Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

35 минут назад, Дощ сказал:

А що вас так зачепило? 2.5 млрд - це вартість всього 1 (однієї) батареї патріот, гроші цільові і не наші

Щодо мілфтек - думаю це така дурочка, аніматор для лошків, на яку вони й ведуться. В наглядовій раді фаєрпоінт славнозвісний майк помпео, а це не остання людина в тому світі, і це точно не кушнір з вітьком

А в Укрзалізниці в НГ Ослунд був... А ще Сєрьожка Лещенко. 😏 

• Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

15 хвилин тому, sergio сказав:

А в Укрзалізниці в НГ Ослунд був... А ще Сєрьожка Лещенко. 😏 

А коли Fire Point став власністю держави Україна, як Укрзалізниця?

Чи аби щось бовкнути?

Посилання на коментар

2 години тому, ks6 сказав:

Все. Дома. Как и предполагал 17000. Правда можно обжаловать .Рассмотрение  через 8 дней. Алгоритм движений позже отпишу.

Перепустка на якийсь термін для виїзду на роботи, по гриби та на риболовлю повз блокпости входить у ці 17 000? :pardon:
Скільки разів на рік її треба поновлювати і який тариф? :razz:

Жартую.
Радий, що цього разу проскочили. :beer:
Молодець, що зібралися, боролися і не здалися. 💪

Але сама проблема, як розумію, не вирішена - її просто відклали до наступного разу, коли знов дідів будуть активно пакувати і вам трапиться на шляху група в якої горить план. :unknown:

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
Посилання на коментар

2 минуты назад, DmiVady сказал:

Але сама проблема, як розумію, не вирішена - її просто відклали до наступного разу

Естественно. В данном случае была задача выйти с минимальными потерями. 

• Лайк 5
Посилання на коментар

по ситуации. Под вечер второго дня задержания меня посетил юрист из ТЦК. Два варианта . Я в отказе от своих данных и через два дня меня сбрасывают ментам чтобы они выясняли, если надо СБУ подключали. Но просто выйти не вариант, все задокументировано, кто-то должен решать. Второй вариант , я по своим данным через полчаса выхожу. Оформляется протокол 17000 с моими пояснениями и датой рассмотрения и все. Подумав , решился на второе. может сглупил , но то такое. Правду местный юрист говорил, что фарт может и закончиться. Короче, месяца через два-три резерв у меня покраснеет. По простому вы за два платежа по 17 покупаете полгода времени. Но это при плохих раскладах. 

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, ks6 сказав:

по ситуации. Под вечер второго дня задержания меня посетил юрист из ТЦК. Два варианта . Я в отказе от своих данных и через два дня меня сбрасывают ментам чтобы они выясняли, если надо СБУ подключали. Но просто выйти не вариант, все задокументировано, кто-то должен решать. Второй вариант , я по своим данным через полчаса выхожу. Оформляется протокол 17000 с моими пояснениями и датой рассмотрения и все. Подумав , решился на второе. может сглупил , но то такое. Правду местный юрист говорил, что фарт может и закончиться. Короче, месяца через два-три резерв у меня покраснеет. По простому вы за два платежа по 17 покупаете полгода времени. Но это при плохих раскладах. 

А ВЛК, бойова повістка? Як уникнули?

17000 за що саме?

Змінено користувачем XL.pro
Посилання на коментар

2 хвилини тому, ks6 сказав:

По простому вы за два платежа по 17 покупаете полгода времени. Но это при плохих раскладах. 

навпаки, це при гарних. за умови що суд скасує попередню постанову. в резерві буде порушення вже після дати на яку розгляд справи по протоколу. але я щиро здивований що все по закону зробили. могли б і зламати щось по ходу.

Посилання на коментар

Только что, XL.pro сказал:

Ви не називали ПІБ?

На кого виписували штраф?

на меня. Я же написал, что согласился открыть данные. Правда со штрафом непонятка, он еще не вынесен, 6 числа рассмотрение и нет реквизитов, что бы оплатить. Юрист советует не спешить, штраф не удваивается как при ПДД. 

Посилання на коментар

2 хвилини тому, ks6 сказав:

на меня. Я же написал, что согласился открыть данные. Правда со штрафом непонятка, он еще не вынесен, 6 числа рассмотрение и нет реквизитов, что бы оплатить. Юрист советует не спешить, штраф не удваивается как при ПДД. 

Неуважно прочитав і виправив. Штраф за не оновлення даних, не явці за повісткою?

Зазвичай відразу направляють на ВЛК. Вас дивом відпустили без бойової повістки

Посилання на коментар

6 минут назад, US7IGN сказал:

навпаки, це при гарних. за умови що суд скасує попередню постанову. в резерві буде порушення вже після дати на яку розгляд справи по протоколу. але я щиро здивований що все по закону зробили. могли б і зламати щось по ходу.

Не так. Два порушення по 210-й по 17 к. Интервал у них от двух месяцев до бесконечности. и потом третий раз, где маячит 336 или служба.

Посилання на коментар

3 минуты назад, XL.pro сказал:

Штраф за не оновлення даних, не явці за повісткою?

Штраф за видмову пройти ВЛК.

• Лайк 1
  • Конфуз 1
Посилання на коментар

7 хвилин тому, XL.pro сказав:

Зазвичай відразу направляють на ВЛК. Вас дивом відпустили без бойової повістки

Так він же не в розшуку був, Зразу пакують тих хто червоний, а якщо ні то й ні. Так за що штраф, за не оновлення?

Посилання на коментар

1 минуту назад, Дощ сказал:

Так він же не в розшуку був, Зразу пакують тих хто червоний, а якщо ні то й ні. Так за що штраф, за не оновлення?

была облава именно по водителям в городе. Гребли практически всех. У кого знятый з облику через десят минут было вийськовозобовязаний. Через час годен по комиссии и еще пару часов и в части . У меня конкретно штраф по 210 за видмову пройти ВЛК.

• Лайк 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Дощ сказав:

Вже писав про свояка, якого заброньованого запакували в Черкасах, кілька днів вчиняли фізичний примус, поки впливові люди не витягнули з ТЦК.

Тому в байки "про пакування червоних" не вірю.

Вище відповіли, штраф за не проходження ВЛК.

Але там впирається в можливість доведення умисного ухилення від проходження ВЛК. Якщо доведуть, то це вже кримінальна відповідальність.

Посилання на коментар

11 хвилин тому, ks6 сказав:

Не так. Два порушення по 210-й по 17 к. Интервал у них от двух месяцев до бесконечности. и потом третий раз, где маячит 336 или служба.

Мутна гра

Я б радив підшукати підрозділ поближче до дому, взяти відношення на посаду або й контракт підписати, поки час є 

Посилання на коментар

4 хвилини тому, Дощ сказав:

Мутна гра

Я б радив підшукати підрозділ поближче до дому, взяти відношення на посаду або й контракт підписати, поки час є 

Або знайти роботу з бронюванням

• Лайк 2
Посилання на коментар

Только что, XL.pro сказал:

Але там впирається в можливість доведення умисного ухилення від проходження ВЛК. Якщо доведуть, то це вже кримінальна відповідальність.

нет. это административка. У меня было незаконнэ выкрадення з незаконным доставленням в тцк , вважаючи видсутним розшук, плюс без повестки . Короче мой отказ от ВЛК более чем оправдан. В протоколе я все указал. 

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, XL.pro сказав:

Вже писав про свояка, якого заброньованого запакували в Черкасах, кілька днів вчиняли фізичний примус, поки впливові люди не витягнули з ТЦК.

Тому в байки "про пакування червоних" не вірю

Та у вас якісь байки, ніхто броньованих не пакує, то одиничні випадки і то там купа моментів

Ось же ks6 пише навіть від влк відморозився штраф дали, а у вас пакують всіх підряд

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Дощ сказав:

Та у вас якісь байки, ніхто броньованих не пакує, то одиничні випадки і то там купа моментів

Ось же ks6 пише навіть від влк відморозився штраф дали, а у вас пакують всіх підряд

А у Вас суцільні ІПСО, наче живемо в окремих країнах.

Далі, кожен з ризиком для свого життя вирішить у що вірити.

Посилання на коментар

6 минут назад, Дощ сказал:

Мутна гра

55. Плюс полжизни работал на себя . Сложно перестроиться. Заводским проще. я в принципе дисциплинирован и уважаю субординацию.

Посилання на коментар

9 хвилин тому, XL.pro сказав:

Або знайти роботу з бронюванням

Також цілком варіант

6 хвилин тому, XL.pro сказав:

А у Вас суцільні ІПСО, наче живемо в окремих країнах.

Далі, кожен з ризиком для свого життя вирішить у що вірити.

Та то в страху очі великі, хоча іпсо також

Скоро заруба піде така що може в армії безпечніше буде

4 хвилини тому, ks6 сказав:

55. Плюс полжизни работал на себя . Сложно перестроиться. Заводским проще. я в принципе дисциплинирован и уважаю субординацию.

На початках всім важко, 55 так, плюс болячок певно є - в штурмовики точно не візьмуть. Але штрафи слинить тоже не варіант, ще й чекай на стрьомі

Тут гляньте, може що й підійде 

lobbyx.army/

Посилання на коментар

17 хвилин тому, Дощ сказав:

Скоро заруба піде така що може в армії безпечніше буде

Безпечніше для кого: мобілізованого штурмовика чи офіцера в тилу?

У мене дійсно упереджене ставлення до системи, будь-якої.

Посилання на коментар

5 годин тому, XL.pro сказав:

Безпечніше для кого: мобілізованого штурмовика чи офіцера в тилу?

Та пофіг. Суть в тому що у військового є можливість захищатись/знищувати, у цивільних такої можливості немає за визначенням

5 годин тому, XL.pro сказав:

У мене дійсно упереджене ставлення до системи, будь-якої.

Це проходить. Армію безсистемна складова лише підсилює

Посилання на коментар

6 годин тому, ks6 сказав:

Бачте,як все міняється. А колись Ви всім радили не палити свою персону і все нормально буде.

Так а чого на влк не везли. ?

Змінено користувачем МаТраС
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...