Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

2 хвилини тому, DimaF сказав:

Им шо не привези, выпьют и не спросят шо почем.

Утилітарне використання.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 година тому, kim chen lhoran сказав:

Папа Римський Франціск І також для чогось зачитувався творами ЛМТ. Цікаво, що він там знайшов для себе?

Мабуть педофілію

1 година тому, kim chen lhoran сказав:

Але своїх миролюбних генів нащадкам не передав - його натуральний прапра...внук віце-спікер та справжній фашист Пьотр Толстой хоче вішати українців на вуличних ліхтарях.

Так може то і є справжні "миролюбні гени"? Гени ж не брешуть, на відміну від писанини толстоєвських.

Змінено користувачем vadimv
  • Дякую 1
Посилання на коментар

1 час назад, truck55 сказал:

Зимой существенно жизнь в тылу не изменится. Каждый будет выживать как умеет. Это дело людей, - нардеп Горбенко :hlop:

Как радует такая ситуация беглых " украинцев" , аж не могут в себе сдержать счастья . Они всегда  обоснование своей трусости  ищут и  найдут - виноват и то и это и другое , но только не оно -  дырявое  существо, некогда родившееся человеком , но признавшее  себя  дырявым  беглым мешком .

Посилання на коментар

10 годин тому, DmiVady сказав:

чатбот непогано шарить у алко - я був здивований.
Я б з ним за стійкою пристойного паба свого часу посидів, побалакав про напої

Я тут зі своїм балакаю за одну схему, а ця потвора відмовляється працювати посилаючись на те що треба все робити чесно. Я кажу що чесно це не економічна і не фінансова категорія і її не потрібно взагалі використовувати в роботі. От тупа залізяка...

• Хаха 1
Посилання на коментар

20 минут назад, DimaF сказал:

Как показала жизнь, возить в село что то дороже чем массовое пойло абсолютно бесполезная затея....

а якщо ще й  сказати ціну - то витріщать очі , бо ціна , на приклад , умовного  банального Гінесу , або Ньюкаслу  - знаходиться  за межами їхньої свідомості :lol:

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

2 хвилини тому, рыбак сказав:

Как радует такая ситуация беглых " украинцев" , аж не могут в себе сдержать счастья .

В который раз подтверждается истина, что кто бы что ни писал - он всегда пишет о себе.

Они всегда  обоснование своей трусости  ищут и  найдут

Нежелание подыхать и ебашиться - это не трусость. 

виноват и то и это и другое , но только не оно

Нести ответственность должны бенефициары. 

дырявое  существо, некогда родившееся человеком , но признавшее  себя  дырявым  беглым мешком .

как сказал Джон Мейнард Смит: “А что нам было делать? Подогнать уравнения под другой ответ?”

• Дякую 1
Посилання на коментар

12 минут назад, US7IGN сказал:

Я тут зі своїм балакаю за одну схему, а ця потвора відмовляється працювати посилаючись на те що треба все робити чесно. Я кажу що чесно це не економічна і не фінансова категорія і її не потрібно взагалі використовувати в роботі. От тупа залізяка...

Ты задай промпт , что оно в роли юристо- адвоката , и тогда оно не будет это слово упоминать- будешь с ним на одной волне

Посилання на коментар

40 хвилин тому, DimaF сказав:

Как показала жизнь, возить в село что то дороже чем массовое пойло абсолютно бесполезная затея....
Крепкое делится на казенка/самогон, пиво все жигулевское, хоть ты им бельгийское из бутиков пивных привези...:razz:🙃

Мені пощастило, що серед тих людей, яких я залучав до роботи у селі, не всі були такими, як ви пишете)
Тож є кілька таких знайомих, яким не "аби по джбану дало".
Дядько Вася ото магазинне "чернігівське" не вживає навіть на халяву, міцний алкоголь п'є тільки домашній або якісний, а тютюн палить той, що сам вирощує - я б і сам такий палив (за запахом розбираюся), але покинув цю приємну звичку вже більш ніж десяток років тому.

Звісно, що смакувати кон'яки, сінгл-молти чи розбиратися в сортах бельгійського пива в тих людей досвіду немає ( а звідки йому взятися? :unknown: в мене теж колись не було), але відрізнити нормальний лагер від еболоні та подібного смаку вистачає.

25 хвилин тому, US7IGN сказав:

Спробуйте перевести акаунт в "дорослий режим" через якогось дропа (треба пройти верифікацію), а далі того самовпевненого електронного лоха вже значно легше буде розкатувати. :razz:

Змінено користувачем DmiVady
додано)
Посилання на коментар

29 минут назад, DmiVady сказал:

Мені пощастило, що серед тих людей, яких я залучав до роботи у селі, не всі були такими, як ви пишете)
Тож є кілька таких знайомих, яким не "аби по джбану дало".
Дядько Вася ото магазинне "чернігівське" не вживає навіть на халяву, міцний алкоголь п'є тільки домашній або якісний, а тютюн палить той, що сам вирощує - я б і сам такий палив (за запахом розбираюся), але покинув цю приємну звичку вже більш ніж десяток років тому.

Звісно, що смакувати кон'яки, сінгл-молти чи розбиратися в сортах бельгійського пива в тих людей досвіду немає ( а звідки йому взятися? :unknown: в мене теж колись не було), але відрізнити нормальний лагер від еболоні та подібного смаку вистачає.

тю , в мене переважна більшість  моїх  "городських"   однокоритників дитинства та юності ( ті що вижили - не позкололися та не позпивалися ) вище в смаках не піднялася .

колись у минулому житті  розважався , по-сибаритськи  пригощаючи їх умовним Глендфідічем , хамоном , пармезаном , е.т.с.... , нишком  прикалувався з їхньої реакції .

Чомусь після того стосунки псувалися :crazy:

Спойлер

... и так горько ему сделалось, что чуть не заплакал.

— Почему же, — шептали его дрожащие губы, — почему богачам всё, а нам ничего... Почему богач ест нежную розовую ветчину, объедается шпротами и белыми булками, заливает себе горло настоящей водкой, пенистым пивом, курит папиросы, а я, как пёс какой, должен жевать черствый хлеб и тянуть тошнотворное пойло на сахарине!.. Почему одним всё, другим — ничего?..

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

Чатбота в стрічку, огляд Машовця приніс.

Дата: 13 серпня 2026
Тема: Куп’янський, Лиманський і Вовчанський (Харківський) напрямки
Тип матеріалу: військовий огляд, формат «коротко з різних напрямків»
Джерело: Telegram-канал «Zvиздец Мангусту»
Статус доступу: FULL — прочитано весь огляд, усі три напрямки та авторський підсумок. Канал прямо ідентифікований як Telegram-канал військового оглядача Костянтина Машовця; сьогоднішня вторинна публікація «Об’єктива» відтворює ключові тези харківської частини огляду.

Дії

Куп’янський напрямок. Російські війська відновили активні штурмові дії на більшості ділянок Куп’янського плацдарму, насамперед у його центральній та північній частинах. Головний задум, за Машовцем, полягає у просуванні Піщане — Куп’янськ-Вузловий, щоб розрізати український плацдарм на дві частини й надалі ліквідовувати їх окремо. За два місяці боїв російські малі піхотні групи закріпилися в Курилівці, на північно-східній околиці Ківшарівки та вийшли до східної околиці Куп’янська-Вузлового; є також просування в напрямку Петропавлівки та східної частини Куп’янська.

Лиманський напрямок. Росіяни продовжують інфільтрацію малими піхотними групами зі сходу, південного сходу й півночі. Окремі групи, за оцінкою автора, закріпилися на південно-східній околиці Лимана та в Діброві, однак спроба повністю ізолювати Лиманський район оборони з північного заходу поки не вдалася. ЗСУ контратаками й пошуково-рейдовими діями блокують частину російських груп.

Вовчанський напрямок. Російські війська створили низку дрібних тактичних вклинень у прикордонні східніше Вовчанська; на окремих ділянках малі групи переправилися через Вовчу. Водночас на основному напрямку Вовчанськ — Білий Колодязь істотного просування немає, а частина раніше прониклих груп залишається заблокованою.

Тенденції

На Куп’янському плацдармі йдеться вже не про поодинокі проникнення, а про відновлення активних атак на широкому наборі ділянок, хоча основним інструментом залишаються малі штурмові групи.

Біля Лимана російська інфільтрація дає локальні результати, але поки не перетворилася на стійке оперативне охоплення. Машовець очікує найближчим часом посилення російської активності саме східніше та південно-східніше Лимана, де противник уже має певні тактичні результати.

На Харківщині російські прикордонні вклинення Машовець розглядає не як набір незалежних атак, а як спосіб розтягнути українські сили й резерви перед подальшими діями на головному напрямку.

Висновки автора

Загальний російський задум на Харківському напрямку Машовець визначає як спробу відрізати північно-східну частину Харківської області східніше Сіверського Дінця по умовній лінії Вовчанськ — Куп’янськ через збіжні удари в напрямку Великого Бурлука.

Нинішні численні прикордонні вклинення він трактує як поетапну реалізацію цього задуму: змусити українське командування витрачати резерви на блокування багатьох дрібних проникнень і таким чином послабити стійкість оборони на головних напрямках.

Водночас автор наголошує на фундаментальній проблемі російського задуму: його мета вже очевидна, а необхідна глибина подальшого просування значна. За його оцінкою, до Великого Бурлука залишається понад 40 км від Вовчанська, понад 30 км від Куп’янська і понад 18 км від найближчих російських вклинень зі сходу та північного сходу.

Підсумок: Машовець бачить активізацію противника одразу на Куп’янському, Лиманському та прикордонному Харківському контурах, але відділяє локальні проникнення малих груп від стійкого контролю території. Ключова авторська теза: численні російські «порізи» прикордоння мають розтягнути українські резерви й створити умови для ширшої операції в напрямку Великого Бурлука, однак сам задум уже давно не є для української сторони несподіванкою.

©  ChatGPT 5.6 Sol high intelligence 

Посилання на коментар

17 хвилин тому, DmiVady сказав:

якогось дропа (треба пройти верифікацію), а далі того самовпевненого електронного лоха вже значно легше буде розкатувати. 

Насправді корисна функція. Типу в налаштуваннях одразу слідчого увімкнули. Тобто якщо він пропускає схему то вона автоматично не викликає підозри тих хто роздає підозри

• Хаха 1
Посилання на коментар

17 минут назад, DmiVady сказал:

але відрізнити нормальний лагер від еболоні та подібного смаку вистачає.

Да ладно. Алкоголизм есть алкоголизм и без разницы чего человек употребляет. Есть такие что и условным элитным каждый день нажираются. А так каждый профи алкаш под свои вкусы и кошелек формирует решение своей зависимости. 

• Лайк 2
Посилання на коментар

Тільки що, ks6 сказав:

Да ладно. Алкоголизм есть алкоголизм и без разницы чего человек употребляет. Есть такие что и условным элитным каждый день нажираются. А так каждый профи алкаш под свои вкусы и кошелек формирует решение своей зависимости. 

Та все воно те саме завжди :lol:

www.instagram.com/reel/Db8o-Mes_PM/

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 часа назад, sergio сказал:

А то хіба не ви писали, про бюджетне пиво, яке чуваку, що за маєтком дивитися завезли? Можливо з кимось сплутав. 

Пока из этого " маєтка" видели фото только  из холодильника  с  баночками  пива, да и то не факт . 

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

Только что, ks6 сказал:

это элитные алкоголики

Посилання на коментар

1 хвилину тому, рыбак сказав:

это элитные алкоголики

элитные рабы молекул и веществ

Посилання на коментар

2 хвилини тому, ks6 сказав:

Так, алкоголізм є алкоголізмом - не посперечаєшся.
І кожен формує свій алкоголізм під власні смаки - теж не посперечаєшся.
Тому дехто п'є лише "щоб у джбан дало", а дехто додає до цього ще щось.

Гаманець... різниця в ціні між еболоню та пристойним лагером зараз зовсім некритична.
Що в себе лити та що їсти - суто справа кожного.

Тобто я з вами цілком погоджуюся, і "та ладно" це не до мене :razz:

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, рыбак сказал:

"У 1933 р. Яворницький був обвинувачений в «буржуазному націоналізмі», а керований ним музей оголошений «кублом націоналістичної контрреволюційної пропаганди»."-- 

Знали бы все эти мечтатели украинства к чему в итоге приведут современные укрреволюционеры и  майданщики - ложь, насилие ,  ненависть . Но , за что боролись , на то и напоролись . Только пожинать плоды своей деятельности самые  ушлые  укрпатриоты  не желают , но продолжают подстрекать  из безопасных мест.

Посилання на коментар

3 минуты назад, DmiVady сказал:

Гаманець... різниця в ціні між еболоню та пристойним лагером зараз зовсім некритична.
Що в себе лити та що їсти - суто справа кожного.

Тобто я з вами цілком погоджуюся, і "та ладно" це не до мене

Ну Вы же нарисовали границу между приличным пойлом и шмурдяком. Хотя вполне возможно какой нибудь пивной эстет с Чехии посчитает все ваши достойные лагеры абсолютно никакими. Имхо и бурячиха и Чивас, дороже я просто не пил, ничем от результата на мозги не отличаются. Нет в алкоголизме никакой элитности.

Посилання на коментар

10 хвилин тому, ks6 сказав:

Ну Вы же нарисовали границу между приличным пойлом и шмурдяком. Хотя вполне возможно какой нибудь пивной эстет с Чехии посчитает все ваши достойные лагеры абсолютно никакими. Имхо и бурячиха и Чивас, дороже я просто не пил, ничем от результата на мозги не отличаются. Нет в алкоголизме никакой элитности.

Я це бачу так. Алкоголізм це коли випивається все одразу будь-якої якості. Тобто у алкоголіка не може стояти бар з десятків відкритих пляшок, коли інколи під настрій трохи випивається з тієї чи іншої.

• Хаха 2
Посилання на коментар

Зему дарістична держава 3.14 да рістична у всьому:

"Україна стала єдиною державою у світі, що змусила ЄС фактично виконувати функцію зовнішнього мобілізаційного контролю за її ж громадянами

Те, що відбувається з українцями в країнах ЄС у 2025–2026 роках, — це безпрецедентне явище в новітній історії міжнародного міграційного права. У сучасній Європі немає жодної іншої національності, групи біженців чи категорії іноземців, до яких застосовувалися б подібні вимоги.

🔤Жодна інша держава не делегувала іноземним урядам функцію контролю за своїми громадянами на їхній території. І жодна інша нація не опинилася в статусі, коли базове право на захист від війни обумовлене дозволом власної адміністрації.

Повний текст - за посиланням на FB сторінці Дениса 👇

https://www.facebook.com/share/p/1DN178zshT/?mibextid=wwXIfr  "   t.me/NikolayGolbin/3222

• Хаха 2
Посилання на коментар

6 хвилин тому, ks6 сказав:

Цю різницю можна побачити в хіманалізі і, як наслідок, у психічному впливі на мозок та шлунок споживача, а згодом, знов-таки як наслідок, у довготермінових змінах мозку та психіки.
У деяких людей самоаналіз розвинений недостатньо, щоб зрозуміти: це на мій мозок впливає не так, як інше. 
А деяким людям просто не вистачає самоконтролю, щоб протистояти психічній залежності й обирати, чим саме цю залежність годувати.
Якщо для вас різниці нема, то це цілком природно - не бачу в цьому нічого поганого й шукати її не закликаю.
Кожному - своє.
Чівас, як на мене, звичайна рівна бухашка, але й буряківку можна гарно дистилювати та технологічно обробити, зробивши з неї пристойний алкоголь.
Звісно, це будуть різні алкоголі і за органолептикою, і за психічною дією.

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, US7IGN сказав:

Я це бачу так. Алкоголізм це коли випивається все одразу будь-якої якості. Тобто у алкоголіка не може стояти бар з десятків відкритих пляшок, коли інколи під настрій трохи випивається з тієї чи іншої.

Деякі визначають 3 стадії алкоголізму:
1) можу бухати, якщо хочу
2) так хочу бухати, що не можу
3) вже не хочу, але вже не можу не бухати

Посилання на коментар

21 хвилину тому, US7IGN сказав:

Я алкаш, у якого був такий бар: кілька пляшок було відкорковано, але так і не випито, так і подарував :oops:
Щоправда, то були доволі-таки складні для вживання літрами напої :razz:
А ще років двадцять тому в мене була дача прямо у місті.
Друзі завжди знали, що в мене в холодильнику стоїть літр недорогої горілки, і часом засилали гонця позичити, коли я не був присутній на сейшенах, бо "скільки горілки не бери, все одно два рази бігати". :lol: )))
На базі в нас майже завжди стояв в доволі великій кількості експортний спирт-дістилят з "Хортиці".
Розводили потроху на вечір, під настрій чи свято і розливали з самовару (невеликого, але прикольного) :crazy:

Тобто звичайні алкоголики, але ще на тій стадії, коли ще себе контролюєш :pardon:

• Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...