Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

45 сьогодні? завтра? у п'ятницю? небуде?

Що скажуть оракули?

:o 🧘‍♂️

Змінено користувачем DmiVady
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

49 минут назад, Vladdi сказал:

То він у тебе в голові зафіксований, кацапський агітатор та переспівувач вкидів. "Біля офісу" немає цієї вулиці

Крещатик Пассаж. До Офиса - 450 м...

Посилання на коментар

7 минут назад, DmiVady сказал:

Що скажуть оракули?

spacer.png

• Хаха 1
Посилання на коментар

12 хвилин тому, DmiVady сказав:

Що скажуть оракули?

Вам купити чи продати?

Посилання на коментар

3 хвилини тому, Canton сказав:

А там більше ніхто ні до кого на каву приїхати не міг? Якщо в сусідній квартирі якась дівка на онліфанс відосики знімає, це не робить мене її менеджером :lol:

Посилання на коментар

46 минут назад, Vladdi сказал:

Знову вкид від ФСБ. Ніяких таких опитувань жодним відомим підприємством галузі соціології не проводилось. Постить краще з офіційних сайтів та джерел, а не з вкидів, яких щодоби з'являється в різних мережах до 7000 і більше публікацій. Це офіційна інформація від ресурсу інформаційного спротиву.

Щось проводилось. Мені по телефону задавали питання, про уряд коаліційний було перше питання. Десь хвилин десять було опитування, дружині також телефонували . Враховуючи суть опитування, думаю на замовлення Європейської Солідарності. З тиждень назад.

Посилання на коментар

7 минут назад, Canton сказал:

Не звертайте увагу на того зеленого пітера, він в мене давно забанений

MERCEDES-BENZ

MAYBACH S680

2025

Параметри:

КолірЧОРНИЙ

ТипЛЕГКОВИЙ

ПаливоБЕНЗИН

Об'єм двигуна5980

Маса/Макс. маса2489 / 2890

B

Категорія/КузовСЕДАН

KAРегіонМісто Київ

Вартість номера5760 грн.
Три однакові цифри, які розташовані не поспіль

VINW1K6********40131
Доступно після авторизації

Останній запис

Дата запису2025-12-19

Держ. номерKA2262KK

ЗаписПЕРВИННА РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ТЗ ПРИДБАНОГО В ТОРГІВЕЛЬНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ, ЯКИЙ ВВЕЗЕНО З-ЗА КОРДОНУ

Зроблено в департаментіТСЦ 8046

ua.carplates.app/number/KA2262KK

Посилання на коментар

11 хвилин тому, US7IGN сказав:

Вам купити чи продати?

Продати вигідно USDT та купити гривневі ОВДП, щоб заробити багато прОцентів :flag1:
Я не для себе: друг запитує :oops: його на "фінанс.уа" забанили :cry:

🏊‍♂️, приїду, почитаю поради :crazy:

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

7 минут назад, hause сказал:

Не звертайте увагу на того зеленого пітера, він в мене давно забанений

MERCEDES-BENZ

MAYBACH S680

2025

Параметри:

КолірЧОРНИЙ

ТипЛЕГКОВИЙ

ПаливоБЕНЗИН

Об'єм двигуна5980

Маса/Макс. маса2489 / 2890

B

Категорія/КузовСЕДАН

KAРегіонМісто Київ

Вартість номера5760 грн.
Три однакові цифри, які розташовані не поспіль

VINW1K6********40131
Доступно після авторизації

Останній запис

Дата запису2025-12-19

Держ. номерKA2262KK

ЗаписПЕРВИННА РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ТЗ ПРИДБАНОГО В ТОРГІВЕЛЬНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ, ЯКИЙ ВВЕЗЕНО З-ЗА КОРДОНУ

Зроблено в департаментіТСЦ 8046

ua.carplates.app/number/KA2262KK

Ваня Гречковский...сын Павла Гречковского - гугель в помощь...там в семье не один Майбах

investigator.org.ua/news-2/187942/

Змінено користувачем Canton
  • Хаха 1
Посилання на коментар

12 хвилин тому, ks6 сказав:

Щось проводилось. Мені по телефону задавали питання, про уряд коаліційний було перше питання. Десь хвилин десять було опитування, дружині також телефонували . Враховуючи суть опитування, думаю на замовлення Європейської Солідарності. З тиждень назад.

є велика вірогідність що це колл-центри збирали зразки голосів

8 хвилин тому, DmiVady сказав:

Продати вигідно USDT та купити гривневі ОВДП, щоб заробити багато прОцентів :flag1:

то краще у ШІ питати мабуть :flag1:

Змінено користувачем US7IGN
Посилання на коментар

7 минут назад, DmiVady сказал:

🏊‍♂️, приїду, почитаю поради :crazy:

Тутка все є. 

forum.finance.ua/topic218660.html?start=11600

Це ж, що треба було виробляти на фініках, щоб отримати бан.?! 😎 

Посилання на коментар

22 хвилини тому, US7IGN сказав:

А там більше ніхто ні до кого на каву приїхати не міг?

А шо, OSINTери на пару з ШІ не можуть встановити власника за номером? ) 

18 хвилин тому, hause сказав:

Держ. номерKA2262KK

І? )) 

11 хвилин тому, Canton сказав:

Ваня Гречковский...сын Павла Гречковского - гугель в помощь...там в семье не один Майбах

investigator.org.ua/news-2/187942/

Ну нарешті )))

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

5 минут назад, vadimv сказал:

А вам не пох на те прізвище чергової зеленої української гниди?  

Машина по факту така в Києві є? Завезена під час війни? 

Зегнида живе під час війни своє найкраще життя

Змінено користувачем hause
  • Лайк 1
Посилання на коментар

4 минуты назад, vadimv сказал:

Я же выше написал

Посилання на коментар

3 хвилини тому, hause сказав:

А вам не пох на те прізвище чергової зеленої української гниди?  

Мені пох, тому я й не став нічого шукати ) У мене заздрість тіки від Тесли ))

2 хвилини тому, Canton сказав:

Я же выше написал

Я так быстро не успеваю читать, как вы пишете )))

• Хаха 3
Посилання на коментар

Путин сейчас, по всей видимости, подвергается сильному давлению российской верхушки,

Спойлер

которая хочет прекратить зашедшую в тупик войну. С этим, вероятно, связано то, что он всё настойчивее, буквально с маниакальным упорством, вопреки общеизвестным фактам, повторяет, что Россия наступает на всех фронтах и скоро окончательно победит. Таким образом, он пытается гипнотизировать своё окружение: ещё немного, ещё чуть-чуть, потерпите, скоро победим, и весь этот кошмар закончится.
Поездка Абрамовича к Зеленскому — последняя попытка российской верхушки убедить Путина остановить войну. Абрамовича послал к Зеленскому не Путин, который просто неохотно позволил ему этот визит. Абрамович выступил в переговорах с Зеленским в качестве представителя российской правящей элиты и олигархата. Он должен был получить от украинского президента какие-то рамочные условия будущего мирного соглашения, на которые ориентировались бы российские власти. А дальше он попытался убедить Путина пойти на переговоры и заморозить эту войну.
Дальше будет нарастать скрытое давление верхушки на Путина: фронда, саботаж. Возможны и какие-то коллективные демарши силовиков и/или руководителей экономического блока правительства и ЦБ с требованием остановки войны, как быстро развивающейся в критически опасном для России направлении: угроза Крыму, украинские удары по Москве и Питеру, портам и НПЗ, нарастание экономических и финансовых проблем.
А закончиться это может только физической изоляцией и/или устранением диктатора.
Игорь Эйдман.
08.06.2026

Еще ебейшей аналитической аналитики вам в ленту. Вычитал я эту ссанину у Гордона, кстати. Ну, а как иначе-то.
И это Эйдман - еще не самый идиот из них. И ведь русская либеральная оппозиционная тусовка реально живет в этом мире, блядь. Где у них Абрамовича к Зеленскому послала какая-то российская верхушка, какой-то неведомый олигархат - тот, который, видимо, из окон стабильно вылетает - вопреки воле Путина.
И который оказывает на него давление. И пытается убедить Путина остановить войну. Вот такая вот антивоенная верхушка в России у власти, оказывается. Один Путин там злой. А бояре-то - хорошие! Если вы не знали.
Мне прям просто ***ец как интересно, что это за Неведомая Верхушка такая, неуловимые мстители, кто вы - а-ау! Дайте хоть знак, что ли. Очкарик Авен, наверное. Больше некому.
Но закончится это все может только арестом диктатора. Шойгу с Володиным по предварительному сговору, видимо, прилетят на голубом дроне и бесплатно покажут эскимо.
И вот эта ебанина у розовых идиотов реально - стратегия, на которой они строят свое будущее развите Прекрасной России Будущего.
Иногда, когда мне уже начинает казаться, что этот детский сад для розовеньких поросяток меня удивить не может больше ничем - один из поросятков стабильно подкидывает новую порцию такого концентрированного инфантилизма, что охуевает даже мой хомячок с мозгом размером с горошину.
Ох, боги вы мои, боги....
Ебанутые наглухо.
Прости господи.

А. Бабченко

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

В 06.06.2026 в 21:01, hause сказал:

Які ж все таки українці ГАНДОНИ!  Сьогодні пітари (здохніть гниди!) бусифікували чоловіка-аутиста,  вранці людина просто вийшла з дому і пропала. Рідні вже через пару годин вдарили на сполох, бо людина перестала відповідати на дзвінки.  Тільки ось зараз вияснилось, що людина успішно "пройшла ВЛК"  і вже прямує до учбового центру, хоча мати чоловіка сама лікар і в нього були всі документи... (Києво-Святошинський р-н)

За наявною інфою людина вже опинилась на лікарняному ліжку, матір до сина не пускають, мабуть добряче побитий, ось така хня... Нічого не муляє, а зелені мудари? 

• Сумно 3
Посилання на коментар

1 час назад, Canton сказал:

Путин сейчас, по всей видимости, подвергается сильному давлению российской верхушки,

Скрыть контент

которая хочет прекратить зашедшую в тупик войну. С этим, вероятно, связано то, что он всё настойчивее, буквально с маниакальным упорством, вопреки общеизвестным фактам, повторяет, что Россия наступает на всех фронтах и скоро окончательно победит. Таким образом, он пытается гипнотизировать своё окружение: ещё немного, ещё чуть-чуть, потерпите, скоро победим, и весь этот кошмар закончится.
Поездка Абрамовича к Зеленскому — последняя попытка российской верхушки убедить Путина остановить войну. Абрамовича послал к Зеленскому не Путин, который просто неохотно позволил ему этот визит. Абрамович выступил в переговорах с Зеленским в качестве представителя российской правящей элиты и олигархата. Он должен был получить от украинского президента какие-то рамочные условия будущего мирного соглашения, на которые ориентировались бы российские власти. А дальше он попытался убедить Путина пойти на переговоры и заморозить эту войну.
Дальше будет нарастать скрытое давление верхушки на Путина: фронда, саботаж. Возможны и какие-то коллективные демарши силовиков и/или руководителей экономического блока правительства и ЦБ с требованием остановки войны, как быстро развивающейся в критически опасном для России направлении: угроза Крыму, украинские удары по Москве и Питеру, портам и НПЗ, нарастание экономических и финансовых проблем.
А закончиться это может только физической изоляцией и/или устранением диктатора.
Игорь Эйдман.
08.06.2026

Еще ебейшей аналитической аналитики вам в ленту. Вычитал я эту ссанину у Гордона, кстати. Ну, а как иначе-то.
И это Эйдман - еще не самый идиот из них. И ведь русская либеральная оппозиционная тусовка реально живет в этом мире, блядь. Где у них Абрамовича к Зеленскому послала какая-то российская верхушка, какой-то неведомый олигархат - тот, который, видимо, из окон стабильно вылетает - вопреки воле Путина.
И который оказывает на него давление. И пытается убедить Путина остановить войну. Вот такая вот антивоенная верхушка в России у власти, оказывается. Один Путин там злой. А бояре-то - хорошие! Если вы не знали.
Мне прям просто ***ец как интересно, что это за Неведомая Верхушка такая, неуловимые мстители, кто вы - а-ау! Дайте хоть знак, что ли. Очкарик Авен, наверное. Больше некому.
Но закончится это все может только арестом диктатора. Шойгу с Володиным по предварительному сговору, видимо, прилетят на голубом дроне и бесплатно покажут эскимо.
И вот эта ебанина у розовых идиотов реально - стратегия, на которой они строят свое будущее развите Прекрасной России Будущего.
Иногда, когда мне уже начинает казаться, что этот детский сад для розовеньких поросяток меня удивить не может больше ничем - один из поросятков стабильно подкидывает новую порцию такого концентрированного инфантилизма, что охуевает даже мой хомячок с мозгом размером с горошину.
Ох, боги вы мои, боги....
Ебанутые наглухо.
Прости господи.

А. Бабченко

баобаб правий в одному - на кацапії кого  на кого не міняй , кацапія залишиться кацапією.

але не є примарною нищівна поразка логістичних  магістралей  на південному театрі вд - кишка від  , яка призведе  до  дезорганізації  контролю над лівим берегом Дніпра , від Степногірська  до Маріка з крисом включно - там тупо нема де ховатися у степу .

це ж вже було (с)

тільки роль всюдисущих махновских тачанок тепер виконуватимуть набагато мобільніші дрони 

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 1
Посилання на коментар

2 минуты назад, Бездомный сказал:

але не є примарною нищівна поразка логістичних  магістралей 

Ага, ага...

Про окружную Харьков  я уже писал...

А теперь под огневым контролем кусок трассы Харьков-Сумы...

Они тоже умеют в эту игру...

• Сумно 1
Посилання на коментар

39 минут назад, Canton сказал:

Ага, ага...

так це ж зрозуміло , що вони теж в цю гру грають  - війна - то маже завжди бій з відображенням у дзеркалі .

тільки по перше "плече" ураження  від Маріка - у скільки разів  довше ? 

майже Афган , тільки з дронами .

обвал південного фронта з причини логістичного колапса  може дуже зпутати карти на столі .

а якщо ще й міст впаде .....а він впаде .

після минулорічного ураження міст працює максимум  на 40 % пропускної спроможності .

Спойлер

NantesMABuffetHache.jpg

• Лайк 1
Посилання на коментар

9 хвилин тому, Canton сказав:

Ага, ага...

і нікого не муляє що все це відбувається на території України...

я б розумів радість якби вогневий контроль був на трасах Курськ-Воронеж чи Ростов-Краснодар

• Лайк 1
Посилання на коментар

11 хвилин тому, Canton сказав:

Ейбогудухов - проклятое место. Самая убитая дорога в свое время была именно там.

И только при мудрейшем и святейшем ее в 2018 привели в божеский вид. Ненадолго...

• Хаха 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, US7IGN сказав:

я б розумів радість якби вогневий контроль був на трасах Курськ-Воронеж чи Ростов-Краснодар

"Трасса Е-95" (с)

Посилання на коментар

7 минут назад, US7IGN сказал:

і нікого не муляє що все це відбувається на території України...

а хіба  курськ - брянськ- білгород - вороніж - валуйки не перебувають під вогневим контролем ? 

радіти війні може лише  людожер

Посилання на коментар

4 хвилини тому, Бездомный сказав:

а хіба  курськ - брянськ- білгород - вороніж - валуйки не перебувають під вогневим контролем ? 

з Дніпра безумовно краще видно :flag1:

місцеві нічого про це не пишуть moe-online.ru/

Змінено користувачем US7IGN
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...