karlito Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 12 минут назад, US7IGN сказал: в чому сенс примушувати тих хто найменш корисний? а як це порахувати і передбачити? справа в тому, що той хто по морально-вольовим підходить в армію - його складно примусити, по інтелекту - складно зловити, по віку - чомусь відрубали законодавчо. на справді я не знаю справньої мети і цілей нашого керівництва, тому і не можу ніяк оцінити ефективність їх дій в цілому, і по підходах комплектування армії зокрема. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому Тільки що, karlito сказав: як це порахувати і передбачити? справа в тому, що той хто по морально-вольовим підходить в армію - його складно примусити, по інтелекту - складно зловити, по віку - чомусь відрубали законодавчо. Скасовуємо всі відстрочки і бронювання і відбір виключно по здоров'ю. Щоб не було бажання мутити, запросити німців/шведів і знеособлене влк. Якби мені поставили задачу комплектувати армію якісно я би зробив саме так. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 1 хвилину тому, US7IGN сказав: Об'єктивні причини у всіх однакові, тільки у одних виходить, а у інших ні. Значить справа не в причинах ... в когось вийшло без "примусової" мобілізації відбитись від набагато сильнішого агресора? якщо і вийшло то не дмаю що це вийняток, дуже специфічний збіг обставин, а не правило. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому Тільки що, US7IGN сказав: Скасовуємо всі відстрочки і бронювання і відбір виключно по здоров'ю. Щоб не було бажання мутити, запросити німців/шведів і знеособлене влк. Якби мені поставили задачу комплектувати армію якісно я би зробив саме так. німці з шведами будуть замість груп оповіщення ТЦК бігати ловити кандидатів для проходження знеособленого влк? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому Тільки що, yuragon сказав: в когось вийшло без "примусової" мобілізації відбитись від набагато сильнішого агресора? якщо і вийшло то не дмаю що це вийняток, дуже специфічний збіг обставин, а не правило. А хто відбився в нашому випадку? Поки що втрати непропорційні і диспропорція тільки збільшується. Подивимося на результати... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому Тільки що, US7IGN сказав: А хто відбився в нашому випадку? Поки що втрати непропорційні і диспропорція тільки збільшується. Подивимося на результати... в нашому випадку ще все в процесі - курчат по осені порахуємо, якщо буде кого і кому рахувати звісно. попереднє питання відпало про хто відбився без мобілізації, після висловлення вашої позиції щодо організації мобілізації. грішним ділом подумав що ви взагалі проти мобілізації впринципі - мої вибачення. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 1 хвилину тому, yuragon сказав: німці з шведами будуть замість груп оповіщення ТЦК бігати ловити кандидатів для проходження знеособленого влк? Навіщо групи оповіщення? Поліція 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому Тільки що, yuragon сказав: в нашому випадку ще все в процесі - курчат по осені порахуємо, якщо буде кого і кому рахувати звісно. попереднє питання відпало про хто відбився без мобілізації, після висловлення вашої позиції щодо організації мобілізації. грішним ділом подумав що ви взагалі проти мобілізації впринципі - мої вибачення. Я не проти. Я за те щоб загальна була повною як сказав Буданов. Тоді і ловити менше доведеться. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 5 минут назад, vadimv сказал: А ще є ідіоти Макнамари... там не всі були добровольці, і Річер служив вже в повністю контрактній армії а суть призивної краще мене пояснить https://www.youtube.com/watch?v=ANwtzwfSbhc 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому Тільки що, US7IGN сказав: Навіщо групи оповіщення? Поліція тут згоден - так і мало б бути й зараз. думаю на них то не спихнули (або вони самі не підписалися) це через те що маючи відповідну репутацію ніхто б не терпів їх, традиції і прецеденти вже були. тому підключили військових і через повагу до армії виграли трохи часу. але виглядає що вже і це просрали.... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 1 хвилину тому, karlito сказав: там не всі були добровольці, і Річер служив вже в повністю контрактній армії а суть призивної краще мене пояснить https://www.youtube.com/watch?v=ANwtzwfSbhc Як на мене неправильно рівняти кацапську чи американську армію якій солдати потрібні для загарбницьких війн з армією України яка бореться за виживання вкрай обмеженими ресурсами, який точно має максимально раціонально використовуватися. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 2 хвилини тому, yuragon сказав: тут згоден - так і мало б бути й зараз. думаю на них то не спихнули (або вони самі не підписалися) це через те що маючи відповідну репутацію ніхто б не терпів їх, традиції і прецеденти вже були. тому підключили військових і через повагу до армії виграли трохи часу. але виглядає що вже і це просрали.... Неможна неправомірними засобами досягнути правомірний результат. Але це не з цією владою. І хоча я не схвалюю заміну одного режиму іншим як це зараз робиться, але можливо там більше раціональності буде і запиту на кваліфікацію і компетентність ніж зараз 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 2 хвилини тому, US7IGN сказав: Як на мене неправильно рівняти кацапську чи американську армію якій солдати потрібні для загарбницьких війн з армією України яка бореться за виживання вкрай обмеженими ресурсами, який точно має максимально раціонально використовуватися. це очевидно. як і очевидно що як би цинічно це не звучало, але коли каб прилітає в позицію то різниці нема чи там сидить абсолютно здоровий 20-ти річний спртсмен чи 55-ти річний з хронічними захворюваннями і схильністю до спиртного. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 2 хвилини тому, yuragon сказав: це очевидно. як і очевидно що як би цинічно це не звучало, але коли каб прилітає в позицію то різниці нема чи там сидить абсолютно здоровий 20-ти річний спртсмен чи 55-ти річний з хронічними захворюваннями і схильністю до спиртного. Очевидно що відсоток тих хто сидить на позиції не 90 і навіть не 80%. А також що пересидіти ворога який має більше таких же для сидіння неможливо. Особливо якщо каби тільки у нього є. Отже кількість можна перебороти тільки якістю. Ну це я звісно не як військовий, а з досвіду корпоративних баталій. Тому я і команди завжди збирав не натовп безтолкових, а менше але кращих. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 4 хвилини тому, US7IGN сказав: Очевидно що відсоток тих хто сидить на позиції не 90 і навіть не 80%. А також що пересидіти ворога який має більше таких же для сидіння неможливо. Особливо якщо каби тільки у нього є. Отже кількість можна перебороти тільки якістю. Ну це я звісно не як військовий, а з досвіду корпоративних баталій. Тому я і команди завжди збирав не натовп безтолкових, а менше але кращих. "пересидіти" точно не вийде. наприклад асиметричні дії можуть призвести до того що агресору стане невигідно продовжувати агресію і він зупиниться. але під час цього всього хтось має сидіти і тримати позицію, і часто для такої задачі різниця між 20-ти річним спортсменом і 55-ти річним не така вже й суттєва. для штурмів звичайно потрібно здоров'я - це очевидно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому www.rnbo.gov.ua/ua/Diialnist/7755.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 42 минуты назад, US7IGN сказал: Скасовуємо всі відстрочки і бронювання і відбір виключно по здоров'ю. Щоб не було бажання мутити, запросити німців/шведів і знеособлене влк. Якби мені поставили задачу комплектувати армію якісно я би зробив саме так. Що би мені завадило ухилятись? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karlito Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 29 минут назад, US7IGN сказал: Як на мене неправильно рівняти кацапську чи американську армію якій солдати потрібні для загарбницьких війн з армією України яка бореться за виживання вкрай обмеженими ресурсами, який точно має максимально раціонально використовуватися. неправильно, але я цього не роблю, принаймні в лоб. просто показую що є інші підходи. зрозуміло що вони нам не підходять, з тих чи інших причин (ресурсів, георафії, демографії і т д). а щодо застосування вашого підходу лише по здоровю і "безликим" влк - маю думку що отримавши шанс сісти в окоп - наша влада чкурне. вся їх незламність зараз тримається на відносній особистій безпеці і закриванням очей партнерів на розходження між деклараціями і реальністю. можу помилятись, але ми цього не взнаємо, бо готовий поставити всі свої накопичення на те, що ваш варіант підходу не буде втіленно. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 2 години тому, truck55 сказав: Ще ніж у спину. antikor.info/articles/860432-ministr_finansov_sa_obvinil_ukrainu_v_mirovom_energeticheskom_shoke_i_roste_tsen_na_toplivo Чому це ніж? Все закономірно, Україна стає в один ряд з наймогутнішими державами світу, Китай ,США, Індія і значно впливає на світову економіку. Можемо обвалити хоч долар рупію чи юань. І провести черговий міжгалактичний шаховий форум у ньювасюках, хоч зараз. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 24 хвилини тому, yuragon сказав: наприклад асиметричні дії можуть призвести до того що агресору стане невигідно продовжувати агресію і він зупиниться 2-3 тижні? 9 хвилин тому, sergio сказав: Що би мені завадило ухилятись? неправильне питання. що саме вас змушує ухилятися? топ-3 причин? 11 хвилин тому, karlito сказав: наша влада чкурне філософське питання - як можна перемогти зовнішнього ворога не перемогши внутрішнього? я з точки зору що є речі які ми не можемо змінити і є які можемо. отже логічно змінювати те що від нас залежить не очікуючи що зміниться те що не залежить Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому (змінено) 11 минут назад, ozor сказал: Чому це ніж? Все закономірно, Україна стає в один ряд з наймогутнішими державами світу, Китай ,США, Індія і значно впливає на світову економіку. Можемо обвалити хоч долар рупію чи юань. І провести черговий міжгалактичний шаховий форум у ньювасюках, хоч зараз. За допомогою Магур и seababу перекрити Гібралтар. 💪 Ну і в Єгипті є наш агент, готовий до перекрытия Суєцького каналу, коли поступить такий наказ. 😎 Змінено 16 годин тому користувачем sergio 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 1 час назад, US7IGN сказал: Скасовуємо всі відстрочки і бронювання і відбір виключно по здоров'ю. Щоб не було бажання мутити, запросити німців/шведів і знеособлене влк. Якби мені поставили задачу комплектувати армію якісно я би зробив саме так. А на границе,в таком случае, заградотряды ставить? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 5 хвилин тому, US7IGN сказав: неправильне питання. що саме вас змушує ухилятися? топ-3 причин? неправильне питання - правильне що змусить не ухилятися. спойлер - нічого )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 1 хвилину тому, Vitaliy67 сказав: А на границе,в таком случае, заградотряды ставить? навіщо? зробити інвентаризацію нації. зняти Конституцію з паузи і нарешті розділити землю та інші ресурси між тими хто залишиться і захоче воювати за це. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому Тільки що, yuragon сказав: неправильне питання - правильне що змусить не ухилятися. спойлер - нічого )) що його змушує їбатися зі старими пралками та басейном? яка принципова різниця де саме вйобувати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз