vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 11 хвилин тому, sergio сказав: Не тільки в Гардіан, але і в Інтервью.з πιдару. А як це узгоджується з блатним укладом? Чи він його не торкався? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 минуту назад, vadimv сказал: А як це узгоджується з блатним укладом? Чи він його не торкався? Життям πιдарів в поганому і хорошому значенні цього слова не цікавлюсь. Тому не дивився, так просто вкинув на вентилятор. 😏 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 хвилини тому, sergio сказав: Життям πιдарів в поганому і хорошому значенні цього слова не цікавлюсь. Тому не дивився, так просто вкинув на вентилятор. 😏 є люди з нормальною оріентацією але по життю підари ще ті Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: є люди з нормальною оріентацією але по життю підари ще ті Та да - урки-бандюгани і сєпари за сумісництвом... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 9 хвилин тому, vadimv сказав: А як це узгоджується з блатним укладом? Чи він його не торкався? Згодом у письмових відповідях журналістам Washington Post він заявив: «я пішов з політики в 2012 році, задовго до вступу закону в силу, і повертатися в політику я не планую» www.washingtonpost.com/world/2022/12/08/ukraine-oligarchs-power-war/ мабуть щось сталося але мене більше зацікавив цей цікавий факт, хоча я знаю чому це було саме так Згідно з твердженням колишнього партнера Ріната Ахметова Сергія Тарути, на початку існування бізнес-імперії Ріната Ахметова він впродовж п'яти років не виходив за периметр власного маєтку в Донецьку uk.wikipedia.org/wiki/Ахметов_Рінат_Леонідович#cite_note-:7-40 в світі останніх подій грає новими фарбами Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, vadimv сказав: Та да - урки-бандюгани і сєпари за сумісництвом... думаєте для Реле краще було бігати від долі по єбиптам разом з вами? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 7 хвилин тому, US7IGN сказав: Згідно з твердженням колишнього партнера Ріната Ахметова Сергія Тарути, на початку існування бізнес-імперії Ріната Ахметова він впродовж п'яти років не виходив за периметр власного маєтку в Донецьку uk.wikipedia.org/wiki/Ахметов_Рінат_Леонідович#cite_note-:7-40 в світі останніх подій грає новими фарбами Після появи FPV-дронів це вже неактуально. 4 хвилини тому, US7IGN сказав: думаєте для Реле краще було бігати від долі по єбиптам разом з вами? Не знаю, мені геніальна ідея 5 років мотати термін домашнього ув'язнення якось не приходила в голову. Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 9 хвилин тому, vadimv сказав: Після появи FPV-дронів це вже неактуально. Не знаю, мені геніальна ідея 5 років мотати термін домашнього ув'язнення якось не приходила в голову. На квартиру в Монако намотав. І дрони там теж не літають Змінено 1 година тому користувачем US7IGN 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 25 минут назад, Александр Аврамчук сказал: є люди з нормальною оріентацією але по життю підари ще ті Саме цих πιдарів мав на увазі під "в поганому значенні". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 11 минут назад, vadimv сказал: Після появи FPV-дронів це вже неактуально. Або більш потужних штучок,бувший власник Нібулону не дасть збрехати... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Тільки що, sergio сказав: Або більш потужних штучок,бувший власник Нібулону не дасть збрехати... А цей на Монако не назбирав? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 12 хвилин тому, US7IGN сказав: На квартиру в Монако намотав. На більш комфортабельну камеру ) 12 хвилин тому, US7IGN сказав: І дрони там теж не літають Портнов не дасть збрехати ) 4 хвилини тому, US7IGN сказав: А цей на Монако не назбирав? У Монако мабуть проблеми з паркуванням такої яхти Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 минуты назад, US7IGN сказал: А цей на Монако не назбирав? Якщо рахувати,, що населення України 25 млн, а хата πιдара, в поганому значенні цього слова, 500 ярдів, то шляхом нескладних математичних обрахунків отримуємо, що вона коштувала кожному манюпасику 20 кує, за що кожен українець міг би купити собі собі житло, навіть у Львові. Як кажуть поляки : No to tylie w temacie... 😏 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 59 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 59 хвилин тому 9 хвилин тому, sergio сказав: Якщо рахувати,, що населення України 25 млн, а хата πιдара, в поганому значенні цього слова, 500 ярдів, то шляхом нескладних математичних обрахунків отримуємо, що вона коштувала кожному манюпасику 20 кує, за що кожен українець міг би купити собі собі житло, навіть у Львові. Як кажуть поляки : No to tylie w temacie... 😏 https://www.stroimdom.com.ua/topic/237244-rosiyani-prinesli-nam-viynu/?do=findComment&comment=5601333 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 53 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 53 хвилини тому 4 минуты назад, US7IGN сказал: https://www.stroimdom.com.ua/topic/237244-rosiyani-prinesli-nam-viynu/?do=findComment&comment=5601333 Надіюсь, що, як в Дона, спеціально навчені люди не заставлять вибачатися?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 51 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 51 хвилин тому 2 хвилини тому, sergio сказав: Надіюсь, що, як в Дона, спеціально навчені люди не заставлять вибачатися?! та ні, вони вище цього. просто продовжуйте щомісяця донатити Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 30 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 30 хвилин тому 15 минут назад, US7IGN сказал: та ні, вони вище цього. просто продовжуйте щомісяця донатити Не доначу принципово. Зараз навіть машину на прикол поставив, значить навіть ПДВ з акцизом не дооахуються. Навіть ФОПам які шльопками торгуют χερ, а не мої гроші. 😏 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 7 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 7 хвилин тому 21 хвилину тому, sergio сказав: Не доначу принципово. Зараз навіть машину на прикол поставив, значить навіть ПДВ з акцизом не дооахуються. Навіть ФОПам які шльопками торгуют χερ, а не мої гроші. 😏 наступний крок - випилятися з цього брєнного життя і тоді точно відрізати будь яку можливість в будь кого щось взяти з вас! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 5 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 5 хвилин тому 1 час назад, sergio сказал: Якщо рахувати,, що населення України 25 млн, а хата πιдара, в поганому значенні цього слова, 500 ярдів, то шляхом нескладних математичних обрахунків отримуємо, що вона коштувала кожному манюпасику 20 кує, за що кожен українець міг би купити собі собі житло, навіть у Львові. Як кажуть поляки : No to tylie w temacie... 😏 Чего то Вы не то посчитали. По двадцать долларов с украинца. Даже если все активы Ахметова продать то каждый украинец получит 250 долларов плюс минус. Почти как штука от Зеленского. Нет смысла. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 3 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 3 хвилини тому Только что, ks6 сказал: Нет смысла. а я не откажусь))) Ахметку на помойку!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз