sergio Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 минуту назад, akineo сказал: от блін, знову кожен сам за себе А за кого ніби має бути? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 4 хвилини тому, sergio сказав: А может посад нет, например начиная с майора вот и трогать нет смысла?! ви що, ГЛАДІАТОРА не двиились? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 5 хвилин тому, sergio сказав: А за кого ніби має бути? ну всмислі ... Змінено 6 годин тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 28 хвилин тому, ks6 сказав: Тормознули менты с ТЦК знакомого , машиной ехал. 52 года, капитан запаса, уволился в 40 лет. С начале войны не высовывался. И чего? Своей машиной приехал в ТЦК, от комиссии отказался, созвонился со знакомыми военными, перетерли и через часик уже дома. Вся история. Пенсию военную получает регулярно. Не знаю во что ему это обошлось, но явно мелочи, порешали связи. Гарна казка)) це у ньому мають бути зв'язки з пентагоном, не менше)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Только что, akineo сказал: ви що, ГЛАДІАТОРА не двиились? До чого то? Маєте на увазі офіцерські полки створювати? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 4 минуты назад, sergio сказал: А может посад нет, например начиная с майора вот и трогать нет смысла?! И это тоже. Просто он вообще никак не реагировал на ситуацию, а многие явились как положено и решили свои дела своевременно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 минуту назад, akineo сказал: ну всмислі ... Ну, кожен за кого має бути, як не за себе(ну ще за сім"ю)? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 хвилину тому, sergio сказав: До чого то? Маєте на увазі офіцерські полки створювати? що попри своє звання, він був в гівні з усіма Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Только что, Дощ сказал: Гарна казка)) це у ньому мають бути зв'язки з пентагоном, не менше)) Ну у Вас вообще все сказки да ипсо, страшно далеки вы от гражданских реалий. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 2 хвилини тому, sergio сказав: Ну, кожен за кого має бути, як не за себе(ну ще за сім"ю)? інтереси індивіудуму не мають значення. всі - ресурс Змінено 6 годин тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 минуту назад, akineo сказал: uk.wikipedia.org/wiki/Україна_понад_усе! ютуб => "Батько наш - Бандера - ROMAX & Макс Міщенко" Україна понад усе. Це стаття про Корча? 😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 11 минут назад, Дощ сказал: Гарна казка)) це у ньому мають бути зв'язки з пентагоном, не менше)) Якщо він служив в Житомирі і упіймали в Житомирі, то дуже велика ймовірність, що десь поряд на командному рівні твій кум чи родич кума. Тим паче у віці 50+, полкан буде якийсь, а може і єнерал😀 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 12 хвилин тому, ks6 сказав: Ну у Вас вообще все сказки да ипсо, страшно далеки вы от гражданских реалий. Я просто уявляю себе на місці місцевого воєнкома Заходить до мене якийсь пенс, що звільнився 12 років тому (у 2014) і каже "ні відстрочки нічого не маю але на ось трубку все пояснять" - не знаю якої величини мають бути зірки у генерала на тому кінці дроту щоб я не послав їх обох далеко за обрій) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 8 хвилин тому, yukon сказав: Якщо він служив в Житомирі і упіймали в Житомирі, то дуже велика ймовірність, що десь поряд на командному рівні твій кум чи родич кума. Тим паче у віці 50+, полкан буде якийсь, а може і єнерал😀 І це щоб солдат з групи оповіщення запакував полкана чи єнерала у якого непорядок з документами? Не кажу що теоретично неможливо але ймовірність прямує до нуля і практично неможливо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 7 минут назад, Дощ сказал: Я просто уявляю себе на місці місцевого воєнкома Заходить до мене якийсь пенс, що звільнився 12 років тому (у 2014) і каже "ні відстрочки нічого не маю але на ось трубку все пояснять" - не знаю якої величини мають бути зірки у генерала на тому кінці дроту щоб я не послав їх обох далеко за обрій) Потому Вы и не военком. Все решается на местном уровне. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 56 хвилин тому, yukon сказав: Не хочу ображати незнайому людину, але це ж якими туєбнем треба бути щоб в 40 років залишитись капітаном😀. Я за три неповні роки з мамлея до капітана дійшов, а він же мабуть з курсантів лейтентом став😀. Плюс при звільненні зазвичай ще звання дають, то єсть він старшим лейтенантом був? Хоча може він в НКВД служив😀 То залежить як звільнився, якщо по вислузі то понятно казка, за 25 років лишитись кепом це щось неймовірне У мене був начрозвідки, капітан 56 років, але він звільнився на початку 90х, 30 років проходив у капзапасу, ми сміялись вічний капітан) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 21 хвилину тому, ks6 сказав: Потому Вы и не военком. Все решается на местном уровне. У воєнкома стільки головнякіа, і стільки бажаючих його прикопати що розпилятись на якогось бездокументного пенса не було б ні часу, ні бажання Ви або щось недоговорюєте або просто не знаєте Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 7 минут назад, Дощ сказал: за 25 років лишитись кепом це щось неймовірне Возможно в конце дали майора, в 37 еще был капитан. Чего удивительного? Я когда служил срочку, командир взвода, не роты , был капитан. 42 ему было. Отдельный батальон связи. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 минуту назад, Дощ сказал: У воєнкома стільки головнякіа, і стільки бажаючих його прикопати що розпилятись на якогось бездокументного пенса не було б ні часу, ні бажання Ви або щось недоговорюєте або просто не знаєте Я и не говорю что точно знаю, да и не все пишу, город не большой. Но точно знаю что предложили явиться и он своим ходом приехал и уехал. Его знаю лично, естественно дурных вопросов не буду задавать. Не исключено что просто заплатил штраф. А может и нет. Связей у него естественно хватает. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 34 минуты назад, Дощ сказал: І це щоб солдат з групи оповіщення запакував полкана чи єнерала у якого непорядок з документами? Не кажу що теоретично неможливо але ймовірність прямує до нуля і практично неможливо Не ясно висловив свою думку. Солдат з оповіщення пакував 52-річного капітана, професійного військового. Отже тут може бути як мінімум три варіанта блата 1) сослуживці, більш амбіційні, якщо ще служать, то на посадах полканів 2) однокурсники, там в такому віці як мінімум 90% полканів і єнералів 3) військові зазвичай живуть компактно в містечках, будинках, общагах. Тому тут теж можуть бути самі несподівані зв'язки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 година тому, yukon сказав: Не хочу ображати незнайому людину, але це ж якими туєбнем треба бути щоб в 40 років залишитись капітаном😀. Я за три неповні роки з мамлея до капітана дійшов, а він же мабуть з курсантів лейтентом став😀. Плюс при звільненні зазвичай ще звання дають, то єсть він старшим лейтенантом був? Хоча може він в НКВД служив😀 він міг все життя прапором бути, а потвм ,як у нас пару тормозів було років в 35 пішли вчитись накінець)) от так і виходять вічні старлеї і капітани. або пох на все було Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 минуту назад, yukon сказал: Солдат з оповіщення пакував 52-річного капітана Ничего не пакував. Менты предложили проехать с ними в военкомат. Он согласился своей машиной, они вслед. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 година тому, ks6 сказав: Он абсолютно не стремился, ждал выслугу что бы быстрее уволиться, не тупой, просто не его это. По гражданке предприниматель средней успешности. Возможно майора и получил при увольнении, я знаю его как капитана. якщо то не його і в нього є підрпиємницька жилка, то якого художника він сидів там до 40?. мене теж умовляв наш полкан, 24 мені було. мов зостанься, пенсія рання,плюшки...ага, до 40 себе переломлювати і в 40 почати жити)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 годину тому, sergio сказав: Сильно залежить де служиш. Мене коли батя в армію хотів запхати то їздили то в Тернопіль, то Яворів в ВЧ різні, так в Яворові бачив пару військових яким вже може навіть за 40, а, чудяки по зірочка, не то старлеї, еем то капітошки. Немає посади будеш по 10 років в одному званні ходити. ну той ходили старлеями ті,хто не хотів нічого добитися по службі. було б бажання,то й посада б знайшлась Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 минуты назад, МаТраС сказал: ну той ходили старлеями ті,хто не хотів нічого добитися по службі. було б бажання,то й посада б знайшлась Бажання є. Вільних посад нема. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз