Дощ Опубліковано: В понеділок в 20:59 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 20:59 5 хвилин тому, 7351 сказав: Тепер не просте питання:"Як можна не готуватись, або готуватись до війни, яка вже триває?" Війну або ведуть, або у війні перемагають, або підписують капітуляцію Якщо війна триває - то яким розумом ви обрали блазня (є така професія) Гетьманом? І чому цьому факту рашистська наволоч аплодувала стоячи? Це була диверсія проти України Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
katso Опубліковано: В понеділок в 21:39 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 21:39 Только что, 7351 сказал: Війна росії проти України триває з лютого 2014 року... Безперервно. Ви з цим згодні? www.pravda.com.ua/news/2015/06/11/7070951/ www.slovoidilo.ua/2023/08/25/infografika/finansy/yak-zminyuvalysya-vydatky-oboronu-roky-nezalezhnosti-ukrayiny Получается Янукович в 2012м году поднял расходы на оборону на 45%? Ну, в 11м - 11.5млрд, в 12-м - 16.4млрд, разница 4.9млрд что дает 45% по сравнению с 2011м годом, исторический максимум с 1996 года на тот период. Что-то знал? П,С, график в валюте был бы более актуален Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: В понеділок в 21:48 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 21:48 (змінено) 51 хвилину тому, Дощ сказав: Якщо війна триває - то яким розумом ви обрали блазня (є така професія) Гетьманом? І чому цьому факту рашистська наволоч аплодувала стоячи? Це була диверсія проти України Військова агресія росії проти України (війна) триває з лютого 2014 -- знайдете ви сміливість визнати це чи ні. Якщо мова особисто про мене -- я не приймав участі в виборах у 2019 році бо п'ятий президент України зробив все, щоб біженці з окупованих росією територій мали якнайменше бажання в тих виборах приймати участь. Якщо я б приймав участь у виборах 2019 року, то віддав би свій голос Зеленському. Якщо мова про народ України -- то між "тим хто не перестаючи бреше" і Зеленським народ цілком природньо обрав Зеленського. Тепер про "яким чином" -- у когось, як на мене, не вистачило сміливості ввести воєнний стан по всій Україні з 2014 року, отримувати військову допомогу від заходу і не здавати без бою Донецьк та Луганськ, "не помічаючи" вторгнення регулярних військ росії. Це вам приклад цинічної брехні на згадку: www.radiosvoboda.org/a/25466713.html Тобто, Зеленський вже п'ятий рік робить те, що для Порошенко було неможливим (або він брехав українцям). Може зрозумієте щось, нарешті... Змінено В понеділок в 21:51 користувачем 7351 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: В понеділок в 22:23 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 22:23 23 хвилини тому, katso сказав: Получается Янукович в 2012м году поднял расходы на оборону на 45%? Ну, в 11м - 11.5млрд, в 12-м - 16.4млрд, разница 4.9млрд что дает 45% по сравнению с 2011м годом, исторический максимум с 1996 года на тот период. Что-то знал? П,С, график в валюте был бы более актуален 2011 -- 1.44 млрд. доларів США 2012 -- 2,05 млрд. доларів США 2013 -- 1,91 млрд. доларів США 2014 -- 1,28 млрд. доларів США 2015 -- 2,1 млрд. доларів США 2016 -- 2,32 млрд. доларів США 2017 -- 2,59 млрд. доларів США 2018 -- 3,18 млрд. доларів США 2019 -- 3,98 млрд. доларів США 2020 -- 4,38 млрд. доларів США 2021 -- 4,39 млрд. доларів США www.slovoidilo.ua/2023/08/25/infografika/finansy/yak-zminyuvalysya-vydatky-oboronu-roky-nezalezhnosti-ukrayiny www.slovoidilo.ua/2021/08/23/infografika/finansy/30-rokiv-nezalezhnosti-yak-zminyuvavsya-kurs-dolara Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: учора в 03:03 Поділитись Опубліковано: учора в 03:03 9 часов назад, karlito сказал: мій власний досвід - аудіювання Якось так сталося що аудіювання пройшло повз мене. Ну там щось слухав на касетах але не настільки багато щоб пам'ятати це. Англійською подивися аж 1 (один) фільм. Кіно англійською став дивитися вже в Канаді коли з'явилися всіляки Нетфлікси та АмазонПрайм. Мені дуже багато допомогло особисте спілкування з "носіями мови" яким по вихідних зранку в Києві було нема чого робити, тож вони вели "розмовний клуб", де ми балакали на всілякі рандомні теми. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 03:42 Поділитись Опубліковано: учора в 03:42 (змінено) 6 часов назад, Дощ сказал: Якщо війна триває - то яким розумом ви обрали блазня (є така професія) Гетьманом? І чому цьому факту рашистська наволоч аплодувала стоячи? Це була диверсія проти України а що , любий друзь та бізнеспартнер вітьо мертвечука був би краще ? Змінено учора в 03:44 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 04:03 Поділитись Опубліковано: учора в 04:03 (змінено) Представитель Кремля Дмитрий Песков сообщил, что нынешний кризис в стране укрепляет суверенитет России, а после достижения поставленных целей страна перейдет к «бурному развитию». Заявления прозвучали на форуме «Территория смыслов» Змінено учора в 04:12 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: учора в 04:16 Поділитись Опубліковано: учора в 04:16 (змінено) 7 годин тому, Дощ сказав: Якщо Федоров повернеться в мо то він точно не почепить на себе мобілізацію. Але думаю він не повернеться - кожен день протягування зменшує ці шанси Вважаєте Федоров міг би: - кадрових військових з тилу направити на передову (зробити ротацію)? - мобілізувати військових "пенсіонерів" віком 40+? - по черзі, з ротацією мобілізувати поліцейських/ТЦКашників? Це дуже великий мобілізаційний ресурс, якого вистачить не на один рік війни. Крім того, даний контингент спеціально навчений, без хвороб, вміє поводитися зі зброєю, виконувати команди. P.S. Ніхто Федорова не поверне на пост міністра оборони. Не для цього його звільняли (хоча офіційно причину конфлікту - Сирського усунули). Змінено учора в 04:26 користувачем XL.pro 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: учора в 04:26 Поділитись Опубліковано: учора в 04:26 5 хвилин тому, XL.pro сказав: - мобілізувати військових "пенсіонерів" віком 40+? я до сих пір в ахує)) сука, діді 59 років гребуть, а кадрового пенса 45 ні. мабуть,не тільки офіцерів не гребуть,а й прапорів, контрактників... Федоров за пів року типа не справився, довбойоби за 5 років не могли зміни внести)) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: учора в 05:18 Поділитись Опубліковано: учора в 05:18 Все, що потрібно знати про "геніальну та продуману реформу" Федорова Джерело: https://censor.net/ua/b4015397 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: учора в 05:29 Поділитись Опубліковано: учора в 05:29 40 хвилин тому, XL.pro сказав: Вважаєте Федоров міг би: - кадрових військових з тилу направити на передову (зробити ротацію)? - мобілізувати військових "пенсіонерів" віком 40+? - по черзі, з ротацією мобілізувати поліцейських/ТЦКашників? Це дуже великий мобілізаційний ресурс, якого вистачить не на один рік війни. Крім того, даний контингент спеціально навчений, без хвороб, вміє поводитися зі зброєю, виконувати команди. P.S. Ніхто Федорова не поверне на пост міністра оборони. Не для цього його звільняли (хоча офіційно причину конфлікту - Сирського усунули). 1. Кадрові військові становлять 2% чисельності армії. Про те що хтось з них ховається в тилу - рашистське іпсо, педальоване ухилянтами. Ротації відбуваються на постійній основі, але неможливо замінити ногу рукою, або дшв замінити викладачами вузів чи ппо - це недоцільно ні технічно ні економічно і призведе до величезних втрат. Тому дшв міняють лише дшв, в оскільки всі дшв воюють то хер хто нас замінить 2. Я вже писав: пенсія не є підставою для звільнення від мобілізації. Підставою є вік, стан здоров'я та ін. чітко прописані в законі моменти. Пенсії там немає. Розмови про це більше іпсо, педальоване ухилянтами 3. Та хоч в лоб, хоч по лбу. Як горохом об стіну. Про поліцейських вже жовано пережовано, МО на це ніяк не впливає. Про тцк - смєшно, по-перше, вони майже всі воювали, а з груп оповіщення, які найбільше ненавидять ухилянти, то певно всі. А по друге їх кількісний норматив 1 на 10 тис, якщо всіх зібрати ну може бригада набирається - крапля в морі. Розмови про це - іпсо, педальоване ухилянтами Проблема мобілізації сидить значно глибше ніж просто "хай він іде, бо я.. (придумайте причину)" З і. Може не поверне, а може поверне. Якби проблема була у сирському то зняли б сирського, але очевидно ж - проблема комплексна 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому www.pravda.com.ua/articles/2026/07/24/8045760/ ПротиДія. Хто і чому вирішив звільнити міністра оборони Федорова? Історія управління державою Володимиром Зеленським налічує багато непопулярних прикладів утримання на посадах в "команді України" зручних людей попри критику і скандали будь-якого масштабу. Навіть корупційних. І хоча як причину звільнення Федорова з посади міністра оборони президент щосили намагається видати його конфлікт з головкомом Сирським (якого вже нема на посаді головкома, а Федорова все одно чомусь не повертають в крісло міністра), але в політичному середовищі всі розуміють, що на подібні емоційні кроки перша особа (як і рік тому під час знищення НАБУ і САП) зважується, коли йдеться про особисте. А якщо врахувати який "посадопад" з глибоко лояльних людей довелося влаштувати заради втрати Федоровим Міністерства оборони, опитані "Українською правдою" джерела в істеблішменті наголошують, що причина може бути не більше ніж одна – і це не конфлікт з Сирським. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 12 хвилин тому, Дощ сказав: Про тцк - смєшно, по-перше, вони майже всі воювали, а з груп оповіщення, які найбільше ненавидять ухилянти, то певно всі. Всьо навколо одне суцільне ІПСО, ага 😂 t.me/gnapinfo/4451 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 1 година тому, МаТраС сказав: я до сих пір в ахує)) сука, діді 59 років гребуть, а кадрового пенса 45 ні. мабуть,не тільки офіцерів не гребуть,а й прапорів, контрактників... Є доступ до статистики? У мене інша інформація, кадрові пенси (ті хто звільнились за вислугою) стали у стрій у перші дні війни і позаймали найбільш непильні посади, бо вони там як риба у воді, а тут другий шанс. А ті хто не встиг звільнитись фігачать як і всі інші і пофіг на закінчення контракту чи вислугу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому як Федоров чи будь-який інший міністр оборони міг змінювати систему мобілізації якщо це не в його компетенції, а штат не в підпорядкуванні? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому (змінено) 5 хвилин тому, outdoor24 сказав: Всьо навколо одне суцільне ІПСО, ага 😂 t.me/gnapinfo/4451 На зеленського схожий) Якщо дати бабла можна ще й не таких роликів назнімати, на тот дуже гарно знають мову і однострій не проблема. Та навіщо тот, он сержіо за копійку малу із задоволенням знявся б своєму загоні Змінено 23 години тому користувачем Дощ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 14 минут назад, Дощ сказал: 1. Кадрові військові становлять 2% чисельності армії. Про те що хтось з них ховається в тилу - рашистське іпсо, педальоване ухилянтами. Ротації відбуваються на постійній основі, Может у меня что-то не так, но знаю с десяток 50-54 бывших военных, погранцов, ментов, тюремных работников, которых как-то не привлекают к службе. Пенсионеры, но не инвалиды. Кто тихариться, кто уволился, кого не трогают. Есть связи, знают лазейки. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому Тільки що, Дощ сказав: На зеленського схожий) На Альошу Парашенка по суті є зауваження? Скільки з трьох на відео УБД? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому знаю бувшого сбушника , оптимальний мобілізаційни вік . ходить в качалку регулярно. не призвали. каже на спецобліку. для чого держава береже такого цінного кадра, ще не нестав час для його застосування ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 8 хвилин тому, Дощ сказав: Проблема мобілізації сидить значно глибше ніж просто "хай він іде, бо я.. (придумайте причину)" З і. Може не поверне, а може поверне. Якби проблема була у сирському то зняли б сирського, але очевидно ж - проблема комплексна Проблема у Вашій голові. Вас не є... підготовлені силовики, проте тригерять цивільні. P.S. Федорова звільнили не через Сирського, а по причині автоматизації процесів, в тому числі тендерів по оборонці, які економлять на кошти. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 2 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: знаю бувшого сбушника , оптимальний мобілізаційни вік . ходить в качалку регулярно. не призвали. каже на спецобліку. для чого держава береже такого цінного кадра, ще не нестав час для його застосування ? 26 хвилин тому, Дощ сказав: неможливо замінити ногу рукою, або дшв замінити викладачами вузів чи ппо - це недоцільно ні технічно ні економічно і призведе до величезних втрат. Тому дшв міняють лише дшв 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 3 хвилини тому, outdoor24 сказав: На Альошу Парашенка по суті є зауваження? Скільки з трьох на відео УБД? Ну цей ролик для дебілів Якби я був у групі оповіщення і мені б хтось пізданув чи маю я убд то я б по їблу сходу б з'їздив і без відповіді Напевно тому мені не пропонують тцк - профнепрадний 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 9 хвилин тому, Дощ сказав: Якщо дати бабла можна ще й не таких роликів назнімати, на тот дуже гарно знають мову і однострій не проблема. Єто всьо можна купить в любом ваєнторге? Десь я вже таке чув. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 3 хвилини тому, XL.pro сказав: Проблема у Вашій голові. Вас не є... підготовлені силовики, проте тригерять цивільні. P.S. Федорова звільнили не через Сирського, а по причині автоматизації процесів, в тому числі тендерів по оборонці, які економлять на кошти. Та напевно не у моїй "Лють" вам про щось говорить? З і. Виходить Федоров сам собі яму викопав, впровадив цифровізацію і став непотрібним) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 13 хвилин тому, Дощ сказав: Є доступ до статистики? У мене інша інформація, кадрові пенси (ті хто звільнились за вислугою) стали у стрій у перші дні війни і позаймали найбільш непильні посади, бо вони там як риба у воді, а тут другий шанс. А ті хто не встиг звільнитись фігачать як і всі інші і пофіг на закінчення контракту чи вислугу є доступ дро колег і знайомих. ні хера не видно пенсів, які будучи на пенсії прийшли сюди) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз