vadimv Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 3 години тому, sergio сказав: Вже десь 7 учнів набрала, репетиторствує, в основному німецька. Ну це ще якийсь час проживе. Змінено 11 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 2 години тому, US7IGN сказав: www.instagram.com/reel/DcVfuy1Dr_R/ Без бутылки, без стакана, без ножа, без монтировки Не выезжай из гаража, не проверив обстановки! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 18 хвилин тому, US7IGN сказав: який гарний парадокс в двох реченнях. ця система працює якщо всі джентльмени. а голосракому бидлу джентльмени ні на словах, ні на папері в реальності не вірять... Я б вам також не повірив ні під яким соусом З.і. нагадайте мені якого числа день Незалежності Великобританії? Змінено 11 годин тому користувачем Дощ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 42 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: при владі жиди. як не прийняти такий закон? в Україні українці мабуть менше прав і свобод. Нарешті пишите правильні речі. В українців є право воювати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 17 хвилин тому, US7IGN сказав: Люблю такі інсайти Інсайти чи інсайди? ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 6 хвилин тому, Дощ сказав: Я б вам також не повірив ні під яким соусом З.і. нагадайте мені якого числа день Незалежності Великобританії? Від кого? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 2 хвилини тому, vadimv сказав: Інсайти чи інсайди? ) Щось я забагато помилок в слові інцест зробив 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 2 хвилини тому, US7IGN сказав: Від кого? Від Датського королевства ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому О, коллеги бункерного десантника :- -"Жена и дочь Келлога, который предложил мобилизовать украинских женщин, служили на тыловых должностях. И в армию они пошли добровольно, а не по мобилизации. Напомним, что Келлог, призывая Украину мобилизовать женщин, сослался на опыт своей семьи. «Моя жена воевала в Гренаде, а дочь - в Афганистане», - сказал он. Отметим, что в полном смысле слова обе женщины не воевали, поскольку занимали тыловые должности. Дочь бывшего спецпредставителя Трампа Меган Моббс окончила военную академию Вест-Пойнт и служила в 82-й воздушно-десантной дивизии. В 2010-2011 годах она находилась в Афганистане, где командовала подразделением воздушного снабжения. При этом Моббс была офицером тылового командования, а сведений о ее участии в наземных боях нет. Жена Келлога Пейдж также прошла парашютную подготовку и служила офицером армии США. Известно, что она занимала штабную должность и отвечала за личный состав в подразделении военной разведки.". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 12 хвилин тому, vadimv сказав: Без бутылки, без стакана, без ножа, без монтировки Не выезжай из гаража, не проверив обстановки! Два ножа з собою. Але з його слів різати колоти не збирається, як аксесуар Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 1 час назад, Александр Аврамчук сказал: Мудра теж їхніх виявляеться при владі жиди. як не прийняти такий закон? в Україні українці мабуть менше прав і свобод. Если точнее , то у власти современные книжники и фарисеи, те , которые приговорили Христа. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 9 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: Два ножа з собою. Але з його слів різати колоти не збирається, як аксесуар Кажуть що коли двоє ведуть це краще ніж коли шестеро несуть... Сьогодні в Володимирському соборі скромно відспівували лише одного героя Змінено 11 годин тому користувачем US7IGN 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 2 часа назад, sergio сказал: Та да. t.me/gnapinfo/4910 Киевский фарисей . как 2 тысячи лет назад , так и сейчас служат своему отцу - диаволу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 8 хвилин тому, vadimv сказав: Від Датського королевства ) Все пішло від армянина Ноя 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому Только что, US7IGN сказал: Кажуть що коли двоє ведуть це краще ніж коли шестеро несуть... А ты спроси у того , которого двое понесли , может тебе понравится . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 20 минут назад, XL.pro сказал: Нарешті пишите правильні речі. В українців є право воювати. То ти українеуь чи хто, я так і не пойняв ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 44 минуты назад, US7IGN сказал: Люблю такі інсайти Это твой идеал ? Сборище сатанистов . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 11 годин тому, kim chen lhoran сказав: треба довести до корейського пролетарсько-імператорського дому Кім'ів, в особливости до його зло-шіпучої сестрички, якщо від них буде більше кнехтів та ракет, то стає можливим проведення операції "Павутина-2" з участю невідомих корабликів 😶 Я розумію, що ти вже зовсім старий -- деменція, недоумство і все таке -- але ж спробуй напружити залишки мозку і не видавати чиїсь придуркуваті дописи за мої, як дешевий рашабот-брехун. Ось оригінал -- спробуй порівняти з твоєю маячнею: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому t.me/insider_zsy/45596 Руками любий зможе. А прутнем? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
truck55 Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 1 час назад, Александр Аврамчук сказал: при владі жиди Вони ж не самі себе туди повибирали. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 1 час назад, vadimv сказал: Ну це ще якийсь час проживе. Рівень освіта падає домкратом, по собі знаю, що хто більш менш притомний будуть валити гроші в репетиторів. А найближчим часом покращень не намічається в держосаіті. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 1 хвилину тому, sergio сказав: Рівень освіта падає домкратом, по собі знаю, що хто більш менш притомний будуть валити гроші в репетиторів. А найближчим часом покращень не намічається в держосаіті. наскільки я зрозумів, єдина мета репетитора в кращому випадку підготувати до екзамену. але чи дає здача екзамену знання з предмету? в принципі репетитор може частково заміняти собою освіту, але чи доцільно в це ввалювати гроші? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 15 хвилин тому, truck55 сказав: Вони ж не самі себе туди повибирали. раби без власника чи хоча б командира існувати не можуть. он питаєш у хлопа що він робить для власного щастя, а він каже що хай його краще кіт з'їсть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 11 минут назад, truck55 сказал: Вони ж не самі себе туди повибирали. Далеко не ходити, минулою осінню в СТ були вибори голови(попередній врізав дуба). Там Якась ініціативна група з нижньої вулиці представили трьох кандидатів, дава рагуля судячи з вигляду , і, судячи по прізвищу і ще до деяким антропологічним ознакам жида. Народ і в тому числі я чомусь проголосували за жида. А якби був якись українець більш інтелигентного виду, а не рагуль, то я б скоріше проголосував за нього. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 16 минут назад, US7IGN сказал: наскільки я зрозумів, єдина мета репетитора в кращому випадку підготувати до екзамену. але чи дає здача екзамену знання з предмету? в принципі репетитор може частково заміняти собою освіту, але чи доцільно в це ввалювати гроші? Ну, чесно кажучи я не розраховую, що в мене малий в політесі здобуде,, якісь знання, які допоможуть йому заробляти гроші або принаймні фах, так щоб диплом був та щоб дома від компа не пух. Я вже писав,, що в обидвох дітей за час школи тільки в репетиторів та курси з мов вивалив суму співставну з вартістю купівлі нового Ланосу з салону. Причому занятия в молодших класах то просто лиття води в пісок, десь тільки під кінець школи то стало давати якись результат. Змінено 10 годин тому користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз