sergio Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 1 час назад, US7IGN сказал: у людини власний бізнес та пасивний дохід. заздріть мовчки Менше ніж хотілось би, але тим не менше.. Ще трохи піднажму і буду в Хургаді біля басіка на шезлонгу лежати, а не під Львовом. 😎 Змінено 11 годин тому користувачем sergio 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 57 минут назад, vadimv сказал: А ви чогось іншого чекали від дружбана дугіна, аферистовича і ківи? ) Там там таке очко роздовбане, що вже зовсім не зрозуміло, чий ще він дружбан 😸 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому Трамп не був би Трампом, якби не випімнув, що Америці належать усі наші надра, розташовані під землею, на поверхні якої точиться страшне кровопролиття. Маючи такий приз, кожен був би в гарному настрої, хіба нє? Щоб аборигени могли краще боронити рідкісноземельні мінерали, які їм уже не належать, Америка навіть подумує креслення для петріотів позичити. У цьому є глибинний символізм: українські патріоти благально вимолюють американські петріоти для захисту землі, під якою лежать американські корисні копалини. Ось про це Трамп і нагадав, вельми чітко й самовдоволено, по ділу, по факту й по закону. Та чомусь наші коментатори понесли в темний люд лише тую благодатную вісточку, яка стосується суто виробництва петріотів (що саме по собі не може не тішити десь так на рік 2030-й, адже подібні технології потребують тривалої й складної імплементації). Анкарою всі мають бути вкрай утішені. Все йде добре. Захищені й заможні члени НАТО роз’їхалися такими же, а прохачі отримали благословення на борню до скону віку. t.me/OstapDrozdovOfficial/5770 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 5 годин тому, XL.pro сказав: При Залужному залишились би служити? Залужному? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 5 годин тому, karlito сказав: історія не знає "би". може здуру, або якби сімя повернулась. що вже гадати, я спалив мости. Скільки мудацюг звідси, прощались навік, а з форума до цих пір не виженеш. Правнук Брежнєва 19 років в сешеа прожив, поки в полон в наших степах не потрапив. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому https://www.facebook.com/share/v/1Cr3cyqkz1/?mibextid=wwXIfr Покличте рибака і бєздомного, я хочу експєртноє мнєніє послухать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 5 минут назад, ozor сказал: Скільки мудацюг звідси, прощались навік, а з форума до цих пір не виженеш. Правнук Брежнєва 19 років в сешеа прожив, поки в полон в наших степах не потрапив. Сьома вода на киселі. Син чоловіка доньки Бржжнева. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 5 годин тому, sergio сказав: Так вже гвалтувати нема кому, тцк всіх виловило ,хіба індусів завезти. Як можна було так собі в обличчя плюнути? Невже мідний мачо з власним басейном і бунгало, не створить конкуренції бомжам йоги? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 2 години тому, US7IGN сказав: всі хочуть багато отримувати, мало робити і ні за що відповідати. тільки люта пролетарська ненависть традиційно направлена на Ахметова поганих директорів youtube.com/shorts/PLQ582ezRJs?si=LLn1injH0RccyZHr Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 8 минут назад, ozor сказал: Як можна було так собі в обличчя плюнути? Невже мідний мачо з власним басейном і бунгало, не створить конкуренції бомжам йоги? Накуб мені бой гемор на старості?! Раптом, що і аліменти(як мінімум) доведеться платити. 😎 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 1 година тому, sergio сказав: Там там таке очко роздовбане, що вже зовсім не зрозуміло, чий ще він дружбан 😸 Суттєвий недолік гілки в тому, що тема цицьок розкрита значно гірше, ніж тема дупи, навкруги-одні раз два раси. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 2 години тому, vadimv сказав: В України є 2 місяці на завершення війни. Далі на росії оголосять загальну мобілізацію, а Кремль вдасться до масштабної ескалації, – попередив президент Чехії Павел www.telegraph.co.uk/world-news/2026/07/09/ukraine-has-two-months-end-war-or-face-massive-escalation/ Ага А Україна склала ручки і чекає 🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 6 хвилин тому, sergio сказав: Накуб мені бой гемор на старості?! Раптом, що і аліменти(як мінімум) доведеться платити. 😎 В сєрцє кожного владєльца басєйна, живьот малєнькій бєздомний. Здібний учень, вітаю! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 2 години тому, Бездомный сказав: Тіньовий флот хробаків худне: протягом 96 годин уражено 35 танкерів, сухогрузів та спецплавзасобів. Подумаєш, 35 костерків на лоханках розміром з вулицю (@) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 7 минут назад, ozor сказал: В сєрцє кожного владєльца басєйна, живьот малєнькій бєздомний. Здібний учень, вітаю! Мої скромні статки не дозволять ще годувати, якихось спиногризів крім моїх. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 53 хвилини тому, sergio сказав: Сьома вода на киселі. Син чоловіка доньки Бржжнева. Правнук і є правнук. Чи може ти гадаєш, що сам Брежнєв був кимось особливим?🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 1 година тому, ozor сказав: https://www.facebook.com/share/v/1Cr3cyqkz1/?mibextid=wwXIfr Покличте рибака і бєздомного, я хочу експєртноє мнєніє послухать. Мене хоч і не кликали, але я все одно процитую: Цитата У женщин лучшим выбором для оргазма была комбинация, которая включает «большую тройку» – вагинальный половой акт, оральный секс и стимуляция рукой (86 % сообщили, что испытали оргазм) либо ослепительный дуэт оральной и ручной стимуляции (90 % испытали оргазм). Аарон Кэрролл, Рейчел Вриман Размер имеет значение! И еще 69 развенчанных мифов о сексе Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 1 час назад, ozor сказал: Правнук Брежнєва 19 років в сешеа прожив, поки в полон в наших степах не потрапив. він - не родич - він син чоловіка Галі від попереднього шлюбу . сучасна молодь не розуміє , як нам за часи срср срали в мізки пропагандою Змінено 9 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 1 годину тому, sergio сказав: Сьома вода на киселі. Син чоловіка доньки Бржжнева. 11 хвилин тому, Бездомный сказав: він - не родич - він син чоловіка Галі від попереднього шлюбу . сучасна молодь не розуміє , як нам за часи срср срали в мізки пропагандою Та яка різниця? Я до того, що можна пів життя прожити в омериці, і повернутися будь куди, навіть на війну. Змінено 9 годин тому користувачем ozor Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 05.07.2026 в 20:34, karbo сказав: При совітах вони отримали можливість вчитись, працювати, лікуватись, И быть замучеными голодом. Долбоёб неизлечимый. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 59 хвилин тому, karbo сказав: Подумаєш, 35 костерків на лоханках розміром з вулицю (@) Та й не думайте, нам своє робить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) Що за нах?! t.me/gnapinfo/4353 Щоб підставити, чи навпаки цільовий набір?! Змінено 9 годин тому користувачем sergio 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 46 хвилин тому, vadimv сказав: Мене хоч і не кликали, але я все одно процитую: Не треба, бо зараз зʼявиться бездомний з ітогамі чемпіонату форуму, по лизанню кизди, після якого, хтось з призерів, його на дуель викликав. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 8 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: И быть замучеными голодом. Долбоёб неизлечимый. Не пригадую голоду на зу Ти нереально рідкісний дятел, я би сказав, але не можу, бо тут таких неміряно 🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 12 хвилин тому, ozor сказав: Та яка різниця? Я до того, що можна пів життя прожити в омериці, і повернутися будь куди, навіть на війну. Входить у два відсотки людей, які покликані воювати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз