DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 45 сьогодні? завтра? у п'ятницю? небуде? Що скажуть оракули? 🧘♂️ Змінено 3 години тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 49 минут назад, Vladdi сказал: То він у тебе в голові зафіксований, кацапський агітатор та переспівувач вкидів. "Біля офісу" немає цієї вулиці Крещатик Пассаж. До Офиса - 450 м... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 7 минут назад, DmiVady сказал: 45 сьогодні? завтра? у п'ятницю? небуде? Що скажуть оракули? 🧘♂️ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 12 хвилин тому, DmiVady сказав: 45 сьогодні? завтра? у п'ятницю? небуде? Що скажуть оракули? 🧘♂️ Вам купити чи продати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 хвилини тому, Canton сказав: Крещатик Пассаж. До Офиса - 450 м... А там більше ніхто ні до кого на каву приїхати не міг? Якщо в сусідній квартирі якась дівка на онліфанс відосики знімає, це не робить мене її менеджером Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 46 минут назад, Vladdi сказал: Знову вкид від ФСБ. Ніяких таких опитувань жодним відомим підприємством галузі соціології не проводилось. Постить краще з офіційних сайтів та джерел, а не з вкидів, яких щодоби з'являється в різних мережах до 7000 і більше публікацій. Це офіційна інформація від ресурсу інформаційного спротиву. Щось проводилось. Мені по телефону задавали питання, про уряд коаліційний було перше питання. Десь хвилин десять було опитування, дружині також телефонували . Враховуючи суть опитування, думаю на замовлення Європейської Солідарності. З тиждень назад. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 7 минут назад, Canton сказал: Крещатик Пассаж. До Офиса - 450 м... Не звертайте увагу на того зеленого пітера, він в мене давно забанений MERCEDES-BENZ MAYBACH S680 2025 Параметри: КолірЧОРНИЙ ТипЛЕГКОВИЙ ПаливоБЕНЗИН Об'єм двигуна5980 Маса/Макс. маса2489 / 2890 B Категорія/КузовСЕДАН KAРегіонМісто Київ Вартість номера5760 грн. Три однакові цифри, які розташовані не поспіль VINW1K6********40131 Доступно після авторизації Останній запис Дата запису2025-12-19 Держ. номерKA2262KK ЗаписПЕРВИННА РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ТЗ ПРИДБАНОГО В ТОРГІВЕЛЬНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ, ЯКИЙ ВВЕЗЕНО З-ЗА КОРДОНУ Зроблено в департаментіТСЦ 8046 ua.carplates.app/number/KA2262KK Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 11 хвилин тому, US7IGN сказав: Вам купити чи продати? Продати вигідно USDT та купити гривневі ОВДП, щоб заробити багато прОцентів Я не для себе: друг запитує його на "фінанс.уа" забанили 🏊♂️, приїду, почитаю поради Змінено 2 години тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 7 минут назад, hause сказал: Не звертайте увагу на того зеленого пітера, він в мене давно забанений MERCEDES-BENZ MAYBACH S680 2025 Параметри: КолірЧОРНИЙ ТипЛЕГКОВИЙ ПаливоБЕНЗИН Об'єм двигуна5980 Маса/Макс. маса2489 / 2890 B Категорія/КузовСЕДАН KAРегіонМісто Київ Вартість номера5760 грн. Три однакові цифри, які розташовані не поспіль VINW1K6********40131 Доступно після авторизації Останній запис Дата запису2025-12-19 Держ. номерKA2262KK ЗаписПЕРВИННА РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ТЗ ПРИДБАНОГО В ТОРГІВЕЛЬНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ, ЯКИЙ ВВЕЗЕНО З-ЗА КОРДОНУ Зроблено в департаментіТСЦ 8046 ua.carplates.app/number/KA2262KK Ваня Гречковский...сын Павла Гречковского - гугель в помощь...там в семье не один Майбах investigator.org.ua/news-2/187942/ Змінено 2 години тому користувачем Canton 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 12 хвилин тому, ks6 сказав: Щось проводилось. Мені по телефону задавали питання, про уряд коаліційний було перше питання. Десь хвилин десять було опитування, дружині також телефонували . Враховуючи суть опитування, думаю на замовлення Європейської Солідарності. З тиждень назад. є велика вірогідність що це колл-центри збирали зразки голосів 8 хвилин тому, DmiVady сказав: Продати вигідно USDT та купити гривневі ОВДП, щоб заробити багато прОцентів Я не для себе: друг запитує його на "фінанс.уа" забанили то краще у ШІ питати мабуть Змінено 2 години тому користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 7 минут назад, DmiVady сказал: Продати вигідно USDT та купити гривневі ОВДП, щоб заробити багато прОцентів Я не для себе: друг запитує його на "фінанс.уа" забанили 🏊♂️, приїду, почитаю поради Тутка все є. forum.finance.ua/topic218660.html?start=11600 Це ж, що треба було виробляти на фініках, щоб отримати бан.?! 😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 22 хвилини тому, US7IGN сказав: А там більше ніхто ні до кого на каву приїхати не міг? А шо, OSINTери на пару з ШІ не можуть встановити власника за номером? ) 18 хвилин тому, hause сказав: Держ. номерKA2262KK ЗаписПЕРВИННА РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ТЗ ПРИДБАНОГО В ТОРГІВЕЛЬНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ, ЯКИЙ ВВЕЗЕНО З-ЗА КОРДОНУ І? )) 11 хвилин тому, Canton сказав: Ваня Гречковский...сын Павла Гречковского - гугель в помощь...там в семье не один Майбах investigator.org.ua/news-2/187942/ Ну нарешті ))) Змінено 2 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 5 минут назад, vadimv сказал: А шо, OSINTери на пару з ШІ не можуть встановити власника за номером? ) А вам не пох на те прізвище чергової зеленої української гниди? Машина по факту така в Києві є? Завезена під час війни? Зегнида живе під час війни своє найкраще життя Змінено 2 години тому користувачем hause 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 минуты назад, vadimv сказал: А шо, OSINTери на пару з ШІ не можуть встановити власника за номером? ) Я же выше написал Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 3 хвилини тому, hause сказав: А вам не пох на те прізвище чергової зеленої української гниди? Мені пох, тому я й не став нічого шукати ) У мене заздрість тіки від Тесли )) 2 хвилини тому, Canton сказав: Я же выше написал Я так быстро не успеваю читать, как вы пишете ))) Змінено 2 години тому користувачем vadimv 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Путин сейчас, по всей видимости, подвергается сильному давлению российской верхушки, Спойлер которая хочет прекратить зашедшую в тупик войну. С этим, вероятно, связано то, что он всё настойчивее, буквально с маниакальным упорством, вопреки общеизвестным фактам, повторяет, что Россия наступает на всех фронтах и скоро окончательно победит. Таким образом, он пытается гипнотизировать своё окружение: ещё немного, ещё чуть-чуть, потерпите, скоро победим, и весь этот кошмар закончится. Поездка Абрамовича к Зеленскому — последняя попытка российской верхушки убедить Путина остановить войну. Абрамовича послал к Зеленскому не Путин, который просто неохотно позволил ему этот визит. Абрамович выступил в переговорах с Зеленским в качестве представителя российской правящей элиты и олигархата. Он должен был получить от украинского президента какие-то рамочные условия будущего мирного соглашения, на которые ориентировались бы российские власти. А дальше он попытался убедить Путина пойти на переговоры и заморозить эту войну. Дальше будет нарастать скрытое давление верхушки на Путина: фронда, саботаж. Возможны и какие-то коллективные демарши силовиков и/или руководителей экономического блока правительства и ЦБ с требованием остановки войны, как быстро развивающейся в критически опасном для России направлении: угроза Крыму, украинские удары по Москве и Питеру, портам и НПЗ, нарастание экономических и финансовых проблем. А закончиться это может только физической изоляцией и/или устранением диктатора. Игорь Эйдман. 08.06.2026 Еще ебейшей аналитической аналитики вам в ленту. Вычитал я эту ссанину у Гордона, кстати. Ну, а как иначе-то. И это Эйдман - еще не самый идиот из них. И ведь русская либеральная оппозиционная тусовка реально живет в этом мире, блядь. Где у них Абрамовича к Зеленскому послала какая-то российская верхушка, какой-то неведомый олигархат - тот, который, видимо, из окон стабильно вылетает - вопреки воле Путина. И который оказывает на него давление. И пытается убедить Путина остановить войну. Вот такая вот антивоенная верхушка в России у власти, оказывается. Один Путин там злой. А бояре-то - хорошие! Если вы не знали. Мне прям просто ***ец как интересно, что это за Неведомая Верхушка такая, неуловимые мстители, кто вы - а-ау! Дайте хоть знак, что ли. Очкарик Авен, наверное. Больше некому. Но закончится это все может только арестом диктатора. Шойгу с Володиным по предварительному сговору, видимо, прилетят на голубом дроне и бесплатно покажут эскимо. И вот эта ебанина у розовых идиотов реально - стратегия, на которой они строят свое будущее развите Прекрасной России Будущего. Иногда, когда мне уже начинает казаться, что этот детский сад для розовеньких поросяток меня удивить не может больше ничем - один из поросятков стабильно подкидывает новую порцию такого концентрированного инфантилизма, что охуевает даже мой хомячок с мозгом размером с горошину. Ох, боги вы мои, боги.... Ебанутые наглухо. Прости господи. А. Бабченко 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому В 06.06.2026 в 21:01, hause сказал: Які ж все таки українці ГАНДОНИ! Сьогодні пітари (здохніть гниди!) бусифікували чоловіка-аутиста, вранці людина просто вийшла з дому і пропала. Рідні вже через пару годин вдарили на сполох, бо людина перестала відповідати на дзвінки. Тільки ось зараз вияснилось, що людина успішно "пройшла ВЛК" і вже прямує до учбового центру, хоча мати чоловіка сама лікар і в нього були всі документи... (Києво-Святошинський р-н) За наявною інфою людина вже опинилась на лікарняному ліжку, матір до сина не пускають, мабуть добряче побитий, ось така хня... Нічого не муляє, а зелені мудари? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 час назад, Canton сказал: Путин сейчас, по всей видимости, подвергается сильному давлению российской верхушки, Скрыть контент которая хочет прекратить зашедшую в тупик войну. С этим, вероятно, связано то, что он всё настойчивее, буквально с маниакальным упорством, вопреки общеизвестным фактам, повторяет, что Россия наступает на всех фронтах и скоро окончательно победит. Таким образом, он пытается гипнотизировать своё окружение: ещё немного, ещё чуть-чуть, потерпите, скоро победим, и весь этот кошмар закончится. Поездка Абрамовича к Зеленскому — последняя попытка российской верхушки убедить Путина остановить войну. Абрамовича послал к Зеленскому не Путин, который просто неохотно позволил ему этот визит. Абрамович выступил в переговорах с Зеленским в качестве представителя российской правящей элиты и олигархата. Он должен был получить от украинского президента какие-то рамочные условия будущего мирного соглашения, на которые ориентировались бы российские власти. А дальше он попытался убедить Путина пойти на переговоры и заморозить эту войну. Дальше будет нарастать скрытое давление верхушки на Путина: фронда, саботаж. Возможны и какие-то коллективные демарши силовиков и/или руководителей экономического блока правительства и ЦБ с требованием остановки войны, как быстро развивающейся в критически опасном для России направлении: угроза Крыму, украинские удары по Москве и Питеру, портам и НПЗ, нарастание экономических и финансовых проблем. А закончиться это может только физической изоляцией и/или устранением диктатора. Игорь Эйдман. 08.06.2026 Еще ебейшей аналитической аналитики вам в ленту. Вычитал я эту ссанину у Гордона, кстати. Ну, а как иначе-то. И это Эйдман - еще не самый идиот из них. И ведь русская либеральная оппозиционная тусовка реально живет в этом мире, блядь. Где у них Абрамовича к Зеленскому послала какая-то российская верхушка, какой-то неведомый олигархат - тот, который, видимо, из окон стабильно вылетает - вопреки воле Путина. И который оказывает на него давление. И пытается убедить Путина остановить войну. Вот такая вот антивоенная верхушка в России у власти, оказывается. Один Путин там злой. А бояре-то - хорошие! Если вы не знали. Мне прям просто ***ец как интересно, что это за Неведомая Верхушка такая, неуловимые мстители, кто вы - а-ау! Дайте хоть знак, что ли. Очкарик Авен, наверное. Больше некому. Но закончится это все может только арестом диктатора. Шойгу с Володиным по предварительному сговору, видимо, прилетят на голубом дроне и бесплатно покажут эскимо. И вот эта ебанина у розовых идиотов реально - стратегия, на которой они строят свое будущее развите Прекрасной России Будущего. Иногда, когда мне уже начинает казаться, что этот детский сад для розовеньких поросяток меня удивить не может больше ничем - один из поросятков стабильно подкидывает новую порцию такого концентрированного инфантилизма, что охуевает даже мой хомячок с мозгом размером с горошину. Ох, боги вы мои, боги.... Ебанутые наглухо. Прости господи. А. Бабченко баобаб правий в одному - на кацапії кого на кого не міняй , кацапія залишиться кацапією. але не є примарною нищівна поразка логістичних магістралей на південному театрі вд - кишка від , яка призведе до дезорганізації контролю над лівим берегом Дніпра , від Степногірська до Маріка з крисом включно - там тупо нема де ховатися у степу . це ж вже було (с) тільки роль всюдисущих махновских тачанок тепер виконуватимуть набагато мобільніші дрони Змінено 1 година тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 минуты назад, Бездомный сказал: але не є примарною нищівна поразка логістичних магістралей Ага, ага... Про окружную Харьков я уже писал... А теперь под огневым контролем кусок трассы Харьков-Сумы... Они тоже умеют в эту игру... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 39 минут назад, Canton сказал: Ага, ага... Про окружную Харьков я уже писал... А теперь под огневым контролем кусок трассы Харьков-Сумы... Они тоже умеют в эту игру... так це ж зрозуміло , що вони теж в цю гру грають - війна - то маже завжди бій з відображенням у дзеркалі . тільки по перше "плече" ураження від Маріка - у скільки разів довше ? майже Афган , тільки з дронами . обвал південного фронта з причини логістичного колапса може дуже зпутати карти на столі . а якщо ще й міст впаде .....а він впаде . після минулорічного ураження міст працює максимум на 40 % пропускної спроможності . Спойлер Змінено 43 хвилини тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 9 хвилин тому, Canton сказав: Ага, ага... Про окружную Харьков я уже писал... А теперь под огневым контролем кусок трассы Харьков-Сумы... Они тоже умеют в эту игру... і нікого не муляє що все це відбувається на території України... я б розумів радість якби вогневий контроль був на трасах Курськ-Воронеж чи Ростов-Краснодар 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 11 хвилин тому, Canton сказав: А теперь под огневым контролем кусок трассы Харьков-Сумы... Ейбогудухов - проклятое место. Самая убитая дорога в свое время была именно там. И только при мудрейшем и святейшем ее в 2018 привели в божеский вид. Ненадолго... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 3 хвилини тому, US7IGN сказав: я б розумів радість якби вогневий контроль був на трасах Курськ-Воронеж чи Ростов-Краснодар "Трасса Е-95" (с) Змінено 1 година тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 7 минут назад, US7IGN сказал: і нікого не муляє що все це відбувається на території України... я б розумів радість якби вогневий контроль був на трасах Курськ-Воронеж чи Ростов-Краснодар а хіба курськ - брянськ- білгород - вороніж - валуйки не перебувають під вогневим контролем ? радіти війні може лише людожер Змінено 1 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 4 хвилини тому, Бездомный сказав: а хіба курськ - брянськ- білгород - вороніж - валуйки не перебувають під вогневим контролем ? з Дніпра безумовно краще видно місцеві нічого про це не пишуть moe-online.ru/ Змінено 1 година тому користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз