US7IGN Опубліковано: учора в 07:52 Поділитись Опубліковано: учора в 07:52 3 хвилини тому, sergio сказав: Фартануло ,що вишку до 2003 в стаж зарахують.+10 років говностажу в мене назбирається,Якусь мінімальну пенсію буду мати. Пи.Си.Головне до неї дожити... - доктор, я жити буду? - а сенс? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: учора в 07:53 Поділитись Опубліковано: учора в 07:53 47 хвилин тому, ks6 сказав: Ну и в контексте своего приключения про самих тцкашников. Никого там с боевых нет, возможно единицы. Основная масса 45-55 обмежено прыдатни , которые выбрали служить дома, а не крутить гайки под Харьковом. И небольшая часть молодых, спортивных, эти как правило в группах оповищення. Тоже с какой-то некритичной болячкой. И по блату оставленные, когда откосить не получилось, но возможность устроится потеплее есть. Отношение к задержанным в принципе нормальные, некоторым даже малость неудобно за свою службу. Служба у них тяжелая и нервная как за тридцатку. Но дома . Военные которые приезжают за пополнением довольно пренебрежительно к ним относяться. Не все конечно, но это прям видно. Конфликты бывают, но в основном от пьяных задержанных или просто хулиганов . ТЦК пытаются все погасить без насилия, видать в последнее время с этим строго. Да , еще по доставке в ТЦК тебя фоткают, на предмет в каком состоянии прибыл, нет ли избиений. Я правда отказался от фото. Астанавітєсь! Ви тут своїм власним досвідом просто безсовісно ламаєте "загальновідомий" факт що ТЦК відразу всіх з розгону збивають на землю, б'ють ногами, везуть в підвал, приковують ланцюгом до батареї і вже тоді питають про документи. 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: учора в 07:59 Поділитись Опубліковано: учора в 07:59 6 минут назад, US7IGN сказал: - доктор, я жити буду? - а сенс? Будете, але недовго.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 08:00 Поділитись Опубліковано: учора в 08:00 (змінено) 13 хвилин тому, sergio сказав: Пи.Си.Головне до неї дожити... www.instagram.com/reels/Daz-gZwN5Dl/ 8 хвилин тому, US7IGN сказав: - доктор, я жити буду? - а сенс? - хіба це життя... Змінено учора в 08:01 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: учора в 08:06 Поділитись Опубліковано: учора в 08:06 17 хвилин тому, sergio сказав: Фартануло ,що вишку до 2003 в стаж зарахують.+10 років говностажу в мене назбирається,Якусь мінімальну пенсію буду мати. Пи.Си.Головне до неї дожити... про пенсію мріє людина котра не платить податки :-). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: учора в 08:11 Поділитись Опубліковано: учора в 08:11 16 хвилин тому, yuragon сказав: Астанавітєсь! Ви тут своїм власним досвідом просто безсовісно ламаєте "загальновідомий" факт що ТЦК відразу всіх з розгону збивають на землю, б'ють ногами, везуть в підвал, приковують ланцюгом до батареї і вже тоді питають про документи. Просто один випадок із тисячі педалюють на весь світ, а такий контент не цікавий) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: учора в 08:14 Поділитись Опубліковано: учора в 08:14 23 хвилини тому, sergio сказав: Фартануло ,що вишку до 2003 в стаж зарахують.+10 років говностажу в мене назбирається,Якусь мінімальну пенсію буду мати. Пи.Си.Головне до неї дожити... А мені як фартануло). Бойові кажись день за три і зрп офіційна гарна. Хто зна,як воно буде колись там рахуватись. І хто потім буде що звіряти. Може просто добавлять ,як звичайний стаж Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: учора в 08:17 Поділитись Опубліковано: учора в 08:17 1 хвилину тому, МаТраС сказав: А мені як фартануло). Бойові кажись день за три і зрп офіційна гарна. Хто зна,як воно буде колись там рахуватись. І хто потім буде що звіряти. Може просто добавлять ,як звичайний стаж 1 за 3 бойові то так, а от в ЗП на пенсію вроді премії не рахуються - тільки гола ставка 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: учора в 08:18 Поділитись Опубліковано: учора в 08:18 (змінено) 3 години тому, ks6 сказав: Пока ты проходишь комиссию, к тебе подходят с десяток представителей разных частей и уговаривают идти к ним. Большая половина на этом этапе соглашается , надеясь в тылу охранять склад, что есть чистый развод. Остается малая часть не согласных , но все же прошедших ВЛК, как правило люди с болячками. Да, еще могут повозить на дообследование, если в Хелси светятся реальные диагнозы. Вот у людей с болячками есть небольшой шанс выйти. Повозив условного нарика со СПИДОМ по частям и везде получив отказ, выясняют что ВЛК малость подтасовали высновок. Сподіваюсь, ваша історія допоможе осмислити свої майбутні дії тим, хто продовжує грати в коти-миші із системою, але сподівається, що "проскочить" не доклавши розуму та зусиль. Я навмисно виділив у вашому пості доволі важливий рядок для тих, у кого є болячки і хто на них сподівається, хоча вони не зареєстровані в Хелсі. Час ще є. Його можна використати, звісно, витративши гроші на обстеження. Цивільні лікарі не звірі, і якщо ти не молодий бугай, то можуть трошки додати фарб, не порушуючи чинного законодавства. * Ну і держава видала для цього купу грошей на скринінг 40+, теж можна пройти там, де дані в Хелсі заносять. Змінено учора в 08:29 користувачем DmiVady 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: учора в 08:19 Поділитись Опубліковано: учора в 08:19 1 хвилину тому, yuragon сказав: 1 за 3 бойові то так, а от в ЗП на пенсію вроді премії не рахуються - тільки гола ставка Ну 21к теж не мінімалка 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: учора в 08:19 Поділитись Опубліковано: учора в 08:19 9 минут назад, Александр Аврамчук сказал: про пенсію мріє людина котра не платить податки :-). Ну я і буду отримувати мінімальну пенсію, згідно чинного законодавства, для оформлення якої все ж таки треба мати 15 років страхового стажу, що означає ,що на протязі того часу сплачувались відрахування в тому числі і в ПФ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: учора в 08:23 Поділитись Опубліковано: учора в 08:23 5 минут назад, МаТраС сказал: А мені як фартануло). Бойові кажись день за три і зрп офіційна гарна. Хто зна,як воно буде колись там рахуватись. І хто потім буде що звіряти. Може просто добавлять ,як звичайний стаж Бойові на ЛБз,чи на охороні складів під Мукачево? Бо в нас генпрокурор-бігунець теж УБД має, десь проїздом в зоні АТО декілька днів побув.(а може і не побув) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 08:23 Поділитись Опубліковано: учора в 08:23 29 хвилин тому, yuragon сказав: Астанавітєсь! Ви тут своїм власним досвідом просто безсовісно ламаєте "загальновідомий" факт що ТЦК відразу всіх з розгону збивають на землю, б'ють ногами, везуть в підвал, приковують ланцюгом до батареї і вже тоді питають про документи. Таке теж буває. Насправді ефект вижившего у своєму класичному вигляді 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 08:24 Поділитись Опубліковано: учора в 08:24 24 хвилини тому, vadimv сказав: www.instagram.com/reels/Daz-gZwN5Dl/ - хіба це життя... Лайки на сьогодні закінчилися, поїду в лікарню... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: учора в 08:25 Поділитись Опубліковано: учора в 08:25 2 хвилини тому, DmiVady сказав: Сподіваюсь, ваша історія допоможе осмислити свої майбутні дії тим, хто продовжує грати в коти-миші із системою, але сподівається, що "проскочить". Я навмисно виділив у вашому пості доволі важливий рядок для тих, у кого є болячки і хто на них сподівається, хоча вони не зареєстровані в Хелсі. Час ще є. Його можна використати, звісно, витративши гроші на обстеження. Цивільні лікарі не звірі, і якщо ти не молодий бугай, то можуть трошки додати фарб, не порушуючи чинного законодавства. В мене була язва 12 перстної. В хелсі не було. Операція була десь в 18 році. В 21 робив зонт. То показало якесь запалення і грижу кишечника.Терапевт щось там читала да плюнула. Щось про міліметри ,сантиметри...в мене досить велика була вирізка. Голова комісії сказала, що не вважає потрібним дообстежувати. Але то я просто вирішив крові попити з них, а вже настроєний на службу був. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 08:26 Поділитись Опубліковано: учора в 08:26 6 хвилин тому, МаТраС сказав: Ну 21к теж не мінімалка Навіть не знаю як коментувати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: учора в 08:28 Поділитись Опубліковано: учора в 08:28 3 хвилини тому, sergio сказав: Бойові на ЛБз,чи на охороні складів під Мукачево? Бо в нас генпрокурор-бігунець теж УБД має, десь проїздом в зоні АТО декілька днів побув.(а може і не побув) ти вже третій раз питаєш. І розказуєш пол своїх знайомих,які квартири купили десь там в тилу..Тебе сцикуна не повино їбати де, що і скільки 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: учора в 08:28 Поділитись Опубліковано: учора в 08:28 (змінено) 6 хвилин тому, US7IGN сказав: Таке теж буває. Насправді ефект вижившего у своєму класичному вигляді Так, власний досвід ніколи не можна повністю узагальнювати. З власного досвіду і досвіду тих кого знаю особисто - завжди все було коректно без жодних ексцесів. Одного знайомого в ближніх селах за 15 км до міста на велосипеді зупинили і відвезли в районний ТЦК, то самі подзвонили і викликали свій пікап щоб довезти його дружину до цивілізації і не лишати її посеред дороги з двома велосипедами. Але закономірність є - якщо не бикувати і не провокувати то ймовірність ексцесів різко падає. Змінено учора в 08:30 користувачем yuragon 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: учора в 08:29 Поділитись Опубліковано: учора в 08:29 5 минут назад, DmiVady сказал: Сподіваюсь, ваша історія допоможе осмислити свої майбутні дії тим, хто продовжує грати в коти-миші із системою, але сподівається, що "проскочить" не доклавши розуму та зусиль. Я навмисно виділив у вашому пості доволі важливий рядок для тих, у кого є болячки і хто на них сподівається, хоча вони не зареєстровані в Хелсі. Час ще є. Його можна використати, звісно, витративши гроші на обстеження. Цивільні лікарі не звірі, і якщо ти не молодий бугай, то можуть трошки додати фарб, не порушуючи чинного законодавства. Ну так мене пробували на ВЛК направити.На що я їх, пославшись на постанову 560 КМУ, культурно послав, А від себе додав,що не готовий до проходження ВЛК. МРТ того ж нижнього відділу хребта, де явно, щось не впорядку з 4кг коштує.Та і загалом нормально обстежитися,щоб якісь діагнози для"обмежено придатний" недешево коштує.Але загалом в 17 кг думаю вписався би.😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: учора в 08:30 Поділитись Опубліковано: учора в 08:30 6 минут назад, US7IGN сказал: Таке теж буває. Насправді ефект вижившего у своєму класичному вигляді Якщо бачиш,що не втечеш,краще не бикувати проти переважаючих сил супротивника. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: учора в 08:30 Поділитись Опубліковано: учора в 08:30 Тільки що, sergio сказав: Ну так мене пробували на ВЛК направити.На що я їх, пославшись на постанову 560 КМУ, культурно послав, А від себе додав,що не готовий до проходження ВЛК. МРТ того ж нижнього відділу хребта, де явно, щось не впорядку з 4кг коштує.Та і загалом нормально обстежитися,щоб якісь діагнози для"обмежено придатний" недешево коштує.Але загалом в 17 кг думаю вписався би.😎 Це цікава історія, але я написав не про те. Не заморочуйтесь, ви ж в законі ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: учора в 08:34 Поділитись Опубліковано: учора в 08:34 11 минут назад, DmiVady сказал: Його можна використати, звісно, витративши гроші на обстеження. Единственно, что многие ошибаются в значимости своего диагноза. И по итогу обмежено придатни и служба в батальоне забеспечення, водителем на КРАЗе бк на ноль подвозить. И все по закону. Если и копать в этом направлении то в сторону диагноза исключающего мобилизацию. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: учора в 08:35 Поділитись Опубліковано: учора в 08:35 5 минут назад, US7IGN сказал: Навіть не знаю як коментувати На днях розмовляв з бувшим співробітником по ЛАЗу,зараз на Електронні конструктором.Таки начальство підняло їм ЗП до 26 для економічного бронювання.що на руки дає 20кг при наявності двох неповнолітніх дітей.Але судячи по тому, після одруження батьки нареченої дали для проживання їм двушку на Саксаганського, правда без ремонту,наречена не з простої родини.короче зятька інженера прогодують. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: учора в 08:39 Поділитись Опубліковано: учора в 08:39 5 минут назад, DmiVady сказал: Це цікава історія, але я написав не про те. Не заморочуйтесь, ви ж в законі ) Враховуючи, що малому 20 ,а можливі різні варіанти розвитку подій(зниження віку мобілізації),може і розлучитись доведеться,щоб він догляд міг оформити. Тоді знов буду поза законом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: учора в 08:42 Поділитись Опубліковано: учора в 08:42 7 хвилин тому, ks6 сказав: Единственно, что многие ошибаются в значимости своего диагноза. И по итогу обмежено придатни и служба в батальоне забеспечення, водителем на КРАЗе бк на ноль подвозить. И все по закону. Если и копать в этом направлении то в сторону диагноза исключающего мобилизацию. від 20000 у.о. коштує зараз такий діагноз. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз