sergio Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 35 минут назад, Дощ сказал: А що вас так зачепило? 2.5 млрд - це вартість всього 1 (однієї) батареї патріот, гроші цільові і не наші Щодо мілфтек - думаю це така дурочка, аніматор для лошків, на яку вони й ведуться. В наглядовій раді фаєрпоінт славнозвісний майк помпео, а це не остання людина в тому світі, і це точно не кушнір з вітьком А в Укрзалізниці в НГ Ослунд був... А ще Сєрьожка Лещенко. 😏 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 15 хвилин тому, sergio сказав: А в Укрзалізниці в НГ Ослунд був... А ще Сєрьожка Лещенко. 😏 А коли Fire Point став власністю держави Україна, як Укрзалізниця? Чи аби щось бовкнути? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 2 години тому, ks6 сказав: Все. Дома. Как и предполагал 17000. Правда можно обжаловать .Рассмотрение через 8 дней. Алгоритм движений позже отпишу. Перепустка на якийсь термін для виїзду на роботи, по гриби та на риболовлю повз блокпости входить у ці 17 000? Скільки разів на рік її треба поновлювати і який тариф? Жартую. Радий, що цього разу проскочили. Молодець, що зібралися, боролися і не здалися. 💪 Але сама проблема, як розумію, не вирішена - її просто відклали до наступного разу, коли знов дідів будуть активно пакувати і вам трапиться на шляху група в якої горить план. Змінено 7 годин тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 2 минуты назад, DmiVady сказал: Але сама проблема, як розумію, не вирішена - її просто відклали до наступного разу Естественно. В данном случае была задача выйти с минимальными потерями. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому по ситуации. Под вечер второго дня задержания меня посетил юрист из ТЦК. Два варианта . Я в отказе от своих данных и через два дня меня сбрасывают ментам чтобы они выясняли, если надо СБУ подключали. Но просто выйти не вариант, все задокументировано, кто-то должен решать. Второй вариант , я по своим данным через полчаса выхожу. Оформляется протокол 17000 с моими пояснениями и датой рассмотрения и все. Подумав , решился на второе. может сглупил , но то такое. Правду местный юрист говорил, что фарт может и закончиться. Короче, месяца через два-три резерв у меня покраснеет. По простому вы за два платежа по 17 покупаете полгода времени. Но это при плохих раскладах. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 6 хвилин тому, ks6 сказав: по ситуации. Под вечер второго дня задержания меня посетил юрист из ТЦК. Два варианта . Я в отказе от своих данных и через два дня меня сбрасывают ментам чтобы они выясняли, если надо СБУ подключали. Но просто выйти не вариант, все задокументировано, кто-то должен решать. Второй вариант , я по своим данным через полчаса выхожу. Оформляется протокол 17000 с моими пояснениями и датой рассмотрения и все. Подумав , решился на второе. может сглупил , но то такое. Правду местный юрист говорил, что фарт может и закончиться. Короче, месяца через два-три резерв у меня покраснеет. По простому вы за два платежа по 17 покупаете полгода времени. Но это при плохих раскладах. А ВЛК, бойова повістка? Як уникнули? 17000 за що саме? Змінено 7 годин тому користувачем XL.pro Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 2 хвилини тому, ks6 сказав: По простому вы за два платежа по 17 покупаете полгода времени. Но это при плохих раскладах. навпаки, це при гарних. за умови що суд скасує попередню постанову. в резерві буде порушення вже після дати на яку розгляд справи по протоколу. але я щиро здивований що все по закону зробили. могли б і зламати щось по ходу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому www.instagram.com/reels/DdgZswputeM/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Только что, XL.pro сказал: Ви не називали ПІБ? На кого виписували штраф? на меня. Я же написал, что согласился открыть данные. Правда со штрафом непонятка, он еще не вынесен, 6 числа рассмотрение и нет реквизитов, что бы оплатить. Юрист советует не спешить, штраф не удваивается как при ПДД. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 2 хвилини тому, ks6 сказав: на меня. Я же написал, что согласился открыть данные. Правда со штрафом непонятка, он еще не вынесен, 6 числа рассмотрение и нет реквизитов, что бы оплатить. Юрист советует не спешить, штраф не удваивается как при ПДД. Неуважно прочитав і виправив. Штраф за не оновлення даних, не явці за повісткою? Зазвичай відразу направляють на ВЛК. Вас дивом відпустили без бойової повістки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 6 минут назад, US7IGN сказал: навпаки, це при гарних. за умови що суд скасує попередню постанову. в резерві буде порушення вже після дати на яку розгляд справи по протоколу. але я щиро здивований що все по закону зробили. могли б і зламати щось по ходу. Не так. Два порушення по 210-й по 17 к. Интервал у них от двух месяцев до бесконечности. и потом третий раз, где маячит 336 или служба. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 3 минуты назад, XL.pro сказал: Штраф за не оновлення даних, не явці за повісткою? Штраф за видмову пройти ВЛК. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 7 хвилин тому, XL.pro сказав: Зазвичай відразу направляють на ВЛК. Вас дивом відпустили без бойової повістки Так він же не в розшуку був, Зразу пакують тих хто червоний, а якщо ні то й ні. Так за що штраф, за не оновлення? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 минуту назад, Дощ сказал: Так він же не в розшуку був, Зразу пакують тих хто червоний, а якщо ні то й ні. Так за що штраф, за не оновлення? была облава именно по водителям в городе. Гребли практически всех. У кого знятый з облику через десят минут было вийськовозобовязаний. Через час годен по комиссии и еще пару часов и в части . У меня конкретно штраф по 210 за видмову пройти ВЛК. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 2 хвилини тому, Дощ сказав: Так він же не в розшуку був, Зразу пакують тих хто червоний, а якщо ні то й ні. Так за що штраф, за не оновлення? Вже писав про свояка, якого заброньованого запакували в Черкасах, кілька днів вчиняли фізичний примус, поки впливові люди не витягнули з ТЦК. Тому в байки "про пакування червоних" не вірю. Вище відповіли, штраф за не проходження ВЛК. Але там впирається в можливість доведення умисного ухилення від проходження ВЛК. Якщо доведуть, то це вже кримінальна відповідальність. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 11 хвилин тому, ks6 сказав: Не так. Два порушення по 210-й по 17 к. Интервал у них от двух месяцев до бесконечности. и потом третий раз, где маячит 336 или служба. Мутна гра Я б радив підшукати підрозділ поближче до дому, взяти відношення на посаду або й контракт підписати, поки час є Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 4 хвилини тому, Дощ сказав: Мутна гра Я б радив підшукати підрозділ поближче до дому, взяти відношення на посаду або й контракт підписати, поки час є Або знайти роботу з бронюванням 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Только что, XL.pro сказал: Але там впирається в можливість доведення умисного ухилення від проходження ВЛК. Якщо доведуть, то це вже кримінальна відповідальність. нет. это административка. У меня было незаконнэ выкрадення з незаконным доставленням в тцк , вважаючи видсутним розшук, плюс без повестки . Короче мой отказ от ВЛК более чем оправдан. В протоколе я все указал. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 3 хвилини тому, XL.pro сказав: Вже писав про свояка, якого заброньованого запакували в Черкасах, кілька днів вчиняли фізичний примус, поки впливові люди не витягнули з ТЦК. Тому в байки "про пакування червоних" не вірю Та у вас якісь байки, ніхто броньованих не пакує, то одиничні випадки і то там купа моментів Ось же ks6 пише навіть від влк відморозився штраф дали, а у вас пакують всіх підряд Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 хвилину тому, Дощ сказав: Та у вас якісь байки, ніхто броньованих не пакує, то одиничні випадки і то там купа моментів Ось же ks6 пише навіть від влк відморозився штраф дали, а у вас пакують всіх підряд А у Вас суцільні ІПСО, наче живемо в окремих країнах. Далі, кожен з ризиком для свого життя вирішить у що вірити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 6 минут назад, Дощ сказал: Мутна гра Я б радив підшукати підрозділ поближче до дому, взяти відношення на посаду або й контракт підписати, поки час є 55. Плюс полжизни работал на себя . Сложно перестроиться. Заводским проще. я в принципе дисциплинирован и уважаю субординацию. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 9 хвилин тому, XL.pro сказав: Або знайти роботу з бронюванням Також цілком варіант 6 хвилин тому, XL.pro сказав: А у Вас суцільні ІПСО, наче живемо в окремих країнах. Далі, кожен з ризиком для свого життя вирішить у що вірити. Та то в страху очі великі, хоча іпсо також Скоро заруба піде така що може в армії безпечніше буде 4 хвилини тому, ks6 сказав: 55. Плюс полжизни работал на себя . Сложно перестроиться. Заводским проще. я в принципе дисциплинирован и уважаю субординацию. На початках всім важко, 55 так, плюс болячок певно є - в штурмовики точно не візьмуть. Але штрафи слинить тоже не варіант, ще й чекай на стрьомі Тут гляньте, може що й підійде lobbyx.army/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 17 хвилин тому, Дощ сказав: Скоро заруба піде така що може в армії безпечніше буде Безпечніше для кого: мобілізованого штурмовика чи офіцера в тилу? У мене дійсно упереджене ставлення до системи, будь-якої. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 35 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 35 хвилин тому 5 годин тому, XL.pro сказав: Безпечніше для кого: мобілізованого штурмовика чи офіцера в тилу? Та пофіг. Суть в тому що у військового є можливість захищатись/знищувати, у цивільних такої можливості немає за визначенням 5 годин тому, XL.pro сказав: У мене дійсно упереджене ставлення до системи, будь-якої. Це проходить. Армію безсистемна складова лише підсилює Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 16 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 16 хвилин тому (змінено) 6 годин тому, ks6 сказав: на меня. Я же написал, что согласился открыть данные. Правда со штрафом непонятка, он еще не вынесен, 6 числа рассмотрение и нет реквизитов, что бы оплатить. Юрист советует не спешить, штраф не удваивается как при ПДД. Бачте,як все міняється. А колись Ви всім радили не палити свою персону і все нормально буде. Так а чого на влк не везли. ? Змінено 10 хвилин тому користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз