ks6 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 8 минут назад, sergio сказал: Даже по американскким меркам это уже нижний средний класс. Спасибо. Я так и думал, что нищеброды. Предполагаю что средний класс только в районе Лемберга. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 5 хвилин тому, sergio сказав: Отож. Які тесли з іоніками ?! Якщо сьогодня поставив , акум, качнув приспушені колеса, завів свого Аккорда, трохи по вулиці в СТ верх-вниз поїздив, щоб масло в коробці розігнати, поставив на місце. Клему зкинув до іншого разу. 😏 Вже 5 тижнів стоїть, і буде стояти, як мінімум до кінця літа. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 10 хвилин тому, Gonchik сказав: В Україні є офіційні тесли, щоб робили всі додатки? Чи мутити телефон в тримачі на панель?) Саме смішне, що у відосиках зі США і Європи теж телефони на панелі ) Мабуть це просто зручніше, ніж отой надцятидюймовий телевізор )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 година тому, DmiVady сказав: Ну, як на мене, в армії не так багато невиїзних. Бо всі мої, поки були живі, мали можливість і каталися. Тому я не дивуюсь, що він то в Італії, то в Іспанії, а зараз ось Португальщина. А чого ж тоді бусиками ловити доводиться ухилянтів, якщо армія це можливість виїхати? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 30 хвилин тому, sergio сказав: Та пишуть що з одної картки по 2-3кг на місяць мають, в непередбачуваних випадках, звичайно, доводиться валюту зкидати. Ну я й кажу: кава з пляцком) А якщо закидають валюту, то одразу перекладають прутень зі щоки за щоку Бо безготівкові ігри у валютне тудемо-сюдемо мають свої маржинальні нюанси. Тільки останні пару місяців це ще можна було не проїбати. Ну або робити через кеш і правильні фінустанови. Витрати часу заради цих 2-3 тисяч гривень кожен рахує сам. Якщо доведеться стільки вовтузитися, може, краще пару пралок розібрати. 💪 Змінено 3 години тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 7 хвилин тому, US7IGN сказав: А чого ж тоді бусиками ловити доводиться ухилянтів, якщо армія це можливість виїхати? А чому ви не в Єгіпті? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 минуты назад, DmiVady сказал: Ну я й кажу: кава з пляцком) А якщо закидають валюту, то зразу перекладують прутень з щоки за щоку 😉 Бо безготівкові ігри в валютне тудемо-сюдемо мають маржинальні нюанси. Тільки ось останні пару місяців можна було не проїбати. Ну або робити через кеш і правильні фінустанови. Витрати часу на ці 2-3 тисяч гривень, якщо прийдеться стільки вовтузитись, кожен рахує сам ... може краще пару пралок розібрати ))) З пралками теж фініш на невизначений термін. Думаю після війни, двіж по нерухомості почнеться, хати під ремонт будуть чистити нормально можна буде поживитись.Пральки, це таке. В основном бонуси цікаві, які часом бувають. На оренді поки сижу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 минуты назад, DmiVady сказал: А чому ви не в Єгіпті? Йому і тут добре, як і мені. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому А прошов би БЗВП, так бы недолуго не кинув.. t.me/c/2370330915/251353 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 25 хвилин тому, Gonchik сказав: А армянин лучше чем грузин) Яка тесла? Який іонік? В Україні є офіційні тесли, щоб робили всі додатки? Чи мутити телефон в тримачі на панель?) А чьо зразу нє? Так зразу видно, що є і тесла, і телефон. І рука в годиннику на кермі. Ви, як ото лох якийсь, мислите. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 5 хвилин тому, DmiVady сказав: А чому ви не в Єгіпті? я ж вже ж багато разів писав що там немає нічого що мені б подобалося 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 12 хвилин тому, DmiVady сказав: Витрати часу заради цих 2-3 тисяч гривень кожен рахує сам. я прокурюю втричі більше))) це не бізнес)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 хвилини тому, US7IGN сказав: я ж вже ж багато разів писав що там немає нічого що мені б подобалося От бачите: ви самі відповіли на своє питання Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 6 хвилин тому, sergio сказав: Йому і тут добре, як і мені. Ви шо, зараз у двох? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Только что, ozor сказал: Ви шо, зараз у двох? Під тут слід розуміти в Україні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 40 минут назад, sergio сказал: Даже по американскким меркам это уже нижний средний класс. 32-55 тис в рік - якщо один - ось нижній середній зараз. гроші на деревах меншають щороку 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 9 хвилин тому, DmiVady сказав: От бачите: ви самі відповіли на своє питання це ж ви про нуль писали. серед моїх друзів в армії нікого на нулі ніколи не було. ну може і були але дуже недовго ) а про випадки щоб на бусику в генштаб відвезли так взагалі ніколи не чув. Змінено 3 години тому користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 хвилину тому, karlito сказав: 32-55 тис в рік - якщо один - ось нижній середній зараз. гроші на деревах меншають щороку Але все ж добре, що, якщо в батьків невеликий (по амеериканським міркам) дохід, то талановита дитина може отримати повну стипендію в нормальному навчальному закладі. Звісно, за умови, що вона своїми знаннями й талантами здобуде місце в цьому закладі. 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Тільки що, DmiVady сказав: Але все ж добре, що, якщо в батьків невеликий (по амеериканським міркам) дохід, то талановита дитина може отримати повну стипендію в нормальному навчальному закладі. Звісно, за умови, що вона своїми знаннями й талантами здобуде місце в цьому закладі. здається це ще один міф. у знайомих наче недурні діти, але історії як вони вибивали хоча б часткову стипендію за винахідливістю перевершують подорожі Серджіо за пралками. гарна освіта недорого це тільки Європа і то невідомо скільки це ще буде доступно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 14 хвилин тому, МаТраС сказав: я прокурюю втричі більше))) це не бізнес)) треба своє вирощувати 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Тільки що, US7IGN сказав: здається це ще один міф. у знайомих наче недурні діти, але історії як вони вибивали хоча б часткову стипендію за винахідливістю перевершують подорожі Серджіо за пралками. гарна освіта недорого це тільки Європа і то невідомо скільки це ще буде доступно Я сьогодні маю вас у чомусь переконувати? Може, дочекаєтеся Вадіма з Бездомним? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 минуту назад, DmiVady сказал: Звісно, за умови, що вона своїми знаннями й талантами здобуде місце в цьому закладі. так, тут рай для трудоголіків. але й для не дуже - теж ок. Пара на дві мінімалки без претензій - буде норм собі жити, правда не в будинку. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 6 минут назад, US7IGN сказал: історії як вони вибивали хоча б часткову стипендію за винахідливістю перевершують подорожі Серджіо за пралками. певно в них з доходами не так все погано. бо наших трохи вчиться безкоштовно. та ще й різниця- комюніті коледж чи щось попристойніше. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 27 минут назад, karlito сказал: 32-55 тис в рік - якщо один - ось нижній середній зараз. гроші на деревах меншають щороку Юру Білойвана заловили - мабуть кацапи навели Змінено 3 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз