vadimv Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 47 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: Шось оцінка ситуації Дощем виявилася не дуже влучною - виявляється порушення ПДР все ж таки було. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому (змінено) 17 минут назад, XL.pro сказал: Вважаю себе морально стійким, але подивився на те бля...во із середини, виглядало більше як допомога єврею утримувати свою сім'ю. Тому зараз більше доначу: адресно або у фонди. Ты - соучастник и спонсор войны. Это как тот кто финансирует производство алкоголя и паралельно заявляет о моральности. Так и тот кто спонсирует производство орудий убийств и паралельно заявляет о том , что это для защиты и мира. Подобные тебе - православные попы освящающий орудия убийств. - это твой тренер -московский кореш православный Змінено 17 годин тому користувачем рыбак 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому Міністр оборони Естонії Ханно Певкур подав у відставку через скандал з постачанням снарядів в Україну. Він заявив, що зауваження Державного контролю щодо діяльності Сил оборони Естонії та Державного центру оборонних інвестицій (RKIK) настільки серйозні, що необхідно взяти на себе політичну відповідальність і залишити посаду. Гідна поведінка європейського політика, яка незрозуміла багатьом українцям. Причиною стали контракти на €70 млн на закупівлю артилерійських снарядів для України. Снаряди так і не були поставлені, а держава вже подала до суду на індійського підрядника. Певкур заявив у прямому ефірі програми «Актуальна камера»: «Я, як міністр оборони, звичайно, маю враховувати, що несу відповідальність за всю сферу управління. І якщо ви зараз очікуєте від мене тієї самої чудової відповіді, то, звичайно, керівник має мати і мужність, і витримку, щоб взяти на себе цю відповідальність навіть не як особисту відповідальність, а саме як політичну. І в мене немає жодних проблем із тим, щоб це зробити. Я готовий взяти на себе цю відповідальність, я її приймаю, і прем’єр-міністр має знайти нового міністра оборони», — сказав Певкур. «Іншими словами, хоча міністр не перераховує шкарпетки та патрони і не веде переговорів щодо укладення договорів, зауваження Державного контролю, насамперед ті, що стосуються діяльності Сил оборони та Державного центру оборонних інвестицій (RKIK), порушують питання політичної відповідальності. Тому я вважаю правильним сьогодні взяти на себе політичну відповідальність за всю сферу оборони і в зручний для прем’єр-міністра час передати йому естафету міністра оборони», — повідомив Певкур у публікації в соціальних мережах, яка з’явилася одночасно з його виступом в «АК». 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому «ще кілька тижнів тому на засіданні РНБО, де одним із головних питань було фінансування армії. Новий прем'єр Сергій Корецький доповів Зеленському про реальні справи з дефіцитом бюджету, і президент, розповідають члени РНБО, був вражений. Настільки, що просто із засідання телефонував депутатам, відповідальним за голосування європейських і МВФівських законів, з криками і нагінками. Попри це, попри натиск владної верхівки, за ухвалення багатостраждальних законів зібрати більше ніж 190+ голосів так і не вдалося.» 🤴Тож, далі Президент зробив що? Правильно - записав відео на 4 хвилини, яке, окрім арифметичних помилок, ще і зменшило наполовину голоси))) 🎬Відео феєричне: починаючи від того, що Президент забув сказати про підвищення податків, жодного разу не сказав про «антикорупцію», а замість обіцяного ним же законопроекту про перезавантаження ДБР цього разу анонсував законопроект ….про кол-центри…які ж його ж силовики і кришували)))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 17 хвилин тому, рыбак сказав: Ты - соучастник и спонсор войны. Это как тот кто финансирует производство алкоголя и паралельно заявляет о моральности. Так и тот кто спонсирует производство орудий убийств и паралельно заявляет о том , что это для защиты и мира. Подобные тебе - православные попы освящающий орудия убийств. - это твой тренер -московский кореш православный Дядьку, все гаразд! Я українців підтримую, не росіян. Спіть спокійно))). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому (змінено) 4 минуты назад, XL.pro сказал: Дядьку, все гаразд! Я українців підтримую, не росіян. Спіть спокійно))). Та да , главное для тебя , что " алкоголь - украинский" , а не российский. Я же поэтому и назвал эти тут прения - дискуссией , а не полемикой , как выглядит с первого взгляда. "І ніхто не бачить, І не бачить, і не знає — Оглухли, не чують; Кайданами міняються, Правдою торгують. І Господа зневажають, Людей запрягають В тяжкі ярма. Орють лихо, Лихом засівають, А що вродить? побачите, Які будуть жни́ва!".. Змінено 17 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 22 хвилини тому, рыбак сказав: Ты - соучастник и спонсор войны. Это как тот кто финансирует производство алкоголя и паралельно заявляет о моральности. Это как твой бродячий раввин, который превратил воду в вино и меч принес до комплекта. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
truck55 Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому Цитата Зеленський після доповіді про дефіцит бюджету почав дзвонити депутатам і кричати на них — джерела УП прем’єр Коренський доповів Зеленському на засіданні РНБО про реальний масштаб бюджетного дефіциту. цифри настільки шокували президента, що він просто із засідання почав телефонувати депутатам. t.me/kyiv_golovne/83555 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому Тільки що, truck55 сказав: t.me/kyiv_golovne/83555 В яму їх Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 1 хвилину тому, US7IGN сказав: В яму їх Їх вже перевели на підвал Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому (змінено) 2 хвилини тому, US7IGN сказав: В яму їх аватари. зРАДА це зріз суспільства Змінено 17 годин тому користувачем Александр Аврамчук Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 1 хвилину тому, рыбак сказав: Та да , главное для тебя , что " алкоголь - украинский" , а не российский. Хоч ізраїльський, я не вживаю алкоголь))). І лояльно ставлюсь до російськомовних, для мене мовосрач - вторинне. Тебе в РФ заслати, для пропаганди зупинки війни, тоді була б реальна користь 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 6 минут назад, XL.pro сказал: Дядьку, все гаразд! Я українців підтримую, не росіян. Спіть спокійно))). Я практически уверен , что ты без проблем поменяешь двоколор на триколор . Ты любому режиму найдешь оправдание. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 5 хвилин тому, рыбак сказав: Я практически уверен , что ты без проблем поменяешь двоколор на триколор . Ты любому режиму найдешь оправдание. Ні. Виїду. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому Только что, XL.pro сказал: .Тебе в РФ заслати, для пропаганди зупинки війни, тоді була б реальна користь Да есть проблема и не одна - меня туда даже не впустят , по нескольким причинам и только тупой даун их не может не понимать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 6 хвилин тому, рыбак сказав: Я практически уверен , что ты без проблем поменяешь двоколор на триколор . Ты любому режиму найдешь оправдание. на 6 кольоровий зразу 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 7 минут назад, XL.pro сказал: .Тебе в РФ заслати, для пропаганди зупинки війни, тоді була б реальна користь Если ты считаешь это таким действенным средством , то кто не дает перенять опыт и спроектировать на российскую сторону. Ваши же прежние методы не действенны , кае показывает время и ситуация. Вперед- за орденами !! Я же вам тут давно такой метод предложил . 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому Федоров робить мілтех-компанію і головним інвестором в нього буде CEO Palantir Алекс Карп. Красиво. Як влучно написав Тарас Котов: - Спочатку з посади міністра віддаєш наші військові дані Палантіру безоплатно, потім коли ти не міністр Палантір стає твоїм головним інвестором. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 4 минуты назад, XL.pro сказал: Ні. Виїду. Что , настолько уже пляпался ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 15 минут назад, Александр Аврамчук сказал: аватари. зРАДА це зріз суспільства А суспільство - зріз зРади ? :))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому (змінено) Олексій Гончаренко · 11 год · Журналіст: Щодо України, людей викрадають просто на вулицях. Ви бачили ці відео? Якщо ні, я можу надіслати їх вашим співробітникам. Трамп: Я знаю про ці відео. Я дуже багато про це чув. Ну що ж, дожились вже до того, що про нашу бусифікацію говорить президент Сполучених Штатів Америки. Про наші ТЦК вже знає, с*ка, весь світ. Кожен випадок, як над людьми знущаються, всі бачать. За реформу ТЦК маємо сказати «дякую» не тільки Зеленському, а й заброньованому працівнику фонду «Східна Європа» Федорову, який, до речі, катається по США. Певно, бо там немає ТЦК. t.me/Oleg_legalist/9253 Змінено 16 годин тому користувачем hause Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому (змінено) 16 минут назад, рыбак сказал: Если ты считаешь это таким действенным средством , то кто не дает перенять опыт и спроектировать на российскую сторону. Ваши же прежние методы не действенны , кае показывает время и ситуация. Вперед- за орденами !! Я же вам тут давно такой метод предложил . Но я знаю причину , почему не можете применить такой метод - мира. Потому что вы тут большинство , да и сама эта система - за войну . " Дощи " априори не могут быть миротворцами , потому что война - это их корм и пища. Эта ваша система- античеловечна и безумна , ничего общего с человеческой моралью и разумом там нет . И большинство тут пишущих- это " дощи" , только в разных ипостасях- ролях. Змінено 16 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 4 хвилини тому, hause сказав: там немає ТЦК. Там є ICE, який замість натовкти морду і заламати руки, просто стріляє насмерть. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 1 хвилину тому, vadimv сказав: Там є ICE, який замість натовкти морду і заламати руки, просто стріляє насмерть. є маленький нюанс - товкти власних громадян та чужих 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому (змінено) 2 хвилини тому, US7IGN сказав: є маленький нюанс - товкти власних громадян та чужих своїх можуть тільки українці , ще орки Змінено 16 годин тому користувачем Александр Аврамчук Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз