Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

47 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

Шось оцінка ситуації Дощем виявилася не дуже влучною - виявляється порушення ПДР все ж таки було.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

17 минут назад, XL.pro сказал:

Вважаю себе морально стійким, але подивився на те бля...во із середини, виглядало більше як допомога єврею утримувати свою сім'ю.

Тому зараз більше доначу: адресно або у фонди.

Ты - соучастник  и спонсор войны. 

Это как тот кто финансирует производство алкоголя и паралельно заявляет о моральности.  

Так и тот кто спонсирует производство орудий убийств и паралельно заявляет о том , что это для защиты и мира.

Подобные тебе - православные попы освящающий орудия убийств. - это твой тренер -московский кореш православный 

Змінено користувачем рыбак
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

Міністр оборони Естонії Ханно Певкур подав у відставку через скандал з постачанням снарядів в Україну. Він заявив, що зауваження Державного контролю щодо діяльності Сил оборони Естонії та Державного центру оборонних інвестицій (RKIK) настільки серйозні, що необхідно взяти на себе політичну відповідальність і залишити посаду. Гідна поведінка європейського політика, яка незрозуміла багатьом українцям.

Причиною стали контракти на €70 млн на закупівлю артилерійських снарядів для України. Снаряди так і не були поставлені, а держава вже подала до суду на індійського підрядника.

Певкур заявив у прямому ефірі програми «Актуальна камера»:

«Я, як міністр оборони, звичайно, маю враховувати, що несу відповідальність за всю сферу управління. І якщо ви зараз очікуєте від мене тієї самої чудової відповіді, то, звичайно, керівник має мати і мужність, і витримку, щоб взяти на себе цю відповідальність навіть не як особисту відповідальність, а саме як політичну. І в мене немає жодних проблем із тим, щоб це зробити. Я готовий взяти на себе цю відповідальність, я її приймаю, і прем’єр-міністр має знайти нового міністра оборони», — сказав Певкур.

«Іншими словами, хоча міністр не перераховує шкарпетки та патрони і не веде переговорів щодо укладення договорів, зауваження Державного контролю, насамперед ті, що стосуються діяльності Сил оборони та Державного центру оборонних інвестицій (RKIK), порушують питання політичної відповідальності. Тому я вважаю правильним сьогодні взяти на себе політичну відповідальність за всю сферу оборони і в зручний для прем’єр-міністра час передати йому естафету міністра оборони», — повідомив Певкур у публікації в соціальних мережах, яка з’явилася одночасно з його виступом в «АК».

• Хаха 1
Посилання на коментар

«ще кілька тижнів тому на засіданні РНБО, де одним із головних питань було фінансування армії. Новий прем'єр Сергій Корецький доповів Зеленському про реальні справи з дефіцитом бюджету, і президент, розповідають члени РНБО, був вражений.

Настільки, що просто із засідання телефонував депутатам, відповідальним за голосування європейських і МВФівських законів, з криками і нагінками.
Попри це, попри натиск владної верхівки, за ухвалення багатостраждальних законів зібрати більше ніж 190+ голосів так і не вдалося.»

🤴Тож, далі Президент зробив що? Правильно - записав відео на 4 хвилини, яке, окрім арифметичних помилок, ще і зменшило наполовину голоси)))

🎬Відео феєричне: починаючи від того, що Президент забув сказати про підвищення податків, жодного разу не сказав про «антикорупцію», а замість обіцяного ним же законопроекту про перезавантаження ДБР цього разу анонсував законопроект ….про кол-центри…які ж його ж силовики і кришували))))

• Хаха 1
Посилання на коментар

17 хвилин тому, рыбак сказав:

Это как тот кто финансирует производство алкоголя и паралельно заявляет о моральности.  

Так и тот кто спонсирует производство орудий убийств и паралельно заявляет о том , что это для защиты и мира.

Подобные тебе - православные попы освящающий орудия убийств. - это твой тренер -московский кореш православный 

Дядьку, все гаразд! Я українців підтримую, не росіян. Спіть спокійно))).

Посилання на коментар

4 минуты назад, XL.pro сказал:

Та да , главное для тебя ,  что " алкоголь - украинский" , а не российский. 

Я же поэтому и назвал эти тут прения - дискуссией , а не полемикой , как выглядит с первого взгляда. 

"І ніхто не бачить,

І не бачить, і не знає —

Оглухли, не чують;

Кайданами міняються,

Правдою торгують.

І Господа зневажають,

Людей запрягають

В тяжкі ярма. Орють лихо,

Лихом засівають,

А що вродить? побачите,

Які будуть жни́ва!"..

Посилання на коментар

22 хвилини тому, рыбак сказав:

Это как твой бродячий раввин, который превратил воду в вино и меч принес до комплекта.

• Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Цитата

Зеленський після доповіді про дефіцит бюджету почав дзвонити депутатам і кричати на них — джерела УП

прем’єр Коренський доповів Зеленському на засіданні РНБО про реальний масштаб бюджетного дефіциту.

цифри настільки шокували президента, що він просто із засідання почав телефонувати депутатам.

t.me/kyiv_golovne/83555

Посилання на коментар

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

В яму їх :flag1:

аватари. зРАДА це зріз суспільства 

Змінено користувачем Александр Аврамчук
Посилання на коментар

1 хвилину тому, рыбак сказав:

Та да , главное для тебя ,  что " алкоголь - украинский" , а не российский. 

Хоч ізраїльський, я не вживаю алкоголь))). І лояльно ставлюсь до російськомовних, для мене мовосрач - вторинне.

Тебе в РФ заслати, для пропаганди зупинки війни, тоді була б реальна користь 

• Дякую 3
Посилання на коментар

6 минут назад, XL.pro сказал:

Я практически уверен , что ты без проблем поменяешь двоколор на триколор . Ты любому режиму найдешь оправдание.

Посилання на коментар

5 хвилин тому, рыбак сказав:

Я практически уверен , что ты без проблем поменяешь двоколор на триколор . Ты любому режиму найдешь оправдание.

Ні. Виїду.

Посилання на коментар

Только что, XL.pro сказал:

.Тебе в РФ заслати, для пропаганди зупинки війни, тоді була б реальна користь 

Да есть проблема и не одна  - меня туда даже не впустят , по нескольким причинам и только тупой даун  их не может не понимать.

Посилання на коментар

6 хвилин тому, рыбак сказав:

на 6 кольоровий зразу :-) 

• Хаха 1
Посилання на коментар

7 минут назад, XL.pro сказал:

.Тебе в РФ заслати, для пропаганди зупинки війни, тоді була б реальна користь 

Если ты считаешь это таким действенным средством , то кто не дает перенять опыт и спроектировать на  российскую сторону. Ваши же прежние методы не действенны , кае показывает время и ситуация.

Вперед- за орденами !!

Я же вам тут давно такой метод предложил . 

• Хаха 2
Посилання на коментар

Федоров робить мілтех-компанію і головним інвестором в нього буде CEO Palantir Алекс Карп. Красиво. Як влучно написав Тарас Котов: - Спочатку з посади міністра віддаєш наші військові дані Палантіру безоплатно, потім коли ти не міністр Палантір стає твоїм головним інвестором.

Посилання на коментар

15 минут назад, Александр Аврамчук сказал:

аватари. зРАДА це зріз суспільства 

А суспільство - зріз  зРади ? :)))

Посилання на коментар

Олексій Гончаренко  ·

11 год ·

Журналіст: Щодо України, людей викрадають просто на вулицях. Ви бачили ці відео? Якщо ні, я можу надіслати їх вашим співробітникам.

Трамп: Я знаю про ці відео. Я дуже багато про це чув.

Ну що ж, дожились вже до того, що про нашу бусифікацію говорить президент Сполучених Штатів Америки.

Про наші ТЦК вже знає, с*ка, весь світ. Кожен випадок, як над людьми знущаються, всі бачать.

За реформу ТЦК маємо сказати «дякую» не тільки Зеленському, а й заброньованому працівнику фонду «Східна Європа» Федорову, який, до речі, катається по США. Певно, бо там немає ТЦК.

t.me/Oleg_legalist/9253

Змінено користувачем hause
Посилання на коментар

16 минут назад, рыбак сказал:

Если ты считаешь это таким действенным средством , то кто не дает перенять опыт и спроектировать на  российскую сторону. Ваши же прежние методы не действенны , кае показывает время и ситуация.

Вперед- за орденами !!

Я же вам тут давно такой метод предложил . 

Но я знаю причину , почему не можете применить такой метод - мира. Потому что вы тут большинство , да и сама эта система - за войну . " Дощи " априори не могут быть миротворцами , потому что война - это их корм и пища.

Эта ваша  система- античеловечна и безумна , ничего общего с  человеческой моралью  и разумом там нет .

И большинство тут пишущих- это " дощи" , только в разных ипостасях- ролях.

Посилання на коментар

4 хвилини тому, hause сказав:

там немає ТЦК.

Там є ICE, який замість натовкти морду і заламати руки, просто стріляє насмерть.

• Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, vadimv сказав:

Там є ICE, який замість натовкти морду і заламати руки, просто стріляє насмерть.

є маленький нюанс - товкти власних громадян та чужих :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

є маленький нюанс - товкти власних громадян та чужих :lol:

своїх можуть тільки українці , ще орки 

Змінено користувачем Александр Аврамчук
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...