Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

5 минут назад, ks6 сказал:

А зачем искать какой-то глубинный смысл? И где? Живи себе в удовольствие, не делая зла другим, во всяком случае первым.

Какое же это удовольствие жить , когда итог - страдание и смерть?

.и что значит жить , есть определение этой жизни?

Змінено користувачем рыбак
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Тільки що, US7IGN сказав:

А може вона просто заміщується китайською?

Напишіть своє бачення, що економіка РФ не руйнується, зміщується китайською, все у неї гаразд.

Через певний час перевіримо як буде

Посилання на коментар

Только что, ks6 сказал:

В чем?

Болезни , потери родных и близких ,понимание  приближение смерти и тщетности существования ,  этого достаточно ?

Посилання на коментар

1 годину тому, DimaF сказав:

:pАга, 2-3 тижни.....

Ой, ще скажіть, що РФ вистачає пального)))

Пам'ятаю Ваші слова, і ШО?) Результат на табло))))

P.S. Тому не треба про рибальщину чи кантонщину)))

Змінено користувачем XL.pro
  • Лайк 1
Посилання на коментар

Только что, XL.pro сказал:

Ты уже свое озвучивал : весна , лето , сейчас уже - осень и выборы.

Следующая дата есть ?

Посилання на коментар

1 минуту назад, XL.pro сказал:

Ой, ще скажіть, що РФ вистачає пального)))

Пам'ятаю Ваші слова, і ШО?) Результат на табло))))

P.S. Тому не треба про рибальщину чи кантонщину)))

У ху%ла топливо есть всегда, как и у прочих приближенных.

А на пейзан насрать.

Посмотрим что к Новому Году будет.

Кстати горючка по 120 рупий у них есть почти везде, ну а на Крым похер.

И отсутствие топлива никак не влияет на ракетные обстрелы, а к осени они разъебут все что можно у нас....

• Лайк 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, XL.pro сказав:

Напишіть своє бачення, що економіка РФ не руйнується, зміщується китайською, все у неї гаразд.

Я взагалі по іншому на все це дивлюся і планую так щоб врахувати ризики максимально негативних сценаріїв. Умовно, розуміти що я буду робити у випадку повної окупації чи продовження війни 20 років з перетворенням України на КНР чи Сирію. Всі інші варіанти не сильно відрізняються від поточної ситуації і мій бізнес не залежить від кольору влади. Якщо буде краще я постараюся не вмерти від щастя :lol:

• Хаха 2
Посилання на коментар

22 хвилини тому, рыбак сказав:

Какое же это удовольствие жить , когда итог - страдание и смерть?

Настоящее удовольствие жить в ожидании страшного суда, когда неизвестно что в итоге - вечные муки в аду или блаженство в раю ) 

17 хвилин тому, рыбак сказав:

Болезни , потери родных и близких ,понимание  приближение смерти и тщетности существования ,  этого достаточно ?

Достаточно для того, чтобы понять, что добрый боженька такой ***ни не сотворил бы )

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

34 минуты назад, ks6 сказал:

А зачем искать какой-то глубинный смысл? И где? Живи себе в удовольствие, не делая зла другим, во всяком случае первым.

Человек будет всегда задаваться этим вопросом , как бы не уходил от него . Но это- Человек, а не что или кто иной.

Что есть - удовольствие, в чем оно ,в том что сменится страданием  ? Это как , наверное , поел чего вкусного но отравленного  в удовольствие , а потом - последствия . 

Родил детей , а потом есть гарантия , что они принесут тебе удовольствия , а не страдания ? Да нет конечно !

Посилання на коментар

5 хвилин тому, рыбак сказав:

Человек будет всегда задаваться этим вопросом , как бы не уходил от него . Но это- Человек, а не что или кто иной.

Поиском смысла заняты те, у кого его нет )

Те, кому не живется )) Невротики и психи, короче )))

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

22 минуты назад, рыбак сказал:

А может принять это как неизбежность и не насиловать себе мозги? И занять себя тем, что в радость?

Посилання на коментар

Только что, ks6 сказал:

А может принять это как неизбежность и не насиловать себе мозги? И занять себя тем, что в радость?

Так где там радость и благо  в этой неизбежности страданий ?

• Хаха 1
Посилання на коментар

8 минут назад, ks6 сказал:

Так это же и есть тот лженаучный  и поповский ( книжников и фарисеев,)  детерминизм.  Они же в одной упряжке идут - одной веры. И те и те утверждают , что эта земная жизнь тщетна. Попы говорят : верь в догматы , будешь верить и получишь рай в загробной жизни. Лжеученые нашли молекулы и предлагают поверить , что это и есть сама жизнь , или какой- то хаос в космосе - это жизнь. Единит их - бессмысленность земной жизни человека.

Посилання на коментар

4 хвилини тому, рыбак сказав:

Так где там радость и благо  в этой неизбежности страданий ?

В балансе нейромедиаторов.

Посилання на коментар

10 минут назад, рыбак сказал:

Единит их - бессмысленность земной жизни человека.

Ну так если заходит Евангелие и христианство в своем понимании, то кто против? Как вариант. Знаю кришнаитов, для меня полный бред, им в кайф.

Посилання на коментар

35 хвилин тому, US7IGN сказав:

Якщо буде краще я постараюся не вмерти від щастя :lol:

З вашого дозволу, пане, я занотую та використаю цей чудовий вислів :beer:

А щодо близького майбутнього... :o 🧘‍♂️

Пам'ятаєте, ми взимку обговорювали кілька інтерв'ю Кирила Олексійовича, і я звертав вашу увагу на те, що він казав про створення загального переможного настрою українців.
А трохи пізніше, коли він уже був головою ОП, я зазначив, що влада у своїх діях в інфополі перестала нагадувати курку з відрубаною головою, яка метається по двору.
Пів року - результат самі бачите. :flag1:
Невдовзі, якщо інфополе буде підживлюватися перемогами, люди з найнижчим критичним мисленням почнуть говорити, чи обговорювати вкиди ботів, про "кримнаш" і кордони 91-го. :Yahoo!:

Про те, що план війни за останні пару тижнів влада і партнери розписали ще мінімум на два роки, вони воліють не читати і не обдумувати. 
Думати - боляче :pardon:

Змінено користувачем DmiVady
кацапізми виправив)
Посилання на коментар

5 годин тому, US7IGN сказав:

www.instagram.com/reel/Dak-QlEBDmI/

Не всім тут мир потрібен :lol:

все про гроші ... який сенс з інвестицій, якщо кожен день збитки від війни? ми втрачаємо більше, ніж ті інвестиції дають. і це брєд, тому що у країну у війні навпаки ніхто вкладатись не буде. напевно воно говорить про певну касту, яка на цій війні заробляє.

в інтресах звичайних людей - закінчення війни. але єба*ти населення будуть своїх і далі ще довго

Посилання на коментар

2 минуты назад, akineo сказал:

в інтресах звичайних людей - закінчення війни. але єба*ти населення будуть своїх і далі ще довго

Не факт. Далеко не всех. Многих пугает послевоенная непонятка и очень вероятная экономическая задница.

Посилання на коментар

2 години тому, XL.pro сказав:

Від реалістичного сценарію РФ далі не проснеться, хіба що на кілька сіл.

Проте її економіка стрімко руйнується, непропорційно завойованим територіям/руїнам.

Мені цікаво, хоч хтось із форумчан вірить у замороження війни в кінці вересня або в жовтні 2026 р?

так і  у нас кожен день війни це не лише про "кілька сіл"

Посилання на коментар

2 години тому, XL.pro сказав:

Мені цікаво, хоч хтось із форумчан вірить у замороження війни в кінці вересня або в жовтні 2026 р?

влаштують договорняк для проведення виборів, щоб узаконити перебування у влади і буде утилізація далі ще 7 років 

Посилання на коментар

16 хвилин тому, DmiVady сказав:

Пів року - результат самі бачите.

як казав Ходжа Насреддін з якоїсь гарної книжки з мого дитинства, якщо сто раз сказати "цукор" в роті солодше не стане.

отже результат дійсно передбачуваний - він продовжує говорити те в що вірить. а оскільки країну в якій він живе, він бачить не з вікна київського тролейбуса, то одного дня в його двері постукає реальність.

а поки що кажуть буде новий цікавий судовий процес :lol:

ваша-думка-що-буде-далі-якщо-такі-випадки-з-тцк-будут-v0-no18fgxy6ech1.webp

Змінено користувачем US7IGN
  • Лайк 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

24 минуты назад, ks6 сказал:

Ну так если заходит Евангелие и христианство в своем понимании, то кто против? Как вариант. Знаю кришнаитов, для меня полный бред, им в кайф.

Не понял , что значит так заходит ? 

Ты , похоже , не понимаешь о чем речь по самой сути.

Я уже тут горилле по этой теме вопрос задавал конкретный , но он , как , наверное , и ты создали себе заблуждение и задаете  мне вопросы не разобравшись о чем речь. И это понятно ,  ведь это заблуждение  сотнями  и тысячами лет внедрялось различными инстанциями - поповскими , лженаучными и государственными и тж.

Нельзя себя обмануть и заставить поверить в какую веру или  учение , зная что это надуманно  или ложно,  руководствуясь мнимой выгодой в загробной жизни. Вернее, обмануться можно , но это ведь будет против разума и ложно- не истинно.

Есть такое понятие " пари Паскаля", можешь прочесть , если есть желание. Вы , похоже и мыслите такими категориями. Отсюда и непонимание. 

Посилання на коментар

54 хвилини тому, DimaF сказав:

Кстати горючка по 120 рупий у них есть почти везде, ну а на Крым похер.

И отсутствие топлива никак не влияет на ракетные обстрелы, а к осени они разъебут все что можно у нас

Тобто, вони відмовляться від Криму? А за Кримом Південь України не впаде? Виходить, їм більше сухопутний прохід не потрібен? Ну і Енергодар там. Задовольняться тим, що розіб'ють в Україні, що зможуть. 

А Україна дивитися, спостерігати за цим буде чи лупашити по РФ?

Посилання на коментар

10 хвилин тому, akineo сказав:

який сенс з інвестицій, якщо кожен день збитки від війни? ми втрачаємо більше, ніж ті інвестиції дають.

це ви втрачаєте, а бізнес заробляє. подивіться річну звітність кока-коли та інших менш відомих компаній

7 хвилин тому, ks6 сказав:

Не факт. Далеко не всех. Многих пугает послевоенная непонятка и очень вероятная экономическая задница.

як саме вас це лякає? зараз понятна понятка? економічна передниця?

6 хвилин тому, akineo сказав:

влаштують договорняк для проведення виборів, щоб узаконити перебування у влади і буде утилізація далі ще 7 років 

якби це було так, то вже б провели. немає договірняка, є відчуття ніжного дотику двуручного страпону в районі фізіологічного отвору

www.bbc.com/ukrainian/articles/cr4ddz3xy6vo

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...