Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 минуту назад, karbo сказал:

Саме тому літаки не літають та черги на бензозаправках)))😅😅😅

• Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

4 хвилини тому, DimaF сказав:

Клоуне, ти хоча би розумієш, що таке дефіцит?😅 Підвищення ціни не створює надлишку продукції, лише відсікає бажаючих придбати.

Посилання на коментар

1 минуту назад, karbo сказал:

Клоуне, ти хоча би розумієш, що таке дефіцит?😅 Підвищення ціни не створює надлишку продукції, лише відсікає бажаючих придбати.

Да, был один довбойоб, рассказывал про 2-3 тижни.

Ты точно такой же даун.

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, DimaF сказав:

Да, был один довбойоб, рассказывал про 2-3 тижни.

Ты точно такой же даун.

😅😅 Ще раз, клоуне, підвищення ціни скорочує споживання бензину тому, що елементарно не рентабельно його купувати, а не тому, що його валом, просто дорожче. Зупиняється економіка...

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

В забусяреного, який стоїть, як тюфяк, задули газом дитину і побили дружину. Мда. Аж стороння людина мусила скло мєнтам розбити. 🤦‍♂️ 

Т-терпила

t.me/gnapinfo/4076?single

Посилання на коментар

4 минуты назад, karbo сказал:

😅😅 Ще раз, клоуне, підвищення ціни скорочує споживання бензину тому, що елементарно не рентабельно його купувати, а не тому, що його валом, просто дорожче. Зупиняється економіка...

Долбоёб тупой, ага за 2-3 тижни.

www.yaplakal.com/forum28/topic3090502.html

• Лайк 1
Посилання на коментар

7 хвилин тому, DimaF сказав:

Долбоёб тупой, ага за 2-3 тижни.

www.yaplakal.com/forum28/topic3090502.html

За радянського союзу з-під поли продавали в рази дорожче не через надлишок товару, в його дефіцит, тому що на всіх по нормальній ціні не вистачить 

Икономіст ти наш 😅😅

Ажіотаж на Росії через дефіцит, обмаль товару 

Посилання на коментар

2 минуты назад, karbo сказал:

За радянського союзу з-під поли продавали в рази дорожче не через надлишок товару, в його дейіг, тому що на всіх по нормальній ціні не вистачить 

Икономіст ти наш 😅😅

Можно у Вас спросить,.

Вы родом с западной Украины?

Змінено користувачем Vitaliy67
Посилання на коментар

4 хвилини тому, Vitaliy67 сказав:

Можно у Вас спросить,.

Вы родом с западной Украины?

Я родом з СССР 

Моя мама родом з Польщі 

Моя бабуся родом з Австро-Угорщини 

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

МОРДОР-2:

Перерізав горло 17-річній дівчині через образу: військового у СЗЧ затримали на Київщині. Джерело: https://censor.net/ua/p4008887

Фігурант є чинним військовослужбовцем, який на момент скоєння злочину перебував у статусі СЗЧ (самовільне залишення частини);

Раніше він уже був засуджений за аналогічний злочин — умисне вбивство, проте знову опинився на волі та в лавах війська. 

• Сумно 1
Посилання на коментар

30.05.2026 в 11:31, sergio сказав:

Нічо, скоро Маск стане тріліонером

www.instagram.com/reel/DX7SHs5IUc8/?igsh=MXExazdsZm0xb28wdQ==

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 години тому, Vitaliy67 сказав:

А я дрыснул в штаты.

Но Украину люблю аж до всрачки.

Главное на расстоянии 

Твоя дебільність мене не дивує, як і твоїх підписантів 😅

Посилання на коментар

image.png.710adcb06005db409ea68576e6be8f8f.png

image.thumb.png.752f1880714b5f73f1194b5ffe961108.png

militarnyi.com/uk/news/p1-sun-long-vyyavlyaye-tsil-na-vidstani-1km/

Українська технологічно-оборонна компанія SkyFall представила P1-SUN Long – нову версію дрона-перехоплювача з інтегрованим ШІ-модулем автономної детекції та ураження цілей.

Презентація відбулася на Eurosatory 2026 у Парижі, про це повідомляє кореспондент Мілітарного.

В компанії розповіли, що P1-SUN Long є кроком до створення повністю автономного комплексу перхоплення цілей типу “шахед”.

Систему захоплення та донаведення розробила R&D-команда SkyFall.

«ШІ-модель дозволяє перехоплювачу виявляти та захоплювати ворожі цілі швидше за людське око», – зазначили в компанії у коментарі Мілітарному.

Залежно від типу оптики, система фіксує ціль на відстані до кілометра. ШІ-модуль детектує, супроводжує та утримує цілі. Це дозволяючи оператору діяти швидше й точніше навіть у складних бойових умовах.

В компанії зазначили, що ШІ-модуль P1-SUN Long працює на стандартному процесорі (CPU) і не потребує дорогих та дефіцитних відеокарт (GPU). Це дозволить зберегти стабільність виробництва навіть за умов дефіциту обладнання, яке використовують виробники рішень зі штучним інтелектом.

Крім того, SkyFall впровадила систему дистанційного оновлення програмного забезпечення P1-SUN Long, яка дозволяє вдосконалювати алгоритми нейромережі віддалено.

«Не потрібно передавати дрон в компанію, щоб оновити модель ШІ. Це можна зробити дистанційно, там де перебуває екіпаж», – сказав представник компанії.

Для навчання моделі використали дані зібрані з реальних бойових застосувань перехоплювачів P1-SUN, симуляцій, а також власний носій, що імітує тепловий слід Shahed.

«P1-SUN Long пройшов бойову перевірку, вже застосовується на фронті та має на своєму рахунку десятки підтверджених уражень “шахедів”. Інтеграція ШІ дозволила зробити його швидшим, точнішим і доступнішим для масового застосування», – зазначили у SkyFall.

Також P1-SUN Long інтегрований з системою віддаленого керування SkyFall, що дозволяє здійснювати управління перехоплювачем з будь-якої точки за наявності стабільного Інтернет-зв’язку.

image.thumb.png.071d69ef66fc99aec6b299f5a17568b0.png

image.thumb.png.a5e60d5b16d65ee1df78d4b0d415f28c.png

Посилання на коментар

Любите и балуйте жён, делитесь запасами меди честно - времена стремные)))

Цитата

В Подольске 41-летняя женщина сообщила в полицию, что её муж скрывается от ТЦК. По её словам, во время семейного замеса из-за предполагаемой измены она решила рассказать правоохранителям, что супруг уже длительное время уклоняется от службы.

Прибывшие на место полицейские установили, что мужик с января 2025 года находится в розыске как СЗЧ. После проверки его доставили в Военную службу правопорядка.

Посилання на коментар

32 минуты назад, karbo сказал:

Твоя дебільність мене не дивує, як і твоїх підписантів 😅

Невинный вопрос  ставит тебя в тупик?

Есть что скрывать?

И при чем тут мамы и бабушки.

Я о них, вроде, не спрашивал.

Посилання на коментар

7 хвилин тому, Vitaliy67 сказав:

Невинный вопрос  ставит тебя в тупик?

Есть что скрывать?

И при чем тут мамы и бабушки.

Я о них, вроде, не спрашивал.

Ти мені і нах не всрався разом з твоїми питаннями 😅

Посилання на коментар

32 минуты назад, karbo сказал:

Ти мені і нах не всрався разом з твоїми питаннями 😅

Ну от рагуля, где бы он не находился,  другого ожидать и не приходится.

Я где то и рад что ты отсюда свалил.

Может у страны шанс появится.

И еще.

У ничтожеств, подобных тебе, есть две заботы.

Рассказывать везде как они переживают за Украину и раздавать советы, как нам сдесь жить.

Как нибудь обойдёмся.

Змінено користувачем Vitaliy67
  • Лайк 3
Посилання на коментар

5 годин тому, Vitaliy67 сказав:

Ну от рагуля, где бы он не находился,  другого ожидать и не приходится.

Я где то и рад что ты отсюда свалил.

Может у страны шанс появится.

И еще.

У ничтожеств, подобных тебе, есть две заботы.

Рассказывать везде как они переживают за Украину и раздавать советы, как нам сдесь жить.

Как нибудь обойдёмся.

Тебе забув спитати коли і куди мені їхати 😅

Посилання на коментар

Исчерпывающее объяснение вообще всего происходящего.

Истерическое расстройство личности — патологический тип характера, при котором человек непрерывно нуждается во внимании, демонстрирует театральность, драматизацию эмоций, эгоцентризм и чрезмерную внушаемость.

В психиатрии этот тип личности также называют демонстративным.

Главные особенности поведения.

Люди с этим типом личности обладают набором ярко выраженных черт.

Жажда внимания: Они готовы на любые поступки — эпатаж, провокации, демонстративные слезы или гнев, лишь бы все взгляды были прикованы к ним.

Театральность: Эмоции поверхностны, но выражаются очень бурно и наигранно (заламывание рук, пафосные речи). При этом искренне переживать им сложно.

Внушаемость и зависимость от мнения: Легко меняют свои взгляды под влиянием более авторитетных людей, чтобы заслужить их одобрение.

Фантазерство и мифотворчество: Склонны приукрашивать реальность и верить в собственные выдумки, чтобы казаться более значимыми в глазах окружающих.

Эгоцентризм: Искренне считают, что мир должен крутиться вокруг них, крайне тяжело переносят чужой успех или критику.

Via Павел Шехтман

• Хаха 1
Посилання на коментар

47 минут назад, Canton сказал:

Истерическое расстройство личности

Це про нашего чи про ху№ла?)

пы-сы. за маскву взялись, опять по НПЗ въебали.

Посилання на коментар

Олігарх Косюк скуповує за гроші українських робітників європейські підприємства.

Корпорація МХП купує 70% "Nitsiakos" - грецького виробника м'яса за понад 300 млн євро. Раніше компанія олігарха Косюка купила 92% іспанської "Grupo UVESA" за близько 440 млн євро та 90% словенської компанії "Perutnina Ptuj" за 221 млн євро. Таким чином, загальний рівень витрат МХП на скуповування європейських виробників м'яса за 2019-2026 роки складе майже 1 млрд євро.

Але звідки у Косюка взялися ці гроші?

Це результат:

праці 30 тисяч українських робітників за найнижчі у Європі зарплати;

системної шкоди нашому довкіллю - забруднення ґрунтів, підземних вод, річок, повітря;

дуже сприятливого податкового законодавства - "подарунка" від олігархічних влад (що нинішньої, що минулої) та навіть прямих багатомільярдних дотацій (мінімум 2,5 млрд грн за 2017-18 роки).

...

https://www.facebook.com/share/p/1HBRfNtTn9/

Посилання на коментар

30 минут назад, DimaF сказал:

Це про нашего чи про ху№ла?)

пы-сы. за маскву взялись, опять по НПЗ въебали.

Я же написал - это объясняет все!!!

А МСК кросиво - аж крышку в космос запустили!!!

photo_2026-06-18_07-11-12.jpg

Змінено користувачем Canton
  • Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...