vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 3 години тому, sergio сказав: Вже десь 7 учнів набрала, репетиторствує, в основному німецька. Ну це ще якийсь час проживе. Змінено 2 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 години тому, US7IGN сказав: www.instagram.com/reel/DcVfuy1Dr_R/ Без бутылки, без стакана, без ножа, без монтировки Не выезжай из гаража, не проверив обстановки! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 18 хвилин тому, US7IGN сказав: який гарний парадокс в двох реченнях. ця система працює якщо всі джентльмени. а голосракому бидлу джентльмени ні на словах, ні на папері в реальності не вірять... Я б вам також не повірив ні під яким соусом З.і. нагадайте мені якого числа день Незалежності Великобританії? Змінено 2 години тому користувачем Дощ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 42 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: при владі жиди. як не прийняти такий закон? в Україні українці мабуть менше прав і свобод. Нарешті пишите правильні речі. В українців є право воювати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 17 хвилин тому, US7IGN сказав: Люблю такі інсайти Інсайти чи інсайди? ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 6 хвилин тому, Дощ сказав: Я б вам також не повірив ні під яким соусом З.і. нагадайте мені якого числа день Незалежності Великобританії? Від кого? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 хвилини тому, vadimv сказав: Інсайти чи інсайди? ) Щось я забагато помилок в слові інцест зробив 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 хвилини тому, US7IGN сказав: Від кого? Від Датського королевства ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому О, коллеги бункерного десантника :- -"Жена и дочь Келлога, который предложил мобилизовать украинских женщин, служили на тыловых должностях. И в армию они пошли добровольно, а не по мобилизации. Напомним, что Келлог, призывая Украину мобилизовать женщин, сослался на опыт своей семьи. «Моя жена воевала в Гренаде, а дочь - в Афганистане», - сказал он. Отметим, что в полном смысле слова обе женщины не воевали, поскольку занимали тыловые должности. Дочь бывшего спецпредставителя Трампа Меган Моббс окончила военную академию Вест-Пойнт и служила в 82-й воздушно-десантной дивизии. В 2010-2011 годах она находилась в Афганистане, где командовала подразделением воздушного снабжения. При этом Моббс была офицером тылового командования, а сведений о ее участии в наземных боях нет. Жена Келлога Пейдж также прошла парашютную подготовку и служила офицером армии США. Известно, что она занимала штабную должность и отвечала за личный состав в подразделении военной разведки.". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 12 хвилин тому, vadimv сказав: Без бутылки, без стакана, без ножа, без монтировки Не выезжай из гаража, не проверив обстановки! Два ножа з собою. Але з його слів різати колоти не збирається, як аксесуар Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 час назад, Александр Аврамчук сказал: Мудра теж їхніх виявляеться при владі жиди. як не прийняти такий закон? в Україні українці мабуть менше прав і свобод. Если точнее , то у власти современные книжники и фарисеи, те , которые приговорили Христа. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 9 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: Два ножа з собою. Але з його слів різати колоти не збирається, як аксесуар Кажуть що коли двоє ведуть це краще ніж коли шестеро несуть... Сьогодні в Володимирському соборі скромно відспівували лише одного героя Змінено 2 години тому користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 часа назад, sergio сказал: Та да. t.me/gnapinfo/4910 Киевский фарисей . как 2 тысячи лет назад , так и сейчас служат своему отцу - диаволу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 8 хвилин тому, vadimv сказав: Від Датського королевства ) Все пішло від армянина Ноя 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Только что, US7IGN сказал: Кажуть що коли двоє ведуть це краще ніж коли шестеро несуть... А ты спроси у того , которого двое понесли , может тебе понравится . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 20 минут назад, XL.pro сказал: Нарешті пишите правильні речі. В українців є право воювати. То ти українеуь чи хто, я так і не пойняв ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 44 минуты назад, US7IGN сказал: Люблю такі інсайти Это твой идеал ? Сборище сатанистов . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 11 годин тому, kim chen lhoran сказав: треба довести до корейського пролетарсько-імператорського дому Кім'ів, в особливости до його зло-шіпучої сестрички, якщо від них буде більше кнехтів та ракет, то стає можливим проведення операції "Павутина-2" з участю невідомих корабликів 😶 Я розумію, що ти вже зовсім старий -- деменція, недоумство і все таке -- але ж спробуй напружити залишки мозку і не видавати чиїсь придуркуваті дописи за мої, як дешевий рашабот-брехун. Ось оригінал -- спробуй порівняти з твоєю маячнею: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому t.me/insider_zsy/45596 Руками любий зможе. А прутнем? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
truck55 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 час назад, Александр Аврамчук сказал: при владі жиди Вони ж не самі себе туди повибирали. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, vadimv сказал: Ну це ще якийсь час проживе. Рівень освіта падає домкратом, по собі знаю, що хто більш менш притомний будуть валити гроші в репетиторів. А найближчим часом покращень не намічається в держосаіті. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, sergio сказав: Рівень освіта падає домкратом, по собі знаю, що хто більш менш притомний будуть валити гроші в репетиторів. А найближчим часом покращень не намічається в держосаіті. наскільки я зрозумів, єдина мета репетитора в кращому випадку підготувати до екзамену. але чи дає здача екзамену знання з предмету? в принципі репетитор може частково заміняти собою освіту, але чи доцільно в це ввалювати гроші? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 15 хвилин тому, truck55 сказав: Вони ж не самі себе туди повибирали. раби без власника чи хоча б командира існувати не можуть. он питаєш у хлопа що він робить для власного щастя, а він каже що хай його краще кіт з'їсть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 11 минут назад, truck55 сказал: Вони ж не самі себе туди повибирали. Далеко не ходити, минулою осінню в СТ були вибори голови(попередній врізав дуба). Там Якась ініціативна група з нижньої вулиці представили трьох кандидатів, дава рагуля судячи з вигляду , і, судячи по прізвищу і ще до деяким антропологічним ознакам жида. Народ і в тому числі я чомусь проголосували за жида. А якби був якись українець більш інтелигентного виду, а не рагуль, то я б скоріше проголосував за нього. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 16 минут назад, US7IGN сказал: наскільки я зрозумів, єдина мета репетитора в кращому випадку підготувати до екзамену. але чи дає здача екзамену знання з предмету? в принципі репетитор може частково заміняти собою освіту, але чи доцільно в це ввалювати гроші? Ну, чесно кажучи я не розраховую, що в мене малий в політесі здобуде,, якісь знання, які допоможуть йому заробляти гроші або принаймні фах, так щоб диплом був та щоб дома від компа не пух. Я вже писав,, що в обидвох дітей за час школи тільки в репетиторів та курси з мов вивалив суму співставну з вартістю купівлі нового Ланосу з салону. Причому занятия в молодших класах то просто лиття води в пісок, десь тільки під кінець школи то стало давати якись результат. Змінено 1 година тому користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз