XL.pro Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому Тільки що, karlito сказав: а ви мобілізувались під час чийого правління? Ні. Для мене вони однакові. Коли не вистачає озброєння, то воює жива сила. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 1 минуту назад, XL.pro сказал: При Залужному залишились би служити? історія не знає "би". може здуру, або якби сімя повернулась. що вже гадати, я спалив мости. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 1 хвилину тому, XL.pro сказав: Коли не вистачає озброєння, то воює жива сила Не так. Коли в голові «Баби ще народять», то воює жива сила. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 2 хвилини тому, karlito сказав: історія не знає "би". може здуру, або якби сімя повернулась. що вже гадати, я спалив мости. Мої питання гіпотетичні і суб'єктивні. Україні краще було воювати при Трампі чи Байдені на Вашу думку? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому (змінено) 43 минуты назад, US7IGN сказал: Знайомий в Ірані сильно здивувався коли дізнався про те що в Україні відбувається. Він вважав свій режим антинародним Ты же сам определил одну из основных теорий укрпатриотов и пропагандистов войны -"а як ще націю побудуєш? тільки через біль та втрати"- вот поэтому так и происходит . Ведь чем выше потери и разрушения, тем более грандиозной и священной должна выглядеть финальная «победа», поскольку только она способна задним числом оправдать принесенные жертвы. И так работает в обе стороны партии войны и пропаганды. Работает в ихнем мировоззрении и теории жизни животного человекоподобного ,теорию которого ваша лженаука доказывает и вы в нее верите. Змінено 22 години тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 5 хвилин тому, XL.pro сказав: Мої питання гіпотетичні і суб'єктивні. Україні краще було воювати при Трампі чи Байдені на Вашу думку? Краще було не воювати за пороха Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 2 минуты назад, outdoor24 сказал: Коли в голові «Баби ще народять», то воює жива сила. ой як там все непросто, не лише в 1х особах справа. Масштабування привело в армію майорів з тих, кому до землі треба звикати. Що вони чудили. в нас благо лиш один такий був, а що в танкістів і в піхоті робилось... плюс кумовство - від командира частини до сержанта-чийогось племінника, коли ті що в темі пхнуть вперед "піджаків" і мобіків неотдупльонних. а звідні і придані бати - на яких всим пох, яких так і зустрічають "на вас мені пох, воєнкомат ще пришле", і ще купа й купа речей. можна книгу писати, з одними питаннями - як ми вистояли? варитись може в цьому або дуже патріот, або той хто хоче нищити ворога з якихось своїх мотивів. якимось чудом їх вистачило 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 1 хвилину тому, US7IGN сказав: Краще було не воювати за пороха Так а чого тоді воювали? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому (змінено) 5 хвилин тому, vadimv сказав: Так а чого тоді воювали? Так хто воював, здриснув з Донецька, а захищали інші (не його діти). Зараз він інвалід, не підлягає мобілізації, діти за кордоном. Тому Ваша стратегія run йому вже не актуальна. Потім виявилось, що УПА вбили його діда, тому і хуєсосить українців. Євреї вони такі, нічого нового Змінено 22 години тому користувачем XL.pro 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 8 минут назад, XL.pro сказал: Україні краще було воювати при Трампі чи Байдені на Вашу думку? я вже на вибори Трампа був тут. але добре памятаю той відчай, коли Джонсон заморозив допомогу, а лендліз чомусь не вмикали. досить не зрозуміло - навіщо його прийняли, і ніразу не запустили, хоча б постачання під наше замовлення в борг вирішило б купу питань. якась муть з тим ленд лізом, і наші не педалювали, хз чому. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 2 минуты назад, karlito сказал: ой як там все непросто, не лише в 1х особах справа. Масштабування привело в армію майорів з тих, кому до землі треба звикати. Що вони чудили. в нас благо лиш один такий був, а що в танкістів і в піхоті робилось... плюс кумовство - від командира частини до сержанта-чийогось племінника, коли ті що в темі пхнуть вперед "піджаків" і мобіків неотдупльонних. а звідні і придані бати - на яких всим пох, яких так і зустрічають "на вас мені пох, воєнкомат ще пришле", і ще купа й купа речей. можна книгу писати, з одними питаннями - як ми вистояли? варитись може в цьому або дуже патріот, або той хто хоче нищити ворога з якихось своїх мотивів. якимось чудом їх вистачило Но вы же присягали и клялись. Разве в той вашей присяге существует " но " и есть оправдание дезертирства и клятвопреступления ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 17 минут назад, vadimv сказал: Отой, що на відео. Земля хороший теплоізолятор Метр більш ніж достатньо. Там горіло, бо люк дерев"яний був скоріш за все. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому Тільки що, karlito сказав: я вже на вибори Трампа був тут. але добре памятаю той відчай, коли Джонсон заморозив допомогу, а лендліз чомусь не вмикали. досить не зрозуміло - навіщо його прийняли, і ніразу не запустили, хоча б постачання під наше замовлення в борг вирішило б купу питань. якась муть з тим ленд лізом, і наші не педалювали, хз чому. тому що ця війна гарно модерована. вона не на перемогу розрахована 😉 7 хвилин тому, vadimv сказав: Так а чого тоді воювали? все відносно. учасники АТО скажуть що воювали. ті хто після 2022 воювали, мабуть будуть іншої думки. знайомий який повоював в АТО, в 2022 році сказав - воно мені нахєр не треба Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 2 хвилини тому, karlito сказав: я вже на вибори Трампа був тут. але добре памятаю той відчай, коли Джонсон заморозив допомогу, а лендліз чомусь не вмикали. досить не зрозуміло - навіщо його прийняли, і ніразу не запустили, хоча б постачання під наше замовлення в борг вирішило б купу питань. якась муть з тим ленд лізом, і наші не педалювали, хз чому. Як людина долина до служби, погоджуєтесь з тим, що самий найкращий захист - це напад? Надайте конкретну відповідь, Україні краще було при Байдені чи при Трампі? Трішки пізніше напишу чому запитав. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому Только что, рыбак сказал: Но вы же присягали и клялись. Разве в той вашей присяге существует " но " и есть оправдание дезертирства и клятвопреступления ? присяга під примусом не рахується. я ще в 1999му на строковій казав - здаю паспорт і право голосувати, а ви ми мене відпустите. не проканало( а взагалі - я тоді і я зараз - різні люди. а присяга - лиш слова, люди он підписані угоди не виконують, та що угоди, цілу Конституцію на паузу ставлять. зловлять - посадять, я це знаю, а що ще може бути? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому (змінено) 1 хвилину тому, karlito сказав: присяга під примусом не рахується. я ще в 1999му на строковій казав - здаю паспорт і право голосувати, а ви ми мене відпустите. не проканало( а взагалі - я тоді і я зараз - різні люди. а присяга - лиш слова, люди он підписані угоди не виконують, та що угоди, цілу Конституцію на паузу ставлять. зловлять - посадять, я це знаю, а що ще може бути? амністія до речі, цікава думка про примус. за логікою примусу треба вже починати гвалтувати жінок щоб виправляти демографічну ситуацію. а звільняти від гвалтування лише тих хто народить не менше трьох дітей Змінено 22 години тому користувачем US7IGN 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 3 минуты назад, XL.pro сказал: Надайте конкретну відповідь, Україні краще було при Байдені чи при Трампі? ну звідки я знаю? мені Буданов не доповідає. Україні кожен рік гірше попереднього, але в цьому не Америка з її Президентом винна. Кореляції не завжди причини, вам краще таксиста першого-ліпшого спитати, всі експерти там. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому (змінено) 1 година тому, sergio сказав: Земля хороший теплоізолятор Метр більш ніж достатньо. Чатжипіті каже, що мінімум 2-3 метри. І ще одне питання - чим ви там весь цей час дихати будете? 1 година тому, sergio сказав: Там горіло, бо люк дерев"яний був скоріш за все. А тіпа залізний люк якось врятує. Я коли палив залишки старої хати, горіло навіть залізо з даху і скло плавилося. І це всього лише було невелике вогнище взимку, а не кілька вулиць сплошняком. Змінено 21 година тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому Только что, karlito сказал: присяга під примусом не рахується. я ще в 1999му на строковій казав - здаю паспорт і право голосувати, а ви ми мене відпустите. не проканало( а взагалі - я тоді і я зараз - різні люди. а присяга - лиш слова, люди он підписані угоди не виконують, та що угоди, цілу Конституцію на паузу ставлять. зловлять - посадять, я це знаю, а що ще може бути? Но складывается впечатление , что ты оправдываешь свое бегство тем и тем , и если бы не те или те причины , то воевал бы и дальше. То ,наверное стоит определиться , или ты за , но с условиями или ты - против войны в любом ее виде ? 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому The restaurant so good that Chinese officials are said to be banned from going there edition.cnn.com/travel/kings-joy-vegetarian-restaurant-beijing-china-intl-hnk Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 46 хвилин тому, sergio сказав: Бункер слабуватий, треба нормальний було зробити. так а хто ж знає, чи є склад бк у тебе через дорогу? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 1 хвилину тому, karlito сказав: ну звідки я знаю? мені Буданов не доповідає. Україні кожен рік гірше попереднього, але в цьому не Америка з її Президентом винна. Кореляції не завжди причини, вам краще таксиста першого-ліпшого спитати, всі експерти там. А звідки Ви знаєте, що при Сирському гірше, оскільки не воювали при ньому?! Власне цікава була логіка. Що я бачу: 1. При Байдені ухвалили ленд ліз, передали Україні - 0. Краще кредитна допомога у вигляді важкої техніки, літаків, ракет, ніж безкоштовна - шоломи (умовно). При наявності заліза людей гине менше. 2. Осінню 2022 р була затримка/значне зменшення допомоги. На той момент палата представників/сенаторів були за демократами. 3. Заборонялося використання ракет по території РФ - для руйнування логістики, складів РФ 4. Який вий піднявся за часів Байдена, коли почали наносити удари по нафтовій інфраструктурі РФ, нас забороняли цього робити. Якби надали допомогу у повному обсязі без обмежень нанесення ударів, то війна закінчилася б ще у 2022 році. Це потрібно розуміти. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 1 минуту назад, рыбак сказал: о складывается впечатление , что ты оправдываешь свое бегство тем и тем , и если бы не те или те причины , то воевал бы и дальше. То ,наверное стоит определиться , или ты за , но с условиями или ты - против войны в любом ее виде ? та ну, оправдую, я ніяк не можу оправдати те що я не став на лижі в 22му. я не воював, жодного разу не вистрілив, вже писав. війну як захист - можу зрозуміти, але приймати участь вже точно ні, ні в якому вигляді. звільнитись не міг, купувати медікал екскюз було западло, на десятку піднімати якогось урода. та й не так легко поїхати хз куди, знаючи що вже своє старе життя не повернеться ні при яких розкладах. звичайно - знаючи як тут в США я б в 22му чухнув і не оглядався б. але кожному треба по своїх граблях пройтись. в Вашингтоні бандюк (знайомий по спортзалу) живе, виїхав в 22му. обідно бути тупішим бандюка дрібного штибу( 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому (змінено) 14 хвилин тому, рыбак сказав: Но складывается впечатление , что ты оправдываешь свое бегство тем и тем , и если бы не те или те причины , то воевал бы и дальше. То ,наверное стоит определиться , или ты за , но с условиями или ты - против войны в любом ее виде ? Саме так. Зараз у відповідь лунає "звідки я знаю". Замість того, щоб чесно написати, не воював би і при Залужному. Тут ніхто нікого не засуджує. Бажаючі воювати давно на фронті, в не сидять на форумах. Я в тому числі. Змінено 21 година тому користувачем XL.pro 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 3 минуты назад, XL.pro сказал: А звідки Ви знаєте, що при Сирському гірше, оскільки не воювали при ньому?! я ні при кому не воював, бачив призначення і напрямок руху, підхід в цілому. я ж економіст який не який, менеджер - теоретик, можу менежмент оцінювати. плюс офіцери давали оцінку новим кадровим приздначенням. одна с перших ідей була - перерахувати придатних в тилу для переведення на передок, нарахував 50 тис. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз