7351 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому t.me/GeneralStaffZSU/41361 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 6 годин тому, sergio сказав: Для ухилянтів корисна штука. Коли тцк загребе і забере смартфон, по такому заниканому можна домовитись, щоб під"їхати під учебку зустріли, коли будеш з" йобувати. У гузно він може й не залізти, якщо ховати надійно ))) Розміри126 × 60 × 25 мм; Маса = 185 г SONIM XP1300 CORE Тож Nokia 1100❤️ - ось тру-телефон тру-ухилянта. 💪 Хоча ... зі сховом для нього теж не все так однозначно Але я не фахівець із цього питання, практики не маю, тому припускаю Змінено 8 годин тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 50 хвилин тому, sergio сказав: Чесно кажучи, якби зараз треба було би купити машину, то навіть і не знаю, що брати. Джимнік ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Наблюдал у нас на районе охоту ментов на ухылянтов. Два дастера , один неспешно проезжает и прячеться за угол. Второй начинает по периметру хрущевок ездить, а там они буквой П. Короче кто-то начинает уходить и попадает на первый Дастер. Второй неспешно проезжает и при необходимости тормозит. Без военных. Правда особо не борзеют, весь расчет на лоха или кто реально побежит. Была компания синелобых, кипиш подняли, менты махнули рукой и поехали дальше. После 16-00 переезжают на промку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 година тому, Canton сказав: Серж Марко він би ще про Канта згадав KPI та OKR запропонував запровадити 59 хвилин тому, sergio сказав: Чесно кажучи, якби зараз треба було би купити машину, то навіть і не знаю, що брати. Сексі б щось підібрала 57 хвилин тому, sergio сказав: Я не про батальон, я лично про себя. Что мне дадут е-балы? тільки не кажіть що не можна в крипту вивести 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 23 хвилини тому, DmiVady сказав: Але я не фахівець із цього питання, практики не маю, тому припускаю після цього застереження небезпечно розвивати тему, тому промовчу 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 2 хвилини тому, US7IGN сказав: Сексі б щось підібрала З американської помийки ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Тільки що, vadimv сказав: З американської помийки ) можна провести маленький експеримент - лобове зіткнення новенького джимні з салону та відновленої секвойі з американської помийки за ті ж гроші... або лягти в кожній спати витягнувши ноги. або посадити сім'ю і поїхати відпочивати кудись... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 2 минуты назад, US7IGN сказал: можна провести маленький експеримент - лобове зіткнення новенького джимні з салону та відновленої секвойі з американської помийки за ті ж гроші... або лягти в кожній спати витягнувши ноги. або посадити сім'ю і поїхати відпочивати кудись... Для чого такі складні тести робити? Достатньо пару км поза містом на швидкості 80+ проїхати) 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 10 хвилин тому, US7IGN сказав: можна провести маленький експеримент - лобове зіткнення новенького джимні з салону та відновленої секвойі з американської помийки за ті ж гроші... Особливо Йолку третього покоління з новим модним двигуном V35A-FTS ) Результат буде як у Дона Хуана - її там не буде, бо двигун відригне раніше, ніж вона кудись доїде )) 10 хвилин тому, US7IGN сказав: або лягти в кожній спати витягнувши ноги. або посадити сім'ю і поїхати відпочивати кудись... Куди відпочивати, до басіку на своїй фазенді? ) Так там пішки дійти можна )) ЗІ: якщо серйозно, то якщо б я жив біля Карпат (у тому ж Франківську, наприклад), то брав би саме Джимнік. Їздити вузькими лісовими дорогами і паркуватися тісними вулицями. Секвойя там нахрін не потрібна. 6 хвилин тому, Gonchik сказав: Достатньо пару км поза містом на швидкості 80+ проїхати) По Карпатах швидше 70 краще не їздити. Змінено 7 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 13 хвилин тому, vadimv сказав: Особливо Йолку третього покоління з новим модним двигуном V35A-FTS ) Результат буде як у Дона Хуана - її там не буде, бо двигун відригне раніше, ніж вона кудись доїде )) Куди відпочивати, до басіку на своїй фазенді? ) Так там пішки дійти можна )) ЗІ: якщо серйозно, то якщо б я жив біля Карпат (у тому ж Франківську, наприклад), то брав би саме Джимнік. Їздити вузькими лісовими дорогами і паркуватися тісними вулицями. Секвойя там нахрін не потрібна. По Карпатах швидше 70 краще не їздити. Не збираюся нікого ні в чому переконувати. Я був в горах десятки разів на різних машинах. Краще за всіх показала доїхати за добу з Луганська на Полонину Руну ця 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 12 хвилин тому, US7IGN сказав: Краще за всіх показала доїхати за добу з Луганська на Полонину Руну ця за добу... з Луганська... цей маршрут вже 12 років як неактуальний З Франківська до Яремче 60 км - 1 година не поспішаючи І взагалі, які розмови про відпочинок, коли кругом Дастери їздять... Змінено 7 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 20 хвилин тому, US7IGN сказав: Не збираюся нікого ні в чому переконувати. Я був в горах десятки разів на різних машинах. Краще за всіх показала доїхати за добу з Луганська на Полонину Руну ця Так вони й створювалися як службові позашляховики, "автівка японського лісника" 😉 Це в Україні вони чомусь стали гламурними, як і геліки))) До речі, у моєму колі спілкування товарищі та друзі використовували ці машини якраз більше за призначенням. В моєму селі ці автівки теж популярні: майже усі мої знайомі сусіди, рибалкі та мисливці, на крузаках. Змінено 7 годин тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Сєпаратні переговори з агентами штазі: Цитата Представники Росії та Німеччини таємно зустрічалися в Баку, щоб покласти кінець війни рф в Україні — про це повідомив президент Азербайджану Алієв. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 37 хвилин тому, vadimv сказав: цей маршрут вже 12 років як неактуальний ми ж не про актуальність, а про реальну перевірку за реальним маршрутом. і якщо стане задача поштовхатися з дастерами то я знаю хто першим назад поїде 25 хвилин тому, DmiVady сказав: До речі, у моєму колі спілкування товарищі та друзі використовували ці машини якраз більше за призначенням. так я її і брав виключно в гори їздити (не відпочивати). хіба що інколи по ходу доводилося і в Луганськ і в Одесу заїжджати) і це не була трагедія по трасі будь-якої якості. тим паче я більше 120 все одно навіть на мотоциклі не їзжу www.instagram.com/reel/DbCAeHOsgM_/ Змінено 6 годин тому користувачем US7IGN 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 16 хвилин тому, US7IGN сказав: ми ж не про актуальність Дійсно, я ж забув ) 2 години тому, sergio сказав: якби зараз треба було би купити машину Змінено 6 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 12 хвилин тому, vadimv сказав: Дійсно, я ж забув ) так зараз актуальність тільки збільшилась з огляду на дастери. чи ви на джимнях з ними штовхатися зібралися? подивився на авторіа. зараз сотку будь-який ніщеброд може взяти - до 20к повно. Змінено 6 годин тому користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 1 годину тому, US7IGN сказав: так зараз актуальність тільки збільшилась з огляду на дастери. чи ви на джимнях з ними штовхатися зібралися? Якщо комусь треба штовхатися з дастерами, то мабуть краще підійде броньований прадо ) 1 годину тому, US7IGN сказав: зараз сотку будь-який ніщеброд може взяти - до 20к повно. Особливо ніщеброду сподобається ремонтувати колимагу, яку припинили випускати 18 років тому )) Змінено 4 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 час назад, ks6 сказал: Наблюдал у нас на районе охоту ментов на ухылянтов. Два дастера , один неспешно проезжает и прячеться за угол. Второй начинает по периметру хрущевок ездить, а там они буквой П. Короче кто-то начинает уходить и попадает на первый Дастер. Второй неспешно проезжает и при необходимости тормозит. Без военных. Правда особо не борзеют, весь расчет на лоха или кто реально побежит. Была компания синелобых, кипиш подняли, менты махнули рукой и поехали дальше. После 16-00 переезжают на промку. Ось тут військовий розповідає як його полубуряти зловили, то він так і кажє у цивільного взагалі шансів ніяких проти цих списаних бугаів ( ну і звісно як би не побратими то взагалі він сам би був винен). 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 часа назад, vadimv сказал: Джимнік ) В нього навіть пралька не влізе, не говорячи про холодильник. 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 4 хвилини тому, sergio сказав: В нього навіть пралька не влізе, не говорячи про холодильник. Так можна ж тільки дроти повикушувати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 часа назад, ks6 сказал: Наблюдал у нас на районе охоту ментов на ухылянтов. Два дастера , один неспешно проезжает и прячеться за угол. Второй начинает по периметру хрущевок ездить, а там они буквой П. Короче кто-то начинает уходить и попадает на первый Дастер. Второй неспешно проезжает и при необходимости тормозит. Без военных. Правда особо не борзеют, весь расчет на лоха или кто реально побежит. Была компания синелобых, кипиш подняли, менты махнули рукой и поехали дальше. После 16-00 переезжают на промку. А у нас возле Стрия, почти мента задвузсотили. Чувак от ТЦКашников съебывал на Рейндже.Они там, что, совсем педали попутали, к таким машинам дебываться? zaxid.net/rozshukuvaniy_ttsk_vodiy_range_rover_pid_chas_vtechi_zbiv_politseyskogo_bilya_striya_n1641981 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 минуту назад, US7IGN сказал: Так можна ж тільки дроти повикушувати Дроти навіть в Німеччині відкушують. Жирниц дріт від пральки може містити 50 грам міді, що при нинішніх цінах вистачить купити пиво на акцію в АТБ. 😎 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз