин тому (змінено) 7 хвилин тому, Бездомный сказав: скільки я не спілкувався з читачами Євангелія - вони ніц не розуміють з прочитаного . Так воно писалося (в оригіналі) у римованій формі, для читання наспів. Попи у церквах так вголос і читають - як мантри чи колискові. Мета - заспокоєння нервової системи пастви, яка перебуває у стані ОКР ) Такий собі еріксонівський гіпноз задовго до НЛП і Еріксона )) Змінено 43 хвилини тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 45 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 45 хвилин тому 1 минуту назад, Бездомный сказал: скільки я не спілкувався з читачами Євангелія - вони ніц не розуміють з прочитаного . і якщо чоловіку іноді є шанс увімкнути критичне мислення , то бабИ - то суцільні зомбі , промитідо стерильного стану . навчати бабі я не дозволяю (с) Вы общались с рядовыми. Если бы с профессиональным пастырем евангелистом, то там подготовка ого-го. По загрузке мозгов там профи, притом эрудиция и знания предмета на уровне. Православные попы на фоне их дилетанты. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 44 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 44 хвилини тому Цікаво про Дебальцево - Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 41 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 41 хвилин тому (змінено) 42 минуты назад, ks6 сказал: Вы общались с рядовыми. Если бы с профессиональным пастырем евангелистом, то там подготовка ого-го. По загрузке мозгов там профи, притом эрудиция и знания предмета на уровне. Православные попы на фоне их дилетанты. спілкувався - після обміну декількома фразами він миттєво технічно зістрибнув , бо на відміну від рядових вірян , він прораховує бесіду наперед - як шахист бачить пастки на декілька ходів попереду. до речі - пастир - випускник донецького військово-політичного училища . uk.wikipedia.org/wiki/Донецьке_вище_військово-політичне_училище_інженерних_військ_і_військ_зв'язку Змінено 2 хвилини тому користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз