Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

12 минут назад, US7IGN сказал:

в чому сенс примушувати тих хто найменш корисний?

а як це порахувати і передбачити? справа в тому, що той хто по морально-вольовим підходить в армію - його складно примусити, по інтелекту - складно зловити, по віку - чомусь відрубали законодавчо. 

на справді я не знаю справньої мети і цілей нашого керівництва, тому і не можу ніяк оцінити ефективність їх дій в цілому, і по підходах комплектування армії зокрема.

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Тільки що, karlito сказав:

як це порахувати і передбачити? справа в тому, що той хто по морально-вольовим підходить в армію - його складно примусити, по інтелекту - складно зловити, по віку - чомусь відрубали законодавчо. 

Скасовуємо всі відстрочки і бронювання і відбір виключно по здоров'ю. Щоб не було бажання мутити, запросити німців/шведів і знеособлене влк. Якби мені поставили задачу комплектувати армію якісно я би зробив саме так.

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, US7IGN сказав:

Об'єктивні причини у всіх однакові, тільки у одних виходить, а у інших ні. Значить справа не в причинах ...

в когось вийшло без "примусової" мобілізації відбитись від набагато сильнішого агресора? якщо і вийшло то не дмаю що це вийняток, дуже специфічний збіг обставин, а не правило.

Посилання на коментар

Тільки що, US7IGN сказав:

Скасовуємо всі відстрочки і бронювання і відбір виключно по здоров'ю. Щоб не було бажання мутити, запросити німців/шведів і знеособлене влк. Якби мені поставили задачу комплектувати армію якісно я би зробив саме так.

німці з шведами будуть замість груп оповіщення ТЦК бігати ловити кандидатів для проходження знеособленого влк?

• Хаха 1
Посилання на коментар

Тільки що, yuragon сказав:

в когось вийшло без "примусової" мобілізації відбитись від набагато сильнішого агресора? якщо і вийшло то не дмаю що це вийняток, дуже специфічний збіг обставин, а не правило.

А хто відбився в нашому випадку? Поки що втрати непропорційні і диспропорція тільки збільшується. Подивимося на результати...

• Лайк 1
Посилання на коментар

А хто відбився в нашому випадку? Поки що втрати непропорційні і диспропорція тільки збільшується. Подивимося на результати...

в нашому випадку ще все в процесі - курчат по осені порахуємо, якщо буде кого і кому рахувати звісно. попереднє питання відпало про хто відбився без мобілізації, після висловлення вашої позиції щодо організації мобілізації. грішним ділом подумав що ви взагалі проти мобілізації впринципі - мої вибачення.

Посилання на коментар

1 хвилину тому, yuragon сказав:

німці з шведами будуть замість груп оповіщення ТЦК бігати ловити кандидатів для проходження знеособленого влк?

Навіщо групи оповіщення? Поліція 

• Лайк 1
Посилання на коментар

в нашому випадку ще все в процесі - курчат по осені порахуємо, якщо буде кого і кому рахувати звісно. попереднє питання відпало про хто відбився без мобілізації, після висловлення вашої позиції щодо організації мобілізації. грішним ділом подумав що ви взагалі проти мобілізації впринципі - мої вибачення.

Я не проти. Я за те щоб загальна була повною як сказав Буданов. Тоді і ловити менше доведеться.

• Лайк 2
Посилання на коментар

5 минут назад, vadimv сказал:

А ще є ідіоти Макнамари...

там не всі були добровольці, і Річер служив вже в повністю контрактній армії

а суть призивної краще мене пояснить 

https://www.youtube.com/watch?v=ANwtzwfSbhc

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

Навіщо групи оповіщення? Поліція 

тут згоден - так і мало б бути й зараз. думаю на них то не спихнули (або вони самі не підписалися) це через те що маючи відповідну репутацію ніхто б не терпів їх, традиції і прецеденти вже були. тому підключили військових і через повагу до армії виграли трохи часу. але виглядає що вже і це просрали....

• Лайк 2
Посилання на коментар

1 хвилину тому, karlito сказав:

там не всі були добровольці, і Річер служив вже в повністю контрактній армії

а суть призивної краще мене пояснить 

https://www.youtube.com/watch?v=ANwtzwfSbhc

Як на мене неправильно рівняти кацапську чи американську армію якій солдати потрібні для загарбницьких війн з армією України яка бореться за виживання вкрай обмеженими ресурсами, який точно має максимально раціонально використовуватися.

Посилання на коментар

2 хвилини тому, yuragon сказав:

тут згоден - так і мало б бути й зараз. думаю на них то не спихнули (або вони самі не підписалися) це через те що маючи відповідну репутацію ніхто б не терпів їх, традиції і прецеденти вже були. тому підключили військових і через повагу до армії виграли трохи часу. але виглядає що вже і це просрали....

Неможна неправомірними засобами досягнути правомірний результат. Але це не з цією владою. І хоча я не схвалюю заміну одного режиму іншим як це зараз робиться, але можливо там більше раціональності буде і запиту на кваліфікацію і компетентність ніж зараз 

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

Як на мене неправильно рівняти кацапську чи американську армію якій солдати потрібні для загарбницьких війн з армією України яка бореться за виживання вкрай обмеженими ресурсами, який точно має максимально раціонально використовуватися.

це очевидно. як і очевидно що як би цинічно це не звучало, але коли каб прилітає в позицію то різниці нема чи там сидить абсолютно здоровий 20-ти річний спртсмен чи 55-ти річний з хронічними захворюваннями і схильністю до спиртного.

Посилання на коментар

2 хвилини тому, yuragon сказав:

це очевидно. як і очевидно що як би цинічно це не звучало, але коли каб прилітає в позицію то різниці нема чи там сидить абсолютно здоровий 20-ти річний спртсмен чи 55-ти річний з хронічними захворюваннями і схильністю до спиртного.

Очевидно що відсоток тих хто сидить на позиції не 90 і навіть не 80%. А також що пересидіти ворога який має більше таких же для сидіння неможливо. Особливо якщо каби тільки у нього є. Отже кількість можна перебороти тільки якістю. Ну це я звісно не як військовий, а з досвіду корпоративних баталій. Тому я і команди завжди збирав не натовп безтолкових, а менше але кращих.

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, US7IGN сказав:

Очевидно що відсоток тих хто сидить на позиції не 90 і навіть не 80%. А також що пересидіти ворога який має більше таких же для сидіння неможливо. Особливо якщо каби тільки у нього є. Отже кількість можна перебороти тільки якістю. Ну це я звісно не як військовий, а з досвіду корпоративних баталій. Тому я і команди завжди збирав не натовп безтолкових, а менше але кращих.

"пересидіти" точно не вийде. наприклад асиметричні дії можуть призвести до того що агресору стане невигідно продовжувати агресію і він зупиниться. але під час цього всього хтось має сидіти і тримати позицію, і часто для такої задачі різниця між 20-ти річним спортсменом і 55-ти річним не така вже й суттєва. для штурмів звичайно потрібно здоров'я - це очевидно.

• Сумно 1
Посилання на коментар

42 минуты назад, US7IGN сказал:

Що би мені завадило ухилятись? 

• Лайк 1
Посилання на коментар

29 минут назад, US7IGN сказал:

неправильно, але я цього не роблю, принаймні в лоб. просто показую що є інші підходи. зрозуміло що вони нам не підходять, з тих чи інших причин (ресурсів, георафії, демографії і т д).

а щодо застосування вашого підходу лише по здоровю і "безликим" влк - маю думку що отримавши шанс сісти в окоп - наша влада чкурне. вся їх незламність зараз тримається на відносній особистій безпеці і закриванням очей партнерів на розходження між деклараціями і реальністю. можу помилятись, але ми цього не взнаємо, бо готовий поставити всі свої накопичення на те, що ваш варіант підходу не буде втіленно.

• Лайк 2
Посилання на коментар

2 години тому, truck55 сказав:

Ще ніж у спину. 

antikor.info/articles/860432-ministr_finansov_sa_obvinil_ukrainu_v_mirovom_energeticheskom_shoke_i_roste_tsen_na_toplivo

Чому це ніж? Все закономірно, Україна стає в один ряд з наймогутнішими державами світу, Китай ,США, Індія і значно впливає на світову економіку. Можемо обвалити хоч долар рупію чи юань. І провести черговий міжгалактичний шаховий форум у ньювасюках, хоч зараз.

• Хаха 4
Посилання на коментар

24 хвилини тому, yuragon сказав:

наприклад асиметричні дії можуть призвести до того що агресору стане невигідно продовжувати агресію і він зупиниться

2-3 тижні?

9 хвилин тому, sergio сказав:

Що би мені завадило ухилятись? 

неправильне питання. що саме вас змушує ухилятися? топ-3 причин?

11 хвилин тому, karlito сказав:

наша влада чкурне

філософське питання - як можна перемогти зовнішнього ворога не перемогши внутрішнього? я з точки зору що є речі які ми не можемо змінити і є які можемо. отже логічно змінювати те що від нас залежить не очікуючи що зміниться те що не залежить

Посилання на коментар

11 минут назад, ozor сказал:

Чому це ніж? Все закономірно, Україна стає в один ряд з наймогутнішими державами світу, Китай ,США, Індія і значно впливає на світову економіку. Можемо обвалити хоч долар рупію чи юань. І провести черговий міжгалактичний шаховий форум у ньювасюках, хоч зараз.

За допомогою Магур и seababу перекрити Гібралтар. 💪 

Ну і в Єгипті є наш агент, готовий до перекрытия Суєцького каналу, коли поступить такий наказ. 😎 

Змінено користувачем sergio
  • Хаха 3
Посилання на коментар

1 час назад, US7IGN сказал:

А на границе,в таком случае, заградотряды ставить?

Посилання на коментар

5 хвилин тому, US7IGN сказав:

неправильне питання. що саме вас змушує ухилятися? топ-3 причин?

неправильне питання - правильне що змусить не ухилятися. спойлер - нічого ))

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Vitaliy67 сказав:

А на границе,в таком случае, заградотряды ставить?

навіщо? зробити інвентаризацію нації. зняти Конституцію з паузи і нарешті розділити землю та інші ресурси між тими хто залишиться і захоче воювати за це.

Посилання на коментар

неправильне питання - правильне що змусить не ухилятися. спойлер - нічого ))

що його змушує їбатися зі старими пралками та басейном? яка принципова різниця де саме вйобувати?

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...