Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 хвилину тому, МаТраС сказав:

є доступ дро колег і знайомих. ні хера не видно пенсів, які будучи на пенсії прийшли сюди)

Бо вони напевно не там де ви, а там де я

І їх сука ніяк не випреш

Змінено користувачем Дощ
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Только что, МаТраС сказал:

є доступ дро колег і знайомих. ні хера не видно пенсів, які будучи на пенсії прийшли сюди)

а ви їх не побачите. вони переросли солдатські і старшинські звання, і для них нема посади. і повірте, вони вам не потрібні. в нас був один майор і один капітан з мобіків-пенсів. це жах, міністаліни. а закону щоб усіх офіцерів-прапорщиків мобілізувати в рядовий склад не буде. та й вони на групі всі.

• Лайк 2
Посилання на коментар

1 хвилину тому, karlito сказав:

вони переросли солдатські і старшинські звання, і для них нема посади.

Нетойвосні. 

2 хвилини тому, karlito сказав:

закону щоб усіх офіцерів-прапорщиків мобілізувати в рядовий склад не буде.

Звісно не буде, краще Миколу-штукатура назвати ухилянтом. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, outdoor24 сказав:

Звісно не буде, краще Миколу-штукатура назвати ухилянтом. 

Не переживай, Миколо, війна надовго, відпетляти як з ато не вийде

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

10 хвилин тому, МаТраС сказав:

не для того вони в армію йшли, щоб воювати

• Лайк 3
Посилання на коментар

16 хвилин тому, karlito сказав:

а ви їх не побачите. вони переросли солдатські і старшинські звання, і для них нема посади. і повірте, вони вам не потрібні. в нас був один майор і один капітан з мобіків-пенсів. це жах, міністаліни. а закону щоб усіх офіцерів-прапорщиків мобілізувати в рядовий склад не буде. та й вони на групі всі.

а чому коли цивільний то незалежно від кваліфікації рядовий, а колишній військовий який жодного дня не воював зберігає звання? всіх обнулити і вперед :flag1:

Змінено користувачем US7IGN
  • Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

12 хвилин тому, Дощ сказав:

Виходить Федоров сам собі яму викопав, впровадив цифровізацію і став непотрібним)

Треба такого молодца в Штати міністром :flag1:

www.bbc.com/news/articles/c0qvnk2ezp7o

Посилання на коментар

4 хвилини тому, US7IGN сказав:

а чому коли цивільний незалежно від кваліфікації рядовий, а колишній військовий який жодного дня не воював зберігає звання? всіх обнулити і вперед :flag1:

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 2
Посилання на коментар

4 минуты назад, US7IGN сказал:

а чому коли цивільний незалежно від кваліфікації рядовий, а колишній військовий який жодного дня не воював зберігає звання? всіх обнулити і вперед

ну про це треба було думати до війни. не було суспільного запиту. а військові підсуєтились (як і прокурорські з суддями і т д) Як в російській імперії було б в принципі ок). я б за 19 років держслужби якось статського радника заробив би, сидів би в фініках, в вуса не дув. але лапотніків маловато, "нє хотят, подлєци, рожать". Ще й Бездомний антиагітацію розвів. 

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Тільки що, karlito сказав:

ну про це треба було думати до війни. не було суспільного запиту. а військові підсуєтились

ну чекайте. те що було не має жодного значення. з 2022, я вже не кажу про 2014 було повно часу все змінити. отже мета перемогти і ефективність армії взагалі не мета.

• Лайк 2
Посилання на коментар

15 хвилин тому, Дощ сказав:

війна надовго, відпетляти як з ато не вийде

«погоничі, рабів раби» 

Т.Г. Шевченко

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 минуты назад, US7IGN сказал:

ну чекайте. те що було не має жодного значення. з 2022, я вже не кажу про 2014 було повно часу все змінити. отже мета перемогти і ефективність армії взагалі не мета.

не мета чия? чули такий термін - "опортунізм менеджмента"? якщо коротко - менеджер завжди переслідує свою мету попереду мети власника. і задача власника - вибудувати таку систему, щоб успіх менеджера був завязаний на успіх компанії. я хз як це можливо в Україні. немає суспільного запиту). а от не везти індусів - є. ви ж самі бачите приорітети як пересічних, середньої ланки, так і еліти. Д - Династія...

• Лайк 1
Посилання на коментар

не мета чия? чули такий термін - "опортунізм менеджмента"? якщо коротко - менеджер завжди переслідує свою мету попереду мети власника. і задача власника - вибудувати таку систему, щоб успіх менеджера був завязаний на успіх компанії. я хз як це можливо в Україні. немає суспільного запиту). а от не везти індусів - є. ви ж самі бачите приорітети як пересічних, середньої ланки, так і еліти. Д - Династія...

так і на ефективних менеджерів немає суспільного запиту:lol:

Посилання на коментар

37 минут назад, US7IGN сказал:

Теж вважаю, що хороший дшвешник скоріше получиться з якогось інженери чи сантехніка віком 50+ з набором хронічних хвороб, ніж з бувшошо сбушника оптимального призовного віку в хорошій фізичній формі. 😎 

• Хаха 4
Посилання на коментар

був, але підсунувся Янукович - "видний мужчина з сильною рукою" - це я таке від жіночок чув на власні вуха. а потім Порошенко. вже нема). 

Посилання на коментар

Тільки що, karlito сказав:

я таке від жіночок чув на власні вуха.

І взагалі, як таке називається, коли одна половина населення творить xyйню, а відгрібає за це інша половина?

Посилання на коментар

3 минуты назад, US7IGN сказал:

так і на ефективних менеджерів немає суспільного запиту:lol:

Так було ж 5-6 ефективних менеджерів, яких суспільство за допомогою НАБУ і САП поразганяло. 😸 

Посилання на коментар

1 минуту назад, sergio сказал:

Теж вважаю, що хороший дшвешник скоріше получиться з якогось інженери чи сантехніка віком 50+ з набором хронічних хвороб, ніж з бувшошо сбушника оптимального призовного віку в хорошій фізичній формі

доброволець - краще сбушник, а мобік  - то краще сантехнік, справді. ну очевидно ж. бачили фільм "Центуріон"? там побратим-профі своїх до самого кінця вбивав-підставляв, щоб вижити. його потім ГГ таки вбив.

Посилання на коментар

39 хвилин тому, karlito сказав:

набачився я в 2000. топори ще ті))  

Посилання на коментар

2 минуты назад, vadimv сказал:

І взагалі, як таке називається, коли одна половина населення творить xyйню, а відгрібає за це інша половина?

демократія, охлократія, ідіотократія, геронтократія - вибирайте)

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, sergio сказал:

Теж вважаю, що хороший дшвешник скоріше получиться з якогось інженери чи сантехніка віком 50+ з набором хронічних хвороб, ніж з бувшошо сбушника оптимального призовного віку в хорошій фізичній формі. 😎 

Больше бесит, что для 50-летнего здорового майора требуется видповидна посада. А для 55 летнего сантехника штурмовик самое то. А если нет свободных посад, то подполковник на даче жарит шашлык, получает пенсию и все у него хорошо. А я, такой дебил, должен идти добровольцем, бо цэ мий обовязок. Ну да. И еще попади в команду условного Доща. 

• Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

демократія, охлократія, ідіотократія, геронтократія - вибирайте)

У Бездомного є точніші назви )

Посилання на коментар

4 минуты назад, karlito сказал:

доброволець - краще сбушник, а мобік  - то краще сантехнік, справді. ну очевидно ж. бачили фільм "Центуріон"? там побратим-профі своїх до самого кінця вбивав-підставляв, щоб вижити. його потім ГГ таки вбив.

Якраз читаю зранку позитивні новини по мобілізації. 

t.me/oko_ua/100394

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 минуты назад, ks6 сказал:

Больше бесит, что для 50-летнего здорового майора требуется видповидна посада. А для 55 летнего сантехника штурмовик самое то. А если нет свободных посад, то подполковник на даче жарит шашлык, получает пенсию и все у него хорошо. А я, такой дебил, должен идти добровольцем, бо цэ мий обовязок. Ну да. И еще попади в команду условного Доща. 

Ну, я.как лейтенант сижу жарю шашлыки и, правда, не пенсию, а аренду получаю. 😸 

К Дощу?! Ну его нафиг, лучше сразу харакири сделать. 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...