karbo Опубліковано: 26 травня Поділитись Опубліковано: 26 травня 1 хвилину тому, vadimv сказав: Аргументи закінчилися ) У тебе повністю відсутня субстанція, яка би мала це сприймати. Це як равлику пояснювати, як бігти спринт😅 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 26 травня Поділитись Опубліковано: 26 травня (змінено) 3 хвилини тому, karbo сказав: У тебе повністю відсутня субстанція, яка би мала це сприймати. Це як равлику пояснювати, як бігти спринт😅 Та взагалі невідомо, як я 30 років заробляв гроші розумінням сенсу слів ) Доречі, у тебе хоча б ячийсь папірець про закінчення лінгвістичних курсів є? )) Змінено 26 травня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 26 травня Поділитись Опубліковано: 26 травня (змінено) 8 хвилин тому, karbo сказав: Лінгвіст із тебе як іспанський льотчик із мене 😅😅😅 Та Ви що, це ж цілий Вадім!!! Всєзнайка всього форуму. Повірте, він і льотчик іспанських ніхєровий ) А який лінгвіст )) P.S. Он бачите, "30 років заробляв гроші розумінням сенсу слів" ... Змінено 26 травня користувачем anabioz Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 26 травня Поділитись Опубліковано: 26 травня 1 хвилину тому, vadimv сказав: Та взагалі невідомо, як я 30 років заробляв гроші розумінням сенсу слів ) Доречі, у тебе хоча б ячийсь папірець про закінчення лінгвістичних курсів є? )) При чому тут гроші до розуміння елементарних лінгвістичних речей? Живуть якось дальтоніки і мільйонерів серед них немало 😅😅 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 26 травня Поділитись Опубліковано: 26 травня 2 хвилини тому, vadimv сказав: Доречі, у тебе хоча б ячийсь папірець про закінчення лінгвістичних курсів є? )) Мабуть лише у бібліотечних формулярах записи про прочитане все від сільської бібліотеки до усіх у Тернополі, де вчився. Читав кратно більше випускників філфаку 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 26 травня Поділитись Опубліковано: 26 травня 2 хвилини тому, anabioz сказав: Та Ви що, це ж цілий Вадім!!! Всєзнайка всього форуму. Повірте, він і льотчик іспанських ніхєровий ) А який лінгвіст )) А в тему про недомобілі його взагалі більше не пускають, бо тупо нічого відповісти ) Кожен раз доводиться "аргументувати" свою тупість баном )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 26 травня Поділитись Опубліковано: 26 травня 4 хвилини тому, anabioz сказав: Та Ви що, це ж цілий Вадім!!! Всєзнайка всього форуму. Повірте, він і льотчик іспанських ніхєровий ) А який лінгвіст )) Та я бачу 😅 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 26 травня Поділитись Опубліковано: 26 травня (змінено) 6 хвилин тому, karbo сказав: При чому тут гроші до розуміння елементарних лінгвістичних речей? Живуть якось дальтоніки і мільйонерів серед них немало 😅😅 Шось я не бачив жодного дальтоніка, який би 30 років заробляв розрізненням кольорів ) Карочє, до лінгвістики ти не маєш жодного відношення )) Але равликів бачиш за версту, в упор не розрізняючи"торкати" і "рухати" ))) 3 хвилини тому, karbo сказав: Мабуть лише у бібліотечних формулярах записи про прочитане все від сільської бібліотеки до усіх у Тернополі, де вчився. Читав кратно більше випускників філфаку рибак он теж читав-читав толстоєвських, а грамоті так і не навчився ) Змінено 26 травня користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 26 травня Поділитись Опубліковано: 26 травня (змінено) 4 хвилини тому, vadimv сказав: А в тему про недомобілі його взагалі більше не пускають, бо тупо нічого відповісти ) Кожен раз доводиться "аргументувати" свою тупість баном )) Бо може Ви такий "експерд", як і іспанський льотчик і лінгвіст? ))) Змінено 26 травня користувачем anabioz Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 26 травня Поділитись Опубліковано: 26 травня Тільки що, vadimv сказав: Шось я не бачив жодного дальтоніка, який би 30 років заробляв розрізненням кольорів ) Карочє, до лінгвістики ти не маєш жодного відношення )) Але равликів бачиш за версту, в упор не розрізняючи"торкати" і "рухати" ))) Ти мені нагадуєш мого однокласника який у початкових класах читав замість "мічурін великий вчений" " чобіт, чобіт, чобіт"😅 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 26 травня Поділитись Опубліковано: 26 травня 2 часа назад, рыбак сказал: И что , если прикрываются именем Христа и творят зло и беззаконие то в этом вина Христа , или его учения ? При чем тут это к сказанному выше не понять . " Берегитесь лжепророков, которые приходят к вам в овечьей одежде, а внутри суть волки хищные. По плодам их узна́ете их. ".с Я не собираюсь забывать голову подобной лабудой. Она не поможет мне заработать денег и оставаться невидимым для тцкунов. 😏 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 26 травня Поділитись Опубліковано: 26 травня (змінено) 5 хвилин тому, vadimv сказав: Шось я не бачив жодного дальтоніка, який би 30 років заробляв розрізненням кольорів ) Карочє, до лінгвістики ти не маєш жодного відношення )) Але равликів бачиш за версту, в упор не розрізняючи"торкати" і "рухати" ))) У тебе відчутній, приглушений, недорозвинений рецептор, який би мав уловлювати ці відтінки значення цих слів. Я тебе легко можу навчити цьому, але нахрена воно мені потрібно 😅 Змінено 26 травня користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 26 травня Поділитись Опубліковано: 26 травня 1 хвилину тому, anabioz сказав: Бо може Ви такий "експерд", як і іспанський льотчик і лінгвіст? ))) Там валом "експердів", які ніколи не їздили на Model Y і не чули про існуання недоприводної Model S. Але їм дозволено нести всяку хуєргу, бо у колгоспі тварин всі тварини рівні, але деякі тварини рівніщі за інших )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 26 травня Поділитись Опубліковано: 26 травня (змінено) 3 хвилини тому, karbo сказав: У тебе відчутній, приглушений, недорозвинений рецептор, який би мав уловлювати ці відтінки значення цих слів. А твій "рецептор" зданий відрізняти закон Ньотона від закону Ома, тобто рух від торкання? ) Чи для тебе це одна й та сама фігня? )) Змінено 26 травня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 26 травня Поділитись Опубліковано: 26 травня Тільки що, vadimv сказав: А твій "рецептор" зданий відрізняти закон Ньотона від Закону Ома, тобто рух від торкання? ) Чи для тебе це одна й та сама фігня? )) На відміну від деяких жорстко прописаних законів лінгвістика живе своїм життям. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 26 травня Поділитись Опубліковано: 26 травня 1 час назад, vadimv сказал: Давно помітив, що у релігійників і бандитів однакове розуміння свободи: "зробиш не по нашому - тупо вб'ємо" Одна банда В мемуарах бувший секретар Яна. Павла писав, що папа був в курсі в використанні міністрантів в неприродній спосіб. 😏 Тому його швиденько і канонізували, поки мемуари не вийшли. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 26 травня Поділитись Опубліковано: 26 травня 1 хвилину тому, karbo сказав: На відміну від деяких жорстко прописаних законів лінгвістика живе своїм життям. Ніт, це у Біблії тлумачення цитат "живе своїм життям" ) А у технічній літературі якщо ти напишеш "не рухати" замість "не торкатися" - то користувача тупо вб'є струмом, я тебе викреслять з професії )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 26 травня Поділитись Опубліковано: 26 травня 1 хвилину тому, vadimv сказав: Ніт, це у Біблії тлумачення цитат "живе своїм життям" ) думаєте мало тлумачів полягло від інквізиції і подібних релігійних патрулей? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 26 травня Поділитись Опубліковано: 26 травня 1 хвилину тому, vadimv сказав: Ніт, це у Біблії тлумачення цитат "живе своїм життям" ) А у технічній літературі якщо ти напишеш "не рухати" замість "не торкатися" - то користувача тупо вб'є струмом, я тебе викреслять з професії )) Яким хером тут технічна документація до усного вживання виразу "не рухай"? Ти точно шкіряний мішок 😅😅😅 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 26 травня Поділитись Опубліковано: 26 травня (змінено) 6 часов назад, US7IGN сказал: там ще Sony 8650 з N7 на G5 грають Змінено 26 травня користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 26 травня Поділитись Опубліковано: 26 травня (змінено) 5 хвилин тому, karbo сказав: Яким хером тут технічна документація до усного вживання виразу "не рухай"? Так я з самого початку написав, що в оригіналі (у програмістів) було "не чіпай", це і є точна "технічна документація" замість неточного "усного вживання". 5 хвилин тому, karbo сказав: Ти точно шкіряний мішок 😅😅😅 Та то, що в тебе нуль аргументів - то вже давно помітно. Можна по п'ять разів не повторювати )) Змінено 26 травня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 26 травня Поділитись Опубліковано: 26 травня дань фінансиста перейшов у день лінгвіста 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 26 травня Поділитись Опубліковано: 26 травня 6 хвилин тому, vadimv сказав: Так я з самого початку написав, що в оригіналі (у програмістів) було "не чіпай", це і є точна "технічна документація" замість неточного "усного вживання". Та то, що в тебе нуль аргументів - то вже давно помітно. Можна по п'ять разів не повторювати )) Тут не мала місце дискусія про термінологію в технічній документації, тут про усну мову та значення при вживання виразу "не рухай" Як і не про англійську, яку ти сюди приплів 😅😅 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 26 травня Поділитись Опубліковано: 26 травня (змінено) 13 хвилин тому, МаТраС сказав: дань фінансиста перейшов у день лінгвіста "Правильно назвати - правильно зрозуміти" (с) А коли рабство починають називать "свободою" - починається війна замість миру. Невже це так важко зрозуміти? Ви ж за це будете їбашитися, персонально. Змінено 26 травня користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 26 травня Поділитись Опубліковано: 26 травня (змінено) 40 хвилин тому, sergio сказав: Я не собираюсь забывать голову подобной лабудой. Она не поможет мне заработать денег и оставаться невидимым для тцкунов. 😏 То ви даремно!))) Наприклад... Їду я вчора в тахі забирати машину з ТО. Дорогою таксист, 58 років, розповідає, що був у розшуку: мабуть, резерв не встановив чи щось таке. І його поліцаї доставили у ТЦК. У ТЦК на поліцаїв подивилися недобре, але тіло прийняли, відВЛКашили та повезли продавати. Каже, двох мобіків на здоровезному автобусі катали кілометрів 300... Ресурси держави, йопта. Не продали, дали пендаля: "гуляй поки". Їдемо далі. Водії попереджають фарами. Він дивиться у свій телефон і каже: попереду мобільний блок, не довезу тебе, бо автосалон прямо за блоком. А блок розташували грамотно: на колі, куди сходяться чотири дороги, ще й місце досить вузеньке. Гарна пастка. А мені влом пішки пару сотень метрів йти) Я йому й кажу: "Я неєбацца будистський монах, воду в пиво можу перетворити та всьо такоє. Ти не бійся, я знаю охоронне закляття". Він очима лупає, а я кажу: "О мані нема, а падли є! Хусім!", а тепер їдь." Проїхали ми повз блок. Нас не чіпали, помахали: "їдьте". Він мене висадив та скоренько з'їбався. Я проконтролював. Ну і я собі пішов: забрав авто й сам поїхав у своїх справах. На все воля Будди, але звертатися треба по ділу, а не всує Змінено 26 травня користувачем DmiVady кацапізми виправляю) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз