7351 Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 6 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: менший ніж дрогобицькі заводи нафтопереробки. Цікаво, як рашапропагандони намагаються применшити втрати росії... uk.wikipedia.org/wiki/Галичина_(нафтопереробний_комплекс) uk.wikipedia.org/wiki/Московський_нафтопереробний_завод 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 28 минут назад, Ihor Chumak сказал: Це чудово, що, нарешті, туди долетіло! Проте, я так розумію, долетів лише 1? А скільки їх запустили? Бо таки ППО є і, імхо, відсоток збиття не менший за наш. Пишуть, що 60 загалом збито.Як насправдi хз Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 20 хвилин тому, рыбак сказав: Иногда когда читаешь или слышишь такие выводы, то удивляешься : как так , 4-10 лет и до сих пор верят в те цифры что нарисует пропаганда. А с другой стороны при ссср 70 лет верили в победу коммунизма . Так что - нормально. Некоторые в боженьку верят и 2000 лет во второе пришествие - и ниче, нормально... 20 хвилин тому, рыбак сказав: Каждому , наверное, нужно во что верить. Отучаемся... 20 хвилин тому, рыбак сказав: А кто- то верит в Царство Божье Ну эти то понятно - самые правильные. Остальные неправильные. Змінено 10 годин тому користувачем vadimv 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 10 минут назад, 7351 сказал: Цікаво, як рашапропагандони намагаються применшити втрати росії... uk.wikipedia.org/wiki/Галичина_(нафтопереробний_комплекс) uk.wikipedia.org/wiki/Московський_нафтопереробний_завод он бьіл старьій и не нужньй 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 8 минут назад, sergio сказал: Пишуть, що 60 загалом збито.Як насправдi хз В нашем местячковом тгк уже наверное больше года не пишут даже " вибухи" , а пишут " увага " и знак восклицания , и в итоговой напишут " пошти все збили" . Наверное так нада , там , в киеве, лучше знают как надо. Конечно , что это все для местного уровня . Змінено 10 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 45 хвилин тому, Ihor Chumak сказав: Це чудово, що, нарешті, туди долетіло! Проте, я так розумію, долетів лише 1? А скільки їх запустили? Бо таки ППО є і, імхо, відсоток збиття не менший за наш. Скільки долетіло, поки що не верифіковано. Били не тільки по Капотні, а й по інших місцях. Але по Капотні прилетіло добре: ЛОУ АВТ-6, "серце заводу", вже верифіковано. Ураження гарне: за добу не відновлять Цікаво, що в нальоті були не лише вже добре зарекомендовані в таких атаках "Люті" та FP, а й БПЛА "шахедного типу". Зірку перемоги над АВТ-6 отримав, схоже, "Лютий". Обрисів крил у відео моменту удару не видно, але характерний підйом хвостового оперення натякає. Буде верифікація - скажуть. Відео під катом і на каналі Exilenova+ Прихований текст Лютий_Капотня.MP4 Укрошахед.MP4 Змінено 10 годин тому користувачем DmiVady кацапізми виправив) 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 1 час назад, 7351 сказал: Цікаво, як рашапропагандони намагаються применшити втрати росії... Цікаво, Вам за те щоби когось обізвати додають зарплату? Мої родичі були вислані на Урал в 1947 році, і я у вас пропагандон! Якби від цього залежала перемога, я би усе перебільшував ще більше ніж ви. Отже, я вимагаю щоб ви вибачились! 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 7 минут назад, kim chen lhoran сказал: Цікаво, Вам за те щоби когось обізвати додають зарплату? Мої родичі були вислані на Урал в 1947 році, і я у вас пропагандон! Якби від цього залежала перемога, я би усе перебільшував ще більше ніж ви. Отже, я вимагаю щоб ви вибачились! та іноді ваші дописи виглядають саме , як ретрансляція кацапопропаганди . і це не лише мені так здається . Змінено 10 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 57 хвилин тому, Бездомный сказав: голівуд Не подивився що то відео річної давнини і перекинув в один чатік - повний комірець мені вже там напхали )) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 13 минут назад, DmiVady сказал: Але по Капотні прилетіло добре: ЛОУ АВТ-6, "серце заводу", вже верифіковано. Ураження гарне: за добу не відновлять Показать контент Лютий_Капотня.MP4 4 \u041c\u0411 · 0 загрузок Укрошахед.MP4 2 \u041c\u0411 · 0 загрузок Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Только что, yuragon сказал: Не подивився що то відео річної давнини і перекинув в один чатік - повний комірець мені вже там напхали )) але все одно красівоє 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 1 час назад, Бездомный сказал: це не лише мені так здається . Як я помітив - підозра виникла лише тоді коли я не міг писати українською і цього стало досить. А може все таки ще хтось підозрює? У Дрогобичі два НПЗ, перший старий, але обладнання, звичайно, якось оновлювась. Другий збудовано після війни 1945 року Змінено 10 годин тому користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 1 хвилину тому, kim chen lhoran сказав: Цікаво, Вам за те щоби когось обізвати додають зарплату? Мої родичі були вислані на Урал в 1947 році, і я у вас пропагандон! Якби від цього залежала перемога, я би усе перебільшував ще більше ніж ви. Отже, я вимагаю щоб ви вибачились! Згадайте, що ви про мене писали... Давайте посилання, де я вас особисто якось обізвав -- чи брехня ваше все... Оце брехня від вас: Чи підтвердите, що ви ні разу не в курсі, як шукати інфу в гуглі? Забрехались ви, однако... А приводити родичів в якості виправдання, це взагалі дітячий садочок -- згадайте тарасика чорновола, який працював на януковича, та ким був його батько, Чорновіл В'ячеслав Максимович. Так шо вибачатись треба вам... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 20 минут назад, DmiVady сказал: Скільки долетіло, поки що не верифіковано. Били не тільки по Капотні, а й по інших місцях. Але по Капотні прилетіло добре: ЛОУ АВТ-6, "серце заводу", вже верифіковано. Ураження гарне: за добу не відновлять Цікаво, що в нальоті були не лише вже добре зарекомендовані в таких атаках "Люті" та FP, а й БПЛА "шахедного типу". Зірку перемоги над АВТ-6 отримав, схоже, "Лютий". Обрисів крил у відео моменту удару не видно, але характерний підйом хвостового оперення натякає. Буде верифікація - скажуть. Відео під катом і на каналі Exilenova+ Скрыть контент Лютий_Капотня.MP4 4 \u041c\u0411 · 0 загрузок Укрошахед.MP4 2 \u041c\u0411 · 0 загрузок Е вiдос де ще один потратив в житловий будинок,в результатi дiй ППО. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 5 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: Отже, я вимагаю щоб ви вибачились! Перепрошую, пане, а від кого ви вимагаєте вибачень? Від акаунта ботоферми чи від власника ботоферми? Обережно з власником: він запросто може бути бандюком. А ботоферма, на якій працює даний акаунт, у якого ви вимагаєте вибачень, може не лише виконувати політичні замовлення, а й працювати на шахрайські "кол-центри": виманювати заощадження громадян та брати участь в інших шахрайських схемах. Так приблизно виглядає те, від чого ви вимагаєте вибачень: https://www.facebook.com/watch/?v=686976215244809 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 1 хвилину тому, kim chen lhoran сказав: Як я помітив - підозра виникла лише тоді коли я не міг писати українською і цього стало досить. А може все таки ще хтось підозрює? Ну, у мене теж була підозра, що ваш акаунт "зламали", бо зміст дописів часом змінювався. Ну, то таке. Не всі можуть правильно зрозуміти твою думку. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 19 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: Цікаво, Вам за те щоби когось обізвати додають зарплату? Ти стверджуєш, що я в цій темі пишу за гроші? Чи вже не знаєш, що ще збрехати, як роблять рашапропагандони? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 8 хвилин тому, sergio сказав: Е вiдос де ще один потратив в житловий будинок,в результатi дiй ППО. В недобудову? Про це відео кажете: t.me/exilenova_plus/22952 ? Ну буває То кацапи самі винні: вирішили без узгодження на маршруті "Лютого" побудуватись. Наступного разу нехай з паном Мадяром узгодять, за донат на СБС 😉 Змінено 10 годин тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 5 минут назад, 7351 сказал: Ти стверджуєш, що я в цій темі пишу за гроші? Та якби ви писали за гроші, то булоб якось зрозумило. А от якщо ідейний, тоди страшно....🙃 3 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 1 час назад, 7351 сказал: Чи вже не знаєш, що ще збрехати, як роблять рашапропагандони? Колись ми вже сперичались і я тоді сказав, щоб більше питання не виникало що ви пропагадон, спробуйте не зачіпляти певну тему. А ви так і не змогли цього зробити! Отже що в підсумку? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому komersant.ua/posol-ukrainy-na-kipri-nizhynskyy-podav-u-vidstavku-zi-skandalom-u-mzs-zrobyly-zaiavu/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому mobilizatsiya.novyny.live/mobilizatsiia-v-ukrayini-u-minoboroni-gotuiut-zmini-dlia-tikh-khto-v-rozshuku-331124.html 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 13 минут назад, Александр Аврамчук сказал: Сущий абсурд. Когда одно предложение противоречит по смыслу второму , а второе - третьему. Иногда в одном предложении одна часть опровергает другую , а через запятую третье противоречит первым двум. И этот бред сумасшедших кто- то же подписывает. Но , показательный момент , когда пишут , что " вперше має змогу ...". Именно это и планировалось и к этому все велось еще задолго до 22 года. Все предыдущие действие укладываются в логическую цепочку. Змінено 10 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 9 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: zakon.rada.gov.ua/laws/show/548-14#Text Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз