sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Коловне правільні промти... 😺 https://www.facebook.com/share/r/1CrxV1cQvs/ 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 32 хвилини тому, US7IGN сказав: Так у вас ще гірше www.instagram.com/reel/DbIU_CLD7pz/ То не в "нас", то інше село. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 11 хвилин тому, vbb сказав: чомусь мені здається що Буданов тримається тільки завдяки страху ***юліни від парнтерів Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Тільки що, DmiVady сказав: То не в "нас", то інше село. КАБи не дуже високоточна зброя... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, US7IGN сказав: КАБи не дуже високоточна зброя... +/- 50 км відхилення в джерелах не зустрічав До речі, щодо поганої точності - це досить контроверсійно, але явно не "фламіндич" 😉 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, DmiVady сказав: +/- 50 км відхилення в джерелах не зустрічав russia has continuously upgraded these weapons in response to Ukrainian countermeasures. Early UMPK kits were disrupted by Ukrainian electronic warfare that jammed the satellite navigation signals. russia responded by outfitting the glide bombs with Kometa satellite navigation modules that are more resistant to jamming. The newest variants also rely more heavily on inertial navigation when satellite signals are degraded. The UMPK kits have been additionally upgraded to increase the range of the glide bomb, with newer versions reaching up to 95 km, further keeping the aircraft outside of Ukraine’s air defense envelope. As the use of glide bombs increases, both russia and Ukraine will continue investing in glide bomb technology, as well as defenses against these weapons. Future glide bombs will likely incorporate more advanced sensors derived from drone technology to improve precision and operate more effectively in contested environments. They may also incorporate rocket propulsion or small jet engines to extend their range. At the same time, electronic warfare systems will continue to improve their ability to jam or spoof navigation signals. www.forbes.com/sites/vikrammittal/2026/07/01/glide-bombs-will-define-the-next-phase-of-the-russia-ukraine-war/ скільки часу піде на те щоб додати ці 50км? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 44 хвилини тому, US7IGN сказав: Так у вас ще гірше www.instagram.com/reel/DbIU_CLD7pz/ Навіщо ви людину залякуєте, там жеж і так вже 1 годину тому, DmiVady сказав: За таких умов навіть нормальна людина може схибити, а невротикам зовсім пєзда настає з урахуванням того, що що б людина не писала, вона завжди пише про себе ) Змінено 2 години тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 хвилини тому, US7IGN сказав: russia has continuously upgraded these weapons in response to Ukrainian countermeasures. Early UMPK kits were disrupted by Ukrainian electronic warfare that jammed the satellite navigation signals. russia responded by outfitting the glide bombs with Kometa satellite navigation modules that are more resistant to jamming. The newest variants also rely more heavily on inertial navigation when satellite signals are degraded. The UMPK kits have been additionally upgraded to increase the range of the glide bomb, with newer versions reaching up to 95 km, further keeping the aircraft outside of Ukraine’s air defense envelope. As the use of glide bombs increases, both russia and Ukraine will continue investing in glide bomb technology, as well as defenses against these weapons. Future glide bombs will likely incorporate more advanced sensors derived from drone technology to improve precision and operate more effectively in contested environments. They may also incorporate rocket propulsion or small jet engines to extend their range. At the same time, electronic warfare systems will continue to improve their ability to jam or spoof navigation signals. www.forbes.com/sites/vikrammittal/2026/07/01/glide-bombs-will-define-the-next-phase-of-the-russia-ukraine-war/ скільки часу піде на те щоб додати ці 50км? Ви спізнилися на рік-півтора. Перші далекобійні КАБи долітали до Дніпра ще тоді. Один навіть бачив, коли повертався з прогулянки. Писав у цій темі. І ви писали про "точність" а не "дальність" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 хвилини тому, vadimv сказав: Навіщо ви людину залякуєте я не залякую. це моя методика. я спочатку малюю клієнту самий дупний варіант розвитку подій і залишаю на пару днів подумати. потім він краще сприймає реальність і готовий до конструктивної стратегії. немає нічого гірше ніж марних сподівань на краще. отого всього wishful thinking. якщо і буде краще то виключно внаслідок роботи над цим. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Тільки що, DmiVady сказав: Ви спізнилися на рік-півтора. Перші далекобійні КАБи долітали до Дніпра ще тоді. Один навіть бачив, коли повертався з прогулянки. Писав у цій темі. І ви писали про "точність" а не "дальність" я думав вам не треба пояснювати що в тому контексті під точністю малася на увазі саме дальність 😉 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 хвилини тому, US7IGN сказав: я думав вам не треба пояснювати що в тому контексті під точністю малася на увазі саме дальність 😉 Я не вмію "здогадуватися", що саме "малося на увазі", - у мене чоловічий тип мислення... Ви юридичні угоди теж так складаєте? 😉 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Тільки що, DmiVady сказав: Я не вмію "здогадуватися", що саме "малося на увазі", - у мене чоловічий тип мислення... Ви юридичні угоди теж так складаєте? 😉 я угоди взагалі не складаю, але вважаю що завжди має бути залишена можливість їх не виконувати 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 3 хвилини тому, US7IGN сказав: я угоди взагалі не складаю, але вважаю що завжди має бути залишена можливість їх не виконувати Ви хоч іноді перевіряєте, що саме підписують ваші клієнти? 😉 Чи все як із реєстрацією електронних продуктів: прокрутити угоду донизу, натиснути "згоден" - а там уже як пощастить? Змінено 2 години тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 хвилини тому, DmiVady сказав: Ви хоч іноді перевіряєте, що саме підписують ваші клієнти? 😉 Чи все як із реєстрацією електронних продуктів: прокрутити угоду донизу, натиснути "згоден" - а там уже як пощастить? Так вони ж до мене потрапляють вже після того як понапідписували угод я взагалі вважаю дурним тоном щось особисто підписувати. ну хіба що крім скарг та позовів 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 години тому, US7IGN сказав: Поки що система готується посилити мобілізацію. Масово пішли повістки всім хто встановив резерв, став на облік, оновив дані та іншим чином висловив згоду на утилізацію мобілізацію За дезінформацію, брехню і свідоме перешкоджання діяльності зсу можна й присісти. Навіть "юристу", навіть особливо "юристу" Наявність/відсутність резерв+ ніяким чином не впливає на видачу/невидачу повістки. Стати на облік, оновити дані - обов'язок всіх громадян призивного віку Щур з інвалідністю вчить не як легально уникнути мобілізації, наприклад отримавши бронь на підприємстві опк чи зв'язку або критичності, а як по тупому загнати себе в пастку. А потім башляти таким недоюристам щоб ті робили вигляд що витягують з халепи, а насправді лише доять простаків які повелись на їх "поради" 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, US7IGN сказав: Так вони ж до мене потрапляють вже після того як понапідписували угод я взагалі вважаю дурним тоном щось особисто підписувати. ну хіба що крім скарг та позовів Знімаю капелюха перед поміркованою людиною! Було цікаво, але сьогодні в мене в планах ще тир і басейн Тож залишаю вас із альфа-дівчатами. 😉 Тільки обережніше з ними: не доведіть їх своїм сарказмом до безповоротних наслідків, бо галоперідол може стати дефіцитом Дяка за настрій! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, Дощ сказав: За дезінформацію, брехню і свідоме перешкоджання діяльності зсу можна й присісти. Навіть "юристу", навіть особливо "юристу" Наявність/відсутність резерв+ ніяким чином не впливає на видачу/невидачу повістки. Стати на облік, оновити дані - обов'язок всіх громадян призивного віку Щур з інвалідністю вчить не як легально уникнути мобілізації, наприклад отримавши бронь на підприємстві опк чи зв'язку або критичності, а як по тупому загнати себе в пастку. А потім башляти таким недоюристам щоб ті робили вигляд що витягують з халепи, а насправді лише доять простаків які повелись на їх "поради" ви погано читаєте мої пости. я послідовно вважаю що ухилянти всі хто не в окопах і за те щоб в армію йшли і ті жінки які більше за всіх розказують як мають служити всі інші. а ще я ніколи не підтримував хабарництво, натомість за те щоб все було виключно по закону, а всіх хто його порушує карали анально і кримінально. в першу чергу тих хто на державній службі а про легальне ухилянство дивно чути саме від вас. чи тут про вас правду дехто каже? тільки мені байдуже. кожен має за себе відповідати, а не іншим вказувати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 8 хвилин тому, DmiVady сказав: Було цікаво а я щось не можу збити тиск за зібратися. але все одно цікаво чому комерцію Wildberries виносять, а пов'язаний з ВПК Озон не чіпають? ua.korrespondent.net/articles/4895753-udary-po-skladakh-Wildberries-chy-stane-Ozon-nastupnoui-tsillui Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 годин тому, XL.pro сказав: мама за кілька років перебування у Німеччині у віці 70+ вивчила німецьку мову на рівні розмовної. Дурня, від того, що її повторювати, не перестає бути такою. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 хвилин тому, US7IGN сказав: а про легальне ухилянство дивно чути саме від вас. чи тут про вас правду дехто каже? Що ти піздиш, ухилянство не може бути легальним, можна лише легально долучитись до оборони країни іншим чином, тим самим законно уникнувши чи відстрочивши свою мобілізацію Перш ніж ляпати про "правду про мене" думай спершу про свою невідмиту шкуру Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 годин тому, vadimv сказав: Тому що реле наставив там супутникових тарілок з кацапськими каналами і за першої ж можливості злив територію кацапам. "Зливати" чи не "зливати" території України під час війни вирішує одна посадова особа -- Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України або виконуючий його обов'язки. В липні 2014 року, коли був без жодного пострілу "злитий" в окупацію росії мільйонний Донецьк -- це був аж ніяк не Рінат. Як і в червні 2014 року, коли за декілька годин, без застосування важкої техніки, за декілька годин було звільнено Маріуполь. Як перед тим, у квітні 2014 року, було звільнено Харків. Тільки наказ -- "зливати" або звільняти. Не треба брати приклад з цього: (звісно, це ваша особиста справа -- брати чи брати) 25.07.2026 в 09:50, 7351 сказав: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, Дощ сказав: ухилянство не може бути легальним мільйони держслужбовців з ментами та іншими службами зараз дружно посміялися 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 годину тому, vbb сказав: Це ви мабудь про те що партнери можуть відмініти угоду після заяви бувшого чиновника чи аби-кого тому що Гарант не гарантує дотримання та прозорості умов по угоді? або не довіряють словам Гаранта? розкрийте будьласка по яким причинам міжнародна угода може бути зірвана? Дисертації комусь не пишу навіть за гроші -- спробуйте самі повчитись, якщо, звісно, є бажання. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 28 минут назад, Дощ сказал: ухилянство не може бути легальним Совершенно верно. И пока человек не получил приговор суда по 336, он добропорядочный гражданин. Даже патриот намного больший, чем весь состав НГ ЧАЕС ДОБРОВОЛЬНО сдавшийся в плен. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 49 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 49 хвилин тому 16 хвилин тому, ks6 сказав: чем весь состав НГ ЧАЕС ДОБРОВОЛЬНО сдавшийся в плен. Посилання на докази, що саме "добровільно" здалися, будуть? Чи це черговий вкид рашапропаганди? 18 хвилин тому, ks6 сказав: И пока человек не получил приговор суда Забрехався ти... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз